EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Ianuarie » 29 » Pe culmile tupeului şi ale nesimţirii - el încă mai crede că orice se poate...
6:54 PM
Pe culmile tupeului şi ale nesimţirii - el încă mai crede că orice se poate...


Stau şi mă întreb adesea care pot fi limitele tupeului şi ale nesimţirii pentru un om şi nu-mi vine să cred pur şi simplu. Păi, cât tupeu poţi avea tu, cel ce nu există şi care să crezi că sunt limitele unei femei umilite şi făcute ca o albie de porci să se mai întoarcă la tine sau să mai scrie favorabil sau să aibă grijă să nu te taxeze pentru orice infracţiune comisă sau să stai şi să te întrebi ca idiotul oare ce-am cu tine de împărţit şi să mai şi crezi pe deasupra că banii ar fi problema de la mijloc. CE-A FOST CIRCUL ĂLA CU "ROXANELE", CE-A FOST TREABA CU "MIZERABILA PREDAN"??? Aha, el are impresia că uit şi că o să iert vreodată? Ştie el bine despre ce vorbesc. Şi atunci care să fie limitele tupeului şi ale nesimţirii ca după ce îmi faci plângere penală şi mă dai în judecată, asumându-ţi, să mai vrei de la mine ce? Să-ţi ascund delapidarea? Să mă întorc în braţele tale? Să îl trădez pe Gicanu pentru tine? Să aplaud bugetul cel plin de delapidări şi realizările inexistente din comună? Şi mai ce vrei de la mine? Păi, după toate umilinţele alea cu nevasta geloasă şi cu comediile alea cu gelozia şi ameninţările la persoana mea, păi, ar fi trebuit un palat să-mi dea ca să tac, nu 10 milioane de lei pe lună şi o mie de mizerii pe deasupra, cu spionaje şi cu tâmpenii din astea. Se mai întreabă de ce, pentru ca tot el să concluzioneze că eu sunt... nebună şi că nu ştiu ce spun şi atunci când vorbesc despre umilinţele la care am fost supusă, şi atunci când vorbesc despre faptul că mă punea să fac înregistrări, şi atunci când vorbesc despre faptul că mă punea să fac plângeri penale altora, şi atunci când vorbesc despre hoţiile sale şi nemerniciile sale, şi jocul său de teatru? Şi ce-ar fi vrut să mai ascund? Incultura sa crasă, cu 15 greşeli de gramatică şi ortografie, deşi pretins jurist dintr-o plângere halucinant depusă împotriva mea? Şi acum despre ce să mai vorbim? Am vorbit în data de 6 mai 2015 ca să ne înţelegem pentru o viaţă! Nu i se pare? Că ne-am înţeles nap cocean şi asta a însemnat pentru mine pur şi simplu eliberarea? Dacă avea un dram de creier în cap putea să mă lase Dumnezeului în pace şi să măcar să înţeleagă că ar trebui să mă lase în pace, că e clar că nebună nu-s, aşa a dorit el să scape de gelozia nevestei, după prostiile făcute, de parcă l-aş fi pus eu să mă atragă în tot felul de capcane, ca să fie nevasta geloasă.


Şi acum mă miră tupeul cu care se întreabă ca sfântul Sisoi ce-am de împărţit cu el, dar n-are curajul să mă privească în ochi niciodată, nici să dea vreodată explicaţii pentru toată mizeria care mi s-a întâmplat din cauza lui. Nu-i ajunge oare cât a râs de el un Snagov întreg şi nu numai? Nu i-a ajuns cât a râs toată lumea şi de nevasta lui deosebit de geloasă? Şi ce să faci cu aberaţiile alea şi cu datul în judecată după faza cu "Mizerabila Predan"? Şi ce să mituieşti judecătorii, să facă ce? Ce judecător îmi poate interzice pe lumea asta să scriu cum am fost hărţuită sexual şi batjocorită de nişte persoane duse cu capul? Haideţi să fim serioşi! Numai cel ce nu există se putea face de râs într-un asemenea hal, pentru că, în rest, este clar pentru oricine cine este persoana la modul real dusă cu capul!


Şi cât tupeu îţi trebuie să ţii şi astăzi viaţa privată sub control, să n-am voie... să iubesc pe altul, să îmi găsesc rostul pe lumea asta şi să susţii nonşalant că n-ai avut nicio treabă cu mine niciodată? Şi cât să confunzi, în incultura ta, curajul de a te înfrunta şi de înfrunta mizeriile tale cu atâta nonşalanţă, prefăcându-te că nu înţelegi de ce? Cât de demonic poţi să fii să mai crezi că pentru bani eu o să te mai laud vreodată? Şi tot tu să te uiţi la mine cu priviri sfâşietoare ca de fiară că n-am acceptat până la urmă ce? Banii tăi spurcaţi ca să-ţi închin după toate astea osanale? Şi cine dracu crezi tu că te crede şi cum dracu crezi tu că după tot ce s-a întâmplat şi după atâta minciună şi denigrare la adresa mea, eu o să te mai iert vreodată şi o să te mai cred vreodată şi-o să mai stau vreodată cuminte, să-ţi dau satisfacţie să faci ce? Ai vrut să mă omori, ai vrut să mă distrugi, doar ca să nu se afle mizeriile tale nenumărate şi acuma ce mai vrei? Păi, cu interlopii autentici m-aş înţelege mult mai bine pentru că ei tot ar mai avea un dram de conştiinţă şi-ar judeca lucrurile, aşa cum acest neica nimeni, ajuns primar pe spezele altora cu mită electorală nu a fost în stare niciodată. A mai fost vreodată în stare de altceva decât de zânzanie şi de nemernicii, de dorinţă de a face rău şi de a distruge pe altul? A, nu credea că sunt un duşman atât de puternic! Păi, să te ferească Dumnezeu de o femeie care îşi apără dreptul ei legitim la existenţă şi la libertate de obsesia sexuală şi de minciunile altora! Or, dacă m-a blestemat mai tare pe lumea asta Dumnezeu, m-a blestemat să-mi scoată în cale pe acest nenorocit vreodată. El chiar nu vede că singurele probleme le-am avut de genul acesta numai şi numai cu el? El chiar nu vede că nimeni din jurul său nu a avut astfel de probleme cu nicio persoană? El chiar nu vede că toată lumea îl priveşte în zeflemea când vine vorba despre mine? Da, e adevărat şi alţii îşi apără furtişagurile şi hoţia, dar nimeni nu-l crede că nu a avut cu mine treabă niciodată. Nici n-are cum să-l creadă şi ce dracu mai încearcă să demonstreze acum, când e de notorietate tot ce s-a întâmplat, când probe-s peste tot, când toată lumea ştie şi, chiar dacă nu se bagă, nu-l crede nici dracu.


Tot ceea ce mai vreau de la cel ce nu există vreodată este puşcăria, nimic altceva, aşa că să nu creadă că va reuşi cu mine nimic altceva vreodată! Pentru toate ilegalităţile sale, pentru care va trebui să răspundă în faţa legii, pentru tot jaful şi toate infracţiunile comise, pentru absolut tot ceea ce s-a întâmplat. De ce dracului era el ferm convins în primăvara anului trecut că eu am uitat şi episodul "Roxanelor", şi "Mizerabila Predan" şi plângerile de la Poliţie, halucinante cu criminala în serie, şi minciunile sale sfruntate, şi susţinerile sale asidue că sunt nebună, şi analfabetismul său şi tot şi să considere că eu aş mai putea să fiu de partea lui vreodată? Asta mi se pare culmea tupeului, că la ani şi ani de când am zis că nu mai am niciun chef de el, să mă lase pentru totdeauna în pace, el a avut impresia că eu mă joc şi că se... poate, se poate cu mine să se întindă coarda şi că se poate orice. La naiba!!!


Mirela Predan

Vizualizări: 91 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri