EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » August » 28 » NU MĂ ÎMPAC NICI CU OANCEA, DAR NICI CU OPOZIŢIA DE LA SNAGOV - SINGURĂ, O SĂ-MI VĂD DE DRUM!!!!!!
4:03 PM
NU MĂ ÎMPAC NICI CU OANCEA, DAR NICI CU OPOZIŢIA DE LA SNAGOV - SINGURĂ, O SĂ-MI VĂD DE DRUM!!!!!!

AŞ VREA SĂ SUBLINIEZ ÎNCĂ O DATĂ CA SĂ SE ÎNŢELEAGĂ BINE ŞI DE DATA ASTA AŞ VREA SĂ FIU SCURTĂ ŞI LA OBIECT: CU MARIAN OANCEA NU MĂ ÎMPAC. Tocmai pentru că am realizat ce s-a dorit cu această împăcare de la mine, să fac comedii cu denunţuri, în plan juridic la adresa adversarilor politici sau cel puţin să ajut la asta. DEPARTE DE MINE, DOAMNE FEREŞTE ZĂU! Adică până am aflat de treaba cu plângerea împotriva dlui Gheorghe Grigore la DNA, poate în naivitatea mea am crezut că nu se mai doreşte conflictul şi că intenţiile lui cel ce nu exista sunt bune, în sfârşit. Acum sunt ferm convinsă că dacă aş fi acceptat această pace şi nu acum, la spartul târgului, asta ar fi însemnat: să colaborez cu Zamfirescu să fac altora denunţuri mincinoase! CEEA CE NICI PRIN VISELE MELE CELE MAI NEGRE NU AM CONSTATAT CĂ SE POATE, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM LIMPEDE ÎN CEEA CE SPUN.

Asta nu înseamnă că nu mă pot retrage şi-mi pot vedea de treabă, FĂRĂ SĂ MAI FAC OPOZIŢIE LA SNAGOV. Pentru că problemele pe care le are Marian Oancea, iar repulsia mea totală faţă de metodele lui, NU rezolvă problemele pe care le au adversarii lui politici şi despre care am vorbit adesea: desconsiderearea la adresa mea, lipsa de importanţă acordată, au făcut ce-au vrut ei fără să ţină cont niciodată de sfaturile mele, a ieşit întotdeauna prost, treaba lor.

PENTRU TOATĂ LUMEA SPUN CĂ MAI EXISTĂ VIAŢĂ ŞI ÎN AFARĂ DE DIHOTOMIA MARIAN OANCEA - GHEORGHE GRIGORE. Da, mai există multă viaţă fără nicio legătură nici cu unul, nici cu celălalt, ca atare, nu văd sensul să mă cramponez. DE DATA ACEASTA, AŞA CUM SPUNEAM, ÎN 15 AUGUST AM DECIS SĂ RENUNŢ FĂRĂ MARIAN OANCEA, PROBLEMA FIIND UNDEVA ÎN OPOZIŢIE ŞI A FOST DOAR O SCÂNTEIE CARE A RĂBUFNIT ÎNTR-UN CÂMP PLIN DE BENZINĂ TURNATĂ PE PARCURSUL A VREO DOI ANI AŞA, CÂND AM IERTAT ŞI MÂRLĂNIA LA ADRESA MEA ŞI LIPSA DE RESPECT ŞI DE CONSIDERAŢIE ŞI TOT, DAR NU LE-AM UITAT ŞI ÎN FINE, DE CE M-AŞ MAI ANGRENA DIN NOU ÎNTR-O LUPTĂ DISPERATĂ ÎN CARE SĂ N-AM NICIO PUTERE ŞI SĂ IASĂ PROST?

Eu NU mai stau să deranjez nici cu mesageria, nici cu telefonul, nici cu întâlnirea directă, nici cu nimic. Simt când deranjez! N-are sens! Sau să mă zbat acum, continuându-mi eforturile, după care, nu ştiu, prin decembrie, să zicem, să se revină la mine că s-a constatat că am dreptate, eu, nu cel ce nu există sau oamenii lui în cine ştie ce problemă iar o fi apărut, după care prin februarie la anul aceleaşi probleme să se repete. NU, DACĂ NU REZOLVĂM LUCRURILE ACUM, ASTFEL ÎNCÂT CEL PUŢIN ÎN CEEA CE MĂ PRIVEŞTE SĂ FIE CLARE ŞI CONCISE ŞI STABILE, ASTFEL ÎNCÂT SĂ-MI POT DESFĂŞURA ACTIVITATEA MEA JURNALISTICĂ ŞI JURIDICĂ ÎN MINIME CONDIŢII BUNE ŞI CARE SĂ FIE DUBLATE DE UN TRATAMENT NORMAL RESPECTUOS, ÎN DECEMBRIE, CA SĂ FIE CLAR, NU MAI ARE ABSOLUT NICIUN ROST.


DECI IDEEA ESTE CLARĂ: CU MARIAN OANCEA NU MĂ ÎMPAC, DIN SIMPLU MOTIV CĂ E CLAR CĂ NU S-A ÎNSĂNĂTOŞIT LA CAP ŞI A VRUT SĂ MĂ ANGRENEZE ÎN NIŞTE MIZERII. SPERANŢELE MELE CĂ AR FI RENUNŢAT, AU FOST DEŞARTE. ACEASTĂ RECONVINGERE DIN PARTEA MEA NU REZOLVĂ PROBLEMELE PE CARE LE AM ÎN RAPORT CU OPOZIŢIA ŞI CARE AU GENERAT DECIZIA MEA DIN DATA DE 15 AUGUST. UNA-I UNA, ALTA-I ALTA! Şi cu asta cred că am spus tot, pentru că sunt încă foarte mulţi cetăţeni care mă întreabă! DA, AŞTEPT UN SEMNAL DIN PARTEA OPOZIŢIEI DE SCHIMBARE A RAPORTURILOR VIZAVI DE MINE, IAR CONDIŢIILE MELE SUNT CLARE: SIGURANŢĂ, STABILITATE ŞI TRATAMENT RESPECTUOS ŞI LIPSĂ DE SUPERFICIALITATE ÎN RAPORT CU CEEA CE AM DE SPUS. Adică vreau să fiu tratată cu încrederea şi respectul necesar pentru vârsta mea, nivelul meu de pregătire şi capacitatea de a face faţă unor situaţii şi probleme atunci când ele apar sau atunci când necesită să fie dezbătute. Mai mult de atât ce pot să spun? Deci eu încă aştept. Nu foarte mult pentru că prea mult îmi dă exact impresia continuării atitudinii faţă de care am plecat scârbită. Că de aia spun că nu se pune problema că n-am putut discuta o zi sau că n-am putut discuta la o anume oră, ci faptul că NU s-a discutat în legătură cu anumite probleme stringente niciodată! Despre asta este de fapt vorba de m-am supărat, pe fondul unei atitudini generale de desconsiderare faţă de eforturile depuse de mine până acum. Pentru că dacă s-ar fi preţuit puţin, măcar s-ar fi rupt din preţiosul timp 10 minute pe lună cu regularitate, în care am fi stabilit anumite lucruri sau... am fi împărtăşit anumite păreri. De aia spun că există viaţă şi în afara spaţiului politic snagovean. Ba chiar e foarte multă. Vă mulţumesc pentru înţelegere tuturor!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 39 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri