EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iunie » 24 » Marele tiran al spionajului e spionat acum!!!
11:24 PM
Marele tiran al spionajului e spionat acum!!!

Cel ce nu există investeşte în slugi, iar slugile se revoltă şi fac spectacol. În contextul în care, la nici 10 minute după ce a dat câte 4000 de lei fiecărui consilier pentru votul lui de la şedinţa de vineri, eu deja cunoşteam ce-a făcut şi-am postat public pe Facebook treaba asta revoltată, în contextul în care consilierii nu dau doi bani pe cel ce nu există ca om, au doar interese pecuniare la acesta, în contextul în care cel ce nu există nu realizează că nimeni nu-l înghite de frumos şi deştept ce este, ba dimpotrivă, toată lumea e extrem, extrem de revoltată de ceea ce s-a întâmplat. Îi spun eu: NU dau doi bani pe el nici cei pe care i-a hrănit la suflet cu toate ilegalităţile lumii. Ştiu că e debusolant pentru cel ce nu există: să dea bani, să creeze toate avantajele clientelare ale lumii, iar ei să nu dea doi bani pe el, din moment ce-l toarnă. Doar beneficiază de clientelarismele lui şi în realitate zic un sincer "hai sictir". Nu se întâmplă nimic altceva decât să se întoarcă roata, legea bumerangului, aşa proceda şi el nedând doi bani pe oameni. Marele securist care înfiltrase peste tot spioni bine plătiţi şi oameni de nimic a ajuns să fie spionat şi turnat. Cel care luase oamenii plătiţi de alţii şi-i racolase să-i servească lui pe ascuns, iată-l acum spionat. 4000 de lei pentru consilieri, 5000 de lei costul pentru un loc la mare, 70 de persoane, materialele de şedinţă de consiliu, deşi publice le ţine ascunse degeaba, ele vin. Degeaba îl bănuieşte pe Mihai Anghel, din simplu motiv că el n-a fost cooptat pentru mizeria aia cu 4000 de lei votul la şedinţa de consiliu, ba chiar a fugit ca de naiba să nu cumva să afle. Şi n-a aflat Anghel, am aflat... eu! Cum tot eu am fost cea care am aflat, fără niciun efort deosebit, pentru că nu m-a văzut nimeni băgându-mi nasul pe nicăieri şi de excursia sa stupidă la mare! Asta înseamnă că are oameni care nu dau doi bani pe cel ce nu există, deşi profită de avantajele care le sunt oferite. Din păcate, am fost obligaţi să luăm lecţii de la el. Ca să putem supravieţui. Instanţele îmi dau şi ele câştig de cauză, e hotărâre definitivă, acum va trebui să scoată lista cu angajaţii, consilierii şi circarii care au beneficiat ilegal de banii publici. O să fac şi o scrisorică spre Curtea de Conturi să vedem în ce bază legală dă el 3,5 miliarde de lei bani publici să scoată toţi comedianţii la mare. Că la ideea de pelerinaje, DIN FERICIRE, a renunţat temporar.


Cel ce nu există NU mai are limite cu jaful din bani publici. NU ştie de legile justiţiei umane, nu ştie nici de legile lui Dumnezeu. Cel ce nu există face numai şi numai ce vrea el, fără nicio teamă că într-o bună zi o să i se înfunde. Şi nici măcar nu realizează în aiureala lui că e exact ceea ce-i spuneam eu, ca o concluzie la care ajunsesem atunci când mă trimitea să spionez şi să adun păreri despre el: E UN NIMENI ŞI NIMENI NU-L ÎNGHITE! Era mai bine pentru el să fi stat în banca lui măcar cu grandomania şi cu răzbunarea! Dar e în firea lui ceva diabolic care îl face să prefere să dezbine în loc să unească, să spioneze în loc să asculte, să fie tiran în loc să concilieze. Aşa va muri oricum. Nu mai e nimic de făcut pentru îndreptarea lui. În locul lui, oricine s-ar simţi al naibilor de disconfortabil şi ar înceta! Mai puţin cel ce nu există care are impresia că-i Dracu pe pământ şi că are putere... Nu ştie de ruşine, nu ştie că s-a întors exact roata. El continuă să fure şi să dea altora ca într-o prostituţie meschină din bani publici şi nu înţelege că nimeni nu e la modul real de partea lui!

 

 

Sigur, nu ştie cine e misterioasa sursă chiar din jurul lui. Se poate. Sigur, nu ştie cine-şi bate joc de el şi profită. Se poate. Nu ştie nici cine îşi bate joc de el, deşi el, de-a lungul timpului şi-a bătut de toţi. Posibil. Ori va da cu toţi de pământ şi i se vor răscula în cap toţi, ori va trebui să-şi accepte înfrângerea! Să înţeleagă odată pentru totdeauna că suntem oameni, NU slugi!


Mirela Predan

Vizualizări: 82 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri