EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Mai » 10 » Războiul cu cel ce nu există NU s-a încheiat - Am câştigat nişte procese, o să reiau lupta acerbă cât de curând...
3:40 PM
Războiul cu cel ce nu există NU s-a încheiat - Am câştigat nişte procese, o să reiau lupta acerbă cât de curând...

Aroganţa lui cel ce nu există, cu ascunzişuri de ochii lumii, este deja celebră. Cel ce nu există nu vrea să răspundă pentru nimic. În niciun caz în faţa cetăţenilor alegători pe care crede că-i prosteşte. Am câştigat mai multe procese legate de solicitări de informaţii de interes public la care cel ce nu există nu a dorit să răspundă nimic. Vor mai fi şi alte procese, probabil că la infinit. Oricum cel ce nu există nu vrea să fie deranjat, ci să continue cu lipsa de transparenţă, chiar dacă instanţa îl obligă, chiar dacă se vede clar că din informaţiile ascunse rezultă infracţiuni, Parchetul parcă nu vrea să se mişte cu nimic. Iar cel ce nu există îşi continuă activitatea infracţională liniştit, nestingherit de absolut nimic. Jaful de proporţii din bani publici este un jaf pe care, se vede clar, nu îl mai stopează nimeni cu nimic. Şi se vede clar că nici nimeni nu are timp sau chef să-l combată, toţi fiind angrenaţi în interese mărunte, în orgolii personale, de întâietate, ceea ce, inclusiv cu contribuţia lui cel ce nu există, face imposibil să ne unim. Încă mai ascultăm de zânzanie, încă mai ascultăm de tot. Am câştigat nişte procese, procese mai sunt, după moartea a două persoane dragi mie şi o groază de lucru inclusiv pentru Bucureşti, cu certitudine o să-mi revin şi-o să mă reapuc de scris ca pe o misiune sacră a vieţii mele: aceea de a-l pune la pământ pe cel ce nu există, PRIN ARESTARE, pentru că e imposibil ca la un asemenea jaf să nu se sinchisească nimeni şi cel ce nu există să fac numai ce vrea el nestingherit, păcălind în continuare, batjocorind, furând nevoie mare şi fiind sfidător faţă de toată lumea.


Nu dau termene, pentru că aşa zic mereu, dar după două morţi de persoane dragi, tot ceea ce vă rog este să mă înţelegeţi şi pe mine că... om fiind, am avut nevoie de un timp să-mi revin. Ceea ce oricum nu îl favorizează sub nicio formă pe cel ce nu există, garantat lucru, pentru că eu oricum am foarte multe informaţii pe care le voi procesa şi le voi scrie şi când voi începe să scriu, oricum nu mă voi mai opri din scris.


Am vrut să scriu acest articol ca să lansez un avertisment cum nu se poate mai clar pentru cel ce nu există: NU AM RENUNŢAT DELOC LA ACEST RĂZBOI. N-ARE DECÂT SĂ PRINTEZE CE-ARE EL CHEF PÂNĂ POIMARŢI ŞI SĂ DUCĂ LA INSTANŢE. Ba, dimpotrivă, mai am ce calomnii să mai adun. Ştiu, a avut ceva de furcă cu mine, dar nu-i pasă, cu certitudine, pentru că dacă tot ia din bani publici, poate să mituiască pe oricine şi oricât. ÎI GARANTEZ EU CĂ TOATĂ ACEASTĂ COMEDIE TOT VA AVEA O DATĂ ŞI O DATĂ SFÂRŞIT, IAR MIE NU-MI VA FI MILĂ DE EL NICIODATĂ SĂ-L SCUTESC DE TOATE INFRACŢIUNILE COMISE. Nu, toate aceste infracţiuni vor fi publice, LA NESFÂRŞIT. Să nu se supere, EL A VRUT RĂZBOI, CREZÂND CĂ MĂ DECAPITEAZĂ REPEDE, PĂI, ATUNCI RĂZBOIUL ACESTA SE VA PERPETUA EXACT PÂNĂ CÂND UNUL DIN NOI VA ÎNVINGE. Cum ceea ce dorea el, adică moartea mea sau arestarea mea sau internarea mea la nebuni sau oprobiul public al tuturor e clar că NU sunt posibile, cum nu m-a determinat sub nicio formă să renunţ să uzez la dreptul meu de a scrie şi de a informa publicul, drept garantat de Constituţia României, este clar că el NU m-a învins. Invers, va fi extrem de posibil, adică să obţin într-un final arestarea lui, într-o justiţie dreaptă şi corectă în care încă mai îmi place să sper şi să cred!


Ştiu, era foarte calm şi relaxat cel ce nu există cu păcăleala, crezând că eu sunt cretină să cred în el sau să mai cred în el şi uite aşa, prin păcăleală, mă duce la puşcărie sau mă internează la nebuni, minţind şi nerecunoscând ceea ce era evident că s-a întâmplat. Nicio problemă, surpriza proastă a trecut cu certitudine: CEL CE NU EXISTĂ NU A REUŞIT NIMIC DIN CEEA CE ŞI-A PROPUS. Acum cred că a venit vremea mea să vadă care era legea prin justiţie. RĂZBOIUL CONTINUĂ, SĂ NU-ŞI FACĂ ILUZII CEL CE NU EXISTĂ CĂ AM TĂCUT. Doar am stat şi eu puţin să-mi trag sufletul şi să-mi plâng morţii... Este absolut tot ceea ce am făcut. Dar tocmai pentru respectul celor trecuţi în lumea de dincolo, o să reîncep această luptă cu diavolul cât de curând!


Mirela Predan 

Vizualizări: 42 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Mai 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri