EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iulie » 7 » MOBILIZAREA PENTRU LUPTA CU CEL CE NU EXISTĂ! MAI E FOARTE PUŢIN...
10:49 AM
MOBILIZAREA PENTRU LUPTA CU CEL CE NU EXISTĂ! MAI E FOARTE PUŢIN...

Nu aş vrea să fiu înţeleasă greşit. Când chiar se antrenau copii la fotbal prin Asociaţia Sportivă, participam şi eu, relatam de la meciuri, cunoaşteţi bine. Dar ca să se dea atâtea resurse doar pentru activitatea unilaterală a fiului lui cel ce nu există, nu-mi convine şi nu are de ce să ne convină niciunuia dintre noi. Noi nu avem grupe la fotbal, noi nu avem copii antrenaţi la fotbal, noi nu avem echipă de fotbal, ca atare, nu avem ce anume plăti! Cu toate acestea se fură în continuare prin echipa de fotbal şi se abuzează. Ca atare, se continuă acest jaf nestingherit de absolut nimic. Din păcate, Parchetul nu-şi face treaba şi tot din păcate, prea puţini se implică chiar şi dintre cetăţeni pentru stoparea jafului de proporţii pe care îl face cel ce nu există. Trebuie să fie luate măsuri, ba chiar trebuie să fie luate măsuri de urgenţă până când nu distruge totul. Degeaba ameninţă cel ce nu există, degeaba instituie teroarea. Îşi permite tocmai pentru că suntem atât de puţini în această luptă împotriva lui! Dacă eram fie şi numai 15 inşi din toată comuna, garantez eu tuturor că nu-şi mai permitea absolut nimic. În plus, în ciuda ilegalităţilor pe care le face ba prin intermediul firmelor clientelare, ba prin intermediul Asociaţiei Sportive, ba prin intermediul Gospodăriei Comunale, cel ce nu există nu păţeşte nimic, tocmai pentru că nimeni nu se interesează de nimic, ceea ce dă frâu absolut liber jafului.


Din păcate, noi nu ştim să fim uniţi. De cele mai multe ori, ne punem beţe în roate unii altora şi ne lăsăm de izbelişte unii pe alţii. Sunt criticată adesea (tot eu!) că nu sunt şi mai activă de atât, chiar dacă adesea sunt singura care mă implic şi ţin să repet tuturor că pe banii mei mă implic. Nu mi-a plătit nimeni nici măcar o taxă de timbru de 50 de lei, nu mi-a decontat nimeni nici măcar un singur drum la Tribunal şi înapoi. Toate acestea le fac pentru CĂ M-AM SĂTURAT DE CEL CE NU EXISTĂ, PENTRU CĂ ESTE ABSOLUT NECESAR SĂ RĂSPUNDĂ ÎN FAŢA LEGII PENALE PENTRU TOT ACEST JAF, PENTRU CĂ ESTE ABSOLUT NECESAR SĂ SE TERMINE O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA CU JONGLERIILE ASTEA DE JAF ALE LUI CEL CE NU EXISTĂ. Câştig procese, cel ce nu există este obligat să-mi furnizeze informaţiile de interes public solicitate, să dea înapoi, îmi recâştig dreptul la demnitate şi onoare prin instanţele civile, mi se anulează amenzi primite abuziv prin intanţele civile, dar... în materie penală, din păcate, nu se întâmplă absolut nimic.


Mai este un an şi jumătate până la viitoarele noi alegeri. Din păcate, nimeni nu se preocupă de nimic, în niciun caz să ne unim şi să formăm strategii de combatere eficientă a lui cel ce nu există pentru viitoarele alegeri. Toată lumea stă, toată lumea doarme. Ca şi cum nimeni n-ar avea de făcut absolut nimic... În acest context, e foarte simplu: cel ce nu există va mai da încă o dată mită electorală, va aduce iar cetăţeni din Republica Moldova să-l voteze aici, va continua să jongleze şi, în situaţia unei noi fărâmiţări, prevăd că, în ciuda saturaţiei populaţiei de neajunsuri, va mai lua un nou mandat în mod cert.


În timp ce cel ce nu există scoate ilegal la mare tot felul de circari din bani publici, în timp ce cel ce nu există se foloseşte de biserică (până va ajunge la viaţa de apoi să plătească pentru nelegiurile astea, va continua să fie primar şi să facă în continuare rău!) pentru a face pomeni pentru leşinaţii de foame ai comunei, în timp ce se pregăteşte practic încă de pe acum cu minciună, promisiuni deşarte şi nemernicie, ceilalţi nu fac absolut nimic, noi nu suntem în stare nici măcar să ne coroborăm agenda să acţionăm pe căile legale care se impun. Noi nu ştim să luăm nici măcar 10 inşi şi să ne axăm pe aceia, nu ducându-i la mare, ci plătindu-le măcar banii de drum până la Parchet. Despre asta de fapt discutăm. Pentru că... în timp ce resursele lui cel ce nu există sunt nelimitate în materie de jaf şi de furt, pentru că are de unde anume produce (bugetul public e sac fără fund), noi, ceilalţi ne-am risipit resursele pe prostii, pe idioţi, investind în idioţi gen Cristian Ionescu, investind în tot felul de idioţi cu gargară, pentru nimic. Despre asta de fapt discutăm.

 

Luni o să fiu în Primărie, nu ştiu când voi pune şi acţiunile de chemare în judecată, precum şi cele către Parchet la poştă, marţi am alte treburi ale mele prin Bucureşti. HAIDEŢI SĂ NE FACEM O AGENDĂ. MAI E CA TIMP MAI PUŢIN DE DOI ANI PÂNĂ LA ALEGERILE VIITOARE. Dacă până la sfârşitul acestui an nu ne facem o agendă de priorităţi şi nu ne hotărâm măcar ce vrem, la anul, cu siguranţă va fi prea târziu să ne apucăm de abia de atunci. Nu ar trebui nici să uităm lecţiile din 2016 când caracterul de surpriză al candidaturii nu a condus la nimic bun, decât la o bulversare a electoratului, nimic mai mult, când implicarea pretutindeni şi aerul de atotputernicie au permis lui cel ce nu există să acţioneze bazându-se pe animozităţile stârnite. Nu ne mai interesează nici Gruiu, nu ne mai interesează nici Consiliul Judeţean, nu ne mai interesează nimic altceva decât Snagovul, acum şi aici! Ca să nu ne uităm ca proştii după mita electorală a lui cel ce nu există şi să nu putem face nimic, pentru că Poliţia a primit ordin să-l protejeze pe cel ce nu există! Şi dacă nu ne debarasăm mai întâi de trădători, pentru ca apoi, curăţaţi, să ne implicăm toţi în strategie şi să găsim cine suntem noi aceştia toţi, iarăşi nu facem absolut nimic.


NU uitaţi şi lăsaţi lenea: mai e puţin, mai e foarte puţin!!! IAR CEL CE NU EXISTĂ ESTE RĂUL SUPREM PENTRU TOATĂ LUMEA. ÎNDEMN LA MOBILIZARE, NU LA SOMNOLENŢĂ ŞI LA MOTIVARE A MOBILIZĂRII. Altfel, cel ce nu există iar o să dea mită electorală şi noi o să ne uităm la el... nepregătiţi! Iar o să corupă şi iar o să spioneze, iar noi o să ne îndrebăm ca... stupizii cine dracului e ăla, până îl... descoperim. Nu merge, domnule, trebuie să lăsăm deoparte comedia. Mai e puţin, mai e foarte puţin!

 

Mirela Predan

Vizualizări: 60 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iulie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri