EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iulie » 26 » Eu sper şi propun ca viitorul candidat din partea PSD pentru funcţia de primar la Snagov să fie la alegerile viitoare Vasile Dumitru
10:32 PM
Eu sper şi propun ca viitorul candidat din partea PSD pentru funcţia de primar la Snagov să fie la alegerile viitoare Vasile Dumitru

 

Cel ce nu există a furat. Asta ştie toată lumea. Başca s-a mai făcut şi de râs ca obsedat sexual, e un aspect pe care astăzi aproape că îl cunoaşte toată lumea. Din obsesie sexuală şi gelozie a pornit ditamai circul, ceea ce numai un nebun putea să facă, stând şi judecând la modul obiectiv. NIMENI NU ESTE MULŢUMIT DE CEL CE NU EXISTĂ. NIMENI.


Nu este deloc pentru prima dată când spun şi subliniez aspectul că ar trebui ca PSD-ul să se debaraseze de cel ce nu există. Nu este pentru prima dată deloc. Ce mai, una, alta, vrăjeală? De furat au furat mai toţi primarii, nu e nimic nou, dar să-şi dea în judecată fosta persoană hărţuită sexual pe considerentul că ar fi făcut o pasiune similară pentru... Călin Popescu-Tăriceanu, aşa ceva nu s-a mai pomenit!!! NU, nu s-a mai pomenit, aşa ceva e unic în România în materie de boală psihică. Dracu, că mai tot omul mai are din când în când şi o amantă, care vrea, care stă, care are chef, nu care n-are chef, să se ajungă la ditamai subiect de hărţuire sexuală şi cum primarul e şi el om, normal că se poate întâmpla să aibă o... amantă. Aţi mai auzit voi în afară de nebunul ăla de pe la Iaşi, Gheorghe Nichita de vreun alt primar implicat într-un scandal de genul? Eu nu am mai auzit! Gheorghe Nichita şi cel ce nu există! Atât. Gheorghe Nichita a recunoscut sincer că are probleme psihice, a mers la psihiatru, cel ce nu există a rămas ferm pe poziţii ca să facă de râs în continuare PSD-ul. Cu o şi mai învolburată problemă de natură psihică decât Gheorghe Nichita!

 

Bun, în acest context, pentru salvarea imaginii PSD, se impune să fie schimbat candidatul PSD la următoarele alegeri, astfel încât cel ce nu există să nu mai fie susţinut de partid. Personal, eu cred că Vasile Dumitru ar fi cel mai potrivit! Şi o să vă povestesc de ce consider eu că Vasile Dumitru ar fi cel mai potrivit:


1. A fost viceprimar vreme de patru ani, în mandatul lui Apostol Muşat şi a fost un viceprimar de treabă. În 2012 a pierdut pe muchie de cuţit alegerile pentru Primăria Snagov. Dacă patru ani a putut fi un primar responsabil şi preocupat de soarta comunei Snagov, înseamnă că ar fi candidatul ideal din partea PSD acum.


2. Are o imagine şi o popularitate în comună foarte bune. Eu nu am auzit decât deosebit de rar pe cineva să spună ceva negativ la adresa dlui Vasile Dumitru.


3. Incontestabil este o victimă a lui cel ce nu există. A candidat. A obţinut scor bun, a rămas fără niciun mandat de consilier, din simplu motiv că legea nu este egală pentru toţi. Cristian Ionescu, Nicuşor Dumitru, Dumitru Vâlcomeanu şi Mihai Aristide pot să stea în Consiliu, chit că şi-au dat de nu ştiu câte ori demisia, au putut reveni, iar Florin Matei poate sta bine mersi după excludere în Consiliul Local, Vasile Dumitru nu a putut să stea nicăieri, nici în Consiliul Local, nici în Consiliul Judeţean, se vede bine... Prin manevrele de păcăleală ale lui cel ce nu există. De ce? Pentru că era incomod pentru mulţi şi punea reale probleme.


4. Nu a furat. Cel puţin în ceea ce priveşte rapoartele Curţii de Conturi eu nu am constatat să fie descrisă vreo infracţiune sau vreun prejudiciu pe care să-l fi adus Primăriei Vasile Dumitru în perioada în care era viceprimar.


5. Nu este implicat în niciun scandal. Are o familie deosebită, OMUL ESTE PERFECT SĂNĂTOS LA CAP, deci nu se pune problema ca la cel ce nu există. În plus, se vede clar că are şi cultură, inclusiv cultură politică şi experienţă politică. Nu se exprimă cu dezacord între subiect şi predicat, ca să se facă de râs precum cel ce nu există, nu scrie despre... maşina lui Călin Popescu-Tăriceanu într-o acţiune de chemare în judecată, ca să se facă de cacao pur şi simplu. Nu este obsedat sexual, nu are problemele pe care cunoaştem cu toţii că le are cel ce nu există.


În consecinţă, eu consider că persoana cea mai indicată să candideze din partea PSD în locul lui cel ce nu există, iar cel ce nu există să fie retras chiar de către PSD, ar trebui să fie Vasile Dumitru. Pentru ce s-ar mai complica la alegerile viitoare PSD tot cu cel ce nu există, incontestabil controversat, înjurat de cetăţeni şi aşa mai departe? Eu sper că în sfârşit va înţelege şi PSD-ul acest aspect şi ar realiza că nu mai e cazul să mai jongleze tot cu cel ce nu există...


Mirela Predan

Vizualizări: 66 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iulie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri