EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Martie » 1 » Momentul penibilului: învestirea lui Vâlcomeanu şi Aristide - Pe post de... "felicitări" vreau să tranşez CE ATITUDINE VOI ADOPTA EU
8:54 PM
Momentul penibilului: învestirea lui Vâlcomeanu şi Aristide - Pe post de... "felicitări" vreau să tranşez CE ATITUDINE VOI ADOPTA EU


Nu cred că mai are sens să reiau penibilitatea momentului de ieri cu învestirea lui Dumitru Vâlcomeanu şi Mihai Aristide, de un penibil evident. Voi relata, în schimb, susţinerile dlui Mihai Anghel, absolut pertinente de altfel în legătură cu această situaţie. El a arătat aspectul că cele două persoane şi-au depus demisia în cadrul şedinţei de consiliu. El a mai spus că nu este normal ca azi să se demisioneze, după aceea să se revină.

https://vocaroo.com/i/s18NgPGp36XE


Cel ce nu există începe să râdă şi să facă mişto de... dl. Mihai Anghel. Ştiu, aceeaşi atitudine o are şi faţă de mine. Nu-i nicio problemă. Solicitarea aia de expertizare psihiatrică e încă valabilă şi nu înţeleg de ce nu i se dă mai repede curs. Oricum, dacă cel ce nu există are impresia că aşa o să procedeze şi că este în regulă, îi garantez eu că de data aceasta o să aibă din partea mea o măreaţă surpriză. Dacă el îşi imaginează că eu o să consider acum şi-o să iau de bune aberaţiile lui şi-o să-i confer liniştea, alături de consilierii corupţi, iarăşi îi garantez eu că ideea nu este deloc de bun augur, pentru că NU îi voi asigura nicio linişte. În plus, ţin încă o dată să avertizez asupra faptul că voi susţine ABSOLUT TOATE DEMERSURILE DLUI MIHAI ANGHEL, CA SĂ SE DEZVEŢE DE IDEEA DE DEZBINARE ŞI DE FĂCUT MIŞTO. Asta ştiu că a vrut, exact asta NU îi voi oferi, ţinând să reamintesc faptul că NU Mihai Anghel a fost cel care a susţinut excluderea dlui Gheorghe Grigore şi NU Mihai Anghel a fost cel care a adoptat o atitudine infectă faţă de dl. Grigore întru batjocorirea electoratului dlui Grigore. Este drept că Mihai Anghel l-a votat pe Nichita Toma. Mă îndoiesc sincer că a făcut-o de bucurie. Dar cel ce nu există când îi promitea marea cu degetul că-l pune viceprimar pe dl. Grigore şi negocia pe ascuns cu Nicolae Cristea cum era? A, ne mai amintim? L-a luat în concediu de plăcere din bani publici în Ungaria şi aşa mai departe? Aha! Şi pe dl. Grigore îl păcălea în fiecare zi că săptămâna următoare face şedinţă de consiliu şi-l pune viceprimar pe el. Păi, nemerniciile astea NU le-a făcut Mihai Anghel, haideţi să fim serioşi! Mie îmi place să spun şi ce nu se vede, nu doar ce se vede. Adică stai puţin! N-am zis că cineva este sfânt, dar acel "sfânt" Sisoi cu siguranţă NU este cel ce nu există, în niciun caz cel ce nu există! Despre asta de fapt discutăm. DECI PRINICIPALUL VINOVAT ESTE, ÎN MOD INCONTESTABIL CEL CE NU EXISTĂ ŞI, CU PĂRERE DE RĂU, N-O SĂ-I DAU APĂ LA MOARĂ LUI CEL CE NU EXISTĂ, DIN SIMPLU MOTIV CĂ NU AM CHEF. Prea mult şi-a bătut joc de dl. Gheorghe Grigore. În primul rând cel ce nu există. Nu Anghel a plantat spioni şi tot felul de drăcii în jurul dlui Grigore, toţi idioţii trădători care să-l spioneze şi să-i dea sfaturi proaste. Nu Anghel a intervenit împotriva mea că sunt eu zdreanţă şi nenorocită. Contează. NU Anghel m-a făcut pe mine de trei parale pe acolo, pe la dl. Grigore, spunându-i despre mine numai prostii şi numai mojicii. Cu scopul evident ca eu să dispar din peisaj, în schimb să rămână toate lichelele ca să-l joace. De aia acum nici nu vreau să aud că... cel ce nu există ar fi... cumva mai bun. NU, E FOARTE RĂU CEL CE NU EXISTĂ, NU E BUN! Iar eu nu voi fi niciodată dobitoaca dispusă să-l creadă pe cel ce nu există, cu aiurelile lui şi cu miştourile lui de trei parale.


REAFIRM FAPTUL CĂ DORESC SĂ RĂMÂN ALĂTURI DE DL. GHEORGHE GRIGORE, CĂ ÎL SUSŢIN PE DL. GHEORGHE GRIGORE, CĂ EU CONSIDER CĂ PRINCIPALUL VINOVAT PENTRU SITUAŢIA CREATĂ ESTE CEL CE NU EXISTĂ. ÎNCĂ UN MOTIV ÎN PLUS SĂ NU-L IERT NICIODATĂ. ŞI CONSIDER CĂ CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PRIMUL RÂND ESTE O MIZERIE LA ADRESA DLUI GHEORGHE GRIGORE. DE ACEEA, COMPLET INDEPENDENT DE DL. GHEORGHE GRIGORE, VOI ATACA TOATE HOTĂRÂRILE DE CONSILIU CU VOTUL CELOR PATRU, NEFIIND LEGAL CA DUPĂ DEMISII SĂ SE REVINĂ, DEMISIILE URMĂRIND UN SINGUR SCOP: SĂ SE SCAPE DE DL. GHEORGHE GRIGORE DIN CONSILIUL LOCAL. ATÂT ŞI NIMIC MAI MULT!


În plus, vreau să mai spun clar şi răspicat un lucru: EU VREAU SĂ-L VĂD PE DL. GHEORGHE GRIGORE MULT MAI ACTIV ŞI MULT MAI IMPLICAT ÎN VIAŢA COMUNITĂŢII DIN SNAGOV. Este un om care a demonstrat că poate, este un om care a demonstrat că are idei, benefice pentru Snagov, dl. Gheorghe Grigore NU trebuie să renunţe la luptă şi să se lase, DIN PARTEA MEA ARE ABSOLUT TOT SPRIJINUL, REITERÂND CĂ EU AM VOTAT ALDE PENTRU DL. GRIGORE, ÎN CIUDA FAPTULUI CĂ NU AŞ FI VOTAT ALTFEL ALDE NEAM! DESPRE ASTA DE FAPT VORBIM! Şi aş vrea să scriu aici mare, ca să vadă toată lumea. Este adevărat că Mihai Anghel a votat cu Nichita Toma pentru funcţia de viceprimar. DAR PRINCIPALUL VINOVAT PENTRU SITUAŢIA CREATĂ NU ESTE MIHAI ANGHEL, CI CEL CE NU EXISTĂ, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM ÎN MOD CUM NU SE POATE MAI CORECT.

ÎN PLUS, PRINCIPALUL VINOVAT, DIN CAUZĂ DE ZÂNZANIE, ESTE CEL CE NU EXISTĂ. EL A AVUT PLANUL ACESTA DE BĂTAIE, CU MINE BINEÎNŢELES CĂ NU-I MERGE, IAR EU ÎL VOI RĂZBUNA ŞI PE DL. GHEORGHE GRIGORE, AŞA CUM AM PROMIS. Să nu-şi facă cumva cel ce nu există iluzia că a scăpat, nu, nici pomeneală de asta. Eu cred că lucrurile îşi vor reveni la normal cât de curând.


NU RENUNŢ ŞI NICI NU VREAU SĂ AUD DE IDEEA DE RENUNŢARE DIN PARTEA DLUI GHEORGHE GRIGORE. Dl. Gheorghe Grigore trebuie să-şi facă o echipă de oameni fideli încă de acum, dl. Gheorghe Grigore trebuie să lupte pentru drepturile sale absolut legitime, NU ESTE DELOC UN ÎNVINS. PENTRU CĂ NOI, CETĂŢENII SNAGOVULUI, NU L-AM DECLARAT UN ÎNVINS.


VREAU SĂ LANSEZ CU ACEASTĂ OCAZIE UN AVERTISMENT CLAR:

NU AM NIMIC DE ÎMPĂRŢIT CU MIHAI ANGHEL, DIN SIMPLU MOTIV CĂ PRINCIPALUL VINOVAT PENTRU TOATE MIZERIILE ÎNTÂMPLATE ESTE CEL CE NU EXISTĂ! FĂRĂ DISCUŢII ŞI FĂRĂ ÎNDOIALĂ DIN PARTEA NIMĂNUI ÎN ACEST SENS.


MAI VREAU SĂ MAI LANSEZ UN AVERTISMENT FOARTE CLAR ÎN ALT SENS: DACĂ CINEVA ARE IMPRESIA CĂ EU VOI SUBSCRIE LA JOCURI DE CULISE, SE ÎNŞEALĂ. CE JOCURI DE CULISE ANUME? Am auzit recent că dl. Nichita Toma a intrat în conflict cu cel ce nu există care ar dori înlăturarea lui şi punerea lui Cristian Ionescu viceprimar. NU VOI SUBSCRIE NICI LA ASTA, NICI LA SUSŢINEREA LUI NICHITA TOMA PENTRU A RĂMÂNE PE POSTUL DE VICEPRIMAR. NU MĂ INTERESEAZĂ NICHITA TOMA, NU ARE CE SĂ-MI OFERE, NICI MĂCAR INFORMAŢII, NU AM CE DISCUTA CU EL. Ca să ne înţelegem cum nu se poate mai clar şi vreau să lansez un avertisment în acest sens, pentru că NU mă păcăleşte pe mine nimeni. Ca să ne înţelegem clar. Informaţii şi materiale de şedinţă de consiliu am de unde anume să obţin, ca să ne înţelegem cum nu se poate mai bine. NU am nevoie să mi le ofere el. NU am nevoie nici să arăt ilegalitatea rămânerii lui Cristian Ionescu pentru... liniştea lui Nichita Toma. Cred că am fost absolut greşit înţeleasă. EU AŞA CRED... Deci dacă cineva crede că eu o să mă implic în acest conflict de o parte sau de alta se înşeală. EU VREAU ŞI SPER ŞI CRED ÎN CONTINUARE ÎN IDEEA DE UNITATE ANTI-CELC E NU EXISTĂ. FĂRĂ NICHITA TOMA ÎN ACEASTĂ ALIANŢĂ, EVIDENT ŞI BINEÎNŢELES.


Acum, că am tranşat aceste aspecte, pentru a nu fi acuzată în vreun fel sau altul, cred că aceasta este cea mai bună atitudine din partea mea anti-cel ce nu există, în niciun caz NU am la ce să subscriu cu învestirea lui Vâlcomeanu şi Aristide, FORMULEZ PLÂNGERE PENALĂ ŞI ATAC ABSOLUT TOATE HOTĂRÂRILE ÎN INSTANŢA DE CONTENCIOS-ADMINISTRATIV PENTRU NELEGALITATE, AŞA CUM AM PROMIS, nu se pune problema să nu o fac sau nu se pune problema să stau şi să mă uit la stele. Aceste precizări se impuneau. Cine crede că vorbesc serios, bine, cine nu, n-are decât să încerce să manipuleze că o să vadă el. Mie nu îmi place să repet, eu când spun o vorbă, la mine este vorbă şi NU revin decât foarte greu şi dacă chiar sunt convinsă că trebuie să revin. Eu nu sunt panaramă politică să mă duc şi să cer ba de colo, ba de dincolo avantaje pentru mine. BANI NU MĂ INTERESEAZĂ DIN PARTEA NIMĂNUI SĂ OBŢIN!


Mirela Predan


Va urma

Vizualizări: 86 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri