EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » August » 16 » Legea n-are decât să se încalce, dacă nu se încalcă împotriva mea, nu-s procuror să am în acest sens vreo obligaţie
4:04 PM
Legea n-are decât să se încalce, dacă nu se încalcă împotriva mea, nu-s procuror să am în acest sens vreo obligaţie


Până acum am spus aşa: fiecare face ce vrea numai legea să n-o încalce. Acum spun aşa: fiecare face ce vrea NUMAI LEGEA ÎMPOTRIVA MEA SĂ N-O ÎNCALCE. Poate să încalce în alte privinţe ce lege vrea. În definitiv, NU sunt eu procuror să mă ocup de asta. Ca atare, nu am nicio obligaţie. Da, poate oricine să denunţe, aşa este. Însă dacă numai eu denunţ şi nimeni altcineva nu se interesează de situaţie, eu la ce dracu să mai stau şi să pierd timp degeaba?  Mai aveam un pic şi detonam pe cale administrativă, a instanţelor de judecată sistemul de la Snagov. Dar nu mai contează. Aşa cum spuneam, eu am renunţat şi la procese, şi la plângeri penale şi la tot. ÎN AVANTAJ FIIND REPET. Nu trădez pe nimeni, nu am făcut înregistrări, nu fac denunţuri nimănui, deci nu schimb macazul. Sigur presupun că nimeni nu mai îndrăzneşte să mă cheme la Poliţie azi să dau cu subsemnatul cine este sursa diplomei Roxanei Niţu ca să-i facă dosar penal, că n-o s-o dau. Nici sursa la asta, nici la altele. Dar presupun că prostia asta NU o să se repete niciodată, prin care eu să fiu forţată să fac denunţuri cuiva, nu de alta, dar de aia nu mai pot eu de frică, cine are impresia că mă sperie determinându-mă să fac asta, se înşeală! Şi războiul reîncepe dacă nu suntem oneşti în a nu ataca pe alţii. De fapt, Marian Oancea poate să atace pe absolut cine vrea, cu orice metode vrea el, pentru că eu nu mă mai bag. ÎN AFARĂ DE MINE, EVIDENT ŞI ÎN AFARĂ SĂ-ŞI DOREASCĂ ÎN VREUN FEL CA PRIN INTERMEDIUL MEU SĂ MAI ATACE PE CINEVA. La aşa ceva eu NU subscriu. Ca să înţelegem bine inclusiv această situaţie. Pentru că, în secunda doi, am terminat cu pacea în loc să formulez denunţul mult dorit! O să fac nişte demersuri, le voi şi publica, pentru că eu NU am secrete, dar cel mai probabil săptămâna viitoare sau săptămâna cealaltă. În rest, e liber la orice. Am şters până prin octombrie 2016 arhiva de pe Europa Liberă de Snagov, diseară mai am treabă de serviciu, mai şterg cât mai pot pe la noapte. După aia trec la celelalte. De fapt, cred că a fost o prostie din partea mea să mă ocup de toate aspectele de legalitate în condiţiile în care nu aveam în definitiv nicio treabă eu. Dacă altora le place să fie umiliţi, călcaţi în picioare, batjocoriţi, NU este problema mea. Pentru că ei sunt umiliţi de alţii, eu le iau apărarea, după aia mă umilesc şi mă batjocoresc pe mine drept răsplată! Deci NU este problema mea, în definitiv, n-au decât să facă orice. În acest război, fiecare să se descurce cum poate. E mai corect aşa decât să fiu aruncată în prima linie, să mă descurc inclusiv în prima linie se vede clar, iar când ajung acasă de pe front să fiu tratată ca o... idioată. Nu, nu vream decoraţia de general, deşi mi-o meritam, ci măcar un bun-venit... acasă că puteau să-ţi rămână oasele pe front. Măcar atâta lucru, la naiba! De aceea nu mai vreau să merg pe front, s-a terminat cu comedia, gata!

 

O să vi se pară ciudat, dar s-a încercat cu cerul şi pământul să fiu determinată să nu mai scriu: ba cu bani, ba cu ameninţări, ba cu DNA, ba cu Parchet, ba cu Poliţie, ba cu dat în judecată. De toate. Nu s-a reuşit. Însă două cuvinte rostite ieri de altcineva decât Marian Oancea, pe post de la mulţi ani, ceva care echivala cu sintagma, deci altfel meşteşugite, dar eu ştiu să aud printre cuvinte, deci ceva care echivala cu sintagma "pleacă dracului de aici de zdreanţă" m-au determinat să cred că NU mai am ce să caut în zona aia. Şi atunci dacă Marian Oancea m-a lăsat în pace, dacă echipă nu putem fi, dacă desconsiderarea este răsplata mea pentru trei ani şi jumătate de muncă, în definitiv, că nu-i uşor deloc să faci ceea ce am făcut eu, atunci chiar că nu mai are niciun rost şi cu asta basta! Mulţi mi-au spus să o iau încet, să revin asupra deciziei. NU, EU NU SUNT CERŞETOAREA NIMĂNUI. Până acum am trecut peste jigniri, n-a fost prima, dar ulciorul merge şi el de câte ori merge la apă şi o dată se sparge. Acum s-a spart şi gata! Şi cu asta basta! Cred că am spus mai mult decât puteam să spun şi cred că e o lecţie: NU cu Parchetul sau cu DNA-ul mă determini pe mine, coercitiv, să fac ceva, ce dracu să-mi facă mie Parchetul şi DNA-ul? Pune-l pe cineva doar să fie nesimţit şi să mă trateze cu lipsă de respect, iar eu atunci am terminat orice comedie de genul, oricât ar fi de amplă. NU mă interesează nici măcar dacă Marian Oancea personal l-a pus să-mi spună ceea ce mi-a spus ieri ca un "cadou" de ziua mea, putea să-l pună oricine sau să fie proprie iniţiativă. Pe mine mă interesează cine mi-a spus şi de ce trebuia să merit eu de Sfânta Marie după toate eforturile mele de trei ani şi jumătate şi după toate adeveririle a ceea ce am spus eu, asta! Atâta tot! Nimic mai departe.


Mirela Predan

Vizualizări: 67 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri