EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Martie » 1 » NU TREBUIE CEDAT ÎN FAŢA LUI CEL CE NU EXISTĂ NICIUN MILIMETRU!
2:51 AM
NU TREBUIE CEDAT ÎN FAŢA LUI CEL CE NU EXISTĂ NICIUN MILIMETRU!


În cele ce urmează aş vrea să vă povestesc ceva. Ce-a făcut cel ce nu există cu mine. Păi, a vrut ca, denigrându-mă, să mă scoată de nebună, să pretindă că aş fi suferit la modul real de schizofrenie, că n-am lucrat ca jurnalistă, că nu sunt jurnalistă şi aşa mai departe, o serie de comedii şi de mizerii. Ştiţi care a fost avantajul meu? Am mai repetat, nu este deloc pentru prima dată când spus: NICIODATĂ NU I-AM MAI DAT APĂ LA MOARĂ ŞI AM ÎNCHEIAT DISCUŢIA, CU EL ORICE DISCUŢIE. În plus, avantajul meu a fost că nu i-am cedat niciodată. Ce-ar fi însemnat să mă recunosc învinsă după ce a vrut să-mi taie curentul electric şi nu oricum, ci prin electorcutare. Dar după ce m-a dat în judecată şi, mituind judecătoarea, mi-a suspendat site-ul, după care mai cerea şi 3 miliarde daune morale, ferm convins că fac pe mine de frică şi că nu mai scriu niciodată. Noi ne supărăm din orgolii mici, mărunte, ne lăsăm influenţaţi de acelaşi cel ce nu există şi nu înţelegem că lucrăm în detrimentul nostru. Nu, nene, nu, coloană vertebrală. CE SĂ MAI DISCUT EU CU CEL CE NU EXISTĂ? CU CEL CE NU EXISTĂ NU MAI AM CE DISCUTA. SĂ MĂ ÎMPAC CU EL??? NICIODATĂ! Asta ar trebui să fie şi atitudinea noastră. Şi ce-o fi o fi. ÎN PRIMUL RÂND, E NECESAR SĂ GÂNDIM POZITIV. X sau Y ne-a trădat, ne-a închis uşa în nas, foarte bine. Atunci să se ducă dracului. Păi, cel ce nu există a vrut să întoarcă împotriva mea o lume, răzvrătind-o prin zânzanie şi până la urmă a întors-o doar pe... nevastă-sa la modul real. Ce naiba? Eu sunt omul căruia îi place să cred că în momentul de faţă NU am nicio altă problemă cu alte persoane decât cu cel ce nu există şi cu apropiaţii lui înverşunaţi. Cel puţin nu serioase, cel puţin nu importante cu alţii. Instanţele de judecată mi-au redat respectul cuvenit şi nici nu se pune problema să mai fie ce a fost vreodată.


DECI ESTE CLAR CĂ TREBUIE SĂ NE REVENIM DIN STAREA ASTA ŞI SĂ ACŢIONĂM. ESTE PENTRU ULTIMA DATĂ CÂND MAI SCRIU, PENTRU CĂ M-AM SĂTURAT ŞI EU, PENTRU CĂ SUNT DEZAMĂGITĂ DE FAPTUL CĂ TOT NU SE ÎNŢELEGE, PENTRU CĂ SUNT DEZAMĂGITĂ CĂ, ÎN LOC SĂ NE UNIM ÎMPOTRIVA CELUI MAI MARE RĂU POSIBIL, CEL CE NU EXISTĂ, DIN NOU NE AGĂŢĂM DE PROSTII. Prostii care nu fac nimic altceva decât să-i dea apă la moară exact lui cel ce nu există.


Sentimentul meu este unul de tristețe. Ascundem, da, ascundem ceea ce s-a întâmplat. PENTRU CE SĂ ASCUNDEM? ASTA AM VOTAT EU? ASTA AU VOTAT 1400 DE CETĂŢENI? PE VÂLCOMEANU, IONESCU, PRINŢA ŞI ARISTIDE? PE ĂŞTIA I-A VOTAT? Şi de ce să se retragă dl.  Gheorghe Grigore? Pentru că aşa vrea cel ce nu există? Şi de ce trebuie să-i facă dl. Grigore pe plac lui cel ce nu există? Pentru ce trebuie să se retragă şi pentru ce trebuie să triumfe ăştia? Pentru ce trebuie să vedem zâmbete pe feţele lor, triumf pentru cel ce nu există şi aşa mai departe?


NU, DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ. ESTE VREMEA MEA. VĂ GARANTEZ EU!


Mirela Predan

Vizualizări: 40 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri