EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Septembrie » 3 » REGULILE DRASTICE ALE UNEI ECHIPE UNITE ANTI-CEL CE NU EXISTĂ
5:08 PM
REGULILE DRASTICE ALE UNEI ECHIPE UNITE ANTI-CEL CE NU EXISTĂ


Cum bine se poate observa muncesc, iar munca mea se vede. Mai e şi latura nevăzută, dar nu cea legată de Primăria Snagov, aşa cum e normal. În ceea ce priveşte Primăria Snagov, am transparentizat total activitatea, cu costuri cu tot. Ca să nu mai fie niciun element de discuţie că stau, nu fac nimic, vreau să vin să mănânc, să beau, să mai ştiu eu ce să fac, iertaţi-mi expresia, cred că aţi înţeles, e vorba de f... NU, nu mă interesează nici una, nici alta. Dacă n-aş mai da banii pe atâtea procese şi atâtea sesizări şi atâtea plângeri, aş avea boierie, credeţi-mă şi ce să mănânc şi ce să beau, că de f... nu-mi arde să mă f... pretendenţi ar fi cu duiumul, pentru Dumnezeu... Nu vreau eu, nu că nu vor ei. Bun. MIE ÎMI ARDE DE TREABĂ. REPET IDEEA, ESTE NEVOIE DE O ECHIPĂ DE OPOZIŢIE AICI ŞI ACUM. Cu oameni capabili, cu oameni integri şi cu oameni nemânjiţi, dar care să nu fie batjocoriţi de nimeni şi trataţi în derâdere pentru muncă, în schimb să fie ridicaţi în slăvi ăia care nu fac nimic, mănâncă, beau şi ffff.... Ca să nu existe după aceea motive de neînţelegeri sau că n-am zis sau că n-am făcut sau că nu se ştie ce şi cum şi ce vreau eu, vreau să ne înţelegem clar şi ce spun eu:


DA, VREAU O ECHIPĂ, E SINGURA ŞANSĂ PENTRU ELIBERAREA DE CEL CE NU EXISTĂ ŞI DE MIZERIILE LUI. ÎN ACEASTĂ ECHIPĂ TREBUIE SĂ FIE CÂTEVA REGULI:


1. NIMENI NU SE ALIAZĂ CU CEL CE NU EXISTĂ, NU SE ÎMPRIETENEŞTE CU EL, NU STĂ CU EL LA TACLALE - Nu mă interesează, tânăr, bătrân, fost primar, fost consilier, actual consilier, fost candidat degeaba, fost candidat cu şanse, nu mă interesează ce şi cum. Eu respect şi bătrâneţea, şi experienţa DAR FĂRĂ CEL CE NU EXISTĂ BOT ÎN BOT. Atunci nu mai respect nimic şi nu mai are ce să caute în această echipă persoane de acest gen. NU face nimeni pe spionul, NU există "fac afaceri cu cel ce nu există, dar cu sufletul sunt alături de voi", lasă că mă întâlnesc cu cel ce nu există, merg cu el la masă la petreceri şi vă zic şi vouă ce... părere are despre voi. NU mă intersează părerea lui cel ce nu există despre mine, din simplu motiv că ştiu că mă urăşte sincer. Mai mult de atât ce poate să-mi spună că a zis cel ce nu există despre mine? Punct! Deci regula de aur este FĂRĂ CEL CE NU EXISTĂ. Dacă nu, ori pleacă de tot la cel ce nu există, ori plec eu din echipă şi punct. Păi, dacă mă împac şi eu cu cel ce nu există şi mă aliez şi eu cu el ce-are? Nu, acum pe bune! Dacă astfel de persoane mai sunt tolerate, să nu ne mai mirăm de ce ne trezim cu plângeri halucinante clasate, într-o bună zi o să ne trezim aiurea şi cu... cătuşe la mâini. Pentru că prea punem botul să avem încredere în toată lumea care e cu cel ce nu există! Două săptămâni şi nu că n-am lucrat nimic, dar două săptămâni nu m-am mai ocupat cum trebuie de situaţie şi a ieşit un balamuc central. S-a văzut. DECI NU EXISTĂ TOLERANŢĂ PENTRU PRIETENI CU CEL CE NU EXISTĂ. CINE E PRIETEN CU CEL CE NU EXISTĂ, PRIETEN CU CEL CE NU EXISTĂ RĂMÂNE, N-ARE DECÂT! Îl las în pace, îi apreciez poziţia de a se retrage şi de a ne lăsa în pace, nu-l atac, e opţiunea lui, NU MĂ ENERVEZ DECÂT ATUNCI CÂND SE CREDE ŞMECHER ŞI ARE IMPRESIA CĂ POATE FACE JOCURI ŞI COLO, ŞI COLO, ADICĂ ŞI CU NOI, ŞI CU CEL CE NU EXISTĂ ŞI CREDE CĂ EL E O EXCEPŢIE (MĂI, SĂ FIE!), CĂ POATE SĂ FACĂ ORICE.


CA SĂ RECAPITULEZ: PRIMA REGULĂ A JOCULUI E FĂRĂ CEL CE NU EXISTĂ!


2. DIN ACEASTĂ ECHIPĂ NU AU CE SĂ FACĂ OAMENI FĂRĂ CĂPĂTÂI - Şi când spun oameni fără căptâi mă refer NU la oameni săraci (şi eu am fost săracă, prea grozav n-o duc nici eu, sunt la limita de plutire, de supravieţuire, nu mă scald în niciun lux), ci la panarame (inclusiv masculine) ca şi caracter: care nu fac nimic, bâţâie din fund şi se milogesc. Respinşi de cel ce nu există şi luaţi la înjurat, au venit să căpuşeze aici cu tot felul de necesităţi, dar care nu fac nimic. Avem nevoie de oameni care să se implice. De la ce nivel pot şi cum pot şi cum se pricep. Când e bună-voinţă şi dorinţă de implicare se vede, când e doar... fum, e doar fum... Şi atât... Nu ne mai interesează să pună oprelişti mai degrabă, să fugă primii de frică, să nu se bage, să pretindă în schimb, să toace resurse, să petreacă, să căpuşeze într-un cuvânt! DECI NU NE INTERESEAZĂ. Echipa trebuie gândită ca un tot de resurse limitate, în care cei care nu fac nimic, nu au ce să caute, pentru că pe urmă să nu ne mirăm când ne trezim cu tot soiul de comedii, de aberaţii, de trădări halucinante etc. Cu astfel de oameni nici nu am ce să discut, pentru că oricum nu sunt interesaţi de discuţia publică legată de Primărie, dacă ajungem eventual pe la vrăjitoare pe post de televiziune, acesta este nivelul lor, atâta pot ei. Dar nu ne mai mirăm de ce.

 

3. NU EXISTĂ MILĂ, EXISTĂ MUNCĂ - Sigur, fiecare om are necesităţi. Primordiale sau de mai mult, în plus. Cine zugrăveşte bine, aia face, zugrăveşte, şi-a luat banii pe munca de zugrăvit prestată, a plecat, e un serviciu ca oricare altul, dar cine vrea să fie într-o echipă politică de luptă, vine într-o echipă politică de luptă şi se pricepe la asta. Încă o dată ţin să repet: oricine are necesităţi, însă legea economiei este ca pentru acoperirea unor necesităţi să faci ceva, altceva decât datul din gură aiurea, vorbitul aiurea şi prostii, eventual pe la cel ce nu există. Astfel de oameni mă pun şi pe mine în pericol. Dacă discut cu ei una, mă toarnă imediat în partea cealaltă şi tot aşa. N-o scoatem la capăt deloc. Nu ştiu, are 10 copii şi l-a dat afară din avocatură, nu-i problema mea, nu l-am pus eu să-i facă sau să facă prostii să rămână fără serviciu. Nu-i nici problema dlui Grigore, ca să ne înţelegem în concret. Când n-ai nimic de făcut, în disperare, sigur că încerci să impresionezi pe unde se poate. Dar vreau şi eu să văd un om care, deşi are ceva de făcut, altceva, vine totuşi cu inima deschisă, din convingere. Încă o dată repet: necesităţi au absolut toţi, nu se pune problema. Ca să primeşti, trebuie să oferi. Punct.


4. LIDERUL TREBUIE SĂ ŞTIE SĂ FIE ALĂTURI DE ECHIPĂ - În mod incontestabil, nu numai echipa trebuie să fie alături de lider, ci şi liderul alături de echipă. Repet ideea: dacă chiar se implică şi e OK, iar treaba asta se vede (se vede clar cine nu face nimic, cine încurcă, cine încircăreşte atmosfera şi cine chiar face ceva sau măcar se străduieşte să facă, cu responsabilitate, fără temeri, fără să se bage puţin mai pe la fund de frică), nici liderul nu-l neglijează, nu face promisiuni fără acoperire, nerespectate, nu dă ordine contradictorii de nu mai ştie omul ce să facă, nu îl desconsideră pe cel care chiar se implică. Îl ajută să-şi desfăşoare munca în bune condiţii, nu ba hăis, ba cea, cum îi vine lui...  Până la proba contrarie, nu trebuie să fie tratat nimeni nici cu neîncredere, cu suspiciune, nu trebuie să existe loc de frustrări: hahalerele sunt recompensate, cel care munceşte nu contează munca lui.


Sigur că dacă nu se stabileşte o ierarhie A VALORILOR în funcţie de lupta anti-cel ce nu există, ci după necesităţi ca în comunism, nici nu va fi posibilă detronarea lui cel ce nu există. Va rămâne mult şi bine şi dăinuitor... În mod cert. În schimb se crează frustrări, se iscă scandaluri, oamenii se supără şi pleacă, nici cel care rămâne nu se adevereşte a fi de treabă, pleacă la cel ce nu există, mai formulează o plângere penală pe la DNA, mai şi-o ia în cap cu câte o aberaţie. Mi se pare corect. Pentru că nu există o ierarhie a valorilor. Evident că şi ţinta trebuie să fie bine definită: adică asta vrem să facem: SĂ-L ÎNLĂTURĂM PE CEL CE NU EXISTĂ, SĂ-L BĂGĂM ÎN PUŞCĂRIE PE CEL CE NU EXISTĂ, SĂ ARĂTĂM POPULAŢIEI CÂT A FURAT CEL CE NU EXISTĂ ŞI CUM BATJOCOREŞTE LEGEA CEL CE NU EXISTĂ, NU AZI NE PROPUNEM UNA, MÂINE ALTA ŞI-O SCĂLDĂM PÂNĂ DUPĂ ALEGERI. După alegeri când primar va ieşi tot cel ce nu există, bineînţeles.


Alte pretenţii N-AM! Dar dacă nu se întâmplă asta şi într-un timp relativ scurt, dacă oameni valoroşi (NU mă refer la mine) sau devotaţi luptei anti-cel ce nu există sunt marginalizaţi, trataţi în derâdere, în schimb sunt păsuite hahalerele, eu NU mă mai împac cu cel ce nu există oricum NICIODATĂ! Mie îmi este absolut clar că omul e bolnav psihic. Dar îmi văd de treaba mea, de serviciul meu, de problemele mele personale şi nu mă mai implic şi ce-o ieşi o ieşi, nu mai e problema mea, nu mai îmi asum nicio responsabilitate. Cel mai probabil o să iasă foarte prost, probabil prost dacă nu se ţine cont de cele mai sus expuse de mine în alcătuirea echipei, cel ce nu există primar înapoi, vine Curtea de Conturi, mai găseşte nelegiuiri cu duiumul, dar vine şi le găseşte degeaba, nimeni nu se bagă, toată lumea tace, toată lumea e mulţumită, toată lumea se comportă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, nu se sinchiseşte nimeni, e linişte, e pace, doar când vine campania atunci se agită, dar se agită pentru el, nu pentru noi, iar noi nu suntem proştii care să-l mai credem că pentru noi se agită, s-a văzut de prea multe ori de la cei care au deţinut puterea (nu mă refer numai la cel ce nu există) ce-au făcut cu ea, probabil că în blazarea generală, electoratul se va fărâmiţa, personal, nu mă prezint la vot!


DEOCAMDATĂ, AŞA CUM SPUNEAM, ESTE NEVOIE DE ACEASTĂ UNITATE DE OPOZIŢIE! DAR PE URMĂ TREBUIE GÂNDITĂ O STRATEGIE COMUNĂ (CAM LA ANUL PE VREMEA ASTA ÎN MOD CERT) CARE SĂ NU-I MAI PERMITĂ LUI CEL CE NU EXISTĂ SĂ-ŞI FĂRÂMIŢEZE ELECTORATUL OPOZANT. Cine NU are şanse, NU candidează, se fac sondaje, se fac de toate. Deci NU stăm că... să vezi, dar candidează cinci, fiecare se dă în stambă şi se bate cu pumnii în piept că el îl învinge pe cel ce nu există, cu orgoliu, cu de toate! NU AŞA. ÎN 2016 S-A VĂZUT CE A ÎNSEMNAT FĂRÂMIŢAREA NUMAI ÎN DOI.


Personal, la cum se prezintă acum problema, PĂREREA MEA SINCERĂ ESTE CĂ PRIMA ŞANSĂ DE A SCĂPA SNAGOVUL DE CEL CE NU EXISTĂ ESTE A DLUI GHEORGHE GRIGORE. De aia poate uneori critic dur şi mă intrigă anumite aspecte din jurul lui. Dacă şi el se poticneşte, dacă şi el greşeşte, altă şansă nu mai avem, că nu are cine, acuma fără discuţii. Sigur, doritori sunt mulţi, dar trebuie să şi poată vreunul chiar să se ridice şi să fie la un anumit nivel. Nu e nimeni. De aceea mi se pare deosebit de important să ne unim în jurul lui. Dacă nu se va modifica legea referitoare la alegerea primarilor într-un singur tur, dacă nu este dat afară din PSD cel ce nu există, este clar că NU mai au ce căuta mai mulţi candidaţi contra lui cel ce nu există! FĂRĂ DISCUŢII. CU ASTA AM SPUS TOT. Acest candidat cu şansele cele mai mari este dl. Gheorghe Grigore şi toată lumea trebuie să înţeleagă. Pentru că nici Vasile Dumitru, nici Mihai Anghel, nici alţii şi alţii nu vor lua alegerile în contradictoriu cu cel ce nu există şi cu mai mulţi. Sigur că trebuie găsită o variantă rezonabilă de echipă pentru toată lumea. Nu am spus că unu e prost, că altul nu e bun, Doamne fereşte, CI CĂ TREBUIE SĂ REALIZĂM TOŢI CĂ DACĂ NU EXISTĂ UN CANDIDAT UNIC ANTI-CEL CE NU EXISTĂ, VOTUL ANTI-CEL CE NU EXISTĂ SE VA FĂRÂMIŢA ŞI VA IEŞI IAR O COMEDIE CU CEL CE NU EXISTĂ PRIMAR DE ZILE MARI. Vorbesc foarte serios ce vorbesc. Nici ei nu vor fi primari, nici normalitate nu va fi la Snagov, deci nu mai vreau încăpăţânare. Dar deocamdată nu-i momentul să discutăm despre asta acum, pentru că e prea devreme. Deocamdată trebuie să ne axăm pe ce avem de făcut acum: echipă de opoziţie din care să NU facă parte nimeni din cele patru categorii mai sus descrise. PRIMA REGULĂ E FĂRĂ CEL CE NU EXISTĂ. Celelalte trei reguli sunt şi ele importante, dar prima regulă e FĂRĂ CEL CE NU EXISTĂ. Deocamdată, câtă vreme s-au acceptat şi... prieteni cu cel ce nu există, şi persoane apropiate lui, şi persoane care fac afaceri cu el, e clar de ce mi-au venit şi mie la un moment dat dracii şi-am zis că renunţ. Păi, ce numai pentru unii se poate cu cel ce nu există? NU VORBESC DESPRE OAMENI CARE AU FOST, DAR CARE ACUM NU MAI SUNT. VORBESC DESPRE OAMENI CARE SUNT ACUM. De aici încolo, cine trece cu cel ce nu există, exact cu cel ce nu există rămâne. Următoarele trei reguli sunt reguli, la rândul lor, esenţiale de care să se ţină cont!


Mirela Predan

Vizualizări: 57 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri