EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Martie » 8 » Regret ENORM că am susţinut echipa ALDE a dlui Grigore! Am fost păcălită, dar LUCRURILE NU VOR RĂMÂNE AŞA! Vă asigur!
1:24 PM
Regret ENORM că am susţinut echipa ALDE a dlui Grigore! Am fost păcălită, dar LUCRURILE NU VOR RĂMÂNE AŞA! Vă asigur!

În cele ce urmează, voi continua prezentarea şedinţei de consiliu din data de 28 februarie 2018. Aşa cum spuneam, voi ataca absolut toate hotărârile luate cu votul lui Cristian Ionescu, Nicuşor Dumitru, Dumitru Vâlcomeanu şi Mihai Aristide, NU RENUNŢ sub nicio formă, NU am nici cel mai mic chef să-i dau apă la moară lui cel ce nu există, să vedem ce spune şi instanţa dacă este sau nu legal să se revină asupra demisiei. MĂ ÎNDOIESC CUM NU SE POATE MAI SINCER. Nimeni nu mă poate convinge de contrariu. EU NU FAC JOCURILE LUI CEL CE NU EXISTĂ. SUB NICIO FORMĂ PE ALE LUI CEL CE NU EXISTĂ. Ştiu că a încercat prin păcăleală iar că ar fi OK să rămână lucrurile aşa. Din punctul meu de vedere, lucrurile aşa NU vor rămâne, pentru că eu NU asta am votat, NU mă interesează asta, ca să ne înţelegem bine. EU NU MI-AM DAT VOTUL PENTRU CEL CE NU EXISTĂ ÎN CAMPANIA DIN ANUL 2016. Iar dacă stau bine să mă gândesc, în acest context, atunci nu ştiu de ce-a mai existat şi o listă. Candida dl. Gheorghe Grigore independent. Nu lua primar, devenea consilier şi cu asta basta. În mod normal, ar fi trebuit să votez atunci lista PNL-ului, nu circul acesta în favoarea lui cel ce nu există, prin păcălire. Ce s-a întâmplat cu această listă de oameni de nimic? Păi, s-a întâmplat să nu ia PNL-ul mai multe voturi valide anti-cel ce nu există, cetăţenii fiind păcăliţi că şi ALDE este tot împotriva lui cel ce nu există. E corect sau nu-i corect ceea ce scriu? NOI AM FOST PRACTIC PĂCĂLIŢI SĂ SUSŢINEM O LISTĂ DE OAMENI ANTI-CEL CE NU EXISTĂ, CARE ACUM FAC JOCURILE LUI CEL CE NU EXISTĂ CU MULT ENTUZIASM. Or, în contextul acesta este şi treaba mea fără niciun fel de discuţii. Să vedem şi instanţa ce zice, dacă se putea reveni sau nu după demisie, să vedem şi Parchetul ce zice şi aşa mai departe.


Cel ce nu există a avut întotdeauna câştig de cauză, pentru că adversarii săi au fost slabi, nu au ştiut ce vor, au fost uşor manipulabili şi păcălibili. Nu este şi cazul meu: eu ştiu bine ce vreau şi chiar dacă ar fi să stau o viaţă până la adânci bătrâneţi să mă ţin de capul lui cel ce nu există, eu nu voi renunţa şi eu cred în şansa ca infracţiunile lui cel ce nu există să fie aduse în faţa legii, pur şi simplu. De aceea nu voi renunţa la aceste demersuri, NU ARE NIMENI ÎN NICIO MODALITATE CUM ANUME SĂ MĂ CONVINGĂ ÎN VREUN FEL SAU ALTUL.


Îmi pare rău pentru dl. Gheorghe Grigore, ştie toată lumea că l-am susţinut, dar pe el, nu comedia asta, de acum încolo nu-l mai susţin. Şi-o spun public. De ce? Pentru că la toate mizeriile astea, la adresa cetăţenilor, în primul rând, trebuia să aibă şi el nişte reacţii. Noi am votat ALDE pentru el, el, din câte se vede, a renunţat la luptă, lăsând un Consiliu Local compromis şi ilegal, iar eu, stând din afara Consiliului, să demasc ilegalităţile, mai dându-mi-se şi peste mână. NU, NU VOI ACCEPTA NICIODATĂ SĂ TAC CĂ E VÂLCOMEANU ÎN CONSILIU ŞI-I CONFERĂ MAJORITATEA LUI CEL CE NU EXISTĂ. Nu voi accepta niciodată să tac şi să văd cu câtă înverşunare se susţin Cristian Ionescu şi cel ce nu există reciproc, iar eu, eventual, să nu scriu nimic. Dl. Gheorghe Grigore poate să candideze la un nou mandat, eu, una, personal, nu o să-l mai susţin, pentru că, dacă l-am susţinut, m-am ales cu un Consiliu murdar şi aservit lui cel ce nu există. Păcat! Dl. Grigore, măcar pe Facebook, măcar undeva, trebuia să intervină, trebuia să aibă o reacţie la mizeria asta! EU M-AM SĂTURAT SĂ TAC ŞI SĂ ÎNGHIT. BOMBOANE PRO-CEL CE NU EXISTĂ DIN PARTEA UNORA PUŞI PE LISTĂ DE DL. GHEORGHE GRIGORE, DAR AZI, ÎN MOD EVIDENT, DUŞMANII MEI, ALIAŢI CU CEL CE NU EXISTĂ. Dacă ştiam aşa, nu mai votam, ce sens avea? Dl. Grigore trebuia să-şi adune oamenii care erau anti-cel ce nu există, să continue lupta cu cel ce nu există. Îmi pare rău, nu cu Mihai Anghel, pentru că Mihai Anghel nu a greşit cu nimic, nu Mihai Anghel s-a zbătut să fie dat afară din consiliu. Mi-a ajuns şi mie cuţitul la os cu aceste susţineri. EU NU ÎL VOI SUSŢINE NICIODATĂ PE CEL CE NU EXISTĂ, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM BINE! Şi cred că am spus tot ceea ce trebuia să spun.


REGRET, REGRET ENORM CĂ AM SUSŢINUT O ECHIPĂ, PE CARE O CREDEAM COMPETENTĂ ŞI APTĂ SĂ-MI REPREZINTE INTERESELE ŞI M-AM ALES CU CE M-AM ALES. Cu siguranţă asta nu o să se mai întâmple. Eu îmi văd de demersurile mele şi NU fac aceste demersuri pentru dl. Gheorghe Grigore, el poate face în nume personal demersuri, eu fac aceste demersuri pentru susţinerea mea din 2016 înşelată. NU AŞA CEVA AM VOTAT EU. CA SĂ NE ÎNŢELEGEM BINE! Nu renunţ nici la demersurile mele legale - ştiu că asta îşi dorea cel ce nu există foarte mult - nici la lupta mea împotriva lui cel ce nu există, dar şi a trădătorilor mei. EU AM SUSŢINUT CEEA CE S-A VRUT A FI O PUTERNICĂ ECHIPĂ ANTI-CEL CE NU EXISTĂ. Dacă nu mai este echipă puternică anti-cel ce nu există echipa dlui Grigore, NU am ce anume să susţin. Şi cu asta cred că am spus tot. Mă apuc de scris, de formulat şi plângeri penale şi toate celelalte care era necesar să fie făcute. NU aveam niciun interes să obţin eu terasă ilegal, să obţin eu nu ştiu ce comedii, desigur. Ca atare, interesul meu legitim a fost batjocorit, REGRET ENORM CĂ AM SUSŢINUT ACESTE PERSONAJE OBSCURE, în niciun caz NU mă sucesc de partea lor, că n-am înnebunit şi cu asta cred că am spus totul, pur şi simplu.


Mirela Predan

Vizualizări: 67 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri