EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Aprilie » 20 » În aşteptarea arestării, care nu mai vine şi pentru cel ce nu există odată!!
10:59 PM
În aşteptarea arestării, care nu mai vine şi pentru cel ce nu există odată!!

Normal, cel ce nu există triumfă, e pe cai mari în ale hoţiei, pentru că e protejat pe linie de partid, cu trafic de influenţă în ilegalităţi şi în prostii. Sigur că fiind protejat în astfel de lucruri în plan politic, el nici măcar nu se sinchiseşte că va răspunde vreodată pentru infracţiunile comise, dimpotrivă, se ambalează, sigur pe el cu o dezinvoltură totală, să fure şi mai tare, să încalce legea şi mai mult, să te prostească incredibil în faţă, cu o incultură şi cu o lipsă de pricepere crase. Acesta este cel ce nu există, iar asta cu toţii ştim, dar dacă PSD-ul îi dă apă la moară, normal că e ca un blestem şi pentru noi, cel ce nu există, sprijinit politic în infracţiuni, triumfă de fiecare dată, bătându-şi joc de noi, adică de un Snagov întreg, aşa cum numai el ştie să facă. Cine să se sinchisească? Nimeni nu se sinchiseşte, parcă suntem priviţi cu silă şi dispreţ de ceilalţi, ca nişte nebuni, noi, cei câţiva cetăţeni care ne implicăm, care venim la şedinţele de consiliu, care mai şi expunem unele probleme absolut reale, dar la care nu primim răspunsuri niciodată.

 

Acesta este cel ce nu există, cel care a instaurat frica şi teroarea, într-o indolenţă totală a cetăţenilor Snagovului, în timp ce lucrurile merg din ce în ce mai prost şi pare că nu mai există scăpare de la acest dezastru. Dacă era pe bune, până acum cel ce nu există trebuie să fie arestat, fie şi numai pentru furtişagurile descoperite de Curtea de Conturi. Însă alţii stau ani grei la închisoare nevinovaţi sau pentru o mică prostie, în timp ce cel ce nu există îşi permite apogeul jafului, nederanjat de nimeni niciodată! Da, ştiu, cândva cu siguranţă va plăti, din simplu motiv că Dumnezeu întotdeauna întoarce roata, numai că, să laşi astfel de lucruri în echilibrul dreptăţii divine mi se pare mult prea mult, într-o justiţie care putea să fie imparţială şi mai puţin delăsătoare până în clipa de faţă. Trebuia luat în primul rând ca să NU mai comită şi alte infracţiuni, iar jaful acesta să se stopeze odată!


Din păcate, deocamdată doar aşteptăm şi rămânem, ca întotdeauna, cu speranţa. Am văzut îngeri prin puşcării. Apostol Muşat este, în acest sens, un exemplu, cu siguranţă, iar cel ce nu există este lăsat să-şi facă în continuare de cap cu un jaf incomensurabil...


Mirela Predan

Vizualizări: 38 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri