EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Aprilie » 3 » Felicitări dlor Stelian Puzderică şi Nichita Toma pentru atitudinea de ieri!!!
5:32 PM
Felicitări dlor Stelian Puzderică şi Nichita Toma pentru atitudinea de ieri!!!

Partea nevăzută şi interesantă a şedinţei AGA a Gospodăriei Comunale de ieri referitoare la SC Apă Canal Snagov SRL  a fost aceea că dl. Stelian Puzderică, alături de dl. Nichita Toma chiar au susţinut interesele comunei. Astfel, dacă dl. Stelian Puzderică a propus şi a obţinut să se scoată de pe ordinea de zi punctul referitor la remuneraţia administratorului, din motive lesne de înţeles şi de interes public: SĂ NU SE PLĂTEASCĂ DEGEABA CINEVA, PENTRU O MUNCĂ NEPRESTATĂ, dl. Nichita Toma a votat împotriva propunerii de administrator pentru dna Petruţa Dinu. Astfel, dl. Nichita Toma, aspect pentru care merită să fie felicitat, a votat pentru dl. Costache Dumitru, alături de dl. Mihai Anghel şi dl. Nelu Cristian Olteanu.


Pe de altă parte, am constat că în ultimul timp, dl. Stelian Puzderică este din ce în ce mai implicat în problemele de interes public şi în vederea susţinerii intereselor cetăţeneşti din comuna noastră. Prin faptul că a reuşit să scoată de pe ordinea de zi... plata nelegală a unui salariu nejustificat din bani publici pentru un administrator care... nu ar fi avut rol decât în acte, Stelian Puzderică a demonstrat că, într-adevăr, se află în interesul comunităţii şi ar putea să devină un lider local important, din partea PSD, cu seriozitate şi fără a avea problemele pe care cel ce nu există la acest moment, dar şi de ceva ani buni le are.


În ceea ce-l priveşte pe dl. Nichita Toma, consider, de asemenea, că abia acum începe să-şi ia în serios atribuţiile de viceprimar, prin atitudine şi responsabilitate. Sigur, dl. Nichita Toma, aşa cum îl cunosc, putea să facă mult mai mult în această perioadă, dar nu ştiu de ce a preferat să tacă.

Cât despre dl. Costache Dumitru, eu ştiu că este un om gospodar, ar fi cazul să se mai schimbe şi rolurile. Iar Petruţa Dinu, de parcă n-a mai fost, de parcă n-o cunoaştem, de parcă ar fi avut vreo activitate până în prezent covârşitoare...? Normal că ar fi fost cazul să se mai şi schimbe ceva, inclusiv persoanele.


Mi-ar plăcea să existe o echipă a PSD-ului (aşa cum şi dl. Costache Dumitru este susţinător de PSD, din câte cunosc) dar care să nu mai aibă şi metehnele lui cel ce nu există pe de altă parte, adică obsesia, jocul de teatru, delapidarea, manevrele cu banii publici şi aşa mai departe, toate cele cunoscute şi deloc apreciate de comunitate.

Alături eventual şi de Vasile Dumitru, acum membru al PSD, care cu siguranţă, aşa cum îl cunoaştem, poate mult mai mult, cred că s-ar putea produce în bine pentru Snagov o schimbare.

Domnilor Stelian Puzderică şi Nichita Toma, ţineţi-o tot aşa! Fără nicio glumă, atitudinea dvs. de ieri chiar mi-a plăcut şi este clar că este nevoie inclusiv la nivel de PSD de o schimbare. A persoanei. Poate PSD-ul are o şansă, aşa cum nu o singură dată am susţinut. E un partid important, dar... nu cu cel ce nu există în frunte la Snagov, clară situaţia. Vine şi dl. Vasile Dumitru, cu Mitoi, un om serios şi responsabil, chiar se schimbă radical situaţia. Vine şi dl. Mihai Niţă şi participă, de ce nu?, la această schimbare...


Nu ştim ce va fi, însă cert este că se conturează oameni responsabili, în interesul comunităţii, din echipa cea veche a lui cel ce nu există, lucru care este demn de apreciat şi de toată lauda.


Mirela Predan

 

Vizualizări: 190 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri