EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Octombrie » 4 » RĂZBOIUL A REÎNCEPUT! Am stat de răgaz doar ca să şterg puţin de praf armele...
8:31 PM
RĂZBOIUL A REÎNCEPUT! Am stat de răgaz doar ca să şterg puţin de praf armele...

 


Aşa cum spuneam, există mai multe dosare penale referitoare la cel ce nu există. Multe, foarte multe, câte, nici eu nu mai ştiam. Am făcut aşadar o solicitare pe care am trimis-o la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, alta la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. De la Tribunalul Ilfov încă n-am primit răspuns, mai sunt şi cauzele de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, precum şi cele de la DNA. Deci încă vreo 20 de cauze mai sunt în mod clar. Fiecare cauză vizează câte ceva. O să fac o ordine să vedem în baza plângerilor iniţiale ce anume vizează fiecare din aceste cauze, iar în cele mai importante, să fac niscaiva precizări pe care să le trimit către Parchet, eu cred că n-ar strica.

 


Toate ca toate, dar cel ce nu există cu mine NU se joacă. Deocamdată, văd că doar cu strâmbele şi cu tâmpeniile a rămas. Cu nimic altceva! E şi disperarea o atitudine, numai că deloc eficientă. Nu am timp, puţină înţelegere doar, însă să vedeţi când oi lua eu toată lista de dosare penale la scuturat. Nu de alta, dar chiar m-am săturat şi de balivernele lui, şi de hoţiile lui, şi de minciunile lui, şi de modul infect în care are impresia că răzbeşte şi de tot. Când n-ai ce face altceva, tot ceea ce poţi să faci este să inflamezi spiritele de pomană. Dacă era bărbat, îşi recunoştea de mult prea multă vreme înfrângerea în faţa mea şi nu mai stătea de tot felul de comedii până în ziua de astăzi. În acest weekend, voi mai deschide nişte acţiuni, voi mai motiva şi altele, nu mai las un gram de la mine. Nu, pentru că în loc să se potolească, aşa cum spuneam, a interpretat tăcerea mea ca fiind slăbiciune. Nu este târziu nici să formulez plângere prealabilă (termenul este de 30 de zile) să atac în instanţa de Contencios-Administrativ drăcia aia cu contractarea de case de avocatură. Ne-am săturat şi de case de avocatură mâncătoare de bani publici, şi de inutilitatea cauzelor susţinute, când ar trebui să renunţe la încăpăţânarea de a mai face circ al nelegalităţilor (că ilegalităţile-s pe latură penală) şi de tot. Poate să stea liniştit, că n-are mai multă imaginaţie decât mine şi dacă a reajuns la idei de genul iluziilor deşarte că eu încă aş mai fi înnebunită de dragoste pentru el, se înşeală, din simplu motiv că oricum NU am fost înnebunită după el niciodată, am jucat teatru, pentru că nu mă lăsa în pace. Atâta tot! Dar dacă astea sunt singurele argumente, asupra cărora a revenit, alături de iluzia disperată că-mi va lua mie casa, nevenindu-i să creadă decizia instanţelor de judecată de anulare a mai multe obligaţii de plată e clar că a ajuns la un nivel deosebit de josnic şi de decăzut.


Că nu degeaba m-au apucat şi pe mine dracii pe adversarii lui cel ce nu există. În loc să facă ce trebuie şi să mergem la o victorie sigură peste un an şi jumătate, în alegeri, am impresia că-şi bat realmente joc de ei înşişi în primul rând cu aiurea asta de lipsă de opoziţie la cel ce nu există, cu dare de credibilitate fantasmelor, cu desconsiderare la adresa mea, deşi eu nu promit, EU FAC, iar acuma aş avea un rol vital în a salva Snagovul din ghearele lui cel ce nu există! Fără comicării cu mita electorală, fără aroganţă să nu placă cetăţenilor, fără să-i fac să se simtă prost, arătând cât a furat cel ce nu există şi aşa mai departe. Dar cum să nu aibă teren cel ce nu există să-mi anuleze eforturile investigative legate de delapidare, spunând că el n-a furat nimic, eu sunt "nebună" şi "îndrăgostită de el" şi "răzbunătoare din dragoste" câtă vreme înşişi adversarii lui cel ce nu există mă tratează la respect, cu marginalizare, cu jenă să se afişeze într-o echipă cu mine, dând evident impresia că aşa e! Nu vreau să comentez mai mult, eu încă mai am speranţa că le va veni şi adversarilor lui cel ce nu există mintea la cap, însă vreau să dau doar câteva exemple. Eu am fost marginalizată, batjocorită, se temeau să nu-i fac de râs, cu ideile lui cel ce nu există că sunt nebună, zdreanţă, geloasă şi jegoasă, cine erau pe cai mari, deloc nebuni, deloc zdrenţe, deloc geloşi, curaţi nevoie mare? Păi, erau Alex Makedonia, Cristian Ionescu, Nicolae Cristea şi alţii... Sănătoşi la cap, familişti, fără treabă cu gelozia, spălaţi cu şapte mii de spălătoare... E sau nu e aşa... Bun! Quod erat demonstrandum! De aceea mă enervez că încă mai stau să mă mai lupt cu aiurelile din capul lui cel ce nu există, în materie de mentalitate a oamenilor şi, în loc să ne unim, să facem o brânză ca să nu mai existe riscul să ne trezim tot cu cel ce nu există primar şi în 2020, noi încă mai stăm să analizăm pe naiba în 14... Nu de alta, dar apropo de asta, puteam să fiu şi nebună, şi zdreanţă, şi jegoasă şi geloasă, câtă vreme am fost singura capabilă să port un război autentic cu cel ce nu există şi să-l mai şi înving, cred că era absolut clară situaţia...


Bun, aşa cum spuneam, lui cel ce nu există i s-a făcut cu mine de război. Nu respectă hotărârile instanţelor de judecată, legea e facultativă în ceea ce-l priveşte, minte pe la Parchet fără nicio probleme, o să vedeţi că inclusiv Parchetul a constatat asta, dar a zis că-l lasă în pace (o să vă arăt în acest sens o clasare pentru mărturie mincinoasă), poate să facă ce vrea, n-are nicio importanţă. Ba mituieşte în stânga, ba mituieşte în dreapta, ba calcă în picioare opozanţii exact cu ce se pricepe mai bine: CU ZÂNZANIE. Noi, opozanţii lui NU suntem în stare să trecem peste orgolii şi să ne unim, ne arde de râcă tot unul cu altul, n-avem echipă de opoziţie, n-avem nimic.


O să văd ce pot să fac, personal fac tot ce pot şi nu puţin. Tocmai v-am arătat câte dosare sunt numai la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. Sunt şi civile grămezi, sunt de toate. EU LANSEZ ÎNCĂ O DATĂ UN APEL FAŢĂ DE TOŢI ADVERSARII POLITICI AI LUI CEL CE NU EXISTĂ: HAI SĂ NE UNIM! Dacă nu ne unim, dacă nu facem opoziţie nici uniţi, dar nici măcar separat, numai opoziţie să fie, va fi cât de curând un dezastru. Eu m-am enervat că cel ce nu există mi-a interpretat tăcerea precum şi faptul că am lăsat-o de vreo lună şi jumătate mai moale, ca pe o dovadă de slăbiciune şi atunci a început să întindă cu mine coarda. Nicio problemă, bănuiam eu că aşa se va întâmpla, dar l-am lăsat în pace, ţinând evident că totul sub control, să vedem ce naiba face. A ales cea mai proastă cu putinţă variantă!


Mâine e un dosar în pronunţare referitor la cea ce nu există, o să fac nişte concluzii scrise, nu cred că va fi admis, pentru că eu acum patru ani am pus altfel problema decât era la modul real problema penală, însă o să vreau să vă povestesc pe larg cum a renunţat dna cea ce nu există la firma DETAIL MARKET ŞI DE CE. Exact de frica dosarului despre care vă vorbesc acum şi a matrapazlâcurilor pe care le-a făcut pe acolo cu Gina Pavel. Acum am şi eu datele din dosar şi-o să vă vorbesc despre ele chiar în această seară. Sigur, aşa cum spuneam, am foarte multe informaţii, cu documente cu tot ţinute la sertar, încet, încet, o să le dau drumul să le vedeţi şi dvs. RĂZBOIUL A REÎNCEPUT! TRĂIASCĂ RĂZBOIUL! Bat la adversar ca la mere acre...


Mirela Predan - şefa oştilor armate

Vizualizări: 36 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Octombrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri