EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Februarie » 4 » Incredibil JAF la Snagov şi incredibile autorităţi abilitate...
7:30 PM
Incredibil JAF la Snagov şi incredibile autorităţi abilitate...


Eu nu am mai întâlnit nici comparaţie nicăieri pentru jaful atât de mare lăsat de cel ce nu există. Dublat de o minciună şi de un tupeu uriaşe. Aş fi lăsat capul în pământ cel puţin după ce s-a aflat o serie de nelegiuri. Ce argumente să mai ai de ce ai încheiat asemenea contract cu Alexandra Ştefan? Ce argumente să mai ai cum de a fost posibil să-i dai sau să fii de acord să-i dai 900 de lei pentru o hârtie şi alte 900 de lei pentru depunerea unei hârtii? Aştept măcar un răspuns nemincinos şi realist, pentru că, după ce că fură, tot timpul cel ce nu există mai şi ascunde. Mai şi ascunde ceea ce a furat fără niciun pic de jenă şi de vină sunt ceilalţi. Tot timpul ceilalţi. Îmi amintesc cum a venit în primul mandat şi probabil că vă amintiţi cu toţi cum a venit să se plângă de arieratele administraţiei Muşat. Un primar care nu a stat degeaba şi a făcut totuşi ceva şi pentru Snagov, altceva decât zânzanie. Şi el ce-a făcut, domnule? Îmi amintesc de parcă era ieri cum se plângea de contractul păgubos cu Terra Nova pentru 300.000 de lei? ŞI TOTUŞI ERA UN CONTRACT PĂGUBOS CU O FIRMĂ DE CONSTRUCŢII CONTRA 300.000 DE LEI, NU CONTRA 800.000 DE LEI CU O NEICA NIMENI, ABIA IEŞITĂ DE PE BĂNCILE ŞCOLII ŞI PRETINSĂ AVOCATĂ! Ca să vedeţi diferenţa şi să vedeţi comparaţia. Se plângea că n-are bani de dezvoltare pentru că a găsit arierate. Doar ca să facă circ şi să facă spectacol. ACUM ARIERATELE SUNT MULT MAI MARI, IAR CONTURILE PRIMĂRIEI SUNT BLOCATE NU GAZ SUD CI DE... ALEXANDRA ŞTEFAN. SUPERBĂ SITUAŢIE. Cum, domnule, conturile unei Primării blocate de una ca Alexandra Ştefan? Şi lui cel ce nu există îi convine perfect situaţia şi este perfect răspunzător de situaţie, pentru că el a fost cel care a semnat un asemenea contract deosebit de păgubos.


Îmi pare sincer rău că azi nu-l mai pot întreba pe Apostol Muşat cât a dat ca şi contracte pentru curăţenie Gospodăriei Comunale. O să-l întreb pe Vasile Dumitru, poate mai ştie el ceva. Să vedem, de curiozitate, cât erau contractele avocaţiale şi cât erau contractele de curăţenie cu Gospodăria Comunală când era el viceprimar. O să vorbesc cu Biriş, AŞA CEVA NU S-A MAI POMENIT, ASEMENEA JAF NU A MAI AVUT SNAGOVUL NICIODATĂ. NICIODATĂ. NICIODATĂ! Nu se poate.


O să merg şi la primarii localităţilor învecinate, să-i întreb când s-a mai pomenit sau cum de ar fi posibil ca cineva, după ce şi-a dat demisia să revină. Unde, când şi în ce mod a mai fost circul acesta al ilegalităţilor cu şedinţele de consiliu? SUNT FERM CONVINSĂ CĂ NICIODATĂ ŞI ÎN NICIO ALTĂ PARTE.

CEL CE NU EXISTĂ ESTE UNIC ÎN RELE, O UNICITATE INCREDIBILĂ, CHINUITOARE ŞI APĂSĂTOARE.

Cu toate astea, în ciuda nesimţirii situaţiei, cu încălcările legii diverse, cu tot, aş vrea şi eu să ştiu CÂND SE VOR MIŞCA ŞI PROCURORII ÎN SENSUL ARESTĂRII LUI CEL CE NU EXISTĂ ODATĂ. CÂTE TREBUIE SĂ MAI FACĂ PENTRU CA, ÎN SFÂRŞIT, SĂ-L TRIMITĂ LA ÎNCHISOARE? Zi de zi aflăm lucruri şocante despre jaf, minciună şi încălcări ale legii. Cu toate astea, nimeni nu face nimic, cu toate astea lui cel ce nu există nu-i e frică, cu toate astea, se bazează pe o forţă securistică probabil că nu va păţi nimic, alminteri măcar ar înceta cu jaful chiar în halul ăsta de proporţii, măcar după ce a fost descoperit, măcar după ce Curtea de Conturi a găsit, măcar după ce ştie bine că e ilegal ce face, măcar după ce ştie bine că eu sunt cu ochii pe el. El influenţează anchete, în niciun caz nu renunţă la continuarea jafului incomensurabil. Incredibil om şi incredibilă situaţie...

 

 

Mirela Predan

Vizualizări: 63 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri