EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Octombrie » 29 » Liceul de la Snagov va fi gata NUMAI CU UN ALT PRIMAR - Despre asta este vorba, ce să mai lungim discuţia???
12:30 PM
Liceul de la Snagov va fi gata NUMAI CU UN ALT PRIMAR - Despre asta este vorba, ce să mai lungim discuţia???

 

Continui să vă prezint şedinţa de consiliu din data de 22 octombrie.

Mihai Anghel întreabă, toată lumea este pusă în dificultate în legătură cu Şcoala "Mihai Eminescu" de la Ghermăneşti. Suma totată este suplimentată cu 100.000 de lei. Se explică cum că ar mai fi fost necesare nişte materiale pentru lucrări, care nu ar fi fost prinse în partea de documentaţie. La întrebarea cum vor fi făcute şi cum vor fi plătite aceste lucrări în afara licitaţiei, toată lumea se încurcă în explicaţii. Dl. Nelu Oprescu spune că prin intermediul Ministerului Dezvoltării, dar atunci de ce se suplimentează suma?


Suma de 500.000 de lei este trecută pentru extinderea... liceului "Mihail Kogălniceanu", care este transferată către construcţia liceului. Dl. Mihai Anghel întreabă în ce stadiu se află liceul. Mda, e gata, mâine se inaugurează. Imediat. Cel puţin aşa sună lauda lui cel ce nu există. O perioadă îl sfătuise cineva extrem de bine să nu mai promită, ci să facă, pentru că cu cât se va ambala mai mult pentru viitor că va face şi va drege, cu atât cetăţenii vor fi mai revoltaţi când vor vedea lipsa de rezultate palpabile. O perioadă. Acum văd că din nou a început cu ale lui... adică cu promisiuni de doare mintea, de ar urma ca în baza spuselor lui cel ce nu există să ne aşteptăm într-o săptămână şi la liceu, şi la de toate (apropo, a fost şi cutremur mai măricel, 5,8, ştie cineva dacă a căzut clădirea vechiului liceului, să mă informeze şi pe mine - nu de alta, dar asta era motivaţia lui cel ce nu există pentru... dărâmarea liceului şi construirea altui liceu: vai, la cel mai mic seism, clădirea cade. Imediat, hai să fim serioşi!). Numai minciuni care să mascheze incompetenţa!

 

Domnule, potrivit spuselor lui cel ce nu există, până la sfârşitul acestei luni ar începe să fie demarate deja lucrările pentru care a fost eliberat deja certificatul de urbanism. Care stă în zonă? Poate să-mi spună şi mie dacă s-au început cumva la liceu... lucrările de construire a noului liceu? O aberaţie, hai să fim serioşi. Eram în 22 octombrie, acum suntem în 29 octombrie, foarte interesante lucrări au început să se demareze, bineînţeles... Sigur, nu s-au luat avizele în vederea autorizaţiei de construcţie, aia era problema. Prin octombrie 2019 problema va fi că... nu ştiu ce proiectant nu ştiu ce-a făcut, de aia nu s-a demarat nicio lucrare. Aşa e când omul nu e gospodar, evident. A vrut să fure, a furat şi el pe ici, pe colo pe la studii de fezabilitate, pe la nu ştiu ce, în loc să pună mâna pe treabă şi să extindă liceul. A pierdut licitaţia de extindere a liceului, pentru că n-a ştiut să o organizeze. Acuma este incredibil de discutat despre liceu. Un soi de incompetenţă, de prostie, de furtişag şi de ranchiună nejustificată pe fosta conducere a Primăriei s-au îmbinat ieşind cel mai mare eşec din carierea încredinţată de nişte cetăţeni corupţi cu mită electorală pentru cel ce nu există. Despre asta discutăm de fapt, bineînţeles.


A fost dat către Primăria Capitalei, către madam Firea să se ocupe ea. Pun pariu că după ce, inevitabil o să plece şi madam Firea de la Primărie odată cu alegerile viitoare, în mod inevitabil (că e o catastrofă inclusiv pentru Bucureşti, bineînţeles) se va termina şi cu comedia asta că face aici Primăria Capitalei nimic. Să vină un primar gospodar, capabil, cu viziune şi ce să facă cu liceul, nu să stea să fure ca în codru, să negocieze tot felul de cârpeli ca să mai scoată nişte bani pentru propriile-i buzunare şi s-a terminat cu circul, până la un nou mandat de primar al dlui Gheorghe Grigore cel mai probabil, oricum nu se va face cu liceul nimic, iar noi trebuie să fim absolut conştienţi de asta.


Mihai Anghel îi atrage atenţia că nu este o hotărâre de consiliu în care să fie vorba despre o asociere între Primăria Snagov şi Primăria Capitalei. Cel ce nu există susţine că ar fi vorba despre o asociere.


https://vocaroo.com/i/s12ZVAVJjslF

 

Mirela Predan


Va urma

 

Vizualizări: 29 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Octombrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri