EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Ianuarie » 29 » La Snagov avem alternativă! Acelaşi Gheorghe Grigore!
1:59 AM
La Snagov avem alternativă! Acelaşi Gheorghe Grigore!


Am tot vorbit despre faptul că cel ce nu există nu este bun. ALTERNATIVA, AŞA CUM AM ARĂTAT ÎN NUMEROASE RÂNDURI, EXISTĂ ÎN CONTINUARE. SE CHEAMĂ GHEORGHE GRIGORE. Am tot vorbit despre greşeli. Da, este adevărat, însă el NU a comis greşeli decât printr-o prea mare bunătate, generozitate, încredere în oameni. Ceea ce denotă în mod cert un caracter prea uman în raport cu lipsa de caracter totală a lui cel ce nu există, o umanitate care l-a pierdut. Nu discut despre greşeli de incompetenţă, de lipsă de onoare sau de verticalitate, aşa cum au greşit alţii. Nu este vina lui, în definitiv, că este un suflet atât de pur şi de curat într-o nebunoasă de persoane lipsite de caracter, ahtiate după bani şi care repetă păcatul istoric al lui Iuda, singurul care nu a putut fi iertat: trădarea, din considerente josnice, mârşave. Poate că dacă nu s-ar fi întâmplat ceea ce s-a întâmplat în mod repetat, nici el nu ar fi cunoscut niciodată adevăratul caracter al oamenilor, de aceea am vorbit nu o singură dată de necesitatea unui experiment, de mimarea unor condiţii similare, pentru a înţelege care este cu adevărat caracterul oamenilor. Ca şi dl. Gheorghe Grigore, am testat de prea multe ori pe propria-mi piele răutatea oamenilor şi prietenia interesată. Eu m-am lecuit, în puritatea sa, dl. Gheorghe Grigore se vede clar că nu se va lecui niciodată! Asta nu înseamnă că până în prezent nu a avut un comportament ireproşabil în raport cu adevăratele valori socio-morale şi că nu a demonstrat competenţa de manager, că nu a demonstrat lipsa totală de interes în a fura sau în a obţine pentru sine avantaje şi nu a demonstrat că ar putea să facă ceva şi pentru Snagov. Nu a avut oamenii potriviţi în jurul său, ci oameni care l-au tras în jos, oameni care nu l-au meritat niciodată, oameni care l-au folosit cu prea multă perversitate. Trădat de prieteni şi de oamenii pe care i-a ajutat şi propulsat, aşa cum nu se aştepta cel mai probabil că se va întâmpla niciodată, dl. Gheorghe Grigore a căpătat simpatia maselor de snagoveni, din ce în ce mai multe persoane, sătule de nemerniciile şi furtişagurile lui cel ce nu există, încep să-l considere pe dl. Gheorghe Grigore o alternativă reală.


Am auzit adesea ideea că această susţinere a mea faţă de dl. Gheorghe Grigore ar fi fost interesată financiar. Dumnezeu mi-e martor şi situaţia se cunoaşte bine că au fost luni în şir în care nici măcar nu ne-am văzut şi părerea mea despre dl. Gheorghe Grigore a rămas aceeaşi, iar susţinerea mea faţă de dl. Grigore a rămas necondiţionată. Am auzit adesea ideea că unii se dau prieteni cu el de zeci de ani, din copilărie şi aceasta ar fi o condiţie drept pentru care ar avea credibilitate. Prietenii de zeci de ani nu există, iar dacă ele rezistă, rezistă numai până la proba contrarie, aşa cum a fost vorba şi despre Nicuşor Dumitru, cu care a fost coleg de şcoală. Până la urmă nu e vina mea că destinul m-a făcut să-l cunosc mai târziu, să copilăresc în altă parte şi să nu ne intersectăm. Însă nu vechimea cunoştinţei, ci caracterul omului este cel care, fără echivoc, contează.


Însă dincolo de acest altruism şi această deschidere către oameni, dl. Gheorghe Grigore a demonstrat în cei doi ani de când s-a implicat în mod direct în problemele comunităţii, fiind prezent în spaţiul public, că reprezintă, aşa cum spuneam, singura şansă reală a Snagovului, singura şansă de schimbare. Pentru că a fost singura persoană care a manifestat o atitudine cu adevărat demnă pe parcursul timpului şi pentru că a fost singura persoană care a ştiut să facă faţă lui cel ce nu există, de unde şi valurile de ură ale acestuia la adresa sa. Să nu uităm că aproape toţi oamenii care s-au remarcat în Snagov, inclusiv cel ce nu există, au fost ajutaţi la un moment dat sau altul de acelaşi Gheorghe Grigore. N-a fost vina sa, în definitiv, că unii au ales căile de distrugere a Snagovului, că unii au ales căile jafului şi ale mojiciei.


La nivel central, oamenii sunt deosebit de revoltaţi de PSD, de guvernarea proastă, dar, totodată sunt dezamăgiţi şi de Iohannis, sunt dezamăgiţi şi de PNL, de guvernarea proastă a PDL, pe care n-au uitat-o şi se plâng că nu au nicio alternativă reală. Personal, le dau dreptate. Dar la Snagov, în ciuda carenţelor incontestabile, aşa cum subliniam, cu o lipsă de implicare acută din partea populaţiei, care nu poate fi convinsă prin nimic să se implice mai mult, ceea ce la nivel central nu se întâmplă, EXISTĂ ALTERNATIVĂ. O alternativă reală, pentru că greşelile dlui Gheorghe Grigore de încredere în oameni, NU doar că nu au dezamăgit populaţia, dar au dat un viu exemplu despre ce anume păţeşte omul care preferă să rămână om şi să aibă încredere în oameni. Un exemplu real, al zilelor noastre, un exemplu care nu poate decât să atragă şi mai mult simpatia populaţiei de la Snagov, sătulă de cel ce nu există. Alternativă avem, nu degeaba s-a chinuit atât de mult cel ce nu există s-o înlăture, ea va trebui să fie cât mai curând valorificată. Cu oameni vechi care nu l-au trădat, dar şi cu oameni noi, competenţi, într-o echipă care ar trebui să fie căutată încă de pe acum, nefiind deloc prea devreme, tocmai pentru a fi necesar timp să... ne cunoaştem şi să realizăm ce caracter are fiecare.

 

Mirela Predan

Vizualizări: 83 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri