EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Octombrie » 3 » Războiul meu cu cel ce nu există s-a reluat - NU am în acest război NICIUN aliat!
11:42 PM
Războiul meu cu cel ce nu există s-a reluat - NU am în acest război NICIUN aliat!


Aşa cum vă spuneam, eu am decis să reiau războiul cu cel ce nu există. Ba chiar într-un mod făţiş şi total, aspect dat de atitudinea lui în continuare de aceeaşi manieră, de comedie faţă de mine. N-am de ce să mă umilesc în faţa lui cu hotărâri câştigate în instanţa de judecată, NU am de ce să mai stau la discuţii. Cine vrea să se alăture acestei lupte bine, cine nu n-are decât să vadă ce va păţi din nou cu cel ce nu există, din păcate am demonstrat că am avut de prea multe ori dreptate, poate să facă pe supăratul oricine, pentru că eu am avut dreptate în cele pe care le-am spus, asta este clar. ORICUM, POATE SĂ SE SUPERE PE MINE ORICINE, DAR NICI EU TRATAMENT DE "CERŞETOARE JEGOASĂ" SAU DE "ZDREANŢĂ" NU MAI VREAU! Pentru că nu mai vreau şi mi se pare normal. N-are decât să facă cel ce nu există precum toate cele, mie nu-mi pasă, eu am ale mele şi ale mele sunt suficiente în lupta  aceasta cu cel ce nu există, pe care oricum NU am încotro decât să o port, din simplu motiv că, aşa cum spuneam, cel ce nu există nu este sănătos la cap şi dacă îl las în pace mă trezesc cu sanepidul aiurea, mă trezesc că aş avea 5000 şi ceva de lei de plată la taxe şi impozite, adică ŞI MAI MULT DECÂT ÎNAINTE DE A CÂŞTIGA ÎN INSTANŢĂ PRESCRIEREA, mă trezesc cu tot felul de comedii de genul, în care vrea să-mi arate, cu boală psihică şi cu obsesie cine este şeful. IAR EU ACUM TREBUIE SĂ-I DEMONSTREZ CĂ ŞEFA SUNT EU, NU EL, PENTRU CĂ DACĂ MAI STAU MULT ÎN PASIVITATE, MĂ ÎNCALECĂ, ASTA ESTE CUM NU SE POATE MAI CLAR. Încă o dată spun: aştept să se alăture în acest demers oricine, ORICINE, dacă însă nu o va face într-un interval rezonabil, pe ultima sută de metri înainte de alegeri, eu, una, personal, NU mai am ce discuta cu nimeni. Lasă-i, domnule, aşa, cu jocuri de orgolii, de parcă n-aş avea dreptate, dar nici eu firimituri NU mai culeg, asta iarăşi mi se pare clar. Nu de alta, dar la aproape patru ani de când m-am certat cu cel ce nu există, demonstrând ba prin instanţele de judecată, ba pe colo, ba pe dincolo dreptatea mea, să mai faci referiri tot de genul, cu influenţe de la persoane care ştii bine că sunt prietene inclusiv cu cel ce nu există, mi se pare DE NEACCEPTAT DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, PE DE-O PARTE, IAR PE DE ALTĂ PARTE, ABSOLUT PERDANT PENTRU PERSOANA ÎN CAUZĂ.


Vreau să spun acest lucru pentru a demonstra că NU are legătură cu niciun adversar politic al lui cel ce nu există reluarea acestui război. M-am decis să-l reiau, din simplu motiv că NIMIC ALTCEVA DECÂT FAPTUL CĂ NU ESTE SĂNĂTOS LA CAP MI-A DEMONSTRAT CEL CE NU EXISTĂ ÎN MOMENTUL ÎN CARE DUPĂ O HOTĂRÂRE A UNEI INSTANŢE DE JUDECATĂ CARE A CONSTATAT INTERVENITĂ PRESCRIPŢIA, CEL CE NU EXISTĂ NU DOAR CĂ SE AMBALEAZĂ SĂ CONSIDERE CĂ NU E PRESCRIS NIMIC, DAR MAI ÎMI ÎNCARCĂ ÎN PLUS DIN 100 DE LEI FACE 800 DE LEI, ÎMI PUNE GUNOIUL CA OBLIGAŢIE DE PLATĂ LA TAXE ŞI IMPOZITE, DEŞI ACELA NU POATE FACE OBIECTUL NICIUNEI EXECUTĂRI SILITE ŞI AŞA MAI DEPARTE. De unde rezultă în clar aspectul că nu este sănătos la cap şi că vrea război cu mine, ceea ce va şi purta cu siguranţă, dacă asta vrea.


Pentru mine a fost un semnal clar că din data de 15 august şi până în prezent, văzând că există un volum mai redus din partea mea de scris, cel ce nu există a interpretat asta ca pe o dovadă de slăbiciune, or, dacă aşa stau lucrurile, nicio problemă: ÎI GARANTEZ EU CĂ NU AM TIMP DE COMEDIE CU EL, DAR ÎMI VOI FACE TIMP CU SIGURANŢĂ. Până când? Până când va merge la închisoare. Treaba cu amenzile RATB prescrise, cu ambalatul, cu chematul de Poliţie Locală iar, cu Florina Manolache M-AU CONVINS DEFINITIV CĂ ALTĂ SOLUŢIE DECÂT CEA CU PLÂNGERILE PENALE ŞI CU PROCESELE CIVILE DE REZOLVARE A SITUAŢIEI NU AM. Va veni o zi în care va merge şi la închisoare cel ce nu există, cu siguranţă, iar dacă în materie de asta continui să mă concentrez, cu siguranţă se va întâmpla. Să nu cumva să creadă că aş fi eu la... mâna lui sau că îşi mai permite fie şi vreo clipă cu mine comedie. Pentru că dacă de-a lungul timpului am demonstrat că cu certitudine NU funcţionează cu mine ceva, acel ceva a fost cu siguranţă atitudinea batjocoritoare la adresa mea, ţipatul, calomnia, ameninţarea, aerele de şefie şi aşa mai departe. Chestiile astea cu mine nu doar că NU au funcţionat, dar mai rău m-au revoltat să încing un război în toată regula, aşa cum fac şi acum şi să vedeţi ce am să vă povestesc în zilele care vor urma... Am o groază de lucruri pe care nu vi le-am mai povestit. Apropo, stimaţi cetăţeni ai Snagovului, vă era dor de mine? Revin! Jumătate din timp o să mi-l petrec cu treburi de serviciu, jumătate cu cel ce nu există. Nu-mi convine că trebuie să pierd timp şi bani cu comedia în ceea ce-l priveşte, dar nici n-am încotro. Dacă asta vrea, cu asta se va alege, cu nimic altceva!


În ceea ce priveşte adversarii politici ai lui cel ce nu există, eu vreau să fac o precizare ca să ne înţegem clar:

- SE AFLĂ PE O PISTĂ GREŞITĂ, INDUSĂ DE CEL CE NU EXISTĂ - TOŢI, ABSOLUT TOŢI, NU UNII DA, ALŢII BA. Care toţi? Păi, trei sunt, ştim bine: dl. Gheorghe Grigore, dl. Mihai Anghel şi dl. Vasile Dumitru. NU s-a putut nici să se alieze, nici să înţeleagă că cel ce nu există este cel mai mare pericol pentru ei, toţi cred că este bine să stea în pasivitate, toţi consideră că este bine să nu declanşeze niciun război cu cel ce nu există, fiecare vrea să candideze împotriva lui cel ce nu există în mod separat, neînţelegând că aşa votul se va disipa şi niciunul dintre ei nu va lua alegerile. Cu variaţii în ceea ce priveşte pasivitatea, dl. Anghel mai făcând din când în când opoziţie, nu la modul intens şi asiduu, însă, oricum departe de ce înseamnă dl. Ciucu în Consiliul General al Primăriei Capitalei, de exemplu sau ce înseamnă protestele la nivel de Bucureşti pentru schimbarea regimului Dragnea. Sigur, mă refer la nivel de Snagov.


- NICIUN ADVERSAR POLITIC LA CEL CE NU EXISTĂ NU ARE LA ACEST MOMENT O ECHIPĂ CLAR DEFINITĂ, DE OPOZIŢIE ŞI DE VERIFICARE A OAMENILOR, EVENTUAL O ECHIPĂ COMUNĂ, NU O ECHIPĂ ADVERSĂ, CU SUSŢINĂTORI ADVERŞI - Aşa cum spuneam, acest lucru mai târziu va costa enorm. Atât dl. Grigore, cât şi dl. Anghel au avut MARI PROBLEME de alegere a echipei, astfel încât să nu existe persoane de nimic, pierde-vară, interesaţi de funcţii publice, nu de binele comunei, circari, comedianţi, care au sfârşit prin a trăda şi a trece de partea lui cel ce nu există. Nici unul, nici celălalt nu au dat dovadă de talent în alegerea oamenilor care să-i sprijine. Dl. Mihai Anghel a dat vina pe Vasile Dumitru pentru oamenii slabi din echipa sa, dar nu văd acum pe nimeni care să fie mai bun, mai performant şi mai preocupat în jurul dlui Anghel. Dl. Gheorghe Grigore a dat vina pe lipsa de experienţă, dar de asemenea, nu văd nici acum oameni mai buni în jurul său, dimpotrivă. Deci e clar...


- NIMENI NU ÎNŢELEGE CĂ REALITĂŢILE DE ACUM 15 ANI NU SE MAI PUPĂ CU MODALITĂŢILE DE AZI DE A CÂŞTIGA ALEGERILE - Am toată stima şi faţă de primarii anteriori, şi faţă de viceprimarii anteriori de la Snagov sau poate că nu am niciun pic de stimă faţă de unii din ei, treaba mea, ÎNSĂ MODUL ÎN CARE EI AU CÂŞTIGAT LA VREMEA LOR ALEGERILE, CU SIGURANŢĂ NU MAI CORESPUNDE REALITĂŢILOR DE AZI. Pe vremea când a venit Apostol Muşat primar de exemplu, în 2004, îmi amintesc că Internetul era ceva aşa, în gen SF, eu aveam la serviciu ca o necesitate de lucru, să scot ştiri de pe agenţiile de presă să fac ziarul de a doua zi, acasă nici nu se punea problema să am internet, pe telefon nici atât, internet NU exista. Şi atunci normal că cu 100 de lei, 200 de lei mită electorală pe ultima sută de metri, se putea inclusiv câştiga. Nimeni nu venea să filmeze, nimeni nu stătea să urmărească să bage pe Facebook ce faci tu acolo, toată lumea era mulţumită, mai ales că alta era un pic inclusiv mentalitatea, Poliţia zicea mersi că mai ia puţină şpagă şi ea şi aia era. Atâta tot era. NU era Facebook, nu era Net, ce mai scria pe ici pe colo câte un ziar un articol pe an despre primarul de la Snagov care apărea ba colo, ba dincolo, era singura modalitate în care oamenii mai citeau câte ceva. Acuma oricine are chef pune pe Net orice. DECI NU SE MAI PUNE PROBLEMA. NICI A PĂSUIRII DE CĂTRE CETĂŢENI DE CE N-AI AVUT REACŢIE LA MIZERIILE PRIMARULUI VREME DE PATRU ANI. Dacă stai deşi ai cont de Facebook şi n-ai reacţie la nimic, ba chiar proclami că acuma nu-i momentul, s-ar putea să te trezeşti cu mari surprize din partea electoratului, asta este cum nu se poate mai clar. DIN PĂCATE, NU SE ÎNŢELEGE TREABA ASTA. Pe alocuri tot dl. Mihai Anghel a mai înţeles care este rolul Internetului, nimeni altcineva. OAMENI BUNI, ŞPAGA PE ULTIMA SUTĂ DE METRI CA SĂ IEŞIŢI PRIMAR E DESUETĂ CA METODĂ. Treaba cu alimentele date iarăşi e de porc, de când hăul nu se mai poate şi din cauza faptului că oricine cu un telefon poate face un film şi da imediat, dar şi din cauza faptului că nimeni nu mai stă să caute azi alimente. Vrea bani sau vrea perspectivă, deci perspectivă, ceea ce NIMENI NU OFERĂ, PENTRU CĂ NU AM VĂZUT NICIUN PROIECT VIABIL, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM CLAR.


Eu nu pot să-l judec nici pe dl. Grigore, nici pe dl. Anghel dacă s-ar fi ţinut sau nu de proiectele lor din 2016, din simplu motiv că nu au fost primari, însă este clar că aş vrea să văd şi eu proiecte mai realiste sau mai pliate pe nevoile cetăţenilor, cu adevărate probleme de nu se sinchiseşte nici naiba deşi reale şi mari: transportul, apa potabilă, opritul robinetului de delapidare şi de jaf, atitudinea angajaţilor din Primărie în raport cu cetăţeanul, respectul cuvenit cetăţeanului etc, etc. De ce credeţi că cel ce nu există are cel mai mare succes în rândul oamenilor în vârstă sau deosebit de săraci sau deosebit de inculţi? Pentru că acesta este electoratul lui cel ce nu există. Clar. Din simplu motiv că ei n-au acces la informare. Sigur că ei cred că sunt şi nebună şi zdreanţă, pentru că nu m-au citit, sigur că se mulţumesc cu orice din simplu motiv că nici n-au aspiraţii prea înalte, sigur că îl cred cult pe cel ce nu există dacă nivelul lor cultural e şi mai scăzut comparat. Dacă n-au văzut niciodată marea, normal că vor fi încântaţi. În timp ce ceilalţi nu fac absolut nimic pentru a atrage un electorat intelectual blazat, care incontestabil există la Snagov, dar e blazat tocmai pentru că nu este implicat de nimeni în nimic şi nu mă refer la acţiuni de genul: "hai să măturăm gunoiul", nu, asta e treaba gunoierilor să facă, nu e treaba mea să fac voluntariat, ci în acţiuni civice de rezolvare reală sau măcar de propuneri de proiecte pentru rezolvarea reală a problemelor cu care se confruntă.


- NICIUN ADVERSAR AL LUI CEL CE NU EXISTĂ NU A ÎNŢELES NICI PÂNĂ ÎN ZIUA DE ASTĂZI CĂ CEL CE NU EXISTĂ ESTE CEL MAI MARE RĂU ŞI CĂ CU EL NU MERGE DECÂT ORI LA BAL, ORI LA SPITAL. Dacă nu se înţelege că cine e cu cel ce nu există REPREZINTĂ UN PERICOL în primul rând pentru el, pentru că voit sau nu aduce exact idei perdante de la cel ce nu există, de aia periodic orice adversar al lui cel ce nu există, ascultându-l, mai dă de câte o dandana. Pentru că în detrimentul lui propriu, voit sau nu, îi face EXACT jocurile lui cel ce nu există, crezând că e mai bine aşa.


EU IAR SCRIU, IAR SCRIU DE POMANĂ, NIMENI NU CITEŞTE, PE NIMENI NU INTERESEAZĂ REALMENTE CE SCRIU EU AICI, CE SFATURI DAU, DE CE SUNT DEZAMĂGITĂ, DAR, CEEA CE E CEL MAI GRAV, NIMENI NU-ŞI PUNE MĂCAR ÎNTREBAREA NICI A 10 OARĂ DUPĂ CE-A IEŞIT RĂU FĂCÂND EXACT INVERS DECÂT EU AM CONSIDERAT CĂ TREBUIE DACĂ NU AR PUTEA MĂCAR SĂ MĂ ASCULTE FOARTE PUŢIN ŞI SĂ SE MAI GÂNDEASCĂ DACĂ CHIAR E BINE SĂ CONTINUE ÎN CEVA CE EU AM SPUS CĂ E RĂU DACĂ SE CONTINUĂ AŞA. De aia spun că nu ştiu ce-o să fac, nu cred că voi avea niciun aliat până la urmă, când va fi prea târziu, jocurile lui cel ce nu există făcute, zarurile aruncate, pe mine mita elcectorală cu siguranţă NU mă va convinge nici să susţin pe cineva sau pe altcineva, aia cred că e pentru toată lumea clar. Deci NU am ce să fac cu mita electorală pe ultima sută de metri, după patru ani în care m-am chinuit ca toate cele să explic măcar că unele lucruri nu sunt bune în materie de strategie a adversarilor lui cel ce nu există, dar degeaba, m-am chinuit în van. Ce dracu să fac cu mita? Poate ea să fie şi de 5000 de lei persoana. S-a luat, s-a cheltuit, s-a terminat, rămâne tot cel ce nu există primar. Exact acesta ar trebui să fie semnalul de alarmă: DACĂ NU AI REUŞIT SĂ ATRAGI SIMPATIE ÎN RÂNDUL ELECTORATULUI PE PARCURSUL A PATRU ANI, CU MITA ELECTORALĂ PE ULTIMA SUTĂ DE METRI AR FI CEA MAI MARE IDIOŢENIE SĂ CREZI CĂ POŢI CÂŞTIGA! În fine, nu mai vreau să-mi fac nici nervi, nu mai vreau nimica. DA, AM DECIS SĂ REIAU RĂZBOIUL, ACEASTĂ DECIZIE A FOST LUATĂ DATĂ FIIND ATITUDINEA INFECTĂ, DICTATĂ DE CEL CE NU EXISTĂ, A DNEI FLORINA MANOLACHE DE AZI, NU ARE LEGĂTURĂ CU NICIUN ADVERSAR POLITIC AL LUI CEL CE NU EXISTĂ, SITUAŢIA ÎN CEEA CE PRIVEŞTE ADVERSARII POLITICI AI LUI CEL CE NU EXISTĂ RĂMÂNE LA FEL, DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI PÂNĂ ACUM NU AM REUŞIT SĂ AM UN DIALOG CONCRET PENTRU A ARĂTA PĂRŢILE CARE NU SUNT BUNE, CU INFLUENŢĂ DE LA CEL CE NU EXISTĂ, DL. GRIGORE, DE EXEMPLU, CREDE, CĂ ACUM TREBUIE SĂ STEA. Îmi amintesc că în luna noiembrie 2015, cu alegeri în 2016, am scris că va candida. M-a sunat rugându-mă să... şterg, că el nu vrea... reclamă. Am spus atunci clar şi răspicat că nu se poate ca cu şase luni înainte de alegeri să nu vrea reclamă dacă tot s-a hotărât să candideze. Au venit alegerile, a pierdut alegerile, a venit campania, au început tot felul de atacuri mizerabile la adresa dlui Grigore, nu s-a putut reacţiona, pentru că oamenii NU au avut timp să-l cunoască pe dl. Grigore, normal. Cum să nu creadă că e interlop şi proxenet, în consecinţă? L-au cunoscut cumva, s-a arătat cumva? NU, s-a arătat exact pe ultima sută de metri, păi, putea să fie oricine, nu vă supăraţi! Inclusiv hoţ, inclusiv interlop, inclusiv proxenet, oamenii de unde naiba să ştie că cel ce nu există minte ca un porc şi că nu-i aşa? Iar acum se repetă greşeala timpului extrem de scurt în care să se facă cunoscut. Ca să nu mai vorbesc inclusiv de faptul că n-are timp să vadă care îi va fi echipa şi aşa mai departe. Dar eu vorbesc, eu aud, eu scriu, eu tocesc tastele laptop-ului degeaba. N-avem ce să facem aşadar! DECI EU REIAU RĂZBOIUL, ÎN REST, FIECARE N-ARE DECÂT SĂ FACĂ CE-O VREA. Dar dacă vine cineva la mine, cu atitudine batjocoritoare gen "mică", "proastă", "cerşetoare", "îndrăgostită lulea de cel ce nu există", mai bine NU mai vine, stă departe de mine, nu de alta, dar ca să nu cumva să-mi ies din draci!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 31 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Octombrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri