EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Mai » 24 » Furie şi revoltă faţă de analfabetismul lui cel ce nu există! Voi ce faceţi, oameni buni? Vă simţiţi perfect???
11:02 AM
Furie şi revoltă faţă de analfabetismul lui cel ce nu există! Voi ce faceţi, oameni buni? Vă simţiţi perfect???

 


Un sentiment de furie şi de revoltă mă cuprinde, nu de alta, dar oameni valoroşi sunt batjocoriţi, marginalizaţi de societate, anatemizaţi, iar analfabeţii, cu un grad de pregătire extrem, extrem de scăzut precum cel al lui cel ce nu există, din păcate, încă mai sunt menţinuţi în funcţii de conducere, ba chiar şi ignorându-se total problemele reale pe care aceştia le au, dintre care cea mai groasă este analfabetismul, cum să nu mă revolt? O persoană precum cel ce nu există, DIN CAUZA NIVELULUI DEOSEBIT DE SCĂZUT DE PREGĂTIRE poate pune în pericol o bună desfăşurare a activităţii instituţiei publice, aşa cum lesne s-a văzut. Cel ce nu există se încăpăţânează să încalce legea, pentru că habar nu are de noţiunea de lege, se încăpăţânează să fie dictator şi arogant, chiar dacă acestea îl târăsc în ridicol, NU ÎNŢELEGE REGULILE DE CONVIEŢUIRE SOCIALĂ ELEMENTARE DIN CAUZA GRADULUI DE CULTURĂ EXTREM DE SCĂZUT, CU ATÂT MAI PUŢIN REGULILE DEMOCRAŢIEI ŞI ALTE CHESTIUNI MAI... FILOSOFIC-SAVANTE, de am impresia că Elena Ceauşescu şi Nicolae Ceauşescu erau chiar nişte genii, măcar în discursurile lor comuniste de pe vremuri, ştiau şi ei să citească ce le pregăteau alţii, ca să nu facă dezacorduri între subiect şi predicat în vorbire liberă şi astfel să se facă de râs... Măcar atât!


Asaltul acesta împotriva culturii şi a valorii mi se pare inacceptabil şi de netolerat, pentru că cel ce nu există nu doar că e analfabet, aşa cum v-am demonstrat foarte simplu, dar el mai şi obţine diplome, care... are impresia că-i mai conferă şi dreptul de a acţiona împotriva altora, cu răutate extremă desconsiderându-i şi discreditându-i pe aceştia.


Fără nicio laudă, la o simplă privire şi apreciere obiectivă, se vede clar că sunt mult mai bine pregătită decât cel ce nu există. Ca atare, MI SE PARE NORMAL SĂ NU-I PERMIT UNUI ASEMENEA ANALFABET ŞI SĂ NU-L LAS SĂ MĂ TÂRASCĂ ÎN NOROI NEGÂNDU-MI MUNCA, EXPERIENŢA ŞI APTITUDINILE DE JURNALISTĂ, TALENTUL DE SCRIITOARE PE CONSIDERENTE DE OBSESIE PERSONALĂ FAŢĂ DE MINE. Spun asta fără falsă modestie, pentru că sunt oameni mult mai culţi şi mult mai bine pregătiţi decât mine, nu neg acest lucru, nu sunt... "un geniu pustiu". NU este şi cazul lui cel ce nu există, care se află la un nivel mult sub mine de cultură şi de pregătire, dar cu toate astea a îndrăznit să pretindă că... eu n-aş fi jurnalistă, ci nebună, negândindu-se că poate avea mari probleme dată fiind modalitatea în care se exprimă el şi scrie el. Normal că atunci când, la viaţa mea, am discutat cu profesori univeristari reali şi m-au apreciat, am discutat şi am lucrat cu scriitori reali şi m-au apreciat, gradul acesta de subcultură, incredibilă pentru omul obişnuit, darămite pentru cineva cu pretenţiile lui cel ce nu există, AM TOT DREPTUL SĂ MĂ REVOLTE!


EL N-ARE NICIUN DREPT NICI SĂ-MI APRECIEZE MIE MUNCA, NICI SĂ MI-O NEGE, NICI SĂ-MI SUSPENDE MIE SITE-URI, NICI SĂ ADUCĂ ÎN DISCUŢIE PRECEPTE FILOSOFICE DESPRE JURNALISM. Putea să înţeleagă că sunt mult deasupra lui, repet, ca grad de pregătire şi de cultură şi să NU cumva să se lanseze într-o dispută de acest gen cu mine, negându-mi mie profesia şi identitatea cine? Tocmai el? Cu asemenea grad de cultură şi de pregătire? HAIDEŢI SĂ FIM SERIOŞI! Normal că astfel de lucruri m-au intrigat, revoltat şi SUB NICIO FORMĂ NU AVEAM CUM SĂ FIU DISPUSĂ SĂ LE ACCEPT, într-o societate anormală care promovează, din păcate, şi astfel de persoane, neînţelegând că se fac de râs cu ele şi este mult mai indicat să renunţe la ele, pentru că este adevărat că pentru a fi hoţ şi a face jonglerii din bani publici n-ai nevoie de prea multă carte, ci doar de lipsă de caracter, dar tot adevărat este şi faptul că poţi fura şi fiind un pic mai cult totuşi, ca să nu mai iasă şi caraghioslâcuri de genul pe deasupra. Ce părere are Gabriela Firea care a promovat şi susţinut în politică o asemenea persoană, eu încă n-am aflat, să ştiţi! Nici care ar fi reacţia de la nivel central dacă s-ar afla halul de incultură în care se prezintă primarul de la Snagov.


Iar toate astea în contextul în care s-a tot discutat despre diplome plagiate de doctorat ale unor personalităţi politice ori juridice din spaţiul public central. Păi, dacă Victor Ponta, de exemplu, şi-a plagiat doctoratul şi s-a făcut mare caz în legătură cu asta, când vezi pe cineva care cum deschide gura, se şi exprimă agramat, dar are... licenţă în Drept, despre ce mai vorbim? Adică daca inclusiv mai-marii ăştia plagiatori, aşa cum sunt ei, dar care au totuşi un oarecare substrat de cultură, neexistând riscul să se facă de râs la modul acesta, nu se simt frustraţi, eu nu mai am ce să comentez.


Toată lumea a râs şi pe bună dreptate de Viorica Dăncilă, care este un pic, numai foarte puţin certată cu limba română în comparaţie cu cel ce nu există. Dar mai veniţi oameni buni şi pe la Snagov să vedeţi în ce hal se exprimă şi ce pretenţii are un primar al PSD, ca să vă îngroziţi, nu de alta, pentru că mi se pare realmente incredibil, incredibil ceea ce se întâmplă la nivel de incultură aici, dar... nu se sinchiseşte nimeni, de parcă primarul de aici ar fi cel puţin mediocru, în niciun caz analfabet, aşa cum e.


Analfabet, dar sigur cu pretenţii. Cu pretenţii de a stabili în mod dictatorial cine este la Snagov jurnalist, cine nu e şi nici măcar de avea capacitatea să înţeleagă ridicolul la care se expune singur printr-un astfel de comportament inadecvat în raport cu valorile totuşi unanim recunoscute şi acceptate după 28 de ani de presupusă democraţie. Adică o atâta prostie ridicată la rang de virtute, eu în viaţa mea n-am mai pomenit şi se vede clar că un pic aşa am cam îmbătrânit şi eu, nu se pune problema, trecerea timpului este inexorabilă, iar bătrâneţea face parte din parcursul vieţii, deci experienţa căpătată în timpul unei vieţi e mare, mai ales când lucrezi cu autorităţi publice, ca orice jurnalist. AŞA CEVA EU N-AM MAI POMENIT! PĂI, PRIMARII DE CARE RÂDEA TOATĂ LUMEA PRIN MANIFESTĂRILE LOR COMICE, ERAU NIŞTE GENII, FRATE, NICI NU SE PUNEA PROBLEMA. Şi cu toate astea, nimeni nu înţelege să se debaraseze de cel ce nu există, un incult notoriu, se vede bine, dar cu funcţie suficient de înaltă, suficient de încăpăţânat şi de arogant totodată cât să-i facă şi pe toţi ceilalţi de râs de la nivel judeţean şi central de partid, de la nivel de oameni din comună etc.


O atare situaţie nu se mai poate tolera. Eu sunt ferm hotărâtă să-mi fac timp şi să provoc un scandal naţional pe tema analfabetismului lui cel ce nu există, dacă nu-i anulează diploma atunci o să mă adresez Ministerului Educaţiei Naţionale să desfiinţeze Universitatea Ecologică cu totul, pentru că mi se pare de domeniul abominabilului ca după ce că e cum e ca nivel de pregătire şi cultură, să mai facă pe deasupra şi circ al aroganţei cum că... nimeni nu mai e ca el de deştept. EU, UNA, CEL PUŢIN NU ACCEPT SĂ MĂ CALCE ÎN PICIOARE DUPĂ O VIAŢĂ DE MUNCĂ ÎN DOMENII CULTIVATE UN ANALFABET CARE NU SE COMPARĂ CU MINE. EU NU ACCEPT SUB NICIO FORMĂ SĂ-MI FIE ŞEF UN ANALFABET. Şi cu asta cred că am încheiat discuţia. SUNT FOARTE REVOLTATĂ ŞI, LA FEL DE REVOLTAŢI AR TREBUI SĂ FIŢI ŞI VOI, CETĂŢENI AI ACESTUI SNAGOV OROPSIT, DE LA PĂRINŢII CARE VĂ LĂSAŢI COPIII ÎMBRĂŢIŞAŢI ŞI PREMIAŢI ONORIFIC DE UN ANALFABET CARE... SĂ LE MAI DEA ŞI SFATURI CUM SĂ... ÎNVEŢE, PÂNĂ LA ŢĂRANII CARE ŞI-AU RUPT MÂINILE PE TRACTOARE, DAR N-AU AVUT PRETENŢII DE... PRIMARI, DE SAVANŢI DE RENUME MONDIAL NICIODATĂ, CHIAR DACĂ ERAU MAI CULŢI DECÂT EL! Indolenţa aceasta, pasivitatea aceasta n-ar mai trebui să existe.


Ştiu, scriu şi scriu degeaba, oamenilor nu le pasă, nu se simt frustraţi de situaţia ridicolă creată, cel ce nu există cu atât mai puţin. Şi să citească, nici măcar nu înţelege conţinutul acestui articol, pentru că 80% din cuvinte, în limbajul său limitat, nu le înţelege şi în loc să se simtă cu adevărat prost şi să fi înţeles că era necesar să fi renunţat demult la această dispută sterilă cu mine pe criteriul că nu aş fi... jurnalistă, cu siguranţă va adopta o poziţie tot el... ofensivă, de revoltă că... vezi Doamne, tot eu sunt "nebună" că scriu ceea ce scriu şi calomniez. RUŞINE, MARE RUŞINE, DIN PĂCATE NU DOAR PRIMARULUI, CI UNUI SNAGOV ÎNTREG, CARE FIE A VOTAT, FIE A ACCEPTAT PASIV O ASEMENEA PROBLEMĂ MAJORĂ ŞI S-A COMPLĂCUT SĂ FIE DIRIJAT DE UN ANALFABET! Păi, eu am cunoscut ţărani, cu patru clase primare doar atât, dar care se exprimau şi scriau mai bine decât cel ce nu există! Iar oamenii aceştia, toţi, de la angajaţi în Primărie, până la croitorese, chiar nu se revoltă că au asemenea şef? Nu se poate, pentru Dumnezeu!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 29 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Mai 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri