EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Mai » 30 » Jaf de proporţii al lui cel ce nu există, din păcate, nepedepsit până în ziua de azi...
6:22 AM
Jaf de proporţii al lui cel ce nu există, din păcate, nepedepsit până în ziua de azi...


Deşi cel ce nu există se vede clar că a furat de-a stins şi deşi se vede clar că a făcut numai ilegalităţi, nimeni nu ia în continuare nicio măsură. La patru ani de la primul raport al Curţii de Conturi şi la doi ani de la al doilea, primul cu un prejudiciu de nu mai puţin de 4 milioane de lei noi, iar al doilea cu un prejudiciu de 2 milioane lei noi, în mod nejustificat de absolut nimic, nicio instituţie a statului nu s-a mişcat, cel ce nu există fiind lăsat să fure în continuare. Cel ce nu există nu doar că a furat, dar a mai şi dat şpăgi din ce-a furat, se vede clar, pentru a-şi asigura liniştea şi libertatea, într-o Românie debusolată, în care hoţii sunt protejaţi, ba chiar hoţia ridicată şi la rang de virtute, aşa cum se observă în clar.


Câinii latră, ursul merge, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ceea ce nu-mi pot explica în ruptul capului decât prin perspectiva şpăgii, pentru că altfel nu înţeleg de ce infracţiuni mari şi metode de a fura şocante nu au fost pedepsite nici până în ziua de azi, cel ce nu există fiind lăsat în continuare să fure şi să-şi facă de cap în mod dictatorial. E absolut inexplicabil. Din păcate, cu cât timpul trece mai mult, banii furaţi nu vor mai putea fi recuperaţi şi mai mult, iar infracţiunile lui cel ce nu există, mari, grosolane, ingenioase, se vor face uitate, deşi eu, una, sunt dispusă să le reamintesc oricând cetăţenilor comunei Snagov ca să nu uităm cumva, iar praful să nu cumva să se aştearnă peste dosare, prin care cel ce nu există să fie până la urmă înălbit la clor, cu faţa curată, după un asemenea incomensurabil jaf. La care cel ce nu există bineînţeles că nu a renunţat nici măcar până în ziua de azi. Tot felul de minunăţii precum cele descoperite atunci de Curtea de Conturi apar în continuare de ne închinăm toţi. Probabil că din nou va veni Curtea de Conturi, din nou va descoperi un asemenea incomensurabil jaf, din nou va întocmi un raport catastrofal, din nou nu se va întâmpla nimic, cel ce nu există având proptele politice şi securistice de şpagă. Nimic nu este deloc exclus aşadar.


Din păcate, oamenii din Snagov au cam uitat aceste hoţii nelegiuite ale lui cel ce nu există. De aceea a le aminti este absolut necesar.


Mirela Predan

Vizualizări: 57 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Mai 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri