EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Februarie » 17 » Problemele psihice grave cu care se confruntă cel ce nu există! - PUTEŢI SĂ MĂ CONTRAZICEŢI ÎN CEEA CE ZIC???
1:25 PM
Problemele psihice grave cu care se confruntă cel ce nu există! - PUTEŢI SĂ MĂ CONTRAZICEŢI ÎN CEEA CE ZIC???


În ultima vreme, cel ce nu există pare-se că a înnebunit. De la traficul de influenţă cu prefectul în vederea protejării lui Florin Matei, până la înfrăţirea cu Gandiaye şi lipsa oricărui buget, protejarea lui Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru, în ciuda protestelor masive venite din partea cetăţenilor, de la delapidările uriaşe şi jongleriile cu echipa de fotbal este clar un singur lucru: paranoia a avansat şi se manifestă din ce în ce mai puternic. Pentru că altfel nu-mi explic. E drept că cel ce nu există încă de la preluarea mandatului din 2012 era grav bolnav, dar parcă nu avea în el acumulată chiar atât de multă ură, parcă nu era chiar aşa să nu priceapă neam şi să se încăpăţâneze să facă numai comedii. Parcă înţelegea şi el la vremea respectivă că n-ai ce Dumnezeului să faci cu ceva gen Gandiaye, parcă nu era atât de nebun, efectiv... Pe vremea aceea era prefectă Speranţa Cliseru, bună prietenă cu cel ce nu există, în fine. Tot trafic de influenţă făcea şi cu ea, să nu credeţi că nu se întâmpla nimic, dar parcă trebuia să stai să cauţi acest trafic de influenţă cu lumânarea, adică nu să-ţi iasă în cale ca acum, pur şi simplu şi să creeze pe deasupra şi zânzanie şi dezinformare cu el.


Stau şi eu şi mă gândesc ca fraiera, oare ce-o fi în mintea lui cel ce nu există, iar cu mintea mea de om normal NU pot să înţeleg. Oare ce şi-o fi imaginat cel ce nu există că va face dl. Gheorghe Grigore în momentul în care Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru o vor lua razna şi se vor lăsa corupţi? Oare ce-şi imaginează el că se va întâmpla şi cum vede el posibilă o revenire, după demisie din partea acestora doi? Oare cum are el impresia că va reuşi să-i păstreze pe lângă el şi consilieri pe Ionescu şi Prinţa după demisie? Oare cum are el impresia că va putea fi dată legal o hotărâre prin majoritate asigurată inclusiv cu votul lor după demisie? Oare cum şi-a imaginat cel ce nu există că va proceda să-l păstreze şi pe Florin Matei pe lângă el, în condiţiile în care era clar că avea o excludere în absolut toată regula, din partea PNL, un partid unde chiar nu avea cum să influenţeze el, cel ce nu există, şi să facă jocurile! CE CREDEA ANUME CĂ REZOLVĂ CU TRAFICUL DE INFLUENŢĂ LA PREFECT ÎN SENSUL NEEMITERII ORDINULUI, CÂND LEGEA ERA CLAR CĂ SPUNE ALTCEVA ŞI, CA ATARE, NU MAI ARE CE SĂ MAI FACĂ EFECTIV CU EL? A, trebuia să mai voteze puţin în plus, favorabil lui cel ce nu există sau ce? Cum şi-a imaginat cel ce nu există că se va produce rocada cu Ionescu şi Prinţa, că pleacă Matei, revin ei, când era cum nu se mai poate mai clar că NICĂIERI NU S-A MAI ÎNTÂMPLAT CA UNU EXCLUS CU ACTE ÎN REGULĂ SĂ REVINĂ ŞI DUPĂ DEMISIE SĂ EXISTE REVENIRE. Nicăieri. Unde a mai văzut cel ce nu există că se poate? La circ, la balamuc sau unde? Măcar un singur exemplu dacă ne-ar da şi nouă din mintea lui bolnavă, poate că am înţelege mai mult.


Cel ce nu există cunoaşte bine care sunt nemulţumirile cetăţenilor: RATB-ul, alianţa sa cu patronii de maxi-taxi contra şpagă, bursele elevilor, liceul, faptul că se fură prea mult, Tâncăbeştiul cel uitat de lume şi aşa mai departe. Oare chelului tichia de mărgăritar chiar îi lipsea? Cum s-a gândit cel ce nu există că în condiţiile astea, în care oamenii erau revoltaţi şi pentru pelerinajul de la sfânta Cuvioasă Parascheva, ca să nu mai vorbesc despre plimbările în Ungaria din bani publici, deci oare cum s-a gândit cel ce nu există că vor reacţiona snagovenii auzind despre înfrăţirea cu... Gandiaye din Senegal???? Ce-a fost în mintea lui cel ce nu există în acest context, chiar nu pot crede. Şi a mai apărut şi mare, chemând Jurnalul de Ilfov, ca să se dea în stambă ce frate e el cu un primar de culoare şi ce fraţi suntem noi cu cine? Cu... gandiayenii, evident!


Bun, deci dacă cineva are impresia că un primar nu care mă hărţuieşte pe mine sexual, eu fiind rea, a dracu, nebună, nu ştiu când, dar câştigând în apel procesul pentru calomnie intentat pentru toate mizeriile astea, ci care face toate comediile mai sus descrise, simultan sau succesiv, într-un intervan de vreo câteva luni, este în minţile sale şi gândeşte logic, eu nu mai am ce să mai comentez.


Credeţi cumva să fie chiar şi la Cuca Măcăii vreun primar care să nu fure deloc? Când umpli clătitele cu gem, e greu să nu bagi lingura în gură chiar deloc. Dar primarii fură, tac, respectă cetăţenii, mai şi fac câte ceva pentru comuna lor, un asfalt, chiar dacă dă lucrarea clientelar firmei lui badea Gheorghe, dacă nea Ion e exclus, pleacă, gata, ce să se mai facă în continuare tot cu nea Ion? Iarăşi e unic cel ce nu există în România, din păcate, o unicitate chiar de nedorit, efectiv... Pentru că ARE GRAVE PROBLEME PSIHICE, însă, în ciuda evidenţei că le are, majoritatea cetăţenilor încă sunt îndoiţi dacă le are sau nu, că de hoţ, toţi zic că e hoţ şi nemernic. DAR E CLAR CĂ ARE ŞI PROBLEME PSIHICE, DIN MOMENT CE FACE TOATE ASTEA, EFECTIV. Pentru că mintea lui, în loc să fie logică şi să gândească, el se înfăşoară într-un maldăr de imbecilităţi de genul celor mai sus enumerate, în loc să-şi vadă de treabă, efectiv!


Mirela Predan

Vizualizări: 45 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri