EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Octombrie » 6 » O să continui SINGURĂ lupta cu cel ce nu există! Faţă de ceilalţi, să auzim de bine...!
9:10 AM
O să continui SINGURĂ lupta cu cel ce nu există! Faţă de ceilalţi, să auzim de bine...!

 

Nu am luat încă o decizie dar cel mai probabil voi da în cel ce nu există cu toate mijloacele şi în nimeni altcineva, ideea de a mă lega şi de alte persoane dovedindu-se din nou a fi o greşeală. Dacă cu Alexandra Ştefan se pare că n-am făcut nimic altceva decât jocurile lui cel ce nu există, cu Adrian Zamfirescu încep să cred că am făcut cam aceleaşi jocuri. Aş vrea să intru puţin în istorie.

 

- Când cel ce nu există a început să debiteze o serie de mizerii despre mine că aş fi criminală în serie şi aiureli aberante, am fost singură, fără un leu în buzunar, fără aliaţi, fără sprijin

- Când a fost data de 6 mai 2015, de-a vrut să mă interneze la nebuni şi au fost fazele cu percheziţia corporală ilegală, am fost singură, fără un leu în buzunar, fără aliaţi, fără sprijin

- Când am fost dată în judecată ca să mi se suspende site-ul şi erau toate mizeriile lumii împotriva mea, am fost singură, fără un leu în buzunar, fără aliaţi, fără sprijin

- Când s-au debitat despre mine toate mizeriile lumii, şi cu bolnava de schizofrenie, şi cu zdreanţa, şi cu maşina lui Tăriceanu şi cu criminala în serie, voi nu doar că nu aţi fost de partea mea în această luptă stupidă cu cel ce nu există, dar aţi mai fost şi înclinaţi să-l credeţi pe cel ce nu există mai degrabă!

- Ulterior, pe parcurs, cu excepţia situaţiilor în care s-a crezut că este nevoie de mine, pentru a-mi mai face duşmani în plus, am fost singură, fără aliaţi, fără sprijin, cu un şut în fund mare.


Când s-a avut nevoie de mine, am fost chemată, când s-a crezut că nu e nicio nevoie de mine, redeveneam periodic zdreanţă, cerşetoare, jegoasă şi toate celelalte. Nu-mi cântă mie cocoşul nici pe gardul Alexandrei Ştefan, nici pe al nimănui. Iar pe Adrian Zamfirescu o să-l las chiar în pace. Cât despre alte persoane, aşa cum a dorit zânzania cel ce nu există chiar nu cred că s-a pus problema niciodată. Singura care m-a enervat pe mine personal a fost Florina Manolache şi o să redeschid un proces în instanţă de mai toată frumuseţea, pentru că văd că nu se înţelege nici cu taxele şi impozitele alea.


Nu, nu sunt adepta deloc nici a plângerilor penale împotriva altora, nici a mizeriilor îndreptate împotriva altora, nici a jafului din bani publici, dar ştiţi ceva? Fiecare e major, să se descurce! Nu de alta, dar şi eu m-am descurcat singură împotriva lui cel ce nu există şi dacă nu am fost în stare să ne unim, dacă firea omului e tot aceea de zânzanie, în care să prindă teren manevrele lui cel ce nu există, este NUMAI VINA NOASTRĂ CĂ CEDĂM ŞI CĂ PICĂM ÎN ASTFEL DE CAPCANE. De ce să stau eu şi să-i fac exact lui cel ce nu există jocul?


Când am fost la instanţă, am fost singură, nici măcar încurajată cu un "drum bun", când am avut probleme cu cel ce nu există nu numai că le-am avut singură, dar alţii cărora am sărit eu ulterior să le iau apărarea pe prostiile lor, mi-au mai dat şi-un şut în fund. Ca atare, eu de ce-aş mai fi atât de solidară cu alţii? N-au decât să pună botul la bârfe şi la aiureli, să stea şi să nu judece, să nu realizeze că până acum şi-a bătut cum a avut chef de ei acelaşi cel ce nu există, treaba lor, în definitiv, ce treabă am eu? Dacă numai bârfele, impresiile şi lucrurile de nimic au fost cele care i-au preocupat, dacă nu sunt în stare să înţeleagă că nu aceasta este calea demnă de urmat, dacă nu pricep nici pe departe că aşa îşi fac rău cu mâna lor, de parcă ar fi pentru prima dată, sigur, scopul lor e atunci să mă umilească pe mine, să mă desconsidere pe mine, să mă judece pe mine, să râdă de mine, de parcă eu aş fi un pericol pentru ei. Între timp, atacă cu asiduitate cel ce nu există. Pe mine, nu, nici pomeneală, pe mine mă pupă cel ce nu există fix în fund, pentru că mie n-are ce să-mi facă. Pe voi, cu siguranţă, pentru că vouă găseşte el întotdeauna, dar absolut întotdeauna ce anume să vă facă!


OK, vorba multă, sărăcia omului! Prefer să mă apuc de treabă decât să stau să explic nu se ştie ce. Singură am fost în momente dificile ale bătăliei cu cel ce nu există, n-a reuşit să mă doboare, păi, atunci ce obligaţii am, fie şi morale să fiu eu receptivă faţă de atacurile lui cel ce nu există împotriva voastră? Ia mai lăsaţi-mă Dumnezeului în pace! Şi nu mi-e că săr, ci mi-e că după aia îmi daţi cu şutul fix în fund de nu mă văd. Iar sunt "nebuna", "zdreanţa" şi toate cele până vin... eventual alegerile. La dracu! Vă garantez eu că aşa nici nu se mai pune problema să susţin pe nimeni în alegeri. De fapt, aşa cum spuneam, în condiţiile astea, alegerile sunt ca şi pierdute, singura posibilitate de a scăpa de cel ce nu există este aceea de a se supăra Dragnea şi de a da de pământ cu cel ce nu există astfel încât din partea PSD să candideze Vasile Dumitru, iar cel ce nu există să nu mai candideze. Nu văd altă variantă, cu regrete. Echipă? Nu e! Bârfă? Este! Opoziţie? Nu e! Aiureli pe la spate prin care să ne facem între noi, opozanţii lui cel ce nu există? Sunt! Solicitudine? Nu e! Idei înfiltrate de cel ce nu există? Sunt.


Bun, ştiu, acum am avut curajul să pun pe tapet problema şi să spun adevărul franc. Nici în octombrie 2016 când cu Flori şi cu vrăjitoarea (aiurea, ăla a fost pretextul), nici în februarie 2016 (când cu nu mai zic ce), nici în vara anului trecut cu Ionescu şi Prinţa, nu prea am avut curajul să pun pe tapet nimic. Dar stilul văd că este acelaşi. Iar vine cel ce nu există cu o strâmbă, iar sunt "cerşetoare jegoasă", iar se supără lumea pe cel ce nu există, iar sunt bună eu. Foarte bine! Dacă voi nu v-aţi plictisit de cel ce nu există ăsta, pentru voi, nu pentru mine, dacă nu v-a ajuns câte măgării a făcut, dacă n-au ajuns comediile cu viceprimarul, excluderea, coruperea de consilieri (de parcă nu v-aş fi avertizat în legătură cu toate şi eraţi cu nasul pe sus tot faţă de mine!!!), continuaţi să mă batjocoriţi tot pe mine şi să-l credeţi pe cel ce nu există.


Săptămâna care urmează voi limpezi şi eu apele definitiv. Ceea ce am avut de spus, cred că am spus, nu cred că mai trebuie să repet. Eu NU stau nici în nesiguranţă şi incertitudine a împăcatului vostru cu cel ce nu există. Numai Dumnezeu nu greşeşte dar am pretenţia firească să mi se arate unde greşesc. Nu fără cuvinte, după care să se constate că era exact ca mine, dar a ieşit prost, pentru că eu am fost desconsiderată atunci când am vorbit, mai buni erau ăia care erau cu cel ce nu există.


Când o singură dată se întâmplă un lucru, poate treci peste. Dar când de câţiva ani se întâmplă periodic cam acelaşi lucru, legat de aceeaşi persoană, cel ce nu există, deja te saturi fie şi să mai crezi că lucrurile se vor schimba.


Aşa cum spuneam, săptămâna viitoare mă decid, dar... cel mai probabil voi continua să lupt în războiul acesta cu cel ce nu există singură, aşa cum singură am fost întotdeauna, fără aliaţi sau cel puţin fără aliaţi care să fi fost alături de mine, atunci când am avut nevoie de ei sau care să asigure o constanţă şi o continuitate, pentru că invers nu s-a pus problema să nu fiu acolo unde trebuie şi nu mi se pare corect. ATAC NUMAI CEEA CE ÎNSEAMNĂ CEL CE NU EXISTĂ PERSONAL, NIMENI ALTCINEVA, ÎN ACEASTĂ IDEEA AM ŞI EU RUGĂMINTEA SĂ NU SE MAI IMPLICE NIMENI ÎNVERŞUNAT ÎMPOTRIVA MEA ÎN FAVOAREA LUI CEL CE NU EXISTĂ CU EXCES, CUM A FĂCUT FLORINA MANOLACHE, CA SĂ NU AIBĂ O PROBLEMĂ CU MINE, ÎN REST, NU MAI VREAU SĂ AM CU NIMENI NICI CEA MAI MICĂ TREABĂ! E PROBLEMA VOASTRĂ CUI FACEŢI DENUNŢURI, NU MĂ MAI BAG EU! E PROBLEMA VOASTRĂ PE CINE DENIGRAŢI! NU MĂ MAI BAG EU! ŞI E PROBLEMA FIECĂRUIA CUM ÎŞI AŞTERNE CA SĂ DOARMĂ, SINGURELE MELE REZULTATE CARE SE VĂD AU FOST ŞI VOR FI CELE DIN JUSTIŢIE! În rest, multă sănătate tuturor, dar fără mine! Da, reproşul meu e cert: EU NU SUNT UN OM CU TOANE, NU SUNT OMUL BÂRFELOR, NICI AL LIPSEI DE EXPLICAŢII. CÂND MĂ SUPĂR MĂ SUPĂR ŞI EXPLIC DE CE, IAR ACUMA M-AM SUPĂRAT ŞI DACĂ NICI ACUM NU SE ÎNŢELEGE EXACT CEEA CE SPUN DE MAI BINE DE TREI ANI PE AICI ŞI ANUME CĂ E NEVOIE SĂ RENUNŢĂM LA INFLUENŢELE LUI CEL CE NU EXISTĂ, LA JOCURILE DE ORGOLII, LA BATJOCORIREA TOT DE NOI ÎNTRE NOI, PENTRU A-I DA APĂ LA MOARĂ TOT LUI CEL CE NU EXISTĂ, ESTE CUM NU SE POATE MAI CLAR CĂ NU SE PUNE ÎN DISCUŢIE SĂ MĂ MAI IMPLIC ŞI DE ACUM ÎNAINTE ÎN AŞA CEVA.


Bun, cine are nevoie de mine ştie unde mă găseşte. Săptămâna aceasta, cealaltă va fi prea târziu. Nu de alta, dar vreau să-mi clarific şi eu exact situaţia, pentru că ba hăis, ba cea, nu merge. Ajung să mă discreditez şi să râdă lumea de mine. Deci cel mai probabil, repet, voi duce cu cel ce nu există un război total, pentru că exact asta îşi doreşte, în schimb, NU voi avea în asta niciun aliat, ceea ce nu-mi convine la aşa-zisa opoziţie la cel ce nu există, de fapt inexistentă, am explicat. Nu mai stau să repet că nu-mi place! UN SINGUR LUCRU E CERT: NU VOI REVENI SĂ-MI MAI SCHIMB OPINIA ŞI SĂ RENUNŢ LA SINGURĂTATEA ACEASTA ÎNAINTE DE ALEGERI! Probabil că voi sta acasă de alegerile viitoare, n-am cu cine să votez, cine iese este strict problema lui, oricum nici nu-mi dă mie nimic, nici nu are ce să-mi ia, vă priveşte strict, dacă nu s-a înţeles nimic până acum, fir-ar să fie! La început am plâns, m-am agitat, dacă e să mă raportez la momentul februarie 2016 sau sfârşit de septembrie 2016, acum nici într-un caz! Chiar vreau să clarific situaţia, nu de alta, dar de spectacole jalnice sunt sătulă! DA, M-AM SUPĂRAT PENTRU CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT PE 15 AUGUST 2018. DE CE? PENTRU CĂ AM FOST TRATATĂ CA O IDIOATĂ PUR ŞI SIMPLU! NU, N-AM REVENIT ASUPRA FAPTULUI CĂ N-A FOST NICI OK ŞI NICI CORECT. CUM N-A FOST NICI CORECT CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT NICI ANTERIOR, ŞI NICI ULTERIOR FAŢĂ DE MINE. Nu vreau să comentez nici ce, nici de ce. Dar unei atari situaţii trebuie să-i pun şi eu punct. Atâta tot de fapt! Să auzim numai de bine!

 

Unde aţi fost în toţi anii ăştia, n-aveţi decât să fiţi şi acum, şi de acum înainte! Iar dacă cu asta faceţi jocurile lui cel ce nu există, e numai treaba voastră!

 

 

Mirela Predan

Vizualizări: 31 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Octombrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri