EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Ianuarie » 28 » Privind îngrozită înapoi la trecutul meu cu cel ce nu există - NU SE VA MAI ÎNTOARCE NICIODATĂ, NICIODATĂ, NICIODATĂ!
6:01 PM
Privind îngrozită înapoi la trecutul meu cu cel ce nu există - NU SE VA MAI ÎNTOARCE NICIODATĂ, NICIODATĂ, NICIODATĂ!


Stau încă şi mă îngrozesc, privind în urmă, cum a putut cel ce nu există să facă o sumedenie de prostii, crezând că ar putea avea, într-un final, câştig de cauză cu mine. M-a luat, exact aşa cum se... agaţă o gacică, iertaţi-mi expresia urâtă, dar cam aşa s-ar putea transpune situaţia. Ca să... îmi dea serviciu. Serviciul său s-a rezumat la o serie de lucruri urâte, complet depărtate de personalitatea mea şi de felul meu de a fi, precum acela de a spiona, de a face înregistrări, de a face plângeri penale altora. Nu întâmplător numărul plângerilor penale este atât de mare îndreptat împotriva lui cel ce nu există. Deloc întâmplător, pentru că era clar că dintre o persoană care avea cu absolut toată lumea câte ceva de împărţit şi unu singur, cu evidente probleme de delapidare şi de boală psihică, cel care zbiera cel mai tare era infractorul. Nelegiuirile sale de delapidare le cunoşteam încă din perioada în care colaboram cu el, pe vremea când el mima şi juca teatru referitor la aşa-zisa sa inocenţă. Nimeni nu mă ascultă, dar credeţi-mă că s-au întâmplat următoarele lucruri de a rămas lumea şocată şi voi continua să conving pe oricine, până când va afla toată lumea adevărata faţă a lui cel ce nu există, aşa cum am cunoscut-o eu şi se va feri, pentru că lipsa de a-mi da crezare, se vede clar, a condus la un dezastru pentru fiecare:


- DA, ESTE ADEVĂRAT CĂ CEL CE NU EXISTĂ A DORIT SĂ FURE INCLUSIV PRIN INTERMEDIUL MEU. Ori de câte ori susţine inepţia că nu m-a pus el să fac firmă şi nu a plătit taxele de constituire a acestei firme, vă rog să o întrebaţi pe dna Gina Mihaela Pavel, fosta contabilă din Primărie. Dar de ce a dorit cel ce nu există să facă această firmă. CA SĂ FURE PRIN INTERMEDIUL ACESTEI FIRME. Cum să fure prin intermediul acestei firme? Simplu: să-mi dea clientelar contracte cu Primăria, pentru o serie de lucruri fictive, din care cel ce nu există ar fi urmat să obţină un comision de 80%, adică banii publici ai Primăriei ar fi urmat să fie scoşi prin intermediul firmei mele şi să se întoarcă, printr-o altă modalitate în buzunarele lui cel ce nu există. NU aberez, NU sunt nebună, deşi cel ce nu există tot timpul asta a pretins, însă nu vreau decât să răspundeţi logic la întrebarea foarte simplă: ce mi-ar fi venit mie ca fix în luna octombrie a anului 2013 să înfiinţez o firmă, firmă care, de altfel, nu a avut activitate niciodată? Şi pentru ce ar fi fost această necesară o firmă, fără cel ce nu există, cu care începusem această blestemată colaborare încă din luna iulie a anului 2013, aşa cum toată lumea cunoaşte?


- DA, ESTE ADEVĂRAT CĂ AVEAM TREI ATRIBUŢII IMPORTANTE DE SERVICIU: SĂ SCRIU FAVORABIL LUI CEL CE NU EXISTĂ, DENIGRATOR LA ADRESA ORICUI I SE PUNEA LUI PATA ŞI SĂ EFECTUEZ ÎNREGISTRĂRI ŞI SPIONAJE CU TOŢI ADVERSARII SĂI POLITICI ŞI NU NUMAI. Personal, din păcate, a încercat şi a şi reuşit să mă convingă de câteva lucruri esenţiale: că alţii sunt răi şi că el e sfânt, pentru că trebuie să recunosc un lucru: lui cel ce nu există nu-i lipseşte puterea de convingere. Aşa a încercat şi chiar a reuşit să mă convingă în legătură cu o serie de persoane, în legătură cu care să scriu negativ, primul dintre acestea, recunosc, fiind Mihai Anghel, situaţie pe care o cunoaşte şi el deosebit de bine. Cel ce nu există a negat acest lucru în permanenţă, însă cum se face atunci că, dincolo de înregistrările cu cel ce nu există pe care le am încă drept dovadă, înregistrări în care mă trimitea în diverse locuri să spionez şi să-i transmit lui înregistrările, la mai bine de trei ani de când ne-am despărţit şi am refuzat să mai lucrez pentru cel ce nu există NU a mai apărut nicio înregistrare conţinând discuţii particulare purtate între mine şi terţe persoane? Dacă aceea eram eu şi făceam acest lucru din proprie iniţiativă, în mod constant aş fi continuat să procedez astfel. DA, ESTE LA FEL DE ADEVĂRAT CĂ EL MĂ PUNEA SĂ SCRIU TOT FELUL DE MIZERII DESPRE VIAŢA PERSONALĂ A ALTOR PERSOANE. Nu singur, e drept, ci alături de Ştefan Rohnean, aşa cum am mai relatat şi nu o singură dată. Nu am scris nici 10% din ceea ce ar fi dorit cel ce nu există să scriu, în fapt nişte aberaţii, legate de viaţa privată a oamenilor şi am stârnit indignarea. La mai bine de trei ani de atunci, de ce nimeni nu se poate plânge de implicare din partea mea în viaţa sa privată??? NIMENI. Păi, dacă eram nebună şi iniţiativa îmi aparţinea, atunci cu siguranţă aş fi continuat să scriu tot felul de aberaţii despre vieţile private ale altora şi astăzi. Şi atunci de ce este cu supărare, când, la modul real, având legătură cu propria mea viaţă privată, am întors şi eu foaia vorbind despre viaţa privată chiar a lui cel ce nu există?


DA, ESTE ADEVĂRAT, CEL CE NU EXISTĂ VOIA SĂ MĂ ÎNVEŢE SĂ MINT ŞI SĂ JOC TEATRU - Nu o singură dată, ci în mod repetat, prin şedinţe repetate, cel ce nu există încerca să mă determine să învăţ arta de a minţi şi de a juca teatru, în scop de spionaj, de prefăcătorie, de toate. Cum o astfel de artă nu s-a prins de mine niciodată, este cu atât mai clar şi mai evident de ce m-a desconsiderat şi s-a temut de mine cel ce nu există, totodată.


DA, ESTE ADEVĂRAT CĂ, ULTERIOR, CEL CE NU EXISTĂ A DORIT SĂ DEPUN ŞI SĂ-MI ASUM O SERIE DE PLÂNGERI PENALE ÎNDREPTATE ÎMPOTRIVA A MAI MULŢI OAMENI - Când am realizat aberaţia şi când am realizat că cel ce nu există nu poate fi victima atâtor oameni m-am oprit. Evident, chiar şi cu înregistrări, cel ce nu există nu a recunoscut asta niciodată. Dar cum se face atunci că în afară de cel ce nu există şi de persoane strict apropiate lui, cu care a fost complice în infracţiuni, nimeni nu a mai avut din partea mea nicio plângere penală?


DINCOLO DE ORICE PROBE, TIMPUL MI-A DAT DREPTATE ÎN DEFINITIV, IAR DIN GREŞELILE TRECUTULUI PROPRIU, AM ŞTIUT SĂ ÎNVĂŢ. Cel ce nu există nu avea nevoie de o iubită, de o amantă, de o complice, nici măcar de o sclavă, cel ce nu există avea nevoie de un monstru cu chip de om, aşa cum este şi el şi considerând că eu aş fi bună de asta. Habar nu am nici până în ziua de azi şi am încetat să mai caut răspuns, până la Dumnezeu, de ce a considerat cel ce nu există că acel monstru pot deveni eu, dacă sunt cizelată corespunzător şi după bunul său plac, pentru că felul meu de-a fi era diametral opus, eu fiind un om altruist, iubitor de linişte, de înţelegere, de armonie şi de pace, un om prietenos, în limitele rezonabilului, un om cu mult bun-simţ şi iubitor de oameni, nearogant şi nelipsit de scrupule ca el, un om care nu am nedreptăţit niciodată pe nimeni conştient că asta fac, un om care nu a furat un cap de aţă în viaţa lui şi nu era deprins cu furatul, un om care a evitat oricând minciuna, un om care NU poate şi nu va putea niciodată să îşi asume roluri voluntare jucând teatru. TIMPUL MI-A DAT DREPTATE, PENTRU CĂ DACĂ EU AŞ FI FOST MONSTRUL, IAR EL SFÂNTUL, AŞA CUM DOREA SĂ INSINUEZE, CU SIGURANŢĂ ACEASTĂ ACTIVITATE MONSTRUOASĂ DIN PARTEA MEA AR FI FOST CONTINUATĂ.


Da, am colaborat cu mulţi alţi oameni, şi cu Mihai Anghel ulterior, şi, mai ales, cu Gheorghe Grigore. Aceste aspecte sunt de notorietate. Însă normal că nu am mai folosit aceleaşi metode, din simplu motiv că ERAU NIŞTE OAMENI, NU NIŞTE MONŞTRI, AŞA CUM NUMAI CEL CE NU EXISTĂ A PUTUT SĂ FIE, ÎNCĂ DE DEPARTE.


Nu m-a luat în consideraţie, nu a ştiut cât sunt de puternică şi aşa m-am trezit ba cu Nichita Toma trimis de cel ce nu există să pretindă că ar fi împotriva lui cel ce nu există, ba cu diverse persoane jucătoare de teatru. Lucrurile nu au durat decât puţin, mai ales în contextul în care fiecare dintre aceste persoane şi-au dat arama pe faţă şi lucrurile s-au complicat în momentul în care singura persoană reală anti-cel ce nu există, cu interese reale anti-cel ce nu există, dl. Gheorghe Grigore a fost singurul om care mi-a căpătat încrederea, dar, cu o disperare demnă de invidiat, cel ce nu există, pe parcursul unor ani, a făcut un adevărat ţel al vieţii sale din ideea de a stârni râca între mine şi dl. Grigore, prin orice mijloc, pe orice cale. Timpul a trecut, s-a adeverit că eu am fost cea care am avut dreptate şi s-a adeverit că mojiciile lui cel ce nu există chiar au fost reale, din experienţa mea cu cel ce nu există, deosebit de tristă şi de amară nu a dorit să înveţe nimeni efectiv. Toţi au dat cu capul de acelaşi zid, mai acordându-i încredere lui cel ce nu există încă o dată şi încă o dată.


Încă stau şi mă întreb uluită cum de, în ciuda tuturor celor întâmplate, în care cel ce nu există cunoştea bine care era adevărul şi al relaţiei dintre noi doi, şi al lucrăturilor sale deosebit de puternice pe la spatele meu, cunoştea şi încăpăţânarea mea, dar şi DEMNITATEA MEA UMANĂ, LIPSA DE CAPACITATE DE A MĂ AUTOUMILI ŞI DE A MĂ BATJOCORI SINGURĂ PENTRU BANI SAU PENTRU ORICE ALTCEVA, AŞA CUM A ÎNVĂŢAT DE LA ALŢII, A MAI ÎNDRĂZNIT ŞI A MAI ÎNCERCAT ULTERIOR SĂ FACĂ PRIN INTERMEDIUL A DIVERSE PERSOANE TOT FELUL DE COMEDII DE ÎMPĂCARE ŞI RĂSPLATĂ FINANCIARĂ A MEA CA SĂ TAC ŞI SĂ NU MAI SCRIU DESPRE MOJICIILE SALE. Văzând că nu reuşeşte nici să mă atragă pentru "discuţii particulare" şi bani nici la Tâncăbeşti, nici la Ciofliceni în campania electorală de anul trecut, nici prin intermediul lui Alex Makedonia după această campanie, văzând că cu mine nu mai merge nici manipularea prin intermediul a diverse persoane de-ale lui de încredere, puse să se ocupe de mine, văzând că eu cunosc bine inclusiv legile acestei ţări şi nu merge cu mine să mă sperie, în ciuda forţelor incredibile puse în slujba distrugerii mele, eu nu înţeleg nici acum cum de în primăvara anului trecut, i-a trecut prin cap lui cel ce nu există să mă corupă tocmai pe mine, în condiţiile în care dorea să-şi aservească întregul Consiliu Local, proclamând unanimitatea şi o persoană din afara Consiliului, eu, reintroducând zânzania între mine şi dl. Gheorghe Grigore şi încercând o aşa-zisă împăcare, în fapt o declaraţie de război la adresa mea în toată regula, pentru că nu am cedat manevrelor sale de a mi se da bani pentru a scrie din nou favorabil lui.


Cu siguranţă, a încercat umilirea mea, demonstraţia că pentru bani sunt în stare de orice, inclusiv să-l laud pe el din nou, inclusiv să zbiere ulterior aşa-zisa mea nebunie. NU avea cum să-i iasă aşa ceva, din simplul motiv că dacă a existat o percepţie mai greşită despre mine aceea a avut-o cel ce nu există şi anume că aş fi în stare de orice pentru bani, dacă nu am bani, inclusiv să calc peste cadavre sau să calc peste propriul meu cadavru, călcându-mi demnitatea umană în picioare. PENTRU ACEST NOU EPISOD NU-L VOI IERTA NICIODATĂ, MAI MULT M-A REVOLTAT ŞI M-A ÎNVERŞUNAT ÎMPOTRIVA SA, CEEA CE M-A INTRIGAT CEL MAI TARE FIIND ASPECTUL CĂ NICI MĂCAR NU A ÎNŢELES CÂT SUNT DE PUTERNICĂ ŞI DE ONORABILĂ, CA SĂ NU MAI ÎNCERCE MATRAPAZLÂCURI DIN ASTEA CU MINE NICIODATĂ! Şi după toate nemerniciile astea, ca laşul şi cu implicare în viaţa mea privată, nu a considerat că elementul demnităţii mele umane este cel important, a început să şi zbiere denigrându-mă că ura din partea mea i se trage de la... aşa-zisa dragoste neîmplinită pe care i-aş purta-o. NU, OAMENI BUNI, URA DIN PARTEA MEA I SE TRAGE DE LA CÂT E DE CANALIE, DE LA CÂT DE CANALIE A FOST TOT TIMPUL, PRECUM ŞI DE LA FAPTUL CĂ, SPRE DEOSEBIRE DE ALŢII, EU CHIAR AM COLOANĂ VERTEBRALĂ ŞI DEMNITATE UMANĂ. Am ştiut, cunoscându-l pe cel ce nu există, că nu face nimic altceva decât să-mi întindă o nouă capcană şi am răbdat ca un câine, aşteptând ziua în care mi se va da dreptate. În ciuda lui Cristian Ionescu, în ciuda lui Nicuşor Dumitru, în ciuda altor trădători nenorociţi care aveau în faţa mea întâietate. Planul ar fi fost perfect pentru cel ce nu există dacă şi eu aş fi fost o prostituată, aşa cum sunt atâtea, chit că bărbaţi în toată firea, care nu fac nimic altceva decât să o ia în plin şi să se mulţumească să tacă cu cel ce nu există de gât, aşteptând de la el îndurare, ca de la un adevărat stăpân, oameni cu mentalităţi de sclavi, oameni pe care nu i-am suportat niciodată!


De aceea încă mai sunt şocată de atâta nemernicie şi de atâta coşmar, de aceea încă mai sunt şocată de atâta depravare morală prin care cel ce nu există a putut să creadă despre mine şi că fac orice pentru bani, şi că pot avea rol de spioană nemernică în favoarea lui, şi că pot avea un rol principal în acoperirea mizeriilor sale. NICIODATĂ, DLE CEL CE NU EXISTĂ, NICIODATĂ, IAR PÂNĂ NU VEŢI RĂSPUNDE PENAL PENTRU TOATE INFRACŢIUNILE COMISE, EU NU MĂ VOI LĂSA NICIODATĂ!


Şi în liniştea înserării, aud cu urechile minţii doar melodia mortuară ce-mi răsună în urechi: "mai priveşte încă o dată casa ta şi viaţa ta, pentru că niciodată nu le vei mai revedea". NICIODATĂ, NICIODATĂ RELAŢIA CU CEL CE NU EXISTĂ NU VA MAI REVENI, PENTRU CĂ MONSTRUL ACELA PE CARE L-A CREZUT CEL CE NU EXISTĂ CĂ SUNT EU, A MURIT PENTRU TOTDEAUNA. În liniştea înserării, cu îngerii păzitori în pace, într-o viaţă liniştită şi demnă, îi garantez eu lui cel ce nu există că NICIODATĂ nu se va mai întoarce nici timpul, nici percepţia sa eronată despre mine, cu care, dacă mă va mai ataca, ceea ce este foarte posibil să se întâmple, va primi, îi garantez eu, riposte pe măsură, de absolut fiecare dată. Ar trebui să înţeleagă şi el în sfârşit că timpul a trecut în favoarea mea, iar inepţiile lui nu s-au confirmat şi dacă el crede că le-am dat uitării sau că lumea le-a dat uitării, îl asigur eu că eu NU le-am uitat, nu le voi uita niciodată şi voi avea grijă să le reamintesc tuturor, aşa cum s-au desfăşurat lucrurile, în toată splendoarea. TOT CEEA CE AM VRUT, TOT CEEA CE TREBUIA CEL CE NU EXISTĂ ÎN RAPORT CU MINE SĂ FACĂ ERA SĂ MĂ LASE PUR ŞI SIMPLU ÎN PACE. Dar a preferat să se complice, iniţiând tot felul de scenarii denigratoare la adresa mea, care mai de care mai scandaloase, neconfirmate de nimeni şi nimeni nepunând botul la ele, ceea ce nu a făcut decât să mă revolte şi mai mult şi să mă determine să lupt tot împotriva lui din ce în ce mai tare!


Mirela Predan

Vizualizări: 48 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri