EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » August » 4 » Planurile lui cel ce nu există, deosebit de jalnice - AM AFLAT CUM VREA SĂ MANIPULEZE PRIN INTERMEDIUL UNUI ANUMIT DOMN!
10:37 PM
Planurile lui cel ce nu există, deosebit de jalnice - AM AFLAT CUM VREA SĂ MANIPULEZE PRIN INTERMEDIUL UNUI ANUMIT DOMN!

NICIO ŞANSĂ SĂ ŞI POATĂ! AM AFLAT EU!!!!!

 

DE TREI ANI DE ZILE TOT TOC PE AICI TOT FELUL DE LUCRURI. NU VREAU SĂ PAR NU ŞTIU CUM, ÎNSĂ VREAU SĂ FIU FOARTE CONCISĂ: CINE ESTE CU CEL CE NU EXISTĂ, NU E ŞI CU MINE. Să aleagă între cel ce nu există şi mine. NU stau la discuţii acum, NU mă trezesc cu spionaje, NU mă trezesc cu nemernicii. N-are ce să caute nici la ziua lui cel ce nu există, n-are ce să caute nici după banii lui cel ce nu există, nici nimic. Are ce să caute, treaba lui, eu nu-i pot interzice, dar NU are treabă, nici cu mine, nici cu dl. Gheorghe Grigore, nici cu alţii reali care stăm să ne batem capul împotriva lui cel ce nu există. Toate ca toate dar până la cel ce nu există. MIE PROSTITUŢIA NU-MI PLACE. Mai ales că îl cunosc al dracului de bine pe cel ce nu există şi ştiu ce poamă e. NU face niciun gest gratuit. Are chef să cumpere pe cineva, n-are decât să o facă, eu nu stau să risc, să fiu în pericol, aoleu, mă trădează, mă spune lui cel ce nu există, vine cu idei de la cel ce nu există împotriva mea şi aşa mai departe. Eu ştiu că şi la închisoare acolo există un turn de fildeş, anii au trecut, lucrurile NU au rămas la fel. Există între timp nişte experienţe în materie de cel ce nu există, în materie de persoana mea, eu şi aliaţii mei ne-am clădit în timp şi cu răbdare o încredere unii în ceilalţi. Ştiu şi cum păcăleşte cel ce nu există pe de altă parte, nu stăm acum să reînvăţăm ABC-ul în materie de cel ce nu există. După experienţa cu Cristian Ionescu, cu Nicuşor Dumitru şi alţii, consider că nu putem relua acum de la început nimic.


Ce cred eu. Şi o să spun foarte sincer. Cel ce nu există vrea să ajungă să-l spioneze pe dl. Gheorghe Grigore, în continuare, nu prea mai are pârghii, acum, cu bani a cam găsit. Să-l manipuleze pe un anume domn (nu vreau să-i dau numele din respect, dar promit că o să lămuresc inclusiv această problemă cu el) pe care să-l îmbârlige cu niscaiva afaceri ca să reprezinte puntea dinte el şi dl. Grigore, astfel încât să-l determine pe dl. Grigore să facă din nou greşeli şi să piardă din nou alegerile. Pe de altă parte, să revolte şi pe susţinătorii dlui Grigore, dezamăgiţi de situaţie, să se retragă, să nu mai acorde sprijinul dlui Grigore. Deja am discutat cu câteva astfel de persoane şi nu mi se pare deloc OK. Dintre acel domn, al cărui nume nu doresc să-l dau şi Marin Marian, de exemplu, îl prefer pe Marin Marian. Omul e OK, a luptat alături de noi, s-a expus pericolelor şi ameninţărilor lui cel ce nu există, DA, E MAI IMPORTANT SĂ NU VINĂ UN TRĂDĂTOR, O PERSOANĂ CARE S-A REMARCAT CU MULTE, DECÂT O PERSOANĂ CU INTERESE FAŢĂ DE PRIMĂRIE.

Pe de altă parte, aşa cum am mai discutat pe aici, da, îl susţin pe Vasile Dumitru din partea PSD, în locul lui cel ce nu există. Ce e prost să susţină şi cel ce nu există acelaşi lucru? Vă daţi seama că nu. Şi atunci, eu sincer cred că îl foloseşte pe acelaşi domn al cărui nume nu doresc să-l dau, tocmai ca să zădărnicească planurile şi ideile constructive ale lui Vasile Dumitru. Promit eu că o să am şi cu Vasile Dumitru o discuţie în acest sens cât de curând şi în caz că mă citeşte, eu îi spun deschis că o să-l sun cât de curând. Ca să-l avertizez. Şi să vedem cum apare problema aceasta.

DECI CINE ESTE CU CEL CE NU EXISTĂ, CINE ARE DE VÂNZARE NU ŞTIU CE SĂ CUMPERE PRIMĂRIA (ŞTIU ŞI CE ANUME, DAR NU VREAU SĂ SPUN), N-ARE DECÂT SĂ FACĂ AFACERI CUM CONSIDERĂ DOMNIA SA. Dar nu cred că trebuie să am şi eu în aceeaşi barcă loc sau dl. Gheorghe Grigore sau dl. Vasile Dumitru. PENTRU CEL CE NU EXISTĂ NU E LOC.

S-au supărat oamenii, au început să se retragă şi sunt dezamăgiţi pe bună dreptate că ei sunt doar folosiţi, vin de fiecare dată tot felul de ciudaţi, cu dublă prietenie (din punctul meu de vedere prostituţie) care au întâietate. Eu eram ferm convinsă că va face cel ce nu există o trăznaie, nici nu se putea să n-o facă, nu credeam că o să stea cu mâinile în sân, dar acum chiar am aflat eu în concret ce trăznaie şi prin cine, ceea ce înseamnă că NU e deloc de bun augur pentru cel ce nu există. NU DE ALTA, DAR CEL MAI BUN PLAN ÎMPOTRIVA LUI ÎL AM EU ŞI RĂMÂNE DEOCAMDATĂ SECRET NUMAI PENTRU MINE! SÂC!

Dacă ar fi şi dl. Gheorghe Grigore sau şi dl. Vasile Dumitru de teapa lui cel ce nu există, şi-ar merge cu jonglerii pe la spate şi cu aiureli, cu siguranţă că n-ar fi nicio problemă. Dar ei NU sunt perverşi, aici este problema. Cum nici acel domn nu cred, sincer, că are intenţii neapărat necurate. Dar ştiţi cum e? Nici prostituata nu are intenţii necurate. Cum devine o femeie prostituată? N-are bani, săraca. Păi, şi atunci se duce contra cost şi cu ăla, şi cu ăla, tânăr, bătrân, spălat, nespălat, nu mai contează. Cu cine pică. OK, nicio problemă, bună! Dar asta nu înseamnă că o iei şi de nevastă, stai aşa un pic! Tot aşa şi cu acel domn. În caz că mă citeşte şi se recunoaşte, nu pot decât să-i spun că sunt extrem de dezamăgită! NU avea ce să caute la ziua lui cel ce nu există! PUNCT, SCURT ŞI LA OBIECT. Iar dacă a căutat, foarte bine, are libertate de mişcare, dar atunci să nu spere şi la listele dlui Grigore, că nu suntem la spitalul de nebuni aici! NU există nicio scuză. Multe fete sunt sărace, dar nu toate se prostituează, majoritatea nu se prostituează, înţelegeţi metafora şi ce vreau să zic!


DECI VREAU SĂ FIU ÎNCĂ O DATĂ FOARTE FERMĂ: TIMPUL NU A RĂMAS ÎN LOC LA SFÂRŞIT DE AN 2015. NU, AU VENIT NIŞTE ALEGERI, S-AU FĂCUT NIŞTE GREŞELI, S-A CĂPĂTAT O EXPERIENŢĂ ÎN LUPTA CU CEL CE NU EXISTĂ, CEL CE NU EXISTĂ S-A DOVEDIT A FI SUFICIENT DE DIABOLIC ÎN A MANIPULA, NU MAI POATE SĂ FIE CONSIDERAT ABSOLUT DELOC "BLEGUŢ". Că nu mai merge cu eticheta de "bleguţ" şi acţionat ca atare în ceea ce-l priveşte. Cel ce nu există este diabolic, este şmecher, dar deloc bleguţ. Şi apoi, în prostituţie, să-mi fie cu iertare şi iertată fie-mi expresia, sexul neprotejat tot la sifilis duce. Adică metaforic vorbind, după ce aşa şi aşa cu cel ce nu există, pe mine e clar că nu vii să mă... îmbolnăveşti! MIE ÎMI REPUGNĂ IDEEA DE PROSTITUŢIE POLITICĂ, DE ACEEA AM FĂCUT COMPARAŢIILE METAFORICE DE RIGOARE, CINE ARE URECHI DE AUZIT SĂ AUDĂ! Deci eu NU judec pe nimeni, nu comentez nimic, n-am nicio problemă cu nimeni, PÂNĂ LA CEL CE NU EXISTĂ. APROPIEREA DE CEL CE NU EXISTĂ PENTRU MINE NU REPREZINTĂ NICIO SCUZĂ. PENTRU NIMENI. CĂ NU DEGEABA AM SPUS CĂ SUNT FOARTE RADICALĂ, EU LA NIVEL DE 2015 SPUNEAM MULTE, NU AM FOST LUATĂ ÎN SERIOS, SUNT NIŞTE ANI ÎN CARE S-A ADEVERIT CĂ A FOST CA MINE, NU MAI TREBUIE SĂ MAI REPETĂM NIMIC.

Ca să închei şi să nu plictisesc cititorii, vreau să spun doar următoarele lucruri, cu adresabilitate directă:

DOMNULUI CEL CE NU EXISTĂ - Hei, hei, hei, domnule cel ce nu există, am aflat, sâc! Ciuciu plan de manipulare. Draci! EU NU SUNT NAIVĂ. ŞTIŢI BINE! Gata, mie mi-a ajuns la urechi, cu mine aiureala asta nu ţine, ştiţi cum vă zădărnicesc planurile de şmechereală? IMEDIAT, BINEÎNŢELES. Deci dle cel ce nu există, am intrat eu pe fir, să ştiţi, iar cu mine nu merge cu coruperea, ştiţi bine! Mie nu aveţi ce anume să-mi faceţi, de pomană vă uitaţi la mine urât. Ştiţi cum o să se întrerupă treaba asta cu spionatul? FOARTE SCURT! DEOSEBIT DE SCURT! Şi cu îmbârligătura şi cu tot. O să vedeţi. UN PLAN PE CARE L-AM AFLAT EU DE DECIMARE A ADVERSARILOR DVS. ŞI A ALIAŢILOR MEI VĂ GARANTEZ EU CĂ ESTE UN PLAN ZADARNIC. Şi dacă nu credeţi, o să vedeţi!


ACELUI DOMN AL CĂRUI NUME NU DORESC SĂ-L DAU - Stimate domn, am avut tot respectul. Îl am în continuare, nicio problemă. Ajutorul dvs. eventual anti-cel ce nu există era suplimentar oricum, adică nu era neapărată nevoie. DECI DVS. TREBUIE SĂ ALEGEŢI ACUM: CU NOI SAU CU CEL CE NU EXISTĂ. Indifrent ce veţi alege, va fi hotârârea dvs. eu v-o respect, NU vă atac în scris sub nicio formă, fiecare cu ale lui, dar NU şi cu noi dacă îl alegeţi pe cel ce nu există. Fără liste, fără cine vreţi dvs. pus pe liste (ştiu că ăsta era şi planul lui cel ce nu există), nu se pune problema nici persoane din anturajul dvs. să vină pe liste dacă alegeţi cel ce nu există, nu avem nicio nevoie de îmbârligături de genul. Ca să ne înţelegem. Când am auzit de persoana rudă cu dvs. pe listă, m-am bucurat. Când am auzit că aţi fost la ziua de naştere a lui cel ce nu există şi că vă cumpără ştiu eu ce şi din bun-simţ nu spun, NU SE MAI PUNE PROBLEMA ŞI CU NOI. LISTELE NU NI LE FACE CEL CE NU EXISTĂ. PUNCT. Ce element de noutate, ce oameni noi, ce-i aberaţia asta? Până una, alta, s-au supărat oamenii care au fost alături de dl. Grigore şi pe bună dreptate. Scurt! NU avem nevoie de liste făcute iar de... cel ce nu există. Eu v-o spun din start, ca să nu ziceţi că nu v-am spus. Deci am un respect maxim faţă de dvs., dar vă rog să alegeţi între cel ce nu există şi dl. Grigore şi în situaţia în care alegeţi cel ce nu există, SĂ-L LĂSAŢI ÎN PACE PE DL. GRIGORE, CA SĂ NU INTERVIN EU, CĂ FAC URÂT. Nu există şi cu mine, şi cu dl. Grigore, şi cu oamenii care au muncit şi s-au implicat în bătălia cu cel ce nu există până acum, şi cu cel ce nu există laolaltă. STIMATE DOMN, NU MI-O LUAŢI ÎN NUME DE RĂU, FIECARE FEMEIE ESTE LIBERĂ SĂ-ŞI ALEAGĂ SOŢUL, FIECARE SOŢ ARE DREPTUL SĂ RESPINGĂ O FEMEIE CARE E ŞI CU EL ŞI CU ALTUL. Sper că aţi înţeles ce vreau să spun şi vreau să fiu foarte radicală ca să nu ne trezim cu alte minuni! În plus, vă garantez eu că cel ce nu există vă păcăleşte şi de data asta, doar ca să creeze zânzanie între noi. De aceea eu aş prefera să ne alegeţi pe noi, nu pe cel ce nu există. Tocmai ca să fiţi scutit de neplăcerea păcălelii din partea lui cel ce nu există. Dar, repet, este exact treaba dvs. cum anume procedaţi. DAR ORI CU NOI, ORI CU CEL CE NU EXISTĂ. IAR ASTA O DECIDEŢI NU LA ANUL, NU ÎNAINTE DE ALEGERI, CI ACUM!


DOMNULUI GHEORGHE GRIGORE - Toată stima, tot respectul, cred că aveţi deja o experienţă foarte bună în materie cu cel ce nu există. Ştiţi şi cum aţi fost lucrat pe la spate, spionat, batjocorit, ştiţi şi care sunt metodele lui cel ce nu există. NU CRED SUB NICIO FORMĂ CĂ CINEVA VĂ MAI POATE DUCE DE NAS CU ZĂHĂRELUL SĂ FACĂ LEGEA LA DVS. DAR EL SĂ FIE BOT ÎN BOT CU CEL CE NU EXISTĂ. Aşa ceva nu cred că mai este posibil la acest moment. Domnule, poate să fie şi fost primar, şi fost viceprimar, nu mă interesează cine ce-a fost, mă interesează cine va fi. IAR DVS. MERITAŢI SĂ FIŢI PRIMAR. PUNCT. A mai fost primar şi Biriş, a făcut ce-a făcut, a mai fost viceprimar şi Doru Matei, a făcut ce-a făcut, altceva, nu cred că e cazul să vă povestesc eu acum ABC-ul relaţiilor cu foştii. Deci faptul că a avut funcţie din punctul meu de vedere nu e absolut niciun onor în plus. NU PUTEŢI FI ALĂTURI DE PERSOANE CARE SUNT CU CEL CE NU EXISTĂ ŞI PRIMESC SFATURI DE LA CEL CE NU EXISTĂ ŞI, CU REA-CREDINŢĂ SAU NU, FAC EXACT JOCURILE LUI CEL CE NU EXISTĂ! Ca atare, coada câinelui trebuie tăiată de la rădăcină. FĂRĂ CEL CE NU EXISTĂ ACUM. Nu că a fost cu cel ce nu există, că poate să trădeze, că poate nu ştiu ce. Dacă a fost e una, şi eu am fost, şi dvs. aţi fost, dacă e plătit acum de cel ce nu există, înseamnă că cel ce nu există e şeful lui, fără discuţii. IAR PENTRU NOI DEVINE PERICULOS. Cu sau fără intenţie, nu poate fi decât unealta lui cel ce nu există. Nu uitaţi că cel ce nu există nu-i deloc fată mare şi nu plăteşte pe nimeni ca să fie... de partea dvs. Hai să fim serioşi! Deci tot în scop de a-l folosi îl plăteşte şi face afaceri cu el, pentru Dumnezeu. CA ATARE, S-AR PUTEA SĂ DEVINĂ PERICULOS, SFATURILE LUI SĂ FIE EXACT CELE INSUFLATE DE CEL CE NU EXISTĂ, DECI PERDANTE! PUNCT! Nu vreau să mă ne mai trezim vreodată în situaţia în care am fost cu cu Cristian Ionescu, cu Nicuşor Dumitru, cu Dan Zaharia, cu Nicolae Cristea şi aşa mai departe. Nu-mi fac griji, pentru că eu ştiu că acum dl. Grigore nu mai e cel blând, naiv şi încrezător în oameni care a fost.  


DOMNULUI VASILE DUMITRU - Am tot respectul faţă de dvs. Vă susţin să preluaţi de la cel ce nu există şefia partidului, nici nu se pune problema. Dar deocamdată, acesta este şi planul lui cel ce nu există, să vă înlăture, să vă nimicească şi să vă bage spioni pe gât. Nume în concret vă voi da în particular, nu vreau să scriu aici. De ce-aţi pierdut în 2012? Ia aduceţi-vă aminte! Din cauza cui? Îmi pare rău, nici eu n-am ştiut c-o să iasă ce-a ieşit, acum consider că este de datoria mea să vă avertizez, pentru că ştiu bine ce anume va ieşi. NU se pune problema să ascultaţi de persoane care sunt alături de cel ce nu există. Aceeaşi persoană nu vă va mai împiedica a doua oară. Şi cred că sfaturile mele politice vor fi deosebit de utile. Eu chiar sunt Stan Păţitu mai mult decât oricine cu cel ce nu există ăsta, de aceea vă recomand să fiţi deosebit de atent şi nu atât la cel ce nu există ca persoană. El mai face o revizuire tardivă şi inadmisibilă, mare brânză nu poate să facă, direct nu cred că îndrăzneşte să vă abrodeze, aşa că... pârghia rămâne prin intermediul altora, iar acel domn este chiar pârghia potrivită să vă îndemne să faceţi greşeli şi prostii. DEBARASAŢI-VĂ! Cred că aveţi destule relaţii şi pe la PSD şi pe la Consiliul Judeţean, nu cred că vă este necesară o persoană cu sfaturi. Eraţi primar azi, aţi pierdut pe muchie de cuţit, a doua oară nu-l mai ajută tot pe cel ce nu există, voit sau nevoit, pentru că de data asta sunt cu capul pe umeri eu şi nu va putea de mine. Vorbesc foarte serios! Acuma sunteţi în pericol. Aceeaşi persoană vrea să vă şantajeze făcând jocurile lui cel ce nu există. Nu-i iese că intervin eu!


CELORLALŢI DOMNI DIN JURUL DLUI GHEORGHE GRIGORE DEZAMĂGIŢI, CU CARE AM PURTAT ZILELE ACESTEA DISCUŢII DESPRE ASTA - Vă mulţumesc că mi-aţi spus care a fost treaba cu cel ce nu există ăsta. Rămâneţi în continuare alături de dl. Grigore, sunt de partea dvs. NU VINE NICI DRACU SĂ FACĂ EL LISTE LA DL. GRIGORE, SĂ CANDIDEZE EL PE LISTELE DLUI GRIGORE, CU IMAGINE PĂTATĂ CA SĂ-I STRICE IMAGINEA, NU VIN NICI PERSOANE AŞA-ZIS NOI, NEIMPLICATE ÎN POLITICĂ, NICI CU PĂRINŢI BABANI, NICI FĂRĂ PĂRINŢI. NIMIC. AM ZIS NU, NU. Când vine vorba despre cel ce nu există, eu sunt foarte radicală. Lăsaţi-mă că rezolv eu situaţia asta şi de n-oi rezolva-o corect, să-mi ziceţi mie cuţu. Ei, asta chiar e culmea, să facă jocurile aiuritoare cineva care primeşte de la cel ce nu există sfaturi şi care este legat de afaceri cu Primăria la acest moment. Doamne fereşte, nici nu se pune în discuţie treaba asta. Cine se debarasează de cel ce nu există, n-am nicio reticenţă, e liber să facă ce vrea, nu cine stă să vândă pentru primărie ceea ce mi-aţi spus şi vă mulţumesc mult că mi-aţi spus şi aşa am aflat problema. Nu mă mai luaţi cu ocolişuri, că dacă eu ştiam de treaba cu cel ce nu există, până acuma făceam un scandal monstru.


OAMENI BUNI, CEL CE NU EXISTĂ UITĂ CĂ EU SUNT ŞEFA OŞTILOR ARMATE AICI. UITĂ. ŞI MAI FACE CÂTE O TÂMPENIE. MĂ ŞI MIRAM SĂ NU FACĂ TAMAN CEL CE NU EXISTĂ NIMIC. TOCMAI PENTRU CĂ UITĂ CĂ EU SUNT ŞEFA OŞTILOR ARMATE ŞI-I ZĂDĂRNICESC PLANURILE. DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, DACĂ AŢI AJUNS SĂ-I CUMPĂRAŢI TAMAN DLUI.... CUTARE ŞTIŢI DVS. CE CA SĂ-L ATRAGEŢI DE PARTEA DVS. ŞI SĂ-L CHEMAŢI LA ZIUA DVS., VĂ SPUN UN LUCRU: MI-E MILĂ DE DVS. TARE RĂU AŢI MAI AJUNS! PROBLEMA E ATÂT DE GROASĂ PENTRU DVS. PE DE-O PARTE CU DL. GRIGORE, PE DE ALTA CU DL. DUMITRU, ÎNCÂT INCREDIBIL DE RĂU AŢI MAI AJUNS SĂ APELAŢI LA CEA MAI NEPOTRIVITĂ PERSOANĂ ÎN ACEST SENS. UITAŢI-VĂ ÎN OGLINDĂ! DAŢI-VĂ PALME SINGUR! ŞTIŢI CE ZICEAŢI LA VREMEA RESPECTIVĂ DE V-AM DAT DREPTATE! ACUMA VĂ SPUN CĂ AŢI AJUNS JOS DE TOT, FOARTE, FOARTE JOS... CE FACE DISPERAREA DIN OM! IAR DVS. SUNTEŢI DEOSEBIT DE DISPERAT DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, DACĂ AŢI APELAT LA O ASEMENEA VARIANTĂ. LE-AŢI EPUIZAT PE TOATE, FIR-AR SĂ FIE, SE VEDE BINE! NU-I NICIO PROBLEMĂ. EU AM RĂMAS ACEEAŞI, DLE CEL CE NU EXISTĂ! ŞI NU ZBURDAŢI FĂCÂNDU-VĂ DE CAP DE MINE. SERIOS!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 47 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri