EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » August » 27 » O scurtă analiză politică de Snagov şi cum se văd lucrurile azi...
11:46 PM
O scurtă analiză politică de Snagov şi cum se văd lucrurile azi...


Dacă cineva, oricine ar fi el, are impresia că eu voi subscrie vreodată sau mă voi băga în cârdăşie vreodată cu sifoni, cu denunţători, cu indivizi de trei parale de genul acesta, conştient că ăştia sunt şi asta fac, îmi pare sincer cum nu se poate mai rău, DAR NU O SĂ VEDEŢI DIN PARTEA MEA AŞA CEVA. Pentru că eu am conştiinţă şi morală. Sigur că se dorea inclusiv angrenarea mea într-un joc de trei parale. De aia îmi şi pare extrem, extrem de rău că s-a dat apă la moară la aşa ceva. Eu am înţeles: în afară de Dumnezeu nimeni nu-i perfect, nici măcar sfinţii, eu nici măcar o sfântă nu sunt, asta este, sunt un om, cu bune, cu rele, cu păcate, dar eu ştiu bine ce fac şi ce NU fac: eu NU trădez, eu NU mă dau în stambă, normal că nu mi se pare corect ca tot eu să fiu cea care să-şi ia pumnii în cap. Marian Oancea are fix puterea pe care i-am dat-o EXACT NOI PRIN PROSTIILE NOASTRE. Prin prostia de a nu avea compasiune, înţelegere unul faţă de celălalt, prosia de a nu-l înţelege sau măcar de a încerca să-l înţelegem. Mă lasă rece escapada asta de mizerii la adresa tuturor provenite dintr-un singur loc. Până la urmă la dl. Zamfirescu asta e: n-aveam aşteptări măreţe, poate că s-a purtat civilizat cu mine tocmai ca să nu aflu ce măgărie pregătea pe la spate şi să mă înfurii, poate că l-a pus Marian Oancea să se poarte civilizat, eu nu ştiu ce-a fost şi ce nu în mintea lui, habar n-am! DAR EU CE TREABĂ AVEAM CU ASTA DE TREBUIA SĂ EXISTE O RĂZBUNARE PE MINE, PENTRU CĂ BĂNUIESC CĂ ERA PENTRU TOATĂ LUMEA CLAR NU DOAR CĂ N-AM ŞTIUT ŞI CĂ N-AVEAM NICIO IMPLICARE, DAR EU MĂ DEZIC DE ASTFEL DE ACTE IMEDIAT, FĂRĂ DISCUŢII ŞI ÎNTR-UN MOD NECONDIŢIONAT, NICI NU SE PUNE PROBLEMA.

Eu nu ştiu dacă această clasare a intervenit înainte sau după data de 15 august, când m-a apucat şi pe mine şi pe bună dreptate supărarea pentru că am realizat că noi nu putem fi uniţi, ba chiar mai mult decât atât, sunt desconsiderată, dar nici n-are importanţă. Pentru mine oricum a fost coincidenţă şi am rămas stupefiată azi când mi-a spus ce mi-a spus sursa mea. E drept că, repet, săptămâna trecută mi-a transmis referitor la faptul că acelaşi Marian Oancea a formulat un denunţ împotriva lui Vasile Dumitru şi m-am supărat, adică, era normal, aţi văzut reacţiile mele. NU cred sub nicio formă în vinovăţia sa, ci doar în paranoia din capul lui cel ce nu există, asta este clar. Mai ales că, să presupunem prin absurd, că într-adevăr s-ar fi produs vreo măgărie cu terenurile acolo şi dl. Dumitru s-ar fi făcut vinovat, păi, dar nu le-ar fi scos, frate după aproape şapte ani. Păi, ce facem? Ca dezhumarea după şapte ani? Era clar că nu era nimic altceva decât o lucrătură. Totul era deosebit de neconvingător acolo. Şi aşa şi am avut îndoieli mari că ar fi avut vreo legătură cu Vasile Dumitru. Nu de alta, dar dacă avea, se vedea. În fine. Când am mai auzit-o azi şi pe aia cu Gheorghe Grigore, evident că am răbufnit, pentru că mie îmi este clar că Marian Oancea nu se va însănătoşi la cap niciodată. Nu-i nimic, să-l ţină Pandele în PSD, să-l lase să-şi sugrume adversarii politici, de nu s-o trezi la un moment dat şi Pandele cu vreo plângere la DNA ceva, cuţu să-mi ziceţi mie. Din partea lui Marian Oancea, eu n-am ce comenta. Pentru că el urăşte pe toată lumea, numai că de unii poate să se lege, de alţii, ba. De toţi se leagă halucinant.

Eu una stau foarte liniştită, PENTRU CĂ NU CRED ÎN VINOVĂŢIA NICI A LUI GHEORGHE GRIGORE, NICI A LUI VASILE DUMITRU, CUM NU AM CREZUT NICI ÎN VINOVĂŢIA LUI MIHAI ANGHEL ANUL TRECUT. Sigur că nimeni NU e încântat de ce face domn primar, dar asta nu este o scuză pentru noi, pentru că toţi ştiam de ce e în stare cel ce nu există, toţi ştiam ce face şi ce aberaţii debitează (NU se va abţine niciodată de la ele, pentru că este un bolnav ajuns în funcţie publică, mă întreb şi eu când o să se sature de el şi DNA-ul şi l-o lua chiar pe el, cu PSD cu tot, nu de alta, dar linia PSD-ului e anti-denunţuri, se vede bine). Păi, şi atunci cum dracu se face că NU suntem încă o echipă unită de opoziţie, care să ne înţelegem bine unii cu alţii, care să colaborăm între noi, care avem măcar puţin respect unii faţă de alţii? Până la urmă, asta este marea mea intrigare.


OAMENI BUNI, ÎNCĂ O DATĂ FAC UN APEL LA ABSOLUT TOATĂ LUMEA: HAIDEŢI SĂ NE UNIM ŞI SĂ RĂMÂNEM UNIŢI! NU SE PUNE PROBLEMA CANDIDATURII ACUM SAU A PREGĂTIRILOR PENTRU ALEGERI. E PREA DEVREME. SE PUNE ÎN SCHIMB PROBLEMA UNEI UNITĂŢI DE OPOZIŢIE LA JAF, LA PARANOIA PLÂNGERILOR PENALE NEJUSTIFICATE, LA PARANOIA DE A BĂGA ÎN PUŞCĂRIE INCOMOZII. DESPRE ASTA DISCUTĂM DE FAPT!

Sigur că plângerile lui Marian Oancea au fost lipsite de minima substanţă. Nici nu se pune în discuţie, pentru că eu ştiu ce aberaţii a debitat despre mine, au râs procurorii, s-au dat de ceasul morţii, a fost ceva copios de savuros, invers, ale mele împotriva lui Marian Oancea au fost pline de substanţă. Eu am retras doar una, nesemnificativă, legată de abuz în serviciu cu informaţiile de interes public, pe de-o parte, iar pe de altă parte, aia cu grosul cu Alexandra Ştefan n-a scăpat. Sigur că m-am întrebat ce era aşa de arzător şi de ce a încheiat contractul acela oneros cu Alexandra Ştefan pentru ca după aceea să o dea pur şi simplu afară? Azi am aflat şi am rămas şocată: a tocmit pe altcineva, nu ştiu ce promisiuni au fost de bani, probabil că mari, care să reuşească să-l bage pe dl. Gheorghe Grigore în închisoare. Sigur că el a avut planuri măreţe şi promisiuni cu duiumul, judecând după Ioana Alina Buru, avocata care s-a chinuit din răsputeri să mă bage pe mine în puşcărie. Momentan, a ajuns să fie cercetată ea pentru complicitate la delapidare şi mai am de adăugat câte ceva, am înţeles că o să se schimbe poliţistul de caz în dosarul acela, s-a schimbat şi procurorul, în fine, voi face o solicitare să vedem cine a preluat cauza, dar nu asta e neapărat important. Important este că NU îmi făceam griji că se va întâmpla ceva, sincer. Cum nu mi s-a întâmplat nici mie, oricâte aberaţii a debitat dl. Oancea cu Alina Buru împreună despre mine. EU MĂ INTRIG ŞI SUNT ADÂNC REVOLTATĂ DIN MAI MULTE MOTIVE:

1. MARIAN OANCEA  ARE CLAR PARANOIA DIN MOMENT CE FACE AŞA, CU PUŞCĂRIA ALTUIA ŞI NICI MĂCAR DUPĂ CE-A PIERDUT NU SE POTOLEŞTE SĂ RENUNŢE LA ABERAŢIILE ASTEA.

2. EU DACĂ NU DOAR CĂ AM STAT ÎN BANCA MEA, DAR AM ŞI COMBĂTUT MIZERIILE ASTEA DÂND ÎN OANCEA, TOT ÎN MINE S-A DAT DIN PARTEA OPOZANŢILOR LUI OANCEA, CULMEA, PENTRU CĂ ALTFEL, HAI SĂ FIM SERIOŞI, NU AJUNGEAM EU DEGEABA ÎN DATA DE 15 AUGUST 2018, DECI LA APROAPE TREI ANI SĂ SPUN CĂ NU-MI MAI TREBUIE ŞI CĂ RENUNŢ. EU ÎNTOTDEAUNA AM FOST TRATATĂ SUPERFICIAL, DEŞI AM SCRIS ŞI AM SPUS LUCRURI FOARTE GRAVE ŞI CARE S-AU ADEVERIT ÎNTOTDEAUNA.

FAPTUL CĂ AŞA PROCEDEAZĂ MARIAN OANCEA NU ESTE O NOUTATE. EU, ÎN SCHIMB, AM CLACAT, REALIZÂND CĂ LA MODUL DE INCONSECVENŢĂ ŞI DE LIPSĂ DE ORDINE ŞI DE UNITATE DE CARE SUNTEM NOI ÎN STARE, NICI NU VA FI ÎNVINS VREODATĂ MARIAN OANCEA. CLAR!

Bun, poate că a existat un moment de ezitare sau de mai ştiu eu ce, era cineva cu faţa la cearşaf fix pe 15 august. Dar hai să o luăm de la începutul anului. Pe latura Marian Oancea s-au întâmplat multe: revenirea demisiilor lui Ionescu şi Prinţa, validarea ilegală în consiliu a lui Barse şi Aristide, tot felul de delapidări, bugetul, NIEMENI N-A SUFLAT O VORBĂ CU EXCEPŢIA MEA ŞI A DLUI MIHAI ANGHEL DIN CONSILIUL LOCAL, RECUNOSC. Dimpotrivă, chiar mi s-a dat peste mână. Eu am formulat plângeri penale, am formulat acţiuni de chemare în judecată, nu pot să fac nici eu miracole, dar cel puţin am mişcat ceva. Măcar au înţeles că exist şi că nu poate să facă chiar tot ce le trece prin cap. Am câştigat vreo 15 procese numai de la începutul anului până acum, m-am zbătut ca peştele pe uscat. Pentru ce? Pentru mine, să iau informaţiile de interes public legate de delapidări şi să mi le pun acasă pe perete, să fac expoziţie de documente, probabil. Pe-un perete rapoartele Curţii de Conturi, pe-un perete bugetul, pe-un perete contractul cu Asociaţia Sportivă şi aşa mai departe. DIN BANII MEI, ŞI AŞA DESTUL DE PUŢINI, PENTRU CĂ TRĂIESC DIN CEEA CE MUNCESC ŞI CA ORICE OM AM ŞI ALTE NECESITĂŢI. Tot timpul toată lumea s-a ferit de mine? Şi nu atât că scriam de rău, ci pentru că eu realmente nu eram de acord cu greşelile şi cu prostiile  şi încercam să le împiedic. Până când, constatând că nu suntem copii de grădiniţă să nu realizez că eu nu contez, evident că am răbufnit şi eu şi am deplâns anumite situaţii.

Adică hai să ne purtăm cu demnitatea crucea, pentru că fiecare am avut-o în felul nostru, unii au fost Iuda trădătorul, alţii Petru, lepădătorul, alţii s-au spălat pe mâini ca Ponţiu Pilat, numai eu am fost cea care am fost în stare să fiu aşa un fel de Simon din Cirene multiplicat, să port câte puţin din crucea fiecăruia, bineînţeles că nimeni să nu mă a ajute atunci când am purtat-o pe a mea, destul de grea.

FRAŢILOR, HAI SĂ LĂSĂM DRACU CEARTA, ORGOLIUL PERSONAL LA O PARTE. CHIAR NU SE VEDE CĂ EXISTĂ UN PARANOIC ŞI CĂ ACEST PARANOIC NE PUNE, DIN PURĂ BOALĂ PSIHICĂ, ÎN PERICOL PE TOŢI? Iar ne aliăm cu el, de parcă s-ar fi însănătoşit la cap, iar îl ascultăm, iar îl credem, iar alergăm la el ca la sfintele moaşte în loc să-l înlăturăm şi să scăpăm de iad?

FAPTUL CĂ M-AM ENERVAT PE MĂGĂRIILE LUI MARIAN OANCEA CU DENUNŢURILE ŞI CU VRUTUL SĂ BAGE ÎN PUŞCĂRIE OAMENI NEVINOVAŢI NU ARE NICIO LEGĂTURĂ, BA CHIAR MAI MULT POT SPUNE CĂ MĂ INTRIGĂ MAI MULT DECÂT ORICÂND, LIPSA NOASTRĂ DE UNITATE, DE COERENŢĂ ŞI DE RĂSPUNS ADECVAT. Bun, poate pe 15 august cineva s-a trezit cu fundul în sus, însă faptul că eu am fost desconsiderată şi dispreţuită şi alungată periodic l-am simţit în mod sistematic cam de la sfârşitul lunii septembrie 2016, de când cu alegerea viceprimarului, de când cu Flori şi cu vrăjitoarea, încoace. Fără discuţii. Deci acelaşi comportament oscilant faţă de persoana mea, deşi o serie de evenimente negative şi o serie de greşeli care nu mai trebuiau repetate şi în legătură cu care am avertizat, ar fi trebuit să ne unească şi mai mult, nu să ne dezbine.


DECI DLE GRIGORE, DLE ANGHEL, DLE DUMITRU, ALŢI DOMNI ŞI DOAMNE, PENTRU CEEA CE FAC ALŢII ŞI PENTRU FILOSOFIA LIPSEI DE CONŞTIINŢĂ, NU SUNT EU VINOVATĂ! VĂ ROG MULT DE TOT, PE MINE SĂ MĂ JUDECAŢI ÎN PARTICULAR. Nu ne jignim, nu ne desconsiderăm din senin, nu ni se pune pata, NU ne aliăm cu Marian Oancea ca o regulă a jocului, pentru că şi eu pot să mă aliez dacă asta vreau, dar nu o fac, pentru că mie nu îmi place să calc peste cadavre, mie îmi place să gândesc şi să judec lucrurile. Hai să fim dracului bărbaţi toţi odată, măcar până trece pericolul ăsta cu Marian Oancea şi să-i venim de hac! După aia dacă ne luăm între noi la ceartă pe... bomboane şi banane, zău că e mai puţin important. Să te cerţi pe... bomboane când e pace. Dar să nu fim stupizi să ne ardă de ceartă pe bomboane când suntem, vrând-nevrând toţi în toiul luptei. Pentru că acolo ne-a azvârlit paranoia din capul lui Marian Oancea. Bineînţeles că da.

De aia şi spun că nu ştiu dacă revin sau nu asupra deciziei de a mă mai implica şi cu procese şi cu de toate: PENTRU CĂ NU ARE NICIO LEGĂTURĂ CU MARIAN OANCEA DECIZIA MEA, ÎN DEFINITIV. Eu m-am simţit marginalizată, pedepsită fără motiv, fără explicaţii, din toată atitudinea din ultima vreme, inclusiv din cea de anul trecut până azi eu am simţit că... deşi câştig nişte procese, deşi avertismentele mele se adeveresc, deşi numai sufletul din mine nu mi l-am dat ca să iasă ceva benefic după puterile mele umane şi nu benefic mie neapărat şi dacă la momentul 15 august încă se mai ajunge să fiu desconsiderată şi tratată ca o zdreanţă fără importanţă, asta este, normal că nesimţită nefiind, am considerat că este momentul să mă retrag. Repet: a fost o lungă perioadă de evenimente. Eu nu m-am mai preocupat să mă revolt sau să mai încerc să conving, din simplu motiv că am avut şi eu problemele mele personale: moartea unor fiinţe dragi, boala bunicii, boala mea, chinul, serviciul, munca, adică am trecut şi eu puţin în subsidiar această desconsiderare la adresa mea, pentru că am avut alte preocupări mai importante, dar până la urmă a răbufnit şi asta a fost, ferm convinsă că aşa va fi şi la anul pe vremea asta, ca atare munca mea e în van şi ca atare, eforturile fiind inutile, renunţ la ele, nu-i aşa?

Bun, nu ştiu, de la Marian Oancea să se însănătoşească la cap nu mă mai pot aştepta. ÎN SCHIMB AŞTEPT DE LA O SUMEDENIE DE OAMENI RESPONSABILI, OPOZANŢI AI DLUI OANCEA (NU MĂ REFER DOAR LA LIDERII POLITICI) SĂ REALIZEZE PENIBILITATEA IMPASULUI ÎN CARE AM AJUNS PRACTIC CU TOŢII ŞI SĂ FACEM CEVA. NU ÎN PERSPECTIVA ALEGERILOR, CI ÎN PERSPECTIVA SIMŢULUI DE CONSERVARE, ACUM ŞI AICI, ÎN PREZENTUL ÎN CARE NU E DECÂT UN VID IMENS PE DE-O PARTE, UN HAOS, IAR PE DE ALTĂ PARTE, UN MARIAN OANCEA ÎNTOTDEAUNA APROAPE ÎNVINGĂTOR PE CONSIDERENTUL CĂ NOI L-AM ÎNZESTRAT CU ACEASTĂ PUTERE URIAŞĂ PRACTIC ŞI DE AIA NE-A FĂCUT PE TOŢI PRAF. Ia să nu-l mai fi crezut nimeni, ia să-l fi tratat toată lumea în zeflemea, ia să fi realizat toată lumea că el e hoţul şi mincinosul, ia să fi considerat toată lumea că Marian Oancea e singurul care trebuie să meargă la puşcărie, MĂCAR DINTRE VICTIMELE CLARE ALE LUI MARIAN OANCEA, că să vedeţi atunci ce draci de putere mai avea! Nimic nu mai avea! Dar noi ne-am complăcut în mocirla asta, fie din lipsă de respect faţă de celălalt, din lipsă de compasiune pentru suferinţa celuilalt, culmea, cauzată exact de Marian Oancea, fie din indolenţă, fie din comoditate, din lene de gândire, din lene de a ne mai bate capul să-l mai înţelegem şi pe celălalt. Şi bineînţeles că am ajuns într-un impas.

Sigur, oamenii reacţionează diferit la surprize neplăcute, înţeleg perfect situaţia, numai că starea asta de letargie, la naiba, ne caracterizează de mult timp, nu că acum, ca element de noutate, un idiot s-a apucat să formuleze nu ştiu ce plângere penală fără nicio şansă. Ăsta e evenimentul de moment, să zicem, e "breaking news"-ul, dar starea generală de apatie, de conflict mocnit între toată lumea şi toată lumea, de tratament în zeflemea în ceea ce mă priveşte, de fereală, fie să nu aflu eu ca să nu exclam că-i o prostie şi-o greşeală, fie ca să nu afle alţii despre prezenţa mea şi aşa mai departe domneşte de încă de când cu treaba cu viceprimarul. CU INTERMITENŢE, A RĂBUFNIT, CU SUIUŞURI ŞI COBORÂŞURI PE TOT PARCURSUL CELOR DOI ANI. IAR ACEASTĂ STARE NU MAI POATE CONTINUA. ORI SE REORGANIZEAZĂ LUCRURILE ALTFEL, ORI ÎN ELE NU-MI GĂSESC LOCUL, CA ATARE ÎMI VĂD DE TREABA MEA. NU TRĂDÂND, DOAMNE FEREŞTE, CĂ N-AM LUAT-O RAZNA CU CAPUL SĂ MĂ DUC ACUM SĂ MĂ DAU CU OANCEA ŞI SĂ-I FAC DENUNŢ DLUI GRIGORE LA DNA! NU SUNT SĂRITĂ DE PE FIX, N-AM SCHIZOFRENIE, AŞA CUM PRETINDEA OANCEA. Dar fiecare cu treaba lui, aşa n-o să se facă niciodată treabă şi dacă eu realizez că mă lupt într-un război deja pierdut din considerentele mai sus menţionate, normal că n-are sens să mă angrenez într-un război deja pierdut. Pentru că risipesc şi timp şi resurse şi bani de pomană luptând pentru o cauză fără şanse, IAR DACĂ SE MAI CONTINUĂ AŞA, E CLAR CĂ N-AM CE SĂ MAI CAUT ÎN ACEST RĂZBOI ŞI STAU ŞI-MI VĂD DE TREABA MEA.

Încă o dată spun: nu ştiu dacă revin sau nu asupra deciziei, NU depinde  de mine, ci de capacitatea fiecăruia de a înţelege ceea ce am descris în acest lung articol de fapt. Variantele nu pot fi decât două:

1. ORI SE ÎNŢELEGE ŞI ATUNCI LĂSĂM ÎN URMĂ ŞI GREŞELILE TRECUTULUI, ŞI RÂCA ÎNTRE NOI ŞI ORGOLIILE ŞI PUNEM MÂNA ŞI FACEM PE CÂT POSIBIL UNIŢI ÎMPREUNĂ CEVA.

2. ORI NU SE ÎNŢELEGE, ATUNCI MARIAN OANCEA NU DOAR CĂ NU VA FI ÎNVINS PE CALE ADMINISTRATIV-JURIDICĂ, DAR CHIAR VA ŞI OBŢINE LEJER UN AL TREILEA MANDAT, PENTRU CĂ ORICÂT DE DEZAMĂGIŢI AR FI OAMENII, DACĂ VOR FI ACUM NU DOUĂ ECHIPE DE OPOZIŢIE, CI TREI, PATRU, FIECARE CU ADEPŢII LUI, MARIAN OANCEA VA FI UNUL SINGUR ŞI NORMAL CĂ LA ORICE ORĂ VA STRÂNGE, INCLUSIV ŞI IMPLICIT CU MITĂ ELECTORALĂ MAI MULT ADEPŢI DECÂT FIECARE ÎN MOD SEPARAT.

Deci primul pas este respectul. Hai să facem, aşa, ca o şezătoare, 15 oameni, să zicem: bă, nene, tu ce-ai făcut? Ce părere ai despre aia? Dar despre furtişagul cel mai nou al lui Oancea? Dar tu când mai ai termen la instanţă cu informaţiile alea de interes public? Tu ce n-ai? A, n-ai adidaşi, umbli în şoşoni, perfect, renunţ eu să-i mai iau amantei farduri scumpe săptămâna asta, că şi aşa dau banii de pomană, na dracu şi încalţă-te! Adică şi prietenia e importantă, dar respectul reciproc E CEL MAI IMPORTANT DACĂ SE DOREŞTE CONSTRUIREA A CEVA ÎMPREUNĂ. DACĂ ÎNŢELEGEM CĂ PRIORITATEA NUMĂRUL 1 PENTRU TOATĂ LUMEA ESTE SĂ SCĂPĂM DE MARIAN OANCA, BINE, DACĂ ÎNŢELEGEM CĂ TREBUIE SĂ NE LANSĂM ÎNTR-UN CONFLICT CU JIGNIRI ŞI DESCONSIDERĂRI UNII FAŢĂ DE CEILALŢI ŞI CU LIPSĂ DE ÎNŢELEGERE ŞI CU APLICAREA DE PEDEPSE FĂRĂ SĂ MAI CERCETĂM DESPRE CE E VORBA, ATUNCI TOTUL E PIERDUT. MI SE PARE CLAR, IAR ÎNTR-O CEARTĂ PERPETUĂ ÎNTRE DIVERSE PERSOANE, N-AM CE CĂUTA! REPET: NU TREBUIE ACUMA SĂ CUNOASCĂ TOATĂ LUMEA MARILE SECRETE INTIME ALE PEROSOANEI, AICI S-A ŞI GREŞIT, NU A EXISTAT O LINIE DE ECHILIBRU: FIE TOATĂ LUMEA A FOST INVITATĂ ÎN INTIMITATEA LIDERULUI ŞI A PLECAT DE ACOLO AŞA CUM A PLECAT, DENIGRÂNDU-L ŞI ÎNFLORIND ŞI TOATE CELE, FIE NU S-A DISCUTAT DELOC CU EL ŞI NU S-A ŢINUT CONT DE PROBLEMELE SALE REALE ŞI TRATAT CU RESPECT RECE, POLITICOS, ADICĂ NA. Trebuie să facem şi distincţia asta că de aia avem şi atâtea dezamăgiri, în definitiv. Mi se pare normal.

Acestea fiind spuse, eu am încheiat. Dar am vrut să se ştie. NU mi-a trecut nici supărarea, în raport cu mine, că na! Una-i una, alta e alta! Dacă Marian Oancea face măgării cu denunţurile aberante, asta nu înseamnă acum că peste noapte toate problemele din echipa de opoziţie s-au rezolvat. NU, NU S-AU REZOLVAT DELOC, SUNT TOT ALEA, CARE ERAU ŞI ÎNAINTE DE A SE AFLA DESPRE ABERAŢIA ASTA CU DENUNŢUL LA DNA. ABSOLUT TOT ALEA. Şi nu mă voi mai întoarce până când nu se vor rezolva atât punctual, dar şi de perspectivă, astfel încât să nu mai acţioneze legea suişului şi coborâşului, peste noapte, fără explicaţii, fără siguranţă, fără consecvenţă. Milităria NU strică deloc, dar milităria să fie bună. Din păcate, nu am nici de aici semnale că se va rezolva ceva.

 

Mirela Predan

 

Vizualizări: 60 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri