EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Septembrie » 18 » PRECIZĂRI ÎN CLAR: Cel ce nu există să ispitească în altă parte, PE MINE ÎN NICIUN CAZ!
2:01 PM
PRECIZĂRI ÎN CLAR: Cel ce nu există să ispitească în altă parte, PE MINE ÎN NICIUN CAZ!


Aş vrea să vă spun un lucru ca să ne înţelegem foarte clar: da, ştiu că sunt bună mai ales pe latura juridică. ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ ACCEPT SĂ FAC ORICE MIZERII ÎN PLAN JURIDIC, aşa cum mă forţa cel ce nu există să fac plângeri penale unor oameni nevinovaţi. Sau cum credea dl. Zamfirescu că mă poate atrage să susţin idei juridice împotriva intereselor civile ale dlui Gheorghe Grigore. AŞ VREA SĂ FAC PRECIZAREA FOARTE CLARĂ, SĂ NU MAI FIE LOC DE DISCUŢII ÎN NICIUN MOD ŞI ÎN NICIO MODALITATE. Râdem, glumim, dar nu părăsim incinta! Clar! Eu pot să mă şi cert cu dl. Gheorghe Grigore, putem să nu fim de acord într-o privinţă sau alta, pot să mă cert şi cu dl. Mihai Anghel, putem să nu fim de acord într-o privinţă sau alta, pot să mă cert şi cu oricine altcineva, să nu fim de acord într-o privinţă sau alta. ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ MĂ APUC SĂ SUSŢIN INTERESE CONTRARE, CĂ O SĂ FAC PE FURIŞ PLÂNGERI PENALE ÎNDREPTATE ÎMPOTRIVA LOR SAU CĂ O SĂ-MI BAT CAPUL SĂ DAU SOLUŢII JURIDICE CIVILE ÎMPOTRIVA INTERESELOR LOR. NICIODATĂ! Tot ceea ce fac este public, este transparent, este absolut important să rămână public şi transparent, ca să nu fie loc de discuţii ulterioare. Nu consider că ar fi bine să fie loc de discuţii ulterioare. DECI TOT CEEA CE AM DEPUS CÂNDVA ESTE PREZENT PE VECHIUL SITE "PRO-MAGISTRAŢI, ANTI-INFRACTORI", CELE DE DATĂ RECENTĂ SUNT PREZENTE PE NOUL SITE "PRO-MAGISTRAŢI, ANTI-INFRACTORI".


DA, AM FOARTE MULTĂ TREABĂ! Pentru că lucrez în domeniul juridic, reprezint vreo şapte persoane, mai lucrez şi cu un cabinet de avocat, unde sunt cauze cu duiumul, nu aşa şi trebuie să mă ocup de fiecare în parte: vreo 50 de cauze. Asta înseamnă că NU am timp! E clar ce înseamnă. Dacă nu am timp şi nu scriu nimic o zi, două, aşa cum aţi văzut ieri că am stat la instanţă până pe la vreo şapte seara, NU înseamnă că am cedat, că m-am certat cu dl. Grigore, că vreau să fiu împotriva lui şi aşa mai departe. Înseamnă că pur şi simplu NU am timp, atâta tot, imediat ce am un pic de timp, mă ocup şi de Snagov, în mod clar. Deci NU mai vreau să fiu interpretată halucinant de unele persoane care, obişnuite să mă vadă scriind cinci articole zilnic consideră că acum dacă nu mai scriu cinci articole zilnic m-am certat cu cineva sau intenţionez să "fac bucata" cuiva sau m-am împăcat cu cel ce nu există şi m-am dat la fund sau altele asemenea. Absolut orice demers, aşa cum aţi văzut, eu îl fac public. Acum nu este cazul. Pe vremea când scriam minim 5 articole pe zi nu aveam alt job, acuma am şi ca atare este clar că nu pot face faţă ca timp şi să scriu 5 articole pe zi legate de Snagov, şi să mă ocup de cauzele juridice pe care le am. Inclusiv legate de Snagov. Nu am timpul fizic necesar. Am făcut apel să mă înţelegeţi. Oamenii m-au înţeles, cel ce nu există şi acoliţii lui m-au interpretat crezând nişte inepţii. NU, EU AM RĂMAS ACEEAŞI, FIREŞTE, NUMAI CĂ AM MAI PUŢIN TIMP. ATÂTA TOT DE FAPT. Asta nu înseamnă nici că îl ador pe cel ce nu există, nici că fac nemernicii îndreptate împotriva unor prieteni, nici că n-am conştiinţă, nici că fac lucruri imorale pentru bani şi aşa mai departe.


Vreau să vă mai spun un lucru, de asemenea, deosebit de clar: cunoscându-l şi pe cel ce nu există şi gaşca sa de mafioţi, pe de-o parte, pe de alta şi pe dl. Gheorghe Grigore, consider că, indiferent ce-ar face la un moment dat sau altul dl. Grigore, ORICUM E MAI BUN DE 1000 DE ORI DECÂT CEL CE NU EXISTĂ! Din simplu motiv că, spre deosebire de cel ce nu există, dl. Grigore este un om cu frica lui Dumnezeu, cu conştiinţă şi morală şi în plus, spre deosebire de cel ce nu există care este bolnav psihic, dl. Grigore este un om normal. Suficiente motive să prefer oricând, în orice context pe dl. Gheorghe Grigore lui cel ce nu există. Chiar şi neînţelegerile cu dl. Grigore care au existat la un moment dat au fost neînţelegeri normale, disputate cu arme de oameni sănătoşi la cap, nu cu halucinaţii gen maşina lui Călin Popescu-Tăriceanu, "bolnava de schizofrenie" şi aşa mai departe. NU am avut niciodată surpriza de la dl. Grigore să-mi spună una în faţă jucând teatru, iar pe la spate să mă facă. DE ACEEA ÎL PREFER PE DL. GRIGORE ORICÂND, DECI ILUZIILE CĂ DACĂ SĂ ZICEM EU NU AM MAI DISCUTAT CU DL. GRIGORE SAU MĂ IRITĂ FAPTUL CĂ NOI NU AVEM O ECHIPĂ NICI PÂNĂ LA ACEASTĂ ORĂ SAU SE MAI DEZICE DL. GRIGORE DE MINE EU M-AŞ PUTEA ALIA CU CEL CE NU EXISTĂ ŞI GAŞCA VREODATĂ ÎMPOTRIVA DLUI GRIGORE, AR TREBUI SĂ DISPARĂ DIN MINTEA BOLNAVĂ A LUI CEL CE NU EXISTĂ O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA! Ca să nu mai încerce, nu de alta, dar a tot încercat crezând că stârnind zânzania mă poate determina pe mine să mă întorc împotriva dlui Grigore şi să slujesc intereselor lui diabolice de m-am săturat. Tocmai de aia m-am şi revoltat, ba chiar foarte tare m-am revoltat concluzionând încă o dată şi încă o dată în plus dacă mai era nevoie că cel ce nu există este şi diabolic, şi nesănătos la cap!


NU SE ÎNŢELEGE, MIE NU-MI PLACE SĂ REPET DE 100 DE ORI ACELAŞI LUCRU, CEL CE NU EXISTĂ TOT ÎNCEARCĂ, EVIDENT CĂ CU ALŢII A ŞI REUŞIT, DACĂ STAI SĂ TE GÂNDEŞTI LA DL. ADRIAN ZAMFIRESCU SAU LA CRISTIAN IONESCU. Deci eu şi să mă enervez, plec şi cu asta basta sau nu mă mai bag şi cu asta basta, e un maxim pe care l-aş face dacă chiar m-aş enerva, în niciun caz nu aş sta să arunc cu pietre pe la spate în oameni nevinovaţi. NU îmi voi folosi niciodată inteligenţa şi priceperea juridică în maşinaţii diabolice împotriva unor oameni nevinovaţi! Iar cel ce nu există trebuie să înţeleagă asta! Ca să NU mai încerce niciodată, nu de alta, dar răspunsul meu este invariabil şi e clar: MAI RĂU MĂ REVOLT DACĂ SE ÎNCEARCĂ CU MINE ASTA. Cu alţii, s-a încercat, s-a şi reuşit, s-a văzut clar. Imprevizibilă de felul meu, ştiu că stric foarte tare inclusiv planuri şi scheme concepute de cel ce nu există (acuma încep să mă întreb câte din ele oare concepute inclusiv de Ştefan Rohnean, în orele acelea în care se închide singur în birou la "Lia Manoliu" de ar trebui să aibă o preocupare intelectuală, că doar n-o sta singur între patru pereţi, nici măcar să nu se gândească la nimic, aşadar). Deci lăsaţi-mă pe mine dracului în pace cu planuri. Nu s-a înţeles că eu nu sunt genul de jigodie, că nu fac orice pentru bani şi, mai ales, că nu trădez şi nu fac lucruri imorale pentru bani! Să se încerce cu alţii, alţii cedează mult mai repede, dar nu sunt nici la fel de importanţi ca mine. Ştiu şi asta. De gură sunt buni toţi, de asumat nu e bun absolut nimeni. Mai ştiu şi asta. De spart, de dres, de îndoit, ştie teoretic toată lumea, în concret, toată lumea fuge şi nu se mai bagă nimeni, rămân numai eu. Cunosc. Dar hai să păstrăm nişte limite ale decenţei totuşi. Să se încerce cu cine merge trădarea, mai puţin important decât mine. Dar şi când l-oi prinde, zău de nu l-oi face zob pe trădător. Dar cel ce nu există e dator să încerce, că doar dracu tot încearcă să te ispitească, nu-i aşa? Unii mai credincioşi nu cedează ispitei, alţii mai nemernici cedează imediat. CU MINE NU MERGE, VREAU SĂ SPUN PUBLIC ÎNCĂ O DATĂ! ALTĂ DATĂ NU MAI DISCUT DESPRE AŞA CEVA!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 50 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri