EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Aprilie » 26 » Încă din septembrie eu trimisesem plângere legată de Cristian Ionescu la DNA! RUŞINE DLE CRISTIAN IONESCU ŞI PE ZIUA DE MÂINE!!!
9:37 PM
Încă din septembrie eu trimisesem plângere legată de Cristian Ionescu la DNA! RUŞINE DLE CRISTIAN IONESCU ŞI PE ZIUA DE MÂINE!!!


Mă uitam acum prin dosare, să ştiţi că sunt destule plângeri formulate împotriva lui Ionescu Cristian Ştefan, în legătură şi cu revenirea frauduloasă asupra demisiei, şi cu ilegalitatea terasei, mai este şi reclamaţia de la ANAF, care cred că trebuie să vină şi să cerceteze puţin pe acolo, pe la SC Crismar Activ 99 SRL. O să mai formulez acum două, legate de abuzul în serviciu, voi aştepta să vină şi clasarea cu motivarea aferentă la aberaţia aia pe care a depus-o el la DNA (în maxim o lună preconizez că va veni) pentru a formula plângere penală inclusiv pentru inducere în eroare a organelor judiciare îndreptată împotriva dlui Cristian Ionescu. Deci nu e deloc de jucărie şi, aşa cum spuneam, în timp ce invers minciunile sunt atât de mari şi de cusute cu aţă albă, nimeni neînţelegând CĂ MIE NU ARE CE SĂ-MI FACĂ LA MODUL REAL şi atunci venind cu nişte aberaţii, din furie, în mod acuzator la adresa mea, de moare lumea de râs, eu chiar ţintesc unde trebuie şi unde doare. La fel s-a întâmplat şi cu Roxana Niţu, la fel s-a întâmplat şi cu Alexandra Ştefan, dar mai ales cu cel ce nu există. Dacă şi dl. Cristian Ionescu a preferat această modalitate în ceea ce o priveşte pe subsemnata, chiar dacă experienţa anterioară spunea că NU se rezolvă nimic cu astfel de prostii, este fix problema domniei sale, pentru că spre deosebire de ceilalţi prieteni trădători ai dlui Grigore şi implicit ai mei, respectiv Nicuşor Dumitru, Dumitru Vâlcomeanu şi Mihai Aristide, dl. Cristian Ionescu s-a mai ales şi cu alte probleme în plus în mod inutil.


Deşi, de fapt, problema este cum NU se poate mai simplă: NOI AM VOTAT GHEORGHE GRIGORE, PRIN TRĂDARE ŞI INTERESE OBSCURE, NELEGALE ŞI NELEGITIME NE-AM ALES CU O MAJORITATE PRO-CEL CE NU EXISTĂ! Iar lucrurile NU vor rămâne nepedepsite în faţa legii, atâta tot. Tupeul împrumutat de la cel ce nu există NE ŞOCHEAZĂ PE ABSOLUT TOŢI. După ce că s-a întâmplat asta, după ce că nu au fost în stare de nimic în Consiliul acela (asta este şi vina dlui Grigore, pentru că dacă verificarea caracterului era mai dificilă, măcar inteligenţa candidaţilor săi putea să o verifice şi să constate că sunt lipsiţi de cea mai elementară inteligenţă!!!), după ce că un Snagov întreg este oripilat de ceea ce au făcut, tot ei mai au şi gura mare pe la spate. NU, NU AU NICIUN MOTIV SĂ MĂ URASCĂ: EU I-AM SUSŢINUT SĂ DEVINĂ CONSILIERI, PE EI, ALĂTURI DE DL. GRIGORE, ERA LESNE SĂ NU TREC DE PARTEA LUI CEL CE NU EXISTĂ ŞI NU ARE CE MI SE REPROŞA MIE. Dimpotrivă, lor are ce li se reproşa, NU DOAR EU REPROŞEZ, CI UN SNAGOV ÎNTREG. Pentru că toată lumea ştie şi de ce a devenit acum Cristian Ionescu un înverşunat susţinător de cel ce nu există (terasa ilegală din spaţiul public e cheia!) şi de ce vrea să scape de judecata lumii. Să se uite puţin în jurul său. În afară de cel ce nu există cu ineteresele sale şi cu oamenii săi, cine îl mai susţine, mai ales în aceste demersuri trădătoare şi anormale? Nu de alta, dar în locul lui, aş intra realmente în pământ de ruşine şi nu aş mai îndrăzni să deschid sub nicio formă gura, înţelegând că plângerile penale se întorc împotriva mea.


Ceea ce nu ştiu dacă ştiaţi, dar am verificat eu acum şi există, este trimis încă din luna noiembrie a anului trecut, este că EU AM TRIMIS LA DNA O PLÂNGERE ÎMPOTRIVA LUI CRISTIAN IONESCU MAI CU FOLOS. LEGATĂ DE TERASĂ ŞI DE MENŢINEREA MANDATULUI DE CONSILIER, CU INTERESUL DE CONSTRUIRE A TERASEI ILEGALE ÎN SPAŢIUL PUBLIC. Să se aştepte dl. Cristian Ionescu, pentru că o să se cerceteze sigur şi, în plus, EU NU-L ŢIN ÎN BRAŢE CA PE-O PĂUŞICĂ DE CRISTAL SĂ NU SE SPARGĂ, AŞA CUM FACE CEL CE NU EXISTĂ, EU NU SUNT CEL CE NU EXISTĂ, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM CUM NU SE POATE MAI CLAR! Dacă el a înţeles să-mi facă mie plângere la DNA, crezând că nu are nicio treabă el însuşi cu DNA-ul, s-a înşelat, la momentul acela, plângerea deja exista, a mea, iar plângerea lui, precum şi articolele ataşate ca probatorii, ale mele, chiar au stârnit niscaiva întrebări şi din partea procurorilor DNA cu referire la tupeul dlui Cristian Ionescu. Aşa cum vă spuneam, s-a cam dat singur în gât!


O să mă apuc de lucru şi, aşa cum promiteam, zilele acestea vor rezulta şi cele două plângeri împotriva trădătorilor dlui Grigore, dar şi plângerea aceea promisă împotriva lui Doru Matei.


Cum ne apropiem să intrăm în ziua de 27 aprilie, ca să nu mai stau să pierd vremea şi mâine şi să trec direct la treabă, RUŞINE DLE IONESCU CRISTIAN ŞTEFAN ŞI PE ZIUA DE MÂINE! E absolut necesar, din păcate, să vă amintesc în fiecare zi că trebuie să vă fie ruşine, nu de alta, dar poate în cele din urmă, chiar vă veţi ruşina!!!


Mirela Predan


Va urma

Vizualizări: 36 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri