EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Martie » 8 » Las numai cetăţenii şi pe Dumnezeu să mă judece!!!
8:11 PM
Las numai cetăţenii şi pe Dumnezeu să mă judece!!!


De aici înainte să mă judece numai Dumnezeu, pentru că numai eu ştiu şi cât suflet am pus în campania electorală, chiar dacă vedeam că... alături de ALDE lucrurile nu aveau cum să iasă bine, şi cât am ţinut la ideea de unitate şi de chipă şi cât am tăcut în ideea că va veni viceprimar dl. Grigore şi atunci lasă să-i fie lui bine măcar dacă n-au ieşit lucrurile aşa cum au trebuit pentru răsturnarea lui cel ce nu există. MI-E ÎNSĂ IMPOSIBIL SĂ CRED ŞI SĂ ACCEPT CĂ TOATĂ ACEASTĂ MUNCĂ A FOST ÎN ZADAR, CĂ EU AR TREBUI ACUM SĂ MĂ ÎMPAC CU CRISTIAN IONESCU ŞI NICUŞOR DUMITRU, SĂ CRED CĂ LUCRURILE CU RĂMÂNEREA LOR ÎN CONSILIU A FOST LEGALĂ, CÂND DE FAPT A FOST ILEGALĂ, SĂ TAC ŞI SĂ NU SPUN NIMIC, EVENTUAL SĂ SALUT VENIREA LUI VÂLCOMEANU ŞI ARISTIDE, ILEGALĂ, BINEÎNŢELES. Câtă vreme am două mâini să pot scrie, două picioare să mă pot deplasa la Tribunal şi un creier în cap, ACEST LUCRU NU VA FI ACCEPTAT DE MINE, CU CERTITUDINE. Asta nu înseamnă nici că făceam... jocurile lui Mihai Anghel, aşa cum mi s-a reproşat, făceam doar jocurile mele şi munca mea batjocorită, şi toată dăruirea mea batjocorită şi confiscată de cel ce nu există. Să fi bănuit eu ce va urma, vă spun sincer că-mi băgam mai bine un băţ în fund şi-mi vedeam de treabă, nu mai treceam niciodată de partea dlui Grigore, rămâneam să-l susţin pe Mihai Anghel în campania din 2016, ce ieşea, ieşea sau nu mă mai implicam deloc, pentru că, din păcate, văd că batjocura mea continuă! DEGEABA MI SE REPROŞEAZĂ CĂ AM ÎNCEPUT SĂ-L SUSŢIN PE MIHAI ANGHEL ACUM. DAR PE CINE AŢI FI VRUT, OAMENI BUNI, SĂ-L SUSŢIN? PE CEL CE NU EXISTĂ ŞI PE DUŞMANII MEI, PE TRĂDĂTORII MEI, ÎN DEFINITIV, DACĂ DL. GRIGORE CHIAR NU VEDE DE CÂTĂ BATJOCURĂ A AVUT PARTE? PE CINE? Nu credeţi că era anormal să fac asta? Sau ce anume?


Până la urmă era vorba inclusiv despre onoarea şi reputaţia mea în joc. Adică nu pot să susţin o linie ani de zile, să constat că este oricum rău cel ce nu există şi să constat că acum trebuie să tac umilită pentru că, deşi a ieşit ce-a ieşit, nu ştiu ce se aşteaptă, nici ce anume se mai speră de la cel ce nu există! Nu era neapărat să facă opoziţie din Consiliu dl. Grigore, cum nici eu NU fac opoziţie din Consiliu, cred că se vede bine. Nu am fost de acord cu demisia lui, demisia lui a făcut parte tot din păcăleala a la cel ce nu există de... 1 aprilie, însă mă simt debusolată şi mi se pare absolut normal. Ce să facem? S-o iau iarăşi de la cap cu o muncă de Sisif inutilă? Atunci măcar munca mea prin mine pentru demascarea ilegalităţilor să o continui cu ORICINE ESTE ANTI-CEL CE NU EXISTĂ! Pe bune! Adică chiar am stat ani degeaba, să fiu dusă cu un covrig la gârlă? Adică nu ştiu, după tot ceea ce am scris, după toate eforturile pe care le-am făcut, eu trebuie să stau cuminte şi să fac ce? Să-i dau apă la moară lui cel ce nu există ca să ajungem la care rezultat?


DE ACEEA SUNT ABSOLUT CONSTERNATĂ ŞI DEZAMĂGITĂ ŞI MAI HOTĂRÂTĂ DECÂT ORICÂND SĂ NU RENUNŢ. Dacă Mihai Anghel spune un lucru cu care sunt de acord, îl susţin fără discuţii. De ce m-aş situa împotriva lui Mihai Anghel care constată, de exemplu, că statutul SC Apă Canal Snagov SRL e varză, când e clar că e varză sau care spune că lucrurile nu sunt tocmai în regulă cu proiectele acelea tehnice? Ca să ţin cu cine anume? REVERSUL MEDALIEI, ÎN LIPSA ALTERNATIVEI, E LOGIC: CU CEL CE NU EXISTĂ! Sunteţi de acord cu mine? Păi, şi atunci eu ce vreţi să fac? NU, nu-i fac reclamă dlui Mihai Anghel, din simplu motiv că, sunt ferm convinsă, îşi face singur, mult mai multă reclamă şi mai bună decât mine, însă EU SUNT ÎN RĂZBOI CU CEL CE NU EXISTĂ. OR, ÎN ACEST RĂZBOI, ACŢIONEZ AŞA CUM VREAU EU. NU DE ALTA, DAR DACĂ NU ACŢIONEZ AŞA CUM VREAU EU CU CEL CE NU EXISTĂ, PIERD RĂZBOIUL, BINEÎNŢELES ŞI MĂ FACE PRAF CEL CE NU EXISTĂ. Fără discuţii, fără comentarii, ştim bine toţi: dl. Gheorghe Grigore a păţit ce-a păţit tocmai din cauza toleranţei sale faţă de mizeriile lui cel ce nu există. El a pierdut deja războiul, în parte şi din cauza lui, pentru că s-a lăsat păcălit. De ce să-l pierd şi eu? Nu, acuma judecaţi-mă voi la modul cel mai sincer? Care era logica pentru care să fac jocurile lui cel ce nu există? Sau cum şi-a imaginat cineva că tăcând din gură şi acceptând ilegalitatea asta cu revenirile după demisii, deşi eu NU asta am votat şi nu asta am susţinut susţinând echipa dlui Grigore şi mai şi desconsiderându-l pe dl. Mihai Anghel pe deasupra, eu fac altceva decât FIX JOCURILE LUI CEL CE NU EXISTĂ? ÎNTRU NIMICIREA MEA. Dacă am rezistat în acest război, aşa cum oameni MULT MAI IMPORTANŢI CA MINE, nu au reuşit - mă refer la dl. Gheorghe Grigore, evident - a fost tocmai pentru că n-am cedat nicio clipă. Şi atunci care e logica pentru care să fac circul ăsta dând apă la moară lui cel ce nu există? NU MĂ JUDECAŢI, SĂ MĂ JUDECE NUMAI DUMNEZEU. Dar mi-a ajuns şi mie cuţitul la os, pe cuvântul meu de onoare, credeţi-mă! Ani irosiţi, păr alb în cap, n-aveam ce face doi ani de zile ca să susţin ce? ECHIPA DLUI GRIGORE PENTRU CEL CE NU EXISTĂ... SUPERB! Păi, şi atunci cine mai are mârşăvia să mă condamne că sunt acum de partea lui Mihai Anghel, nu a lui cel ce nu există? Las cetăţenii să mă judece, serios! Păi, ce-i cu atâta comedie???

 

Mirela Predan

Vizualizări: 41 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri