EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » August » 1 » Nu e loc de locurile 2 şi 3 deocamdată pe listă! Hai să punem mâna să facem ceva anti-cel ce nu există toţi!!!
8:31 PM
Nu e loc de locurile 2 şi 3 deocamdată pe listă! Hai să punem mâna să facem ceva anti-cel ce nu există toţi!!!

Aşa cum spuneam, ideal ar fi să ne unim împotriva lui cel ce nu există, pentru că astfel nu vom mai pierde. JOCURILE DE ORGOLII ŞI POLIŢELE DE PLĂTIT, DAR NICI ÎMFUMURAREA NU SUNT BUNE DELOC. De ce s-a ajuns la o listă proastă de propuneri din partea dlui Gheorghe Grigore? Păi, acuma aş vrea să spun şi eu ceva, mai ales că jocurile de orgolii din partea unora deja au început. Lista a fost proastă în 2016 pentru că prea mulţi s-au dat în stambă şi l-au condiţionat pe dl. Grigore de pusul pe locul 2 pe listă sau trei. Evident că dl. Grigore s-a enervat şi-a pus pe primele locuri pe Cristea şi pe Ionescu, cu care a păţit ce-a păţit. Alegerea s-a dovedit a fi catastrofală, însă NU este deloc de condamnat dl. Grigore de ce-a decis aşa. Acum, mi-au ajuns pe la urechi nişte zvonuri că... deja e bătălie pe locurile din faţă. Ştiţi ceva? Mă apucă greaţa. Problema cu cel ce nu există e mare cât casa, pentru că o să ne distrugă pe toţi, iar unora le arde de... locuri. Cine are chef să fie pe locul 2, 3, 4, condiţionând susţinerea unui candidat sau altul de un loc fruntaş pe listă, eu îi spun încă de pe acum CĂ ARE OCAZIA SĂ FIE CHIAR PE LOCUL ÎNTÂI. CANDIDÂND SINGUR. Procentul de 0,1% e garantat pentru el. Nu-i nicio problemă în acest sens. EU AM SPUS CĂ ESTE ABSOLUT NECESAR SĂ NE FORMĂM ÎNCĂ DE PE ACUM CA O ECHIPĂ, NU SĂ DISPUTĂM LOCURI ÎNCĂ DE PE ACUM. Raţiunea alegerii lui Nicolae Cristea, Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru în fruntea listei a fost una deosebit de corectă din partea dlui Grigore: ca să nu mai fie bătălie pe locuri. ACUM TREBUIE SĂ FACEM DEJA ECHIPĂ CU CEI CARE NU AU PRETENŢIA LA ABSOLUT NICIUN LOC, VIN CU MODESTIE, FĂRĂ AERE, FĂRĂ TALENTE, FĂRĂ COMEDII. Vi se pare corect sau nu ceea ce spun? TREBUIE SĂ ÎNŢELEGEM SĂ NE UNIM ÎMPOTRIVA LUI CEL CE NU EXISTĂ NU SĂ NE JUCĂM ÎNTR-UN JOC DE ORGOLII CINE SĂ FIE PE LOCUL DOI, TREI, ŞAPTE. Hai să punem umărul la treabă să facem ceva împotriva lui cel ce nu există şi să demonstrăm că putem să facem asta, nu să pretindem, pretinderea ar trebui să fie ultima în preocupările noastre de la acest moment.

Deci mai aud că se vrea... loc în faţă, mă supăr eu, să ştiţi. Nu ştiu, la acest moment, absolut toate locurile sunt vacante. Ion Popescu, care face naveta cu maxi-taxi, că n-are autoturism propriu şi munceşte de rupe până noaptea târziu la o firmă obscură prin Bucureşti, dar vine cu drag şi cu deschidere împotriva lui cel ce nu există, n-are interese legate de Primărie şi aşa mai departe, îl duce capul, nu e trădător, nu e şmenar, nu e mahalagiu, acela să fie locul II. Sub eticheta "Ion Popescu" putem întâlni orice nume doriţi. Deci încă o dată spun, în condiţiile date, dl. Grigore a raţionat bine, numai că şi-a ales aceşti "Ion Popescu" din fruntea listei prost. Atâta tot! Trebuie alţi "Ion Popescu", iar aceşti "Ion Popescu" trebuie verificaţi încă de pe acum, aşa cum spuneam.

În rest, acuma să-mi fie şi mie cu iertare. Deocamdată, prioritar este SĂ FACEM O ECHIPĂ DE OPOZIŢIE LA CEL MAI MARE RĂU, UNDE ARE LOC ABSOLUT TOATĂ LUMEA, FĂRĂ NICIO CONCURENŢĂ. Acum avem nevoie de această echipă unită, pentru că oricum n-au loc mâine alegeri ca să candideze x sau y. Echipa trebuie formată, evident, încă de acum.

Cine să fie pe locurile doi şi trei? După dl. Gheorghe Grigore pe locul I, pe locurile II şi III eu aş pune două femei. Pe dna Gabi Valentina Preda, de exemplu. A mai fost, a pariat, e OK. Pe trei nu ştiu, pe Maria Popescu. Nu e nicio Marie Popescu. Vorbesc ca prototip. Pe patru, cineva la care nu se aşteaptă nimeni, dar să fie şi să colaboreze cu noi de acum OK, alături de noi şi fără pretenţii. De la locul 13 (că-i cu ghinion, sâc!) încolo e loc şi pentru comedianţi, măcar puţini, ca să amuze atmosfera.

Mda, n-aş fi scris acest articol dacă n-aş fi auzit nişte zvonuri că acuma s-au ambalat câteva persoane să-l convingă pe dl. Grigore ce bine i-ar fi fost lui cu ei pe locurile 2 şi 3. Hai să fim serioşi puţin!

 

Mirela Predan

 

Vizualizări: 40 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri