EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Martie » 26 » NU mai vreau să mai susţin decât infracţiuni îndreptate împotriva mea şi a interesului general
11:56 PM
NU mai vreau să mai susţin decât infracţiuni îndreptate împotriva mea şi a interesului general


Ia imaginaţi-vă un avocat care ar fi contactat de un client. Într-un proces de divorţ să zicem. Ar fi plătit cu onorariul minim, care acum este de 800 de lei, per cauză şi ar trebui să meargă la instanţă. Şi acolo clientul ar începe: ba mă împac cu nevasta, ba nu mă împac, scoţi nişte apărări grele şi obţii admisibilitate, după care clientul ar începe iar că se împacă cu nevasta, dar nu doar atât, ci ar mai începe să te mai şi înjure, ce ai de împărţit cu nevasta sa.


ÎNTR-O ASTFEL DE POSTURĂ INGRATĂ MĂ SITUEZ EU ACUM ÎN RAPORT DE O ANUMITĂ PERSOANĂ ŞI DE CEL CE NU EXISTĂ, ADICĂ, SIMBOLIC VORBIND, ACUMA SPUNE CĂ NEVASTĂ-SA I-A PUS OTRAVĂ ÎN MÂCARE ŞI SĂ-I FAC PLÂNGERE PENALĂ, ACUMA MĂ IA LA ÎNTREBĂRI ŞI LA ROST DE CE-AM FĂCUT-O, CE-AM DE ÎMPĂRŢIT CU NEVASTA SA. Tot eu sunt aia rea.

Ce-aţi face dacă aţi fi într-o astfel de postură absolut ingrată? Păi, ce să faceţi? AŢI RENUNŢA LA CAUZĂ. Clar. Şi peste două, trei luni, acelaşi client ar veni din nou la acelaşi avocat să se plângă iar că nevasta nu ştiu ce face, iar vrea divorţ, iar s-a trezit cu otravă în mâncare, iar a fost otrăvit la spital, iar a prins-o cu amantul, iar nu ştiu ce. Bine, nene, fie, că prea mi-e milă de tine, nenorocită nevastă ai, hai că te reprezint, gata. Vai, bucurie mare. Iar peste alte două luni, iar, iar biata mea nevastă, tu, nenorocit de avocat ce ai de împărţit cu ea. Dacă cineva crede că n-am avut destulă răbdare doi ani de zile în această postură delicată, se înşeală, BA CHIAR AM AVUT MULT PREA MULTĂ RĂBDARE SĂ STAU DOI ANI DE ZILE CU AŞA CEVA, ADICĂ BA SE ÎMPACĂ CU CEL CE NU EXISTĂ, IAR ATUNCI NU MAI AM EU CE CĂUTA, BA NU SE ÎMPACĂ.


OK, DE ACEEA, FĂRĂ NICIO ÎNTREBARE, SĂ ÎNŢELEGEŢI ŞI DVS. DE CE SUNT EXTREM, EXTREM DE DEZAMĂGITĂ ŞI NU MAI VREAU! Poate că m-am băgat în nişte rahaturi unde nu era treaba mea, în multe. Poate că m-am ales şi cu nişte probleme pe cap care au devenit întrucâtva şi ale mele, gen Alexandra Ştefan. Poate că am denigrat oameni care nu aveau nicio vină, cum este bunăoară Mihai Anghel. Poate că trebuia să rup pisica mai demult şi să nu mai dau şi-a doua, şi-a cincea şansă, dar NU mă întrebaţi de ce s-a terminat. SINGURA MEA RUGĂMINTE ŞI E PUBLICĂ ESTE SĂ-MI LASE CAUZELE MELE DE LA PARCHET ÎN PACE, FĂRĂ INFLUENŢE, ÎN NICIUN CAZ CU INFLUENŢE SĂ SE CLASEZE CEVA! E singura mea rugăminte! Pentru că sunt unele infracţiuni a căror parte vătămată chiar am fost şi aşa este corect şi legal, ca Parchetul să-şi vadă de treabă fără influenţe. Ştiu, am înţeles, eu am fost o minge în terenul de joc, prostia a fost a mea că n-am realizat mai demult asta, mai ales după momentul mai 2017. Asta este! E SINGURA MEA RUGĂMINTE: SĂ LASE CAUZELE MELE DE LA PARCHET ÎN PACE! SĂ SE CERCETEZE CORECT, NIMIC ALTCEVA. Şi promit eu solemn că altă dată oricum NU mă mai bag! NU mă mai bag în apărarea altora, decât în apărarea mea, poate să mă roage oricine în legătură cu absolut orice, NU mai stau să mă mai bag! Pentru ce să mă bag? Pentru ce să pierd vremea de pomană? Timpul trece, viaţa trece pe lângă mine, eu stau să sprijin pe alţii, pentru ca după aia să-mi dea în cap! N-ARE NICIUN ROST SĂ MĂ MAI BAG! Nu mă întrebaţi de ce, nu pot să spun multe, sunt foarte dezamăgită cu atât mai mult cu cât nu mă aşteptam, altă dată este clar că nici nu se pune problema să mai susţin aşa ceva, câtă vreme m-am lămurit foarte clar.


ŞTIŢI CEVA? EU ŞTIU DOAR CĂ E UN DUMNEZEU DEASUPRA. Şi că n-a fost corect faţă de mine absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat! Eu NU sunt cerşetoarea aia jegoasă care să mă duc să iau din bani publici mese calde. Am ce mânca acasă, iar dacă n-am, oricum nu cer nimănui, ca să ne înţelegem cum nu se poate mai clar! Şi e normal să am alte pretenţii decât cele de cerşetoare. Problemele se adâncesc, NU se rezolvă, eu încă o dată spun: hai să ne vedem fiecare de treaba noastră şi să lăsăm totuşi Parchetul acela în pace să-şi facă treaba! Ce-o hotărî, ce-o constata, treaba lui ce-o hotărî şi ce-o constata.


Şi dezamăgirea mea cea mai mare este că eu chiar credeam că NU se intervine, credeam în independenţa justiţiei, chiar dacă semnale mai aveam că nu-i aşa. Da, asta este o problemă, CARE DACĂ NU ÎNCETEAZĂ, VA TREBUI SĂ GĂSESC MODALITĂŢILE MELE DE A MĂ APĂRA DE EA! Influenţa de pe la Parchete, influenţă care, bineînţeles că MĂ AFECTEAZĂ ÎN MOD PERSONAL! EU PROMIT ŞI JUR CĂ NICIODATĂ NU O SĂ MĂ MAI BAG SĂ SUSŢIN CAUZELE ALTORA. De fapt, nu cred că o să atac nici hotărârea aceea cu Vâlcomeanu şi Aristide, din simplu motiv că acolo discutăm despre o altă parte vătămată, dl. Gheorghe Grigore. NU, O SĂ FORMULEZ ALTĂ PLÂNGERE PENALĂ, ÎN CARE PARTEA VĂTĂMATĂ VOI FI EU, PERSONAL, PRECUM ŞI TOATĂ COMUNA, PRIN EXTINDERE! EU JUR CĂ DE AZI ÎNAINTE NU VOI MAI DEPUNE NICIO PLÂNGERE, DECÂT LEGATE DE INFRACŢIUNI CARE AFECTEAZĂ INTERESUL GENERAL SAU PE MINE PERSONAL. Pentru că dacă vine hoţul, trimis de cel ce nu există, de exemplu, atunci este clar că discutăm despre un interes absolut personal ca el să răspundă în faţa legii, victimă a infracţiunii fiind eu. Dar numai să îndrăznească cineva ca în apărarea acestor drepturi ale mele de infracţiune sau în apărarea acestor drepturi generale prin denunţuri, NUMAI SĂ ÎNDRĂZNEASCĂ CINEVA SĂ MAI INTERVINĂ! Fiecare face ce vrea, pe mine NU mă mai implică, eu îmi văd strict, aşa cum spuneam, de treaba mea!


Oricum, am ce scrie, am surse, am de toate! Şi altă dată cine are chef de cel ce nu există să NU mă mai caute niciodată. Cel puţin dacă nu are simţul abţinerii să nu bănuiesc eu, să nu-mi spună să mă împac cu cel ce nu există personal! Am terminat!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 34 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri