EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Februarie » 23 » NUMAI PROCURORUL MAI POATE SALVA SNAGOVUL DE DEZASTRU! Şi clădirea liceului, şi stadionul, şi dispensarul şi tot...
10:07 AM
NUMAI PROCURORUL MAI POATE SALVA SNAGOVUL DE DEZASTRU! Şi clădirea liceului, şi stadionul, şi dispensarul şi tot...

După cauzele cu Alexandra Ştefan, lăsate, nu cred că deloc întâmplător, la voia întâmplării, fără asigurarea unei asistenţe şi reprezentări juridice corespunzătoare, pasivitatea şi lipsa demersurilor legată de clădirea dispensarului nu mai au cum să fie deloc o noutate. Cred că este a doua ţeapă de proporţii, dată de cel ce nu există, prin aranjamente, tocmai ca Primăria să nu întreprindă nimic şi astfel clădirea să se piardă, aşa cum şi banii pentru Alexandra Ştefan să se piardă. NU CRED, SINCER, CĂ ADRIAN ZAMFIRESCU ERA ATÂT DE LIPSIT DE INTELIGENŢĂ ŞI DE EFICIENŢĂ ÎNCÂT SĂ NU ŞTIE CE AR AVEA DE FĂCUT ÎN PLAN JURIDIC ÎN SITUAŢIA DATĂ. Pentru că orice începător ar fi ştiut ce demersuri ar fi trebuit să facă. De aceea, ca şi în cazul Alexandrei Ştefan, nu cred că nu a făcut nimic sau că nu ar fi vrut să facă nimic, ci că nu a fost lăsat să întreprindă demersuri, pentru că cel ce nu există avea alte interese. Aceasta este sincera mea părere, pentru că dacă banii şi beneficiile nu ar fi fost împărţite, în detrimentul snagovenilor, evident, s-ar fi întreprins totuşi nişte demersuri.


Ca şi în cazul cu Alexandra Ştefan, de trebuie să plătească acum Primăria 8 miliarde degeaba, în situaţia cu dispensarul, de utilitate publică evidentă, lucrurile au fost lăsate la voia întâmplării. IAR ULTERIOR ESTE TÂRZIU ŞI ÎNTR-O SITUAŢIE, ŞI ÎN ALTA, VOIT ASCUNSE DE CEL CE NU EXISTĂ, PENTRU A NU AJUNGE LA URECHEA CETĂŢENILOR PÂNĂ CÂND NU VA FI ORICUM PREA TÂRZIU. NU mai ai ce să faci acum, în stadiul acesta pentru salvarea clădirii dispensarului! Pentru că nu se mai poate. Sigur, cu 1 miliard de lei vechi, cât va costa viitoarea licitaţie, sunt ferm convinsă că Primăria ar fi putut-o achiziţiona şi reda-o funcţionalităţii ei, de dispensar. Dar se va dori chestia asta? Sunt ferm convinsă că cel ce nu există nu o va face şi sunt ferm convinsă că interesele sale sunt altele. Şi atunci vorbim degeaba. Absolut degeaba. Nimeni nu se agită, pe nimeni nu-l interesează, e absolut normal.


Aproape zi de zi aflăm noutăţi. Cel ce nu există a mai făcut una mai mică sau mai mare. De la o ţepuşcă mică cu un contract de 100 de milioane cu Gospodăria pentru montat şi demontat de steaguri până la mari ţepe, cel ce nu există face tot timpul câte ceva. Şi nu câte ceva bun, benefic pentru comunitate, se vede bine treaba. A vrut să dărâme liceul, acum vrea să dărâme stadionul, e nebun rău de tot, e culmea cu furatul şi cu metodele deosebit de ingenioase şi păguboase pentru un Snagov întreg ale lui cel ce nu există de a fura.  SOLUŢIA LA TOATE ASTEA ESTE: REPET: UN PROCUROR ANTI-MAFIA CARE SĂ VINĂ ŞI SĂ PLECE CU CEL CE NU EXISTĂ DIRECT LA ÎNCHISOARE PENTRU CĂ E JALE CE FACE. Se vede clar ce face şi e jale ce face.


Mirela Predan

Vizualizări: 27 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri