EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Februarie » 8 » PE CEL CE NU EXISTĂ ÎL PAŞTE ÎN CURÂND O ARESTARE!!!
5:02 PM
PE CEL CE NU EXISTĂ ÎL PAŞTE ÎN CURÂND O ARESTARE!!!


Surse din anturajul lui cel ce nu există mi-au comunicat de ce cel ce nu există nu a elaborat proiectul de buget pe anul în curs deşi bugetul de stat, cel mare a fost aprobat în data de 30 decembrie 2017, iar legea 273/2006 prevede la rândul ei că, în termen de 45 de zile de la aprobarea acestui buget se întocmeşte proiectul de buget local pentru a fi supus dezbaterii publice. Comparativ, Primăria Capitalei, a prezentat public acest buget încă din data de 27 ianuarie 2018. La noi, NU s-a prezentat încă nimic, aceleaşi surse mi-au relatat că actualmente se dezbate prin comisii. Dar ce aşteaptă cel ce nu există? Aşteaptă să găsească forma pentru revenirea lui Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru în Consiliul Local, precum şi validarea a doi alţi consilieri din partea ALDE, ca să treacă bugetul. De aia nu ştie când se va întâmpla acest lucru. Am susţinut că dl. Dumitru Vâlcomeanu ar fi fost în cărţi, dl. Vâlcomeanu a infirmat, surse mi-au relatat că ar fi existat discuţii referitoare la dl. dr. Silvian Fulger, dl. Silvian Fulger nici nu vrea să audă de aşa ceva, deci a negat categoric o astfel de posibilitate, DIN CÂTE CUNOSC, NIMENI ALTCINEVA NU MAI E DORITOR DE COMEDIE DE PE LISTA ALDE DIN 2016.


ŢIN SĂ AVERTIZEZ PE CEL CE NU EXISTĂ: NICIUN CONSILIER ALDE, DUPĂ DEMISIE, NU MAI ARE CE ANUME SĂ MAI CAUTE ÎN CONSILIUL LOCAL. NICIUNUL. NICI CRISTIAN IONESCU, NICI NICUŞOR DUMITRU. Ţin să avertizez că absolut orice proiect de hotărâre adoptat cu votul acestora, precum şi cu votul lui Doru Matei, în caz că va mai îndrăzni să mai voteze vreodată în Consiliul Local VA FI ATACAT DE MINE ÎN INSTANŢA DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV ŞI VOI DEPUNE PLÂNGERE PENALĂ. Şi să fie sigur cel ce nu există că va veni şi vremea când va veni şi-l va lua. Deja am înţeles că NUMAI TRAFICUL DE INFLUENŢĂ EXERCITAT PE LINIE POLITICĂ A FĂCUT CA CEL CE NU EXISTĂ SĂ NU FIE PÂNĂ ÎN PREZENT ARESTAT. Deci cel ce nu există are mari probleme cu dosarele. Pe la Poliţie, pe la Parchet, pe colo, pe dincolo, ca atare este o problemă reală pentru el tot ceea ce a comis ca infracţiune. Aici există două variante: fie cel ce nu există va fi scăpat din braţe politic, pentru că s-or fi săturat şi mai marii PSD-ului să-şi pună pielea în saramură pentru un infractor de doi bani şi atunci va fi dezastru, pe fondul nemulţumirilor populare tot mai acerbe la Snagov faţă de administraţia lui cel ce nu există (adică nici nu are o simpatie populară enormă, să zici că-l ţine ca să adune voturi), FIE VA VENI DNA-UL ŞI-I VA SĂLTA ŞI PE PROTECTORII SĂI PENTRU TRAFIC DE INFLUENŢĂ. În momentul de faţă, personal, lucrez la o anchetă în vederea descoperirii celor care fac trafic de influenţă politic în favoarea lui cel ce nu există. NU pot să vă dau amănunte, câteva fire le am, cunosc şi nişte nume, dar nu pot să spun deocamdată nimic pentru a nu avertiza, investigaţia de presă fiind în plină desfăşurare. Şi acuma v-am zis, există două variante. Prima ar fi cea mai indicată pentru binele tuturor: sprijinitorii lui cel ce nu există să-şi ia mâinile de pe el, constatând că oricum nu-i ajută cu nimic şi sunt pasibili de răspunderea penală pentru un idiot care fură în stil barbar şi deranjează pe toată lumea, nefiind în stare de nimic, fiind deosebit de prost ca persoană şi de incult. A doua variantă, după epuizarea primei variante, aceea de conştiinţă şi de a realiza şi protectorii lui cel ce nu există că nu se merită să-şi pună pielea în saramură pentru un neavenit care face numai nesărate şi se ia în colţ cu toată lumea din orgoliu şi obsesie sexuală, este aceea a unui dosar mare şi lat la DNA care să-i includă şi pe protectorii lui cel ce nu există în situaţia în care nu vor înţelege să renunţe la protecţia asta imbecilă faţă de cel ce nu există, pe linie politică. ACEASTĂ VARIANTĂ NU AR CONVENI NICI LOR, BINEÎNŢELES, DAR PROMIT EU CĂ, DACĂ NU SE ÎNŢELEGE DE VORBĂ BUNĂ ŞI DE CONŞTIINŢĂ, O VOI APLICA! Pentru că sunt un om disperat de batjocura infracţională a lui cel ce nu există. NU mai pot. Aşa că hai să se facă odată ceva în sensul arestării lui cel ce nu există!

 

CA ATARE, CEL CE NU EXISTĂ ARE ZILELE NUMĂRATE ÎN LIBERTATE. DECI ORI ACEI PROTECTORI (NU LE DAU NUMELE DEOCAMDATĂ) DAR FAC UN APEL LA EI ŞI PE ACEASTĂ CALE: SĂ-ŞI VADĂ DE TREABA LOR ŞI SĂ NU-L MAI PROTEJEZE PE CEL CE NU EXISTĂ INFRACŢIONAL ÎŞI IAU MÂNA DE PE EL, IAR ÎN SECUNDA DOI CEL CE NU EXISTĂ VA FI ARESTAT, ORI DACĂ NU, SE VA MAI AŞTEPTA UN TIMP, ADICĂ PÂNĂ ÎN MOMENTUL ÎN CARE VOR MERGE ŞI EI, CU CEL CE NU EXISTĂ CU TOT, LA ÎNCHSIOARE. Nu de alta, dar un Snagov întreg s-a săturat. Şi de Cristian Ionescu, şi de trădători, şi de circari, şi de şmenari, şi de toate naţiile. LA PUŞCĂRIE, DOMNULE, GATA! Prea multă minciună, prea multă comedie, prea mult scandal pentru un singur dobitoc, care nu valorează ca inteligenţă umană nici cât o ceapă degerată! Prea mari ilegalităţile şi prea bătătoare la ochi! REPET IDEEA CĂ NU AM NIMIC CU NIMENI, BĂTĂLIA MEA NEFIIND CU NICIUN PARTID, CU NICIUN PROCUROR, CU NICIUN JUDECĂTOR, CU NICIUN POLIŢIST, CI CU CEL CE NU EXISTĂ. Şi cu acoliţii lui, sclavi, care au mai făcut şi ce-au făcut pe deasupra, gen Cristian Ionescu. Ca atare, e clar. ORICUM, PROTECTORII ĂIA NU VOR FI PENTRU O VIAŢĂ. DECI CEL CE NU EXISTĂ, ÎNCĂ TÂNĂR, VA STA ÎN PUŞCĂRIE MULT ŞI BINE.


Greşelile lui cel ce nu există sunt multe şi mărunte, le-am mai indicat. PUTEA FURA LINIŞTIT, FĂRĂ PRESĂ PE CAP, DACĂ NU FĂCEA IDIOŢENIA SĂ FIE GELOS PE MINE CA FEMEIE ŞI SĂ-MI PUNĂ NEVASTA GELOASĂ ÎN CAP, CHIT CĂ N-AVEAM NICIO INTENŢIE SEXUALĂ CU EL. PUTEA SĂ REALIZEZE ŞI EL ASTA ŞI SĂ NU-ŞI MAI FACĂ INUTIL BUBE ÎN CAP. Putea să nu umble pentru distrugerea mea din gelozie şi sfidările alea pe faţă care L-AU COSTAT ÎN TIMP, se vede bine. Nu ştiu la ce i-a folosit "sâc"-ul ăla imbecil din gelozie şi cu familia Pavel, şi cu Marian Caloianu, şi cu Roxana Niţu, şi cu Marcela Haida, şi cu o serie de persoane. Aiurea în tramvai ca să işte scandal. ÎN SCHIMB, CÂND M-AM REVOLTAT EU, A FOST MAI CU FOLOS. ŞI UITE CĂ N-A ÎNŢELES PRIMA LECŢIE: NU E BINE SĂ O OFTICE DEGEABA ŞI S-O ESTIMEZE CINEVA PE MIRELA PREDAN. Vrei să şi furi, vrei să fii şi gelos, vrei să ai şi nevastă geloasă. CAM IMPOSIBILĂ TREABĂ. Demnitatea mea umană de femeie batjocorită contează! DE AIA NICIODATĂ NU ÎL VOI IERTA! Complet inutil, de altfel, câtă vreme s-a văzut bine că sunt un om inteligent, de partea lui, fără intenţii sexuale sau de altă natură personală la el şi fără pretenţii financiare prea mari.


Pe urmă, putea măcar să încerce şi să-şi lase în pace adversarii politici, ca să nu-şi creeze din ei duşmani, nu să încerce prin toate mijloacele să-i nimicească, aşa cum a încercat şi cu mine. Poate că nimănui nu-i păsa acum de ce delapidare face el, dacă nu încerca pe deasupra să fure, dar să şi nimicească adversarii politici, subjugându-i, batjocorindu-i şi aşa mai departe.


Dacă are prea mulţi hormoni de toate tipruile, acuma să se descurce cu ideea de a fura şi cu ideea de a încălca legea pentru a face rău altuia! Oricum, un lucru-i cert: protectorii ăia ai lui NU au hormoni. Ştiţi ceva? Fiecare cum îşi aşterne, aşa doarme! IAR PERNA AIA DE LA PUŞCĂRIE CÂT DE TARE SAU DE MOALE O FI HABAR N-AM!

 

Mirela Predan

Vizualizări: 61 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri