EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iunie » 21 » NU M-AM ALIAT CU CEL CE NU EXISTĂ, NU MĂ VOI ALIA NICIODATĂ! E PENTRU TOATĂ LUMEA CLAR?
4:44 PM
NU M-AM ALIAT CU CEL CE NU EXISTĂ, NU MĂ VOI ALIA NICIODATĂ! E PENTRU TOATĂ LUMEA CLAR?


NU, NU M-AM ALIAT CU CEL CE NU EXISTĂ. ACEST LUCRU NU SE VA ÎNTÂMPLA NICIODATĂ. Spre deosebire de alţii, eu unde scuip nu ling. La mine, cuvântul "niciodată" înseamnă "niciodată". De ce nu am fost atât de activă în ultima vreme? Eu cred că am fost destul de activă în ultima vreme, numai că, în contextul în care mergi dacă nu zilnic, o dată la două zile la Tribunal, pentru a susţine câte o cauză în contradictoriu cu cel ce nu există, e greu să mai fi activ scriind şi articole în acelaşi timp! Sunteţi de acord cu mine că dacă sunt la Tribunal sau în drum spre tribunal făcând două ore sau întorcându-mă de la Tribunal, NU SE POATE SĂ MAI ŞI SCRIU? Majoritatea cauzelor au fost câştigate de subsemnata, aşa cum v-am arătat, cel puţin în ultimul timp. V-am arătat hotărâri câştigate, portaluri ale instanţelor cu procese câştigate, nu se poate spune că nu fac nimic. Iar aceste procese nu le câştig făcând abracadabra. ACESTE PROCESE AU ÎN SPATE O MUNCĂ URIAŞĂ, DE CELE MAI MULTE ORI REFLECTATĂ ŞI PE SITE-UL "PRO-MAGISTRAŢI, ANTI-INFRACTORI". (https://promagistratiantiinfractori.wordpress.com/ ). Aici veţi găsi înşirate susţinerile dintr-o serie de cauze penale sau civile, toate susţinute de subsemnata. Haideţi să vă dau un exemplu: am depus un recurs pentru o cauză câştigată parţial de mine, dar numai parţial. De azi de dimineaţă lucrez la acest recurs. Are 11 pagini, l-am printat, l-am pus în plic, mâine va pleca spre Tribunal. NU pot mai repede de atât, nici nu pot sta să bat câmpii în loc să mă ocup de ceea ce este în termen, bineînţeles. Altele au 30 de pagini şi-mi iau câte două zile de lucru. Normal, trăiesc în timp, este necesar să le fac, nu glumesc.


EU NU STAU SĂ LATRU, EU DEPUN CEEA CE AM DE DEPUS ÎN MOD SERIOS ŞI CONSISTENT. În plus, nu cred să fi fost vreun cetăţean care să fi venit la mine cu vreo problemă pertinentă sau vreo sursă care să-mi fi dat vreo informaţie pertinentă, iar eu să nu o fi valorificat în timp util.


MĂCAR SĂ FACĂ O SINGURĂ ALTĂ PERSOANĂ DIN TOT SNAGOVUL ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA LUI CEL CE NU EXISTĂ 10% DIN CE AM FĂCUT EU ÎN ULTIMA LUNĂ DE ZILE, NU ZIC ANTERIOR ÎN ANI. Deci măcar în ultima lună de zile, să scrie cineva 10% din cât am scris eu sau să întreprimdă 10% din demersurile mele în faţa autorităţilor. Nu zic mai mult.

În plus, LUCREZ. Da, am câte 10 - 15 documente de redactat pe săptămână (apeluri, întâmpinări, răspunsuri la întâmpinări, note de şedinţă, obiecţiuni la raporatele de expertiză, acţiuni de chemare în judecată). LUCREZ CU UN CABINET DE AVOCAT PENTRU CARE FAC TOATE ASTEA. CA ATARE, NU STAU FĂRĂ TREABĂ "CA PROASTA ÎN SAT" TOATĂ ZIUA. Munca aceasta nu se vede, este normal să nu se vadă, dar din această muncă, nu din altceva îmi câştig existenţa, ca să ne înţelegem clar. E uşor să pui peceţi când un om chiar munceşte, pentru că... fie vorba între noi, pe baza aşa-zisei plăţi pretinse de cel ce nu există de către... adversarii săi politici, aş fi murit de foame de când hăul, ca să ne înţelegem clar. Nici demersurile împotriva lui cel ce nu există nu le-aş fi putut finaliza, evident, din lipsă de bani (de drum, de trimiteri poştale, de hârtie, de aparatură prin care să-mi susţin activitatea etc). Mi-a dat cineva bani pentru laptop, imprimantă, hârtie de imprimantă, toner, plata Internetului lunară, a curentului electric utilizat, de transport la Tribunal, la Parchet etc? DIN ADVERSARII LUI CEL CE NU EXISTĂ RIDICĂ CINEVA MÂNA? BINEÎNŢELES CĂ NU! DE UNDE REUŞESC SĂ FAC TOATE ASTEA SAU SĂ OBŢIN BANI PENTRU TOATE ASTEA S-A ÎNTREBAT CINEVA? DIN MUNCA MEA. Iar munca trebuie nu doar remunerată, ci şi onorată, ca să ne înţelegem clar. Lucrez şi la domiciliu, lucrez şi pe teren, AM GARANŢIE, SERIOZITATE ŞI RESPONSABILITATE CU OAMENII SERIOŞI CU CARE LUCREZ. Nu primesc nişte bani o dată la trei luni, restul să n-am bani de pâine, ca să ne înţelegem clar. DECI TOATE "ARMELE" ASTEA MAI SUS INDICATE DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA LUI CEL CE NU EXISTĂ COSTĂ. Acum am plătit 250 de lei la lumină, reîncărcarea tonerului a costat 250 de lei, top-ul de hârtie costă şi el 25 de lei, drumul până la Buftea şi înapoi costă 25 de lei (deci atâta mă costă participarea la un singur proces), nemâncată, nefumată nu pot lucra, nici pleca pe la procese, asta este clar. DECI MUNCESC CA SĂ SUSŢIN INCLUSIV ACEST RĂZBOI ÎMPOTRIVA LUI CEL CE NU EXISTĂ! Iar în acest război, e normal să am nevoie de stabilitate financiară prin care să-mi pot susţine toate aceste costuri, stabilitate pe care nu mi-o pot asigura decât muncind. Exact asta fac! Cu procese din afara Snagovului, fără legătură cu Snagovul, asta fac de acasă, aşadar.


Mie gargara nu-mi place ca să stau să-mi pierd vremea cu ea, să stau să dau din clanţă lipsit de substanţă. Când am ceva de spus, spun, când n-am, tac! Din toamnă voi fi şi studentă a unei Facultăţi de Drept, ca atare, inclusiv sub acest aspect timpul se va reduce substanţial. ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ NU MAI SCRIU, CĂ NU MAI PARTICIP LA PROCESE SAU CĂ M-AM ÎMPĂCAT CU CEL CE NU EXISTĂ CUMVA! ÎN NICIUN CAZ! AŞA CUM SPUNEAM, ACEST LUCRU NU SE VA ÎNTÂMPLA NICIODATĂ ŞI ŢIN SĂ REITEREZ CĂ, SPRE DEOSEBIRE DE ALŢII, EU AM FOST SINGURA CARE DE CÂND AM STABILIT CĂ NU MĂ MAI ÎMPAC, NU M-AM MAI ÎMPĂCAT! Asta nu înseamnă că mă cert cu toată lumea aiurea din jurul lui cel ce nu există! Nu, domnule, dacă am probe clare că a furat, că e hoţ, că are pretenţii absurde (ex: Alexandra Ştefan, Iulian Sârbu, Cristian Ionescu, Florin Matei şi alţii, într-un context bine determinat), atunci e în regulă, dar nu stau să mă cert cu toată lumea ca să aibă de ce mă scoate de nebună cel ce nu există că altceva ce face n-am! Dacă încalcă legea pentru a fi cu cel ce nu există, atunci am de ce mă lega, dacă n-o face, până la proba contrarie, eu nu stau să mă cert aiurea cu nimeni şi mi se pare normal. Asta nu înseamnă nici că suntem prieteni. Noţiunea de "prieten" e un pic altceva. Iar eu prieteni nu prea am.


Da, ESTE ADEVĂRAT CĂ M-AM DECIS CA DUPĂ CE TERMIN POVESTEA CU CEL CE NU EXISTĂ, IAR CEL CE NU EXISTĂ PLEACĂ DIN FRUNTEA PRIMĂRIEI, INDIFERENT CUM, VREAU SĂ RENUNŢ SĂ MĂ MAI OCUP DE PRIMĂRIE ÎN FAVOAREA DREPTULUI (CA MESERIE), A LITERATURII, CA HOBBY, A SCRIERILOR FILOSOFICE, PE TEME RELIGIOASE ŞI A SCRIERILOR DE CERCETARE ISTORICĂ RECENTĂ. DIN PĂCATE, PENTRU MINE, POVESTEA CU CEL CE NU EXISTĂ ÎNCĂ NU S-A TERMINAT, AŞA CĂ, PÂNĂ LA FINALIZAREA EI TREBUIE SĂ MĂ OCUP DE EA! Cine înţelege treaba asta, bine, cine nu o înţelege, n-are decât să n-o facă. Cine îmi furnizează informaţii pertinente, le public, când sunt încălcări ale legii, mă adresez Parchetului, nu cred că am pierdut niciun termen din lipsă de preocupare. Când n-am ce face în materie de cel ce nu există, oricum, mă ocup de munca mea şi, un pic aşa, şi de viaţa mea, care înseamnă un pic religie, un pic filosofie, nu cel ce nu există, ca să ne înţelegem clar.


Rămân să scriu ca şi până acum şi vreau să spun un lucru cert: NU SUNT ROBOT, UNEORI SUNT MAI INSPIRATĂ, ALTEORI SUNT MAI PUŢIN INSPIRATĂ, CÂND SUNT MAI INSPIRATĂ, SCRIU, CÂND NU SUNT, BA, UNEORI SUNT MAI INFORMATĂ, ALTEORI MAI PUŢIN INFORMATĂ, CÂND AM INFORMAŢII LE SCRIU ŞI ÎNCEP NIŞTE DEMERSURI, CÂND NU LE AM, N-AM CUM SĂ FAC. AŞA CĂ TAC. CÂND AM PROCESE, ELE VOR FI PRIORITARE ÎNTOTDEAUNA VORBĂRIEI GOALE, IAR SERVICIUL MEU SIGUR ŞI STABIL VA FI PRIORITAR CA ŞI CÂŞTIG FINANCIAR TOCMAI PENTRU A-MI PUTEA FINALIZA INCLUSIV ACESTE DEMERSURI CU CEL CE NU EXISTĂ. ALTFEL NU SE POATE, FĂRĂ UN SUPORT FINANCIAR, ASTA E CLAR. CÂND M-OŢI VEDEA PE MINE ALĂTURI DE CEL CE NU EXISTĂ SAU LĂUDÂNDU-L PE CEL CE NU EXISTĂ ÎNSEAMNĂ CĂ AM ÎNNEBUNIT ŞI VĂ DAU VOIE SĂ MĂ INTERNAŢI LA BALAMUC ORICINE AŢI FI DVS. CA SĂ NE ÎNŢELEGEM CLAR CĂ NU MĂ ÎMPAC! IAR TREABA ASTA O TOC NU DE IERI, DE AZI, CI DE VREO TREI, PATRU ANI DE ZILE ŞI NU S-A ÎNŢELES NICI AZI! Scopul meu e clar: SĂ SCĂPĂM DE CEL MAI MARE RĂU PENTRU TOATĂ LUMEA: CEL CE NU EXISTĂ, NU SĂ FAC ÎN MOD INUTIL COMEDIE CA SĂ RÂDĂ LUMEA. NU SUNT PAIAŢĂ, INCLUSIV ACEST LUCRU AŞ VREA SĂ SE ÎNŢELEAGĂ CLAR.

Cine crede că poate face mai mult decât mine, n-are decât ca, în loc să mă critice, SĂ PORNEASCĂ EL ACTIVITATEA ANTI-CEL CE NU EXISTĂ! I-aş aprecia munca şi eforturile, cu siguranţă. Nu o dată am făcut apeluri inclusiv la alianţă anti-cel ce nu există. Dacă au rămas fără ecou, dacă unii au tras ba hăis, ba cea, ba cu cel ce nu există, ba împotriva lui, nu-i vina mea!


Mirela Predan

Vizualizări: 44 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri