EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Februarie » 26 » Mai spuneţi-i şi voi, oameni buni, dlui Grigore că NU trebuie să cedeze şi NU poate să ne lase!
1:03 PM
Mai spuneţi-i şi voi, oameni buni, dlui Grigore că NU trebuie să cedeze şi NU poate să ne lase!


Ştiu ce eforturi, ce resurse, cu câtă dăruire a candidat şi a luptat dl. Gheorghe Grigore. Acum munca îi este confiscată. Într-un mod incredibil de infect de cel ce nu există. Ştiu cât suflet am pus şi eu. Dar pentru dl. Gheorghe Grigore, nu pentru nişte nemernici care şi-au bătut joc de munca lui, de eforturile lui, l-au trădat, l-au batjocorit, pe banii lui, pe prietenia lui, pe eforturile lui, într-un mod incredibil. CEA MAI MARE PROSTIE AR FI CA DL. GHEORGHE GRIGORE SĂ RENUNŢE ACUM SAU SĂ SE MAI LASE INLFUENŢAT DE "BINEVOITORI" CARE NU AU FĂCUT NIMIC ALTCEVA DECÂT PE MINE SĂ MĂ ADUCĂ ÎN PRAGUL DISPERĂRII, PE EL SĂ-L ÎNLĂTURE DIN SPAŢIUL PUBLIC. Ştiu cât a muncit acest om, ştiu cum s-a sacrificat pe el pentru Snagov, ştiu cât s-a luptat pentru ca legea să fie respectată, iar lucrurile să intre pe un făgaş normal. Nu s-a putut. DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, AM MAI SPUS-O ŞI-O REPET: NU TREBUIA ŞI NICI NU AVEA DE CE SĂ DEMISIONEZE. Ceilalţi demisionaseră, el fusese exclus, câştigase în instanţa de judecată, a fost ulterior manipulat şi batjocorit, acum cel ce nu există îşi doreşte liniştea infracţională. Fie şi numai pentru aceste eforturi ale dlui Grigore pe care eu le cunosc, pe care, în ciuda permanentei nemernicii şi zânzanii care s-a dorit a fi introduse între mine şi dl. Grigore, eu cred că merită să continuăm, NU să ne lăsăm duşi de val şi de planurile diabolice ale lui cel ce nu există. Ar fi aceasta cea mai mare greşeală. Iar asta nu pentru că Mihai Anghel ar fi bun, ci PENTRU CĂ LA ORICE ORĂ ESTE MAI BUN DECÂT CEL CE NU EXISTĂ, PE DE-O PARTE, IAR PE DE ALTĂ PARTE, DISCUTĂM DESPRE EFORTURILE NOASTRE, DESPRE MUNCA NOASTRĂ, DESPRE MUNCA ACESTUI OM, APROAPE DIVIN, BATJOCORITĂ ŞI CONFISCATĂ. Despre asta discutăm de fapt şi NU am cum să tac pentru că mă doare. Pentru că NU asta am votat eu, pentru că nu pentru asta am depus eforturi eu, pentru că nu pentru asta m-am luptat şi chinuit eu! EVIDENT CĂ NICI DL. GHEORGHE GRIGORE N-A LUPTAT PENTRU ASTA. Cu bunătate, cu mărinimie, el ne-a ajutat pe toţi, noi l-am trădat cu toţii şi ne-am bătut joc de el, prin manipulări ordinare.


DL. GHEORGHE GRIGORE TREBUIE SĂ ÎNŢELEAGĂ, SĂ ÎNŢELEAGĂ ACUM CĂ AVEM NEVOIE DE EL, CĂ NU S-A TERMINAT AICI, CĂ AR VREA CEL CE NU EXISTĂ SĂ SE TERMINE ACUM BĂTĂLIA. Din păcate, îl văd acum pe dl. Grigore exact în postura mea din septembrie 2015, când cel ce nu există mituise judecătoarea să-mi suspende site-ul Opinii Cetăţeneşti, considerând că nu mă voi mai ridica vreodată, voi îngheţa de frica celor 3 miliarde pe care le-aş avea de plătit, fără niciun leu în buzunar, de gura aberantă a Ioanei Buru şi aşa mai departe. DAR EU AM DEPĂŞIT ACEL MOMENT, MI-AM REVENIT, NU L-AM LĂSAT PE CEL CE NU EXISTĂ SĂ MĂ DISTRUGĂ ŞI AM PORNIT O LUPTĂ CRÂNCENĂ ÎMPOTRIVA SA, MAI ABITIR DECÂT NICIODATĂ. Sigur, a încercat să mă prostească să mă împac cu el, contra bani, prin Nichita Toma şi aşa mai departe, eu NU am mai cedat niciodată. Indiferent cât de greu mi-a fost, ştiam că dacă voi ceda un milimetru sunt moartă.


Aşa cum toată lumea cunoaşte, am venit să-l susţin pe dl. Grigore cu absolut toată dăruirea. Ştiu, unii poate veneau doar la masă că n-aveau ce mânca acasă, alţii veneau doar după bani şi după cerşit, Dumnezeu mi-e martor, însă, că eu tot ceea ce mi-am dorit a fost să luptăm pentru Snagov. Ştiam că el este o şansă, este cea mai bună şansă. Şi faţă de mizeria lui cel ce nu există, şi faţă de încălcările legii, şi faţă de revenirea la normalitate. DAR NU TREBUIE SĂ CEDĂM. Domnule Grigore, uitaţi-vă la mine! Şi eu am trecut prin momente mai mult decât dramatice cauzate de acelaşi cel ce nu există, NU I-AM CEDAT NICIODATĂ, NU I-AM FĂCUT PE PLAC NICIODATĂ. De aceea consider că retragerea dlui Grigore ar fi cea mai mare greşeală. Pasivitatea ar fi o greşeală. Iar asta NU pentru Mihai Anghel, Mihai Anghel n-a participat nici la munca noastră, nici la eforturile noastre de legalitate, Mihai Anghel s-a văzut doar pe el şi-a vrut să-i fie lui bine, că nu i-a fost nici lui, e doar o întâmplare de conjunctură dată de cel ce nu există.

Stimaţi cetăţeni, unii dintre dvs. ştiţi, alţii cunoaşteţi mai puţin. Omul acesta, Gheorghe Grigore, s-a lăsat pe el pentru noi, a renunţat la el pentru noi, îi putea fi comod să stea într-o viaţă neimplicată. A irosit timp, bani şi efort pentru noi, pentru ca noi să-l batjocorim, să râdem de el şi să ne aliăm cu cel ce nu există, nu-i aşa? Ştiu, există un Dumnezeu, vede şi nu doarme, dar până la Dumnezeu, eu cred că trebuie să acţionăm şi noi. Numai pentru toate aceste eforturi ale lui, haideţi să nu lăsăm această muncă nefinalizată. Am auzit voci care spuneau că pe dl. Gheorghe Grigore acum nu-l mai interesează. Nu-i adevărat. Pentru că aici, în munca aceasta de luptă cu cel ce nu există, stă o parte din el, din viaţa sa care putea fi simplă şi comodă, din sacrificiile lui, din inteligenţa lui, din preocuparea sa. Eu NU cred că-i adevărat. Cea mai mare prostie ar fi să renunţe acum. EU I-AM SPUS-O. SPUNEŢI-I ŞI VOI! Oricând, oriunde, prin orice modalitate. NU-I DAŢI TELEFON DOAR CÂND AVEŢI NEVOIE DE BANI, DAŢI-I UN TELEFON ŞI SPUNEŢI-I. SPUNEŢI-I CĂ NU VĂ INTERESEAZĂ MIHAI ANGHEL, DAR CĂ NU PUTEŢI SUBSCRIE LA MIZERIA ASTA CU IONESCU, PRINŢA, BARSE ŞI ARISTIDE NICIODATĂ! Pentru că ne-au confiscat munca, ne-au confiscat eforturile, iar cine a făcut asta trebuie să plătească!

 


Stimaţi cetăţeni, eu m-am decis să lupt singură, indiferent de consecinţe, ÎNSĂ SINGURĂ MI-E FOARTE GREU ŞI AR TREBUI SĂ NE UNIM ŞI SĂ ACŢIONĂM ÎNTR-O MODALITATE, NU SĂ SUBSCRIEM PASIVI LA ASTA. Vouă vă place pentru ce-am muncit şi pentru cine am muncit? Noi, cei care chiar am muncit, pentru că unii au venit doar de umplutură, cu ochii după bani. Munca mea a fost reală, de aceea mă doare şi de aceea NU pot ceda şi nu voi ceda niciodată.


MAI EXPLICAŢI-I ŞI VOI, OAMENI BUNI, CĂ DL. GRIGORE CHIAR ARE INCLUSIV DATORIA MORALĂ FAŢĂ DE NOI, CEI CARE L-AM ALES PE EL, NU PE DAN BARSE CĂ NU POATE SĂ NE LASE ACUM. Pentru că nici noi nu-l lăsăm, însă intenţiile noastre să fie reale. Eu i-am spus, mai spuneţi-i acelaşi lucru şi voi, poate pe voi ascultă, poate păsul vostru îl înţelege. AVEM NEVOIE DE EL, NU DE CEL CE NU EXISTĂ, DE PRINŢA SAU DE BARSE. Iar cei care au făcut mojiciile astea, TREBUIE SĂ FIE PUŞI LA COLŢUL INFAMIEI, NU SĂ FIE LĂSAŢI ÎN PACE, ÎN NICIUN CAZ LĂSAŢI ÎN PACE!!!!

 

Mirela Predan

Vizualizări: 57 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri