EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Noiembrie » 5 » Miza mea RĂMÂNE puşcăria lui cel ce nu există, iar dacă bagă strâmbe, lui cel ce nu există oricum nu-i vor mai profita la nimic!
12:52 PM
Miza mea RĂMÂNE puşcăria lui cel ce nu există, iar dacă bagă strâmbe, lui cel ce nu există oricum nu-i vor mai profita la nimic!

Când gluma se îngroaşă serios şi nimeni nu-l mai vrea pe cel ce  nu există, cel ce nu există creează exact ce poate crea el mai bine:

- DEZBINARE ÎNTRE OPOZANŢII SĂI - Fie în mod direct, fiind anumite persoane care veşnic pun botul la manevre şi ţin să-i avertizez încă de pe acum în legătură cu faptul că o să iasă prost. E metoda cu care a reuşit de fiecare dată ŞI SĂ CÂŞTIGE UN NOU MANDAT DE PRIMAR, CĂ DACĂ EXISTA UNITATE CEL CE NU EXISTĂ ERA O AMINTIRE, ŞI SĂ-L IMPUNĂ PE NICHITA TOMA CA VICEPRIMAR, PENTRU CĂ ALTFEL NU AR FI AVUT ÎNCOTRO DECÂT SĂ ACCEPTE CĂ GHEORGHE GRIGORE ESTE VICEPRIMAR ŞI ASTA ERA, ŞI SĂ-I CORUPĂ PE CONSILIERII ALDE ŞI TOT.


NUMAI ÎN URMA UNOR ASTFEL DE MANEVRE ŞI A FAPTULUI CĂ ALŢII S-AU LĂSAT MANIPULAŢI A IEŞIT TOT RĂUL. Din păcate, inclusiv acum este un astfel de moment. Nu este pentru prima dată când spun că de vină nu e cel ce nu există, de vină este cel care se lasă păcălit de cel ce nu există, subscriind fie la promisiuni deşarte, fie la zânzania lui în mod direct. Nu ştiu cât mă mai doare pe mine personal sau nu la acest moment (sufleteşte deloc, pentru că şi eu m-am săturat de subscrierile astea repetate la tot felul de baliverne), însă este clar că atunci când cineva îmi întoarce spatele fără motiv, MOTIVUL REAL ESTE CEL CE NU EXISTĂ. Pentru că el asta urmăreşte în mod constant şi cum în instanţă n-are nicio şansă, evident că face şi el ce poate pentru a se răzbuna! Şi evident că ţine şi-şi atinge scopul şi şi-l va atinge veşnic câtă vreme vor fi oameni nehotărâţi, câtă vreme vor fi oameni care nici măcar nu vor avea decenţa să se poarte echilibrat până la o dovadă finală sau câtă vreme vor fi oameni care vor mai crede minciuni, ori promisiuni.


Mihai Anghel, de exemplu, a adoptat un comportament echilibrat. Nu s-a ambalat niciodată că i-a spus cineva nu ştiu ce, la el strâmbele n-au funcţionat. Nu ştiu dacă au fost sau nu promisiuni făcute de cel ce nu există lui Mihai Anghel, la schimb să tacă în şedinţa de consiliu (am dat un exemplu aiurea), în schimb, ştiu că n-am avut niciodată probleme cu Mihai Anghel legate de subscrierea la anumite mizerii despre mine venite din partea lui cel ce nu există.


Nichita Toma a dansat cu cel ce nu există, acum nu-i convine, deşi, hai să fim serioşi, cunoaştem cu toţii, fără sprijinul înflăcărat al lui cel ce nu există, Nichita Toma nu ar fi fost astăzi viceprimar. Cel ce nu există, neasumându-şi nimic niciodată, ca atare, nici cearta dintre Nicolae Stan şi Nichita Toma, l-a enervat pe Nichita Toma, cu Laura Albani care nu avea ce să caute şi pe al cărei rol nu-l înţeleg etc. Nichita Toma ştie că n-are intrări directe la mine, mai are şi temeri. Nu de cel ce nu există, pentru că e ferm pe poziţii, în schimb, ştie să-i creeze lui cel ce nu există probleme şi mi se pare firesc.


Alţii nu doar că nu ştiu să-i creeze probleme, dar se mai lasă încă o dată, încă o dată, încă o dată păcăliţi şi umiliţi. În definitiv, nu de mine trebuie să se ascundă, eu sunt element nesemnificativ, pentru că de mine se ascund exact greşelile şi prostiile, iar greşelile şi prostiile costă. Ştie şi cel ce nu există bine asta, pentru că de aia sunt ciuca bătăii acolo unde nu merge.


DRAMA ESTE CĂ ATITUDINEA ASTA DE ACUM ALCĂTUITĂ, PE DE-O PARTE, DIN GREŞELI ÎN CARE VĂD CĂ SE PERSISTĂ CU ÎNCĂPĂŢÂNARE, PENTRU CĂ NU SE ÎNVAŢĂ NIMIC DIN PRECEDENTE, MĂCAR SĂ FIE PRIVIT CU SUSPICIUNE CEL CE NU EXISTĂ, ÎN DEFINITIV, ORI DE CÂTE ORI SE VEDE CLAR CĂ VREA CEVA ANUME. În definitiv, dacă te împaci şi-l crezi pe cel ce nu există, după ce a şaptea mia oară ai fost umilit şi ai pierdut exact că l-ai ascultat pe cel ce nu există, cu balivernele lui, nu de mine ascunzi, fir-ar să fie anumite lucruri, eu pot să le ştiu sau să nu le ştiu, CI DE TINE ÎN PRIMUL RÂND, PENTRU CĂ VA IEŞI PROST CU SIGURANŢĂ ŞI PENTRU CĂ DACĂ NICI ACUM N-AI ÎNVĂŢAT SĂ-L CUNOŞTI PE CEL CE NU EXISTĂ, E CLAR CĂ VA FI DIFICIL. Cel puţin, eu una ce-am avut în creier, de fiecare dată am şi scris. M-am înţeles o vreme cu cel ce nu există, după aia nu m-a mai întors în favoarea lui absolut nimeni şi nimic, ACESTA FIIND PRINCIPALUL MOTIV PENTRU CARE CEL CE NU EXISTĂ N-A REUŞIT ÎN NICIUN CAZ SĂ MĂ SUBJUGE.


Consecinţa va fi că va mai lua un nou mandat tot cel ce nu există. DACĂ NU SE VA RENUNŢA ACUM LA BALIVERNELE LUI CEL CE NU EXISTĂ, CU CERTITUDINE ASTA SE VA ÎNTÂMPLA CU CEL CE NU EXISTĂ: VA MAI LUA UN NOU MANDAT DE PRIMAR. Dacă nu sunt acum tratată cu respect, eu în campanie NU mă voi mai implica sau cel puţin voi contoriza şi eu toate neajunsurile faţă de mine personal şi voi zice aşa şi pe bună dreptate: "când eu am avut nevoie de tine, tu erai cu cel ce nu există, ca să aibă de ce să te batjocorească şi să te subjuge după aia, prin acelaşi stil de păcăleală, acum, dacă ai nevoie tu de mine, eu îţi spun în concret că nu am chef să te susţin" şi cu asta închei discuţiile şi socotelile, pentru că este clar că nu merge, suntem pe nişte piste absolut greşite, aceasta fiind şi intenţia clară a lui cel ce nu există: de a stârni zânzanie pentru a obţine un nou mandat. Ambalează nişte neica-nimeni cu pretenţii, tocmai ca să iasă circ (vezi cazul cu Nicolae Stan şi Laura Albani), mizează pe post de sperietoare pe nişte oameni care oricum nu vor mai intra în Consiliul Local (vezi Cristian Ionescu, Nicuşor Dumitru, că despre Mihai Aristide un nou mandat sau Dumitru Vâlcomeanu nu se pune problema). Îşi consolidează poziţia la nivel de partid, ca nu cumva să fie debarcat şi probabil că nu va fi. Creează probleme diverselor persoane întrotdeauna din spate, întotdeauna din umbră, întotdeauna în mod neasumat, arareori îşi asumă să mai spună pe şleau câte o prostie, iar asta numai pentru că nu ştie că va trebui să-mi fie şi mie comunicată sau că va ajunge la urechile mele în clar (vezi acţiunea de chemare în judecată cu maşina lui Tăriceanu sau plângerea penală cu criminala în serie - credea că ori mă decimează de tot, ori nu voi ajunge niciodată să cunosc despre ce e vorba acolo, de aceea mă şi chema în campania din 2016 pe ascuns, iar pe de altă parte mă compara cu criminalul de la Perla, cu altul care şi-a stropit iubita cu benzină pentru a-i da foc şi nu ştiu ce inepţii de genul). Deci el n-a ştiut că e regula comunicării şi a vizionării dosarelor, declaraţiilor şi aşa mai departe şi că aceste informaţii tot ajung la mine într-un final. De ce credeţi că acum cel ce nu există nu-mi mai formulează nicio plângere penală? Puteţi ghici de ce? Pentru că s-a potolit cumva sau pentru că n-ar mai vrea să mă bage în puşcărie? NU, ci pentru că ştie că dacă face plângere, eu am dreptul legal s-o văd, iar o pun pe Facebook, iar iese mare vâlvă, iar se face de rahat, pentru că menirea lui de şmechereală este să producă efecte fără să afle persoana în cauză cine le-a creat.


Îmi pare rău că trebuie să mai fac nişte precizări, ca şi cum nu ar fi fost de ajuns cele de vreo câţiva ani încoace, evident că se va ajunge şi de data asta la vorba mea. Acum nu mai cred nimic, sincer, nici nu cred că are sens să mai fac apel la alianţe, acum sunt şi eu la faza de saturaţie referitoare la împăcatul acesta cu cel ce nu există (cu lipsa de abilitate măcar de care a dat dovadă Mihai Anghel, abilitatea de a privi prin prisma circumspecţiei absolut tot ceea ce vine de la cel ce nu există şi de a păstra nişte relaţii pe parcurs cu toată lumea).


Ştiţi cum e până la urmă: cum îşi aşterne fiecare, exact aşa şi doarme. Nu cred că are vreun sens să mai comentez acum toată filosofia chibritului ars. Iar lipsa de raţiune sau măcar de ascultare de alţii atunci când nu e raţiune, se plăteşte. Nici eu nu-s o minge în terenul de fotbal, încă o dată spun: DACĂ NU EXISTĂ O VERIFICARE A OAMENILOR ÎNCĂ DE ACUM, CU O ECHIPĂ, INDIFERENT DE LA CE PARTID SAU INDEPENDENTĂ ECHIPĂ, SITUAŢIA CU IONESCU, PRINŢA, ARISTIDE, VÂLCOMEANU, DAR ŞI MATEI, PE DE ALTĂ PARTE, RISCĂ SĂ SE PERPETUEZE ŞI ÎN VIITORUL CONSILIU, INDIFERENT DE REZULTATUL ALEGERILOR, IAR REZULTATUL VA FI ORICUM UNUL CATASTROFAL ÎN CONTEXTUL ÎN CARE CEL CE NU EXISTĂ DĂ MILIARDE PE REPARAT DE CASE ALE OAMENILOR SĂRACI ŞI-I SCOATE LA MARE TOT PE MILIARDE DIN BANI PUBLICI, CREEAZĂ ZÂNZANIE ŞI FACE SPECTACOL DE CIRC, ÎN SCHIMB NOI NU DOAR CĂ NU-L COMBATEM SUB NICIO FORMĂ, DAR FIE O FACEM DE FAŢADĂ, DE COMPLEZENŢĂ, FIE STĂM, AMBELE LA FEL DE GRAVE.


Cât despre mine, câştig în instanţă procese, mă lupt cu cel ce nu există cot la cot, obţin rezultate, evident că neplăcute lui cel ce nu există, pentru adevăraţi combatanţi de cel ce nu există sau pur şi simplu pentru cei care ar putea avea o satisfacţie infimă din acestea, ar trebui să fiu o femeie foarte căutată. Cuvântul meu chiar ar trebui să aibă greutate şi încredere: dacă l-am învins pe cel ce nu există prin instanţe, înseamnă că e clar, voi reuşi să-l bag şi în puşcărie, vei reuşi şi tu, adversar ca, prin intermediul meu, să-ţi scoţi pârleala umilinţei şi a batjocurii la adresa ta. Nu se întâmplă, bineînţeles, aşa. Şi nu se întâmplă tocmai din cauza strâmbelor lui cel ce nu există, cu o menţinere şi perpetuare a ideii că eu sunt una "mică, proastă, zdreanţă şi nebună, hai să râdem de ea", deşi activitatea mea nu cred că privită la modul obiectiv pare vreun pic caraghioasă, inclusiv asta mi se pare clar. Şi atunci sigur că şi eu sunt sătulă de privitul ăsta ba cu suspiciune, ba cu desconsiderare, IAR EXACT PE ASTA ŞI MIZEAZĂ CEL CE NU EXISTĂ, EVIDENT, pentru că ştie că sunt intrigată de aceste aspecte. Păi, până la urmă, eu mă chinui să fie înlăturat cel ce nu există, voi vă tăiaţi singuri craca de sub picioare, achiesând la aberaţiil lui cel ce nu există, îndreptate inclusiv şi implicit împotriva mea. Păi, atunci să fiţi sănătoşi fraţilor, că şi eu m-am săturat şi de comedie, şi de aşteptare, şi de pusul vostru de bot în mod periodic la manevrele lui cel ce nu există, şi de inconstanţa comportamentală în raport cu mine, în funcţie de cel ce nu există. Ca atare, NU voi participa la vot, nici la campania viitoare, pentru că dacă patru ani de zile a existat o stare artificial tensionată între noi cauzată de cel ce nu există, mi se pare normal. ŞI OARE NU EXACT ASTA ERA CEEA CE VOIA SĂ CITEASCĂ CEL CE NU EXISTĂ? NU SE BUCURĂ CEL CE NU EXISTĂ CÂND VEDE DESCONSIDERARE LA ADRESA MEA, PE DE-O PARTE, IAR PE DE ALTĂ PARTE REACŢII FIREŞTI DE SUPĂRARE ŞI DIN PARTEA MEA? EI, VEDEŢI, EXACT ASTA AŢI FĂCUT: I-AŢI DAT APĂ LA MOARĂ LUI CEL CE NU EXISTĂ. M-aţi determinat ca, prin atitudine, să vreau să mă împac cu cel ce nu există, ceea ce nu se poate, pentru că NU este sănătos la cap, acum nu spun că mă împac cu cel ce nu există, nici că nu mai scriu (e un drept câştigat prin instanţele de judecată), dar spun că pur şi simplu NU mă mai bag! Până la urmă ce credeţi că-şi doreşte mai tare şi mai tare cel ce nu există? Păi, exact lucrurile în sensurile în care a acţionat: să ne batjocorească pe fiecare pe cale separată, văzând că cu mine nu ţine nici zânzania, nici manipularea, nici comedia, v-a luat pe voi, PENTRU CĂ ŞTIA CĂ SUNTEŢI ABSOLUT DE NECLINTIT ATUNCI CÂND VĂ INTRĂ CÂTE O PROSTIE ÎN CAP, IAR PÂNĂ LA PROBA CONTRARIE O ŢINEŢI EXACT LANGA, CHIAR DACĂ E O IDIOŢENIE CARE VĂ VA DUCE LA PIERZANIE ŞI PE VOI, DAR ŞI PE TOATĂ LUMEA ŞI ACESTEA NU SUNT RAPORTURI INTERUMANE NORMALE, NICI MĂCAR BAZATE PE PRIETENIA SIMPLĂ, CA SĂ NU MAI VORBESC DESPRE... ECHIPĂ SAU DESPRE ALTCEVA.


LA ACEST MOMENT, ESTE EXACT CEEA CE VREA CEL CE NU EXISTĂ SĂ FIE, ADICĂ NEÎNCREDEREA CARE SE PERPETUEAZĂ LA ADRESA MEA EXACT DIN VARĂ, CU O ATITUDINE NECORESPUNZĂTOARE ÎN CEEA CE MĂ PRIVEŞTE, CEL CE NU EXISTĂ MIZÂND BINE PE SITUAŢIE: CREZÂND CĂ DACĂ MĂ SUPĂR ŞI PE BUNĂ DREPTATE PE VREUN ADVERSAR DE-AL LUI, DEZAMĂGITĂ, NU MĂ MAI BAG. NU, domnule cel ce nu există, nu, n-aţi reuşit nicio brânză cu asta, din simplu motiv că miza mea nu este una de natură politică, ci una de natură judiciară în raport cu dvs. Deci miza mea nu este să vă iau eu locul, Doamne fereşte, nici să candidez eu, nici să beneficiez de nişte avantaje clientelare de la Primărie în calitate de consilier, nici chestiuni de genul acesta. Miza mea este SĂ VĂ TRIMIT ACOLO UNDE VĂ ESTE LOCUL, ADICĂ DUPĂ GRATII, IAR ASTA NU DEPINDE SAU N-AR TREBUI SĂ DEPINDĂ ÎN NICIUN CAZ DE FACTORUL POLITIC, DE PRIETENIE, DE ANTIPATIE, DE NIMIC ALTCEVA. Pentru că eu pot să mă cert, de exemplu, până poimarţi cu Gheorghe Grigore, el să se dezică de mine, să mă acuze că-l calomniez sau că sunt geloasă (fără nicio bază reală, am dat un exemplu aiurea), eu să mă enervez şi să scriu anumite lucruri şi aşa mai departe. CEARTA ASTA, ORICÂT DE NEPLĂCUTĂ AR FI PENTRU AMBELE PĂRŢI, ATÂT PENTRU MINE, CÂT ŞI PENTRU DL. GRIGORE NU VA ÎMBRĂCA NICIODATĂ UN CARACTER JUDICIAR, ADICĂ NU SE VA LĂSA CU PLÂNGERI PENALE ŞI CU CHEMAT ÎN JUDECATĂ. OR, LA CEL CE NU EXISTĂ, COMEDIA E MARE: DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, PÂNĂ LA URMĂ MĂ LASĂ PE MINE RECE ŞI CU CINE SUNTEŢI DVS. COMBATANT POLITIC, ÎNTR-O LUME EVIDENT CĂ POLITIC DEPRAVATĂ ŞI PE CINE PĂCĂLIŢI SĂ FIE ÎMPOTRIVA MEA DINTRE ADVERSARII DVS. POLITICI! NU CANDIDEZ PENTRU NICIO FUNCŢIE, NU MĂ INTERESEAZĂ SĂ FAC JOCURI POLITICE, PENTRU MINE JOCURILE DE PUTERE SUNT COMPLET IRELEVANTE, ÎNSĂ EU VĂ JUR ÎN FAŢA LUI DUMNEZEU DIN CERURI CĂ VĂ BAG ÎN PUŞCĂRIE CU MÂNA MEA! DUPĂ CARE MĂ LASĂ RECE CÂT DE TARE MĂ URÂŢI DIN SPATELE GRATIILOR, CÂT DE TARE SUSPINAŢI DE NEFERICIRE ŞI CE IMPRECAŢII FOLOSIŢI LA ADRESA LUI DUMNEZEU ŞI-A SORŢII, CHEMÂNDU-L PE DRACU ÎN AJUTOR CA SĂ VĂ SCOATĂ! Chiar mă lasă rece! Princepeţi: MIZA MEA E CEA MAI MARE ŞI MAI SERIOASĂ DECÂT A TUTUROR. Că e Mihai Anghel, că e Gheorghe Grigore, că e Nichita Toma, că e Ion Popescu, care vă înjură la o bere de mama focului, nici nu mai contează. Unu vrea să vă dea jos să vină dl. Grigore, altul vrea să vă ia locul, altul vrea nu ştiu ce teren ca Nicolae Stan, altul vrea să se implice în spectacolul de circ că n-are ce face acasă (vezi Albani), altul vrea bani sub formă de mită, de avantaje, de orice ar mai vrea. NUMAI EU VREAU SĂ VĂ BAG ÎN PUŞCĂRIE, DECI E MIZA CEA MAI SERIOASĂ! ŞI LA CÂTE NELEGIUIRI AŢI FĂCUT FIŢI FERM CONVINS CĂ MAI DEVREME SAU MAI TÂRZIU TOT VOI REUŞI ASTA CU SIGURANŢĂ. NU DE ALTA, DAR EU NICIODATĂ NU RATEZ SĂ FAC CEEA CE VREAU CU ADEVĂRAT. UMBERTO ECCO SPUNEA CĂ ATUNCI CÂND ÎŢI DOREŞTI CEVA CU ADEVĂRAT, UNIVERSUL ÎNTREG CONSPIRĂ SĂ-ŢI ÎNDEPLINEASCĂ DORINŢA. IAR DORINŢA MEA, LA CARE UNIVERSUL ÎNTREG CONSPIRĂ ESTE PUŞCĂRIA LUI CEL CE NU EXISTĂ. SĂ NU CREADĂ CAREVA CUMVA CĂ NU-MI VOI ÎNDEPLINI DORINŢA! Deci domnule cel ce nu există, dacă aţi fi sănătos la cap, dar nu sunteţi, aţi realiza că miza mea nu e una politică, ca să mă combateţi cu mişmaşuri de metode politice şi că NU aveţi nicio şansă în faţa mizei mele de a vă băga în închisoare. Corect, legal, cinstit, în baza exact a infracţiunilor pe care dvs. le-aţi comis, pentru că numai aşa scap şi de strâmbele dvs. pe la dl. Grigore, îi demonstrez şi dlui Grigore că nu sunt una "mică, proastă, zdreanţă şi nebună", şi de aiurelile dvs. cu denigratul la adresa mea şi tot! Inclusiv de manevrele politice ilegale, de manipulări şi de tâmpenii. Da, sunt absolut sătulă de toate şi de tot, iar rezolvarea este mersul la puşcărie al lui cel ce nu există, pentru că de acolo nu va mai putea să facă tot aşa. Cu o interdicţie din partea instanţei de candidatură, chiar nu mai e nicio problemă de campanie, candidează cine vrea, eu mă prezint la vot dacă vreau, dacă îmi stârneşte cineva convingerea să-l votez, dacă nu şi-a bătut joc de mine pe parcursul acestor ani, deşi adversar politic al lui cel ce nu există şi aşa mai departe. Dar dacă dl. cel ce nu există nu înţelege că cu cât face mici aiureli de genul să-i spună dlui Grigore personal sau prin intermediari că eu sunt "proastă şi zdreanţă", dl. Grigore să creadă şi să se supere, EU CU ATÂT MAI MOTIVATĂ SUNT SĂ-L BAG PE CEL CE NU EXISTĂ ÎN PUŞCĂRIE, TOCMAI CA SĂ SCAP DE AŞA CEVA, e redus mintal, în continuare face mici comedii din astea, ca şi cum m-ar afecta pe mine cu ceva, în definitiv! Dar se mai îngroaşă puţin miza băgatului în puşcărie de cel ce nu există. Şi cu cel ce nu există în puşcărie, să prespunem că va candida din nou dl. Grigore şi eu îi spun "dle, nu vin în campanie, nu vin la vot, pentru că... v-aţi dezis de mine cinci ori, când am avut nevoie de dvs. nu m-aţi căutat etc", îi mai foloseşte lui cel ce nu există zânzania asta introdusă la ceva? Cu siguranţă, nu! Dar cel ce nu există nu judecă. N-are decât. DECI MIZA MEA ESTE SĂ MERGEŢI LA PUŞCĂRIE DLE CEL CE NU EXISTĂ, PENTRU CĂ AŢI COMIS DESTULE INFRACŢIUNI, ÎN PRINCIPAL DE DELAPIDARE, LE-A GĂSIT ŞI CURTEA DE CONTURI ŞI ABSOLUT TOATĂ LUMEA LE CUNOAŞTE, SĂ-MI MAI PLĂTIŢI ŞI NIŞTE DAUNE MORALE PENTRU ABERAŢIILE DE CALOMNII DEBITATE DESPRE PERSOANA MEA (ŞI VĂ SCOT LA EXECUTARE SILITĂ, SĂ NU CREDEŢI CĂ STAU DE PROASTĂ ŞI MĂ UIT LA STELE CU O HOTĂRÂRE A INSTANŢEI ÎN FAVOAREA MEA), IAR IMBECILITĂŢILE PE CARE LE FACEŢI ACUM NU FAC NIMIC ALTCEVA DECÂT SĂ MĂ ENERVEZE INUTIL ŞI SĂ MĂ FACĂ SĂ MĂ AGIT ŞI MAI TARE PENTRU ÎNDEPLINIREA ADEVĂRATEI MELE MIZE: PUŞCĂRIA DVS. ŞI BANI DIN DAUNE MORALE DE LA FIX DVS., NIMENI ALTCINEVA. LEGAL, CORECT, CINSTIT, ELEGANT. N-aţi vrut pacea, aţi crezut că mă subjugaţi pe mine, aţi crezut că faceţi un rahat. Imediat! O să vedeţi când va fi prea târziu ce-a însemnat asta: deja am făcut un scop, un ideal al vieţii mele să vă bag pe dvs. în puşcărie. Şi-o să reuşesc mai devreme sau mai târziu şi asta în mod clar!


Mirela Predan

Vizualizări: 35 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Noiembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri