EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Mai » 31 » Obsesia şi prostia, cele care îl vor distruge pe cel ce nu există cât de curând...
3:06 PM
Obsesia şi prostia, cele care îl vor distruge pe cel ce nu există cât de curând...


Am observat aspectul că cel ce nu există îmi răspunde la cea mai mare parte a solicitărilor de informaţii de interes public care sunt comode şi-i pică bine lui, la restul de solicitări de informaţii de interes public, prea puţin sau cum are el chef. Sigur, instanţele de judecată, aşa cum v-am arătat, îl obligă să o facă, pentru că altfel nu m-aş mai fi descurcat niciodată dacă nu aş fi întreprins aceste demersuri. Una din principalele informaţii la care va fi obligat să răspundă este cea legată de finanţarea Asociaţiei Sportive şi a echipei de fotbal. Ştiu că nu o va face cu plăcere, dar va trebui să-mi pună la dispoziţie toate documentele, evident. Când omul e nebun, normal că aşa procedează, pentru că în loc să facă spectacol de circ cu obsesia sexuală, mult mai comod ar fi fost să înţeleagă că NU mă interesează să-l văd la faţă, dar trebuie să informez opinia publică. Asta trebuia să înţeleagă de la bun început, nu să facă tot felul de comedii că nu aş fi... jurnalistă, ca să ajung la diploma lui de studii şi să iasă circ, ştiind bine ce nivel scăzut de cultură şi de pregătire are, suficient de scăzut cât să nu îndrăznească să vorbească despre alţii şi suficient de scăzut cât să-şi facă singur probleme dacă mizează şi dacă insistă pe astfel de lucruri, bineînţeles. În loc să cheltuie bani din delapidare şi să piardă timp cu obsesia că mă distruge el pe mine, mult mai inteligent era să nu mai încerce şi să facă ceea ce este legal să facă, înţelegând că mie n-are ce să-mi facă, NU eu încalc legea, el o încalcă pentru a mă persecuta pe mine, ceea ce mi-a stârnit şi mie o stare de furie şi evident că n-aveam cum să renunţ. În plus, era foarte inteligent dacă NU încerca şi tot soiul de manevre pervertite pe la spatele meu ca să mă determine să nu mai scriu sau ca să mă determine pe mine să mă fac de cacao... închinându-i osanale lui. Osanale n-o să mai vadă, desigur, în schimb, o să vadă numai probleme din ce în ce mai adâncite, în contextul în care se încăpăţânează nu doar să încalce legea, dar să mă şi păcălească pe mine, crezând că eu... îl mai iubesc şi de abia aştept să-mi întindă un... deşt! Hai să fim serioşi!


Bun, deci ideal ar fi să nu mai confunde nici literatura cu articolele de presă, ideal ar fi să nu mai sape prin trecutul meu pentru a-l interpreta halucinant, ideal ar fi să înţeleagă totuşi că cu mine n-o scoate la capăt nici cu subjugarea, nici cu obsesia şi era excelent dacă accepta propunerile normale pe care i le-am făcut de la bun început, tratându-mă ca pe un partener cel puţin egal de discuţie, dacă nu deasupra lui ca inteligenţă, mai ales că cu subjugarea şi cu râsul de mine în halul ăla de inept nu s-a ales cu absolut nimic bun, ba dimpotrivă, s-a ales cu nişte lucruri deosebit de rele, deoarece pentru faza cu maşina lui Tăriceanu cel puţin toată lumea tot de el a râs.


Săptămâna viitoare va fi un proces şi legat de încălcarea datelor cu caracter personal ale subsemnatei care au ajuns la cel ce nu există pentru a fi interpretate halucinant de la IPJ Ilfov. Va fi termen de interogatoriu. Eu mă voi prezenta, cel ce nu există şi cea ce nu există cel mai probabil, nu context în care iar se va face aplicabilitatea art. 358 Cod Procedură Civilă şi iar sunt toate şansele de câştig, serios vorbesc.


Deci ideea cea mai sinceră era, pentru binele lui cel ce nu există, să fi renunţat demult la manevrele de răzbunare, de obsesie, de subjugare, de aiureli de genul care nu au funcţionat cu mine, s-a văzut clar că nu au făcut nimic altceva decât să-mi facă nervi. Atât şi nimic mai mult. DECI NU DOAR INFORMAŢIILE DE INTERES PUBLIC PE CARE EL ARE CHEF SĂ MI LE PREZINTE, MI LE FURNIZEAZĂ, CI PE TOATE, AŞA CUM LE SOLICIT ŞI AŞA CUM ESTE LEGAL SĂ O FAC ŞI FĂRĂ COMEDIE, CĂ IESE PROST DACĂ NU E ÎN TOATE MINŢILE ŞI SE MANIFESTĂ CA ATARE. Măcar să-şi ţină paranoia în frâu, în intimitatea-i proprie, când uneori îi mai apar prin vis scrierile mele şi degeaba, nu de alta, dar dacă ar fi citit la modul real ceea ce scriu eu, nu i s-ar fi făcut doar o informare agramată, eventual pe print-uri, ar fi învăţat Dumnezeului limba română, n-ar mai fi greşit chiar într-un asemenea mod elementar să se facă de râs. Deci el nu mă citeşte la modul real, ceea ce înseamnă că nici n-are cum să înţeleagă ceea ce transmit aici, bineînţeles c-o ţine tot pe-a lui, aşa cum şi eu o voi ţine tot pe-a mea, cu ale mele, bineînţeles.


La nivel înalt, se vede bine, au loc schimbări mari, în sensul iertării de lege a unor mari peşti ai corupţiei, prin înlocuiri, prin de toate. Sincer? NU cred că aceste schimbări vor afecta situaţia locală cu absolut nimic, ba dimpotrivă. Eu cred că pentru a nu ne face în faţa europenilor de râs, inclusiv PSD-ul va începe să se cureţe puţin de baroneala asta, vorba lui Ponta şi ce capete să cadă decât cele mai puţin importante în schemă? Din nefericire pentru cel ce nu există să nu-şi facă iluzii: cred că va fi primul la rând. Nu de alta, dar e clar că şi PSD-ul îşi va sacrifica la un moment dat circarii şi doar nu l-o sacrifica pe Dragnea, aşa cum se zbătea DNA-ul, normal că sacrifică unul gen cel ce nu există! Mi s-ar părea absolut corect şi firesc, mai ales că la Snagov situaţia e extrem de delicată şi populaţia nu-l agreează deloc! Deci eu, una, personal, stau mai mult decât liniştită şi încrezătoare şi neimplicată în politică deloc! Cred în continuare cu tărie că zilele lui cel ce nu există sunt numărate şi nu stau nici ăia mari de la PSD să se împiedice de un obsedat sexual stupid. Cum populaţia României a rămas tot însetată de sânge, cu siguranţă câte unul se va mai da la groapa cu lei, măcar din când în când...


Mirela Predan

Vizualizări: 32 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Mai 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri