EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2017 » Decembrie » 10 » NU AM UITAT ŞI NU VOI LĂSA TĂCEREA SĂ SE AŞTEARNĂ!!!
1:22 AM
NU AM UITAT ŞI NU VOI LĂSA TĂCEREA SĂ SE AŞTEARNĂ!!!

 

Sunt câteva subiecte de care NU doar că nu am uitat, dar NU voi lăsa tăcerea să se aştearnă, continuând investigaţiile jurnalistice şi, acolo unde este cazul, inclusiv penale


1. FLORIN OANCEA - DIRECTOR ADJUNCT ADUS DE ŞTEFAN ROHNEAN LA COMPLEXUL NAŢIONAL SPORTIV "LIA MANOLIU" - Este un subiect de intres public chiar naţional: trucarea unui concurs pentru cel mai mare complex sportiv din România şi aducerea acolo, în funcţia de director adjunct a unei persoane care nu are absolut nicio tangenţă nici cu managamentul, nici cu sportul, nici cu vreun alt domeniu. Patronul unui restaurant falimentar, ţinut în viaţă doar prin delapidarea lui cel ce nu există ca să mai organizeze pe acolo mese festive şi pomeni electorale, ca utilitate personală, Florin Oancea a devenit director adjunct la "Lia Manoliu" prin grija celui care a căpuşat câţiva ani buni Primăria Snagov: Ştefan Rohnean. Voi continua investigaţia.


2. Asistenţa şi reprezentarea juridică a Primăriei Snagov în instanţele de judecată. Este un subiect foarte important, pentru că procesele Primăriei, susţinute încă din start pentru a fi pierdute sunt plătite din banii dvs. Voi reveni în curând, pentru că am cerut Primăriei ca solicitare de informaţii de interes public titlurile executorii ale Alexandrei Ştefan, veţi vedea şi pentru ce sume, importante de altfel, au fost emise aceste titluri executorii. Asistenţa şi reprezentarea juridică a fost, la Snagov, o bătaie de joc şi este deosebit de important de văzut ce se întâmplă inclusiv în continuare în acest sens.


3. Viceprimarul Nichita Toma - Da, este şi acesta un subiect, ba chiar unul de maximă actualitate. Viceprimarul vicepreşedinte al PMP Ilfov, susţinut în continuare de PSD, care nu a deschis gura în acest mandat deloc în nicio şedinţă de consiliu şi nu s-a remarcat prin absolut nimic. Este un subiect de actualitate şi acesta.

4. Apa potabilă sau nu? Iarăşi este un subiect, din păcate, încă de maximă actualitate la Snagov, pentru că deocamdată nu se ştie şi nici nu se doreşte să se cunoască, în jongleriile primarului ba cu Euroapa, ba cu Prodservice. Vom reveni în curând tematic


5. Situaţia lui Doru Matei, exclus din PNL cu pierdere de mandat. CE SE MAI AUDE, DOMNULE, ÎN LEGĂTURĂ CU ACEASTĂ EXCLUDERE? Nu se poate! Cât mai trebuie să aşteptăm şi de ce linişte? M-am gândit că n-ar strica să mai fac măcar aşa, periodic, o prezentare a dlui Doru Matei, să reamintesc oamenilor cine este acesta. Şi de ce nu mai pleacă odată din Consiliul Local, deşi exclus? Chiar e bătaie de joc cu încălcarea legii aici sau ce anume este?

 

Sunt numai cinci subiecte, extrem de fierbinţi, de maximă actualitate la Snagov, care nu au primit încă niciun răspuns, dar pe care le voi elucida cu siguranţă. Este adevărat faptul că, de multe ori, am primit răspuns doar după ce instanţa de judecată a obligat la emiterea acestui răspuns, este adevărat că de multe ori Parchetul a fost cel care m-a lămurit (aşa cum s-a întâmplat cu bugetul). Bineînţeles că mai sunt şi multe altele.


VREAU SĂ ÎNCEP ŞI EU O ISTORIE A NEREALIZĂRILOR DAR ŞI A FAPTELOR DE CORUPŢIE ŞI DELAPIDARE ALE LUI CEL CE NU EXISTĂ DE CÂND A VENIT PRIMAR ŞI PÂNĂ AZI. Mă gândeam să scot o carte în vreo 10 volume intitulată "Istoria lui cel ce nu există de la origini şi până azi". Glumesc. Dar epopeea asta infracţională văd că nu o mai stopează niciun procuror, din păcate... DECI N-AM UITAT, ÎNSĂ VREAU SĂ MENŢIN ACESTE CINCI SUBIECTE ÎN ATENŢIA DVS. PÂNĂ CÂND VOI PRIMI UN RĂSPUNS LA ELE, PENTRU CĂ E CLAR CĂ NU SE PUNE PROBLEMA CA ELE SĂ FIE ABANDONATE.


Mirela Predan

Vizualizări: 82 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Decembrie 2017  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri