EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Februarie » 21 » Eu vorbesc în numele meu, dar să-l ferească Dumnezeu sau dracu pe ăla care se aliază cu cel ce nu există...
2:39 AM
Eu vorbesc în numele meu, dar să-l ferească Dumnezeu sau dracu pe ăla care se aliază cu cel ce nu există...


Vreau să reamintesc că eu VORBESC ÎN NUMELE MEU ŞI ACŢIONEZ ÎN NUMELE MEU. NU se pune problema nici să vorbesc, nici să acţionez în numele altuia. Însă conflictul, aşa cum subliniam, nu mi se pare necesar şi, în plus, este absolut necesar să ne DEBARASĂM CU TOŢII ŞI DE CEL CE NU EXISTĂ, ŞI DE OAMENII DIN JURUL LUI CEL CE NU EXISTĂ ŞI DE TOATE. Unii nu au înţeles de la bun început să se debaraseze de cel ce nu există, nici de oamenii din jurul lui, bineînţeles că de aia cel ce nu există a prins teren. SUBLINIEZ IDEEA CĂ ESTE ABSOLUT NECESARĂ UNITATEA DE OPOZIŢIE LA CEL CE NU EXISTĂ. Pentru că aşa mi se pare mie, absolut necesară. Eu NU am nimic cu nimeni de împărţit în afară de cel ce nu există, pe mine nu mă influenţează nimeni, sursele sunt altceva, mai ales când sunt absolut documentate. Ştiu că multora nu le convine că am aceste surse, însă este absolut normal şi încă o dată ţin să fac un apel la dialog faţă de toţi opozanţii reali ai lui cel ce nu există! HAIDEŢI SĂ RENUNŢĂM LA ORGOLII. HAIDEŢI SĂ RENUNŢĂM LA ÎNŢEPĂTURI, PENTRU CĂ DE AIA AJUNGEM UNDE AJUNGEM. Nu, nu susţin pe nimeni, cum nu am nimic de împărţit cu nimeni. TOT CEEA CE EU VREAU ESTE SĂ NU SE MAI REPETE SITUAŢIA CARE A FOST CÂND CEL CE NU EXISTĂ V-A VRUT RĂU, IAR VOI V-AŢI DUS CĂTRE EL CĂŢELUŞI, ADEVERINDU-SE ÎN DEFINITIV CĂ AM DREPTATE. Dacă cel ce nu există vrea zânzanie, eu NU vreau zânzanie, ştiu că exact asta vrea cel ce nu există şi, ca atare, este o problemă dacă el vrea asta.


Toţi am greşit, toţi ne-am aliat cu cel ce nu există la un moment sau altul, toţi ne-am ambalat, ne-am dat grozavi, dacă nu comunicăm şi dacă nu vedem ce e de făcut, ies din nou monştri. EU NU AM SCRIS NEGATIV LA ADRESA LUI MIHAI ANGHEL DIN PRINCIPIU, CĂ AM CEVA DE ÎMPĂRŢIT CU MIHAI ANGHEL. Eu am scris punctual când ştiţi bine ce s-a întâmplat, una sau alta. Cel ce nu există a prins teren aici. De manipulare pe cale separată. Cum tot teren de manipulare separată a prins şi între mine şi Gheorghe Grigore. TREBUIE SĂ ÎNŢELEGEM ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA CINE ESTE CEL CE NU EXISTĂ. Am mai discutat despre asta. TOŢI AM GREŞIT. PRIMA AM GREŞIT EU. Când? Când l-am trădat pe nea Muşat mergând spre cel ce nu există, deosebit de mieros şi am acceptat să scriu negativ la adresa adversarilor săi politici şi să fac înregistrări cu toată lumea, pe care să i le transmit lui. Pentru că n-am realizat la timp că discutăm despre o capcană şi pentru că am tras destule ponoase pentru asta. Alţii au greşit în alte momente, IMPORTANT ESTE ACUM NU SĂ NE SCOATEM OCHII UNII ALTORA ŞI SĂ DĂM UNII ÎN CEILALŢI, IMPORTANT ESTE NU SĂ GĂSIM VINOVAŢI PRINTRE NOI, IMPORTANT ESTE SĂ ÎNŢELEGEM ODATĂ CĂ CEL CE NU EXISTĂ ESTE RĂUL SUPREM ŞI SĂ NE UNIM ÎN ASTA!


Poate că nu vă convine ce scriu - NU MĂ REFER AICI LA CEL CE NU EXISTĂ - dar dacă nu vă convine ce scriu, aţi încercat să staţi de vorbă cu mine şi să-mi demonstraţi contrariul? Nu, totul e fereală, sunt tratată ca o nebună căreia i se pune pata, chit că niciodată nu mi s-a pus "pata" degeaba şi toată lumea se fereşte. DAR, CA SĂ FIU PUŢIN ŞI EU RĂUTĂCIOASĂ, EU, FĂRĂ SĂ AM NICIUN BENEFICIU, ŞTIŢI BINE, TOT VOUĂ SERVICII VĂ ADUC. Prin ceea ce scriu pur şi simplu. Atunci poate că tocmai de aia NU am chef să fiu folosită. Eu sunt un arbitru corect, NU profitaţi de relaţiile mele de duşmănie cu cel ce nu există practic. DECI EU NU FAC NIMĂNUI AICI IMAGINE, EU DOAR ARĂT CĂ CEL CE NU EXISTĂ ESTE RĂU. Şi vă arăt pe documente de ce cel ce nu există este rău. Cum nu am avut din principiu nimic nici cu Cristian Ionescu sau cu Doru Matei. Totul s-a legat de cel ce nu există. NU e vina mea că oamenii sunt coruptibili şi schimbători ca apa.


MIE SĂ NU-MI VINĂ NIMENI CU PROSTII. EU NU SCRIU NEGATIV LA ADRESA LUI ANGHEL CĂ MĂ PUNE TATA MARE. Acum nu scriu negativ la adresa lui Anghel, nu e Anghel problema mea, ci cel ce nu există. NU scriu negativ la adresa lui cel ce nu există că mă pune tata din groapă. ESTE UN ACT UNILATERAL DE VOINŢĂ, VOINŢĂ A MEA SĂ SCRIU REALITATEA DESPRE CEL CE NU EXISTĂ. Ce-am cu cel ce nu există eu, personal, de împărţit? Cred că v-am arătat şi vă voi mai arăta pe documente.


Ştiu, unii sunt intrigaţi, intrigaţi de faptul că cuvântul meu chiar contează. Şi se răspândeşte în comunitate. Păi, atunci e simplu: NU mă urâţi pe mine, urâţi-l pe cel ce nu există! ORICINE SE ALIAZĂ CU CEL CE NU EXISTĂ, MAI PE FAŢĂ, MAI PE ASCUNS, EU TOT AFLU, ORICINE ÎI FACE JOCURILE LUI CEL CE NU EXISTĂ SĂ ŞTIE DE LA MINE BINE CĂ EU... MĂ REVOLT. Eu, domnule, nu altcineva. Care să mă pună pe mine să scriu nu ştiu ce. Surse da, am, în condiţiile de minciună şi de lipsă de transparenţă ale lui cel ce nu există este normal să am, numai că eu discern ce public, ce nu public, care e informaţie reală, care e manipulare.


Vreţi să vă spun sincer? Mie îmi pare rău şi de Cristian Ionescu, şi de Nicuşor Dumitru şi de Doru Matei, dintre toţi cel mai mult de Doru Matei îmi pare rău, pentru că a avut la un moment dat nişte luări de poziţie în Consiliu pe care chiar le-am lăudat, dar eu ce să fac? Ce pot să-i fac lui Doru Matei în condiţiile date de sfidare cu cel ce nu există? Dacă după treaba cu pelerinajul, acelaşi Doru Matei încerca să se schimbe, nu să ne sfideze în batjocură, era altă situaţie.


DECI ORICINE SE ALIAZĂ, FACE JOCURILE LUI CEL CE NU EXISTĂ, ÎL SUSŢINE PE CEL CE NU EXISTĂ, ÎNCALCĂ LEGEA ŞI FACE MĂGĂRII PENTRU CEL CE NU EXISTĂ, PENTRU AVANTAJUL SĂU PERSONAL ŞI AŞA MAI DEPARTE, TREBUIE SĂ ŞTIE CLAR CĂ VA AVEA O PROBLEMĂ CU MINE. Nu că am ceva cu el de împărţit. Se vede bine, NU am cu absolut nimeni nimic de împărţit. Singurul cu care am ceva de împărţit este cel ce nu există. E CLARĂ TREABA. Să nu mai zică nimeni că sunt eu aia a dracu sau mai ştiu eu ce.


EU AM ÎNTINS MÂNA ALIANŢEI FAŢĂ DE ABSOLUT TOATĂ LUMEA CARE ESTE ANTI-CEL CE NU EXISTĂ LA MODUL REAL. FĂRĂ BANI, FĂRĂ "ANGAJEAZĂ-MĂ ŞI PE MINE", FĂRĂ "MI-E FOAME, VIN ŞI EU MÂINE LA 2 LA TINE LA MASĂ", FĂRĂ "VREAU ŞI EU TERASĂ, DĂ-MI ŞI MIE AUTORIZAŢIE". Eu muncesc pe spezele mele în Bucureşti, am suficienţi bani cât să trăiesc, n-am cerşit nici când n-am avut bani, darămite acuma, Doamne iartă-mă...


DAR CINE ARE CHEF SĂ TRĂDEZE DE PARTEA LUI CEL CE NU EXISTĂ, SĂ-I FACĂ JOCURILE, SĂ-I ASCUNDĂ ILEGALITĂŢILE, SĂ FACĂ CIRC FAVORABIL LUI CEL CE NU EXISTĂ, VREAU SĂ-L AVERTIZEZ CĂ INTERESELE SALE MESCHINE, PERSONALE, NU MĂ INTERESEAZĂ. CĂ NICI PE EL NU L-AU INTERESAT VREODATĂ INTERESELE MELE PERSONALE LEGITIME, NU MESCHINE CU CEL CE NU EXISTĂ. CA ATARE SĂ SE AŞTEPTE DIN PARTEA MEA LA AMPLE REPRESALII.


Mirela Predan

Vizualizări: 55 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri