EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Ianuarie » 11 » NOI, CETĂŢENII ACESTEI COMUNE, NE VOM REVOLTA ŞI VOM IEŞI ÎN STRADĂ, PE SPAŢIUL PUBLIC AL TERASEI "LA SIMONA"!!!
9:40 PM
NOI, CETĂŢENII ACESTEI COMUNE, NE VOM REVOLTA ŞI VOM IEŞI ÎN STRADĂ, PE SPAŢIUL PUBLIC AL TERASEI "LA SIMONA"!!!

 

Stimaţi cetăţeni ai comunei Snagov, dnii Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru continuă să ne batjocorească pe toţi. Ca atare, eu propun ca săptămâna viitoare să ieşim în stradă, în spaţiul public pe care s-a construit în mod ilegal terasa "La Simona" în număr cât mai mare, pentru a demonstra că NU suntem proştii lor. NE-AM SĂTURAT DE MIŞMAŞURILE LOR, CU ÎNCĂLCĂRILE LEGII. Prin asta, vrem să dăm un semnal clar de alarmă că NU PENTRU A COMITE INFRACŢIUNI I-AM VOTAT. I-am votat ca să PLECE şi este clar că trebuie să ne adunăm iar la viitoarea şedinţă de consiliu (care sper să fie anunţată şi care o voi anunţa dacă voi afla, altfel nu vom face nimic şi să protestăm faţă de aceste manevre nemernice ale lui cel ce nu există. Retragerea demisiilor şi a proiectelor referitoare la încetarea mandatelor de consilieri NU sunt legale. Dl. Mihai Anghel i-a cerut un punct de vedere secretarului Cătălin Marin în scris, cu răspuns în termen de 10 zile, însă secretarul era acolo, DE CE NU A SPUS CĂ AŞA CEVA NU ESTE LEGAL, DEMISIA FIIND UN ACT UNILATERAL DE VOINŢĂ ASUPRA CĂRUIA NU SE MAI POATE REVENI, PENTRU CĂ NU NE JUCĂM AICI DE-A ŢURCA, CA ATARE, VOI FORMULA INCLUSIV ÎMPOTRIVA ACESTUIA PLÂNGERE PENALĂ, PENTRU CĂ NU MAI AM CE DISCUTA. S-a supărat că l-a chemat să dea cu subsemnatul pe la Poliţie din cauza plângerii mele penale, ŢIN SĂ-L ANUNŢ CĂ ŞI EU M-AM SĂTURAT DE ÎNCĂLCĂRILE SALE REPETATE ALE LEGII. CA SĂ NE ÎNŢELEGEM CLAR. Da, m-am săturat, păi, cum aşa? Putea să ia cuvântul, să consemneze în procesul-verbal, că demisia, fiind un act unilateral de voinţă NU se mai poate retrage, nu să tacă. Păi, ce facem aici? IAR ESTE CĂLCATĂ LEGEA ÎN PICIOARE? Şi pe urmă se supără unii şi alţii dacă eu formulez plângeri penale. NU am nimic cu Cătălin Marin de împărţit, am mai discutat, dar secretarul unei Primării este angajatul pe un post de funcţionar public care asigură legalitatea. Bineînţeles că dacă permite călcarea legii în picioare răspunde penal. NU ESTE DELOC PENTRU PRIMA DATĂ! Anormalităţi au mai fost şi cu neconvocarea şedinţelor ordinare de consiliu lunar, legea s-a mai călcat în picioare şi în sensul de a se pune pumnul în gura cetăţenilor să nu poată lua cuvântul în şedinţe, deşi legea le permite, legea s-a mai călcat în picioare şi cu ocazia alegerii viceprimarului. Am înţeles, acolo secretarul a avut un punct de vedere de legalitate în regulă. DAR NU SE POATE, DOMNULE. ŞI CEL MAI ÎNCEPĂTOR JURIST CUNOAŞTE CĂ DEMISIA ESTE UN ACT UNILATERAL DE VOINŢĂ, IREVOCABIL. Câţi am cerut demisiile lui Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru? Eram 50 de inşi sau nu eram acolo? Păi, dacă eram NU poate acuza nici presiuni, nici nimic. NOI, CETĂŢENII ALEGĂTORI AI ALDE DIN 2016 LE-AM CERUT SĂ DEMISIONEZE. LEGAL, DEMISIA NU SE MAI POATE RETRAGE. NOI, CETĂŢENII ACESTEI COMUNE ACUM NE VOM REVOLTA ŞI VOM IEŞI ÎN STRADĂ. CLAR!

Amănunte despre protest vă voi anunţa. Ce să mai stăm că nu mai e de stat! Iar de partea cu plângerile penale, JUR CĂ MĂ VOI OCUPA ÎN MOD DIRECT ŞI PRIORITAR!


Mirela Predan

Vizualizări: 75 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri