EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » August » 15 » Reminiscenţa şi revanşa PROSTIEI de tip comunistoido-securistic, vinovata pentru masacrul din Piaţa Victoriei
3:25 AM
Reminiscenţa şi revanşa PROSTIEI de tip comunistoido-securistic, vinovata pentru masacrul din Piaţa Victoriei


Tinerii noştri care n-au mai prins regimul, au învăţat vineri lecţia de comunism. Acum trebuie să le dăm şi noi lecţia de democraţie prin arestare!

 

Eu încă nu-mi revin din şoc. Degeaba se găsesc unii să compare cu protestele din 2012 care au condus la căderea Guvernului Boc. E incomparabil şi atunci a căzut totuşi Guvernul Boc. Acum, într-o nesimţire totală, nu cade nimeni. Doar comunicate de presă nesimţite, cu o propagandă abjectă care să nu explice nimic cum de a fost aşa ceva posibil, doar revărsări de ură şi de manipulare ordinară la adresa lui Iohannis şi nimic mai mult. Să ne înţelegem bine: a fura e una. Aş fi stupidă să cred că Iohannis n-a furat. A UCIDE E ALTA. Or, ceea ce s-a întâmplat vineri se cheamă genocid. De la mineriade încoace aşa ceva nu s-a mai întâmplat. Nu există termen de comparaţie. Şi mă şochează nesimţirea cu care se încearcă propagandistic să se susţină de parcă am fi o naţie de cretini că Jandarmeria a acţionat corect. Cum putea să acţioneze corect gazând 100.000 de oameni şi bătând pe oricine îi ieşea în cale? Coordonată să facă asta de Cătălin Paraschiv, şeful uneia dintre brigăzi, pentru că imaginile din seara asta m-au convins realmente. Eu am crezut că sunt nişte idioţi pe acolo prin Jandarmerie care pur şi simplu au acţionat de capul lor din sadism. NU, nici vorbă, aşa au fost coordonaţi să facă. Iar lipsa de explicaţii faţă de ceea ce s-a întâmplat, ba dimpotrivă, afirmaţiile stupide că Jandarmeria ar fi acţionat corect, fără nicio argumentaţie plauzibilă, mă umplu de mânie şi de furie. Cât de cretin ai fi, trebuie să ştii că după ce te asociezi cu o astfel de manifestare locul tău este ÎN AFARA ORICĂREI PUTERI, iar dacă ai coordonat aşa ceva, locul tău este la puşcărie. Nicio demisie, nimic. Nici măcar a şefului Jandarmeriei, căruia îi expira... interimatul şi a fost pus adjunctul, la fel de criminal şi el. Nu ştiu unde ne trezim aici şi cum şi-au permis unii să pună un aparat de represiune de acest tip pe o populaţie care îşi susţinea ideile antiguvernamentale fără ca Guvernul să pice imediat şi să se facă alegeri anticipate.


NU este posibil ca la patru zile după ce am reuşit să rămân şocată şi o planetă întreagă a rămas şocată faţă de ceea ce s-a întâmplat în România, niciun oficial să nu dea decât fie declaraţii belicoase şi nimeni să nu se autosesizeze pentru propagandă de război, pe de-o parte, iar pe de altă parte, NU este posibil să nu se cunoască nici până acum, într-un mister total, pe pieile noastre, cu ce substanţe anume s-a dat. Mi se pare inuman să fim ţinuţi în ignoranţă în România, pretins stat de drept, în anul 2018. Nu mai este vorba despre un caz izolat, un primar nebun care pe la Cuca Măcăii taie şi spânzură şi de analfabet ce e nu ştie ce e aia presă şi face abuzuri. Discutăm despre un abuz la nivel înalt, care va rămâne în istoria acestei ţări, într-un mod incontestabil, aşa cum au rămas şi mineriadele, discutăm despre un abuz pentru care NU a plătit nimeni şi nimeni nu are nicio explicaţie. Dacă Guvernul era inocent, să presupunem prin absurd, iar Carmen Dan nu coordona chiar ea acest genocid, drept pentru care trebuie să răspundă penal ca atare, se delimita de astfel de fapte abominabile în secunda doi, aşa cum s-a delimitat Ecaterina Andronescu şi a cerut demisia Guvernului Dăncilă. Deci orice pesedist sănătos la cap, cu toţi boii acasă NU avea cum să pretindă că Jandarmeria ar fi acţionat corect, în ciuda evidenţei sutelor, poate miilor de înregistrări filmate că situaţia stă cu totul şi cu totul altfel.


Nu putem fi minţiţi într-un mod atât de ordinar. Am văzut oameni cu şapte clase care înjurau în limbajul lor simplu la jandarmi de mama focului pentru ceea ce-au făcut acolo. Darămite intelectuali. Să-i păcăleşti aşa cu... o bomboană. Nu se poate. Nici cei care s-au prezentat cum s-au prezentat la mitingul pesedeului, aduşi cu autocarele de la dracu cu cărţi şi lipsiţi de cultură nu cred că mai înghit acum gogoaşa. Lor le-ar fi plăcut să fie gazaţi? Doamne fereşte! Au venit, au fost scoşi de PSD, pentru un ban au venit la Bucureşti, le-a plăcut plimbarea, dar cum să-i gazezi? Cine era nebunul care să poată susţine aşa ceva oricât de anti-Dragnea înflăcărat ar fi fost? Nu am auzit pe nimeni să facă altceva decât să râdă de ei, în niciun caz să susţină împotriva lor măsuri dramatice. Deci nici măcar aceia nu cred că mai pot crede în PSD şi nu pot condamna ce s-a întâmpla acolo. Pentru că discutăm despre empatia umană, în definitiv, indiferent de studii sau de mediul în care trăim. Se putea întâmpla oricui, ba chiar şi unuia care e anti-Iohannis, care a fost votant PSD. Deci nu se mai poate şi NU se poate susţine o democraţie aşa. Este cum nu se poate mai clar că aşa nu se poate.


NU este posibil ca nimeni să nu fi demisionat, împietrit într-o propagandă înfiorătoare, jalnică. Nu se poate ca nimeni să nu fie deja în arest preventiv, da, în arest preventiv, pentru că este clar că aceşti sadici reprezintă în mod cert pericole sociale! OR, INSTITUŢIA ARESTULUI PREVENTIV ESTE FĂCUTĂ TOCMAI PENTRU PERICOLE SOCIALE. TOCMAI PENTRU PERICOLE SOCIALE. Adică în 2018, în epoca telefoanelor mobile cu camere de filmat, când ai atâtea probe, atâtea probe incontestabile, nu poţi să mai susţii o aberaţie securistică de diversiune, aia este clar. Normal că torţionarii ăia pregătiţi de Securitatea ceauşistă care au făcut pe grozavii că rezolvă ei problema manifestanţilor după care fac propagandă şi manipulare şi scapă, de idioţi ce-au fost şi retardaţi în trecut n-au putut anticipa că în ziua de azi sunt peste tot camere şi oricine are acces la o cameră de filmat, pe care nu o poţi contrazice cu propagandă mârşavă. Asta mergea în anii 90 când tot ei şi-au incendiat singuri autobuzele ca să-şi justifice atacul, au mai trecut zeci de ani ca să descopere Parchetul treaba asta, acum NU mai merge la fel, acum nu se mai poate la fel. În epoca Facebook-ului, părerile nu mai sunt ţinute de oameni doar pentru ei. Toată lumea povesteşte pe Facebook ce s-a întâmplat oripilată, toată lumea condamnă, este un fenomen pe care NU ai cum să-l ţii sub control cu propagandă. Nu mai există un grup de jurnalişti cunoscuţi, unii de casă, ceilalţii răi, dar nu... de nemituit. Acum oricine poate fi jurnalist şi poate face pe Facebook o relatare oculară, iar dacă mai este însoţită şi de un filmuleţ ceva e clar. TREI MINUTE NUMAI DE FILMARE DISTRUGE ORICE PROPAGANDĂ. ORICE PROPAGANDĂ. Iar retardaţii ăia comunistoizi care s-au dat grozavi din fosta Securitate atât de întorşi în timp au fost că au crezut că sunt experţi şi merge iar cu propaganda şi nemernicia de la mineriade. NU, NU MAI MERGE AŞA. CINEVA TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ, PENTRU CĂ ALTFEL SE ARUNCĂ REALMENTE ÎN AER NU MAI PUŢIN DE 30 DE ANI DE DEMOCRAŢIE CÂŞTIGATĂ CU FOARTE MARE GREUTATE, CU ENORME SACRIFICII ŞI CU MULT JAF DIN BANI PUBLICI. O BRUMĂ DE DEMOCRAŢIE, PENTRU CĂ NU ESTE TOTALĂ, DAR NICI LA MODUL LA CARE SĂ NU AI SIGURANŢA MERSULUI PE STRADĂ ŞI A PARTICIPĂRII LA UN PROTEST PAŞNIC FĂRĂ SĂ TE ALEGI CU CAPUL SPART DE... JANDARMI ŞI INTOXICAT CU NU SE ŞTIE NICI ACUM CE SUBSTANŢE.


Cea mai mare dobitocenie a fost să se dea cu substanţe interzise în ţările civilizate, iar apoi să păstreze tăcerea asupra acestor substanţe. Dumnezeule! Dar răspunzi penal imediat pentru ce-ai făcut. Nici nu se pune problema, nu se poate, iar mai devreme sau mai târziu tot o să se afle. Şi atunci când se va afla, va fi dezastru de puşcărie, dezastru. Nici nu se pune problema că nu va fi acest dezastru pentru tine criminalule care ai ordonat. TĂCEREA ACEASTA APĂSĂTOARE, LIPSA DE REACŢIE DIN PARTEA OFICIALILOR PSD IMPORTANŢI SUNT ALTE NEMERNICII CARE ARATĂ CARACTERUL INFECT ŞI DE TURMĂ AL PESEDIŞTILOR. Dacă era deştept, ceea ce nu e, Dragnea însuşi văzând că e groasă, extrem de groasă treaba, ieşea public şi se delimita de astfel de gesturi incalificabile, o sacrifica pe ministresa Carmen Dan, chiar dacă nu mişca un deget fără el şi dădea o aparenţă de normalitate. Dar nu, nici pomeneală, există o solidaritate criminală, cu un tupeu incomensurabil şi abominabil aici, la mijloc. Chiar dacă a ieşit groasă, se vede, se simte în clar solidaritatea şi lipsa de disponibilitate de a sacrifica fie şi-un singur om, mână în mână cu ei, cu toţi, cu criminali, cu securişti cu tot. Dacă ar fi inteligenţi, dar NU sunt, nici strategi NU au, cei de la vârful partidului ar fi trebuit să realizeze măcar gafa inadmisibilă pentru un pretins stat democratic pe care au făcut-o şi să se delimiteze fie şi măcar voalat de astfel de fapte, repet, abominabile, care au şocat o lume întreagă.


Traian Băsescu avea sadismul de a-i aresta pe cei care îi erau nesuferiţi lui şi opozanţi dintr-o mare de corupţi, aveai de unde alege, dar nu şi-a permis să facă cu populaţia circ NICIODATĂ. Probabil că dacă ar mai fi fost preşedinte şi s-ar fi strigat aşa împotriva lui, n-ar fi dat ordin de gazare niciodată, dacă nu ar fi ieşit chiar prin piaţă şi nu ar fi răspuns golăneşte la provocările verbale. E de apreciat din punctul acesta de vedere. Ion Iliescu a chemat minerii şi le-a mulţumit, la unicul post de televiziune de la acea vreme, TVR, când s-a mai dezvoltat democraţia niţeluş a lăsat pe toată lumea să-l înjure, n-a mai apăsat butonul de comandă anti-oameni. A făcut tot ce-a vrut el, deţinând puterea prin serviciile secrete, dar nu s-a putut vorbi de gazare. S-a adecvat momentului, a vrut să se scoată pe sine un erou deşi nu era deloc eroic ce-a făcut la Revoluţie cu uciderea oamenilor, nici la mineriade şi condiţiile de atunci nu i-au permis. Mă îndoiesc sincer că Iliescu ar fi aut lipsa de raţiune să mai facă vreo mineriadă dacă ar fi fost atâtea telefoane cu camere ca astăzi. Nu cred. Sincer. Nici pomeneală. Au fost atâtea guverne, până şi Guvernul Roman a căzut în urma mineriadei. Acum, cel mai prost, dar cel mai prost Guvern - şi-o spun cu mâna pe inimă - cel mai prost Guvern de după 90 încoace se încăpăţânează să nu cumva să cadă. Având în frunte cel mai prost premier de după 90 încoace şi nu sunt deloc singura care am această opinie. Din păcate.


Nu-mi mai rămâne decât curiozitate cum se va sfârşi acest coşmar, pentru că odată şi odată trebuie să se sfârşească. Nu se poate. PROSTIA RIDICATĂ LA RANG DE VIRTUTE CU REACTIVAREA UNOR VECHI SECURIŞTI SĂ COORDONEZE EI ABERANT NIŞTE TÂMPENII A FOST CEA MAI FATALĂ GREŞEALĂ PE CARE O PUTEA FACE LIVIU DRAGNEA, IAR SOLIDARITATEA ASTA TÂMPEASCĂ CU FELICITĂRI CA STRATEGIE, ÎNTR-O ISTORIE CARE ÎNCĂ ÎŞI AMINTEŞTE ŞI CONDAMNĂ DRAMATIC MULŢUMIRILE ADUSE MINERILOR DE ION ILIESCU MĂ FACE SĂ CRED CĂ TRĂIESC ÎNTR-UN REAL COŞMAR. Cât de dobitoc poţi fi să crezi că în România anului 2018, cu Internet la îndemâna oricui şi cu 100 de canale de televizor, imbecilitatea asta se mai poate. S-a tot vorbit despre Antena 3. Dar cine dracu se uită la Antena 3 sau cine dracu nu ştie cine e patron acolo? Haideţi să fim serioşi! Sunt atâtea canale, e un segment infim de populaţie care numai la Antena 3 se uită de dimineaţa până seara, ce dracu? A, mai schimbi canalul când n-ai  ce face. Aşa mă uit şi eu. Dar omul se plictiseşte repede de acelaşi canal de dimineaţa până seara, despre ce vorbim? Deci nu poţi să ţii sub un clopot de sticlă şi mai ales să CONTROLEZI în ziua de azi propaganda şi toată lumea să creadă o aberaţie. Şi cât de retardat să fii să nu iei în calcul treaba asta în România anului 2018. E cineva care nu are telefon deloc azi sau e cineva care nu are şi cameră la acel telefon? Mai sunt, dar foarte puţini. E cineva fără cont de Facebook? Şi atunci cum dracu să ţii toate astea sub control? Şi cât de idiot poţi fi să crezi că o poţi face?


La patru zile NU-MI revin din şoc. Scurtele reacţii de felicitări la adresa Jandarmeriei stârnesc mai degrabă reacţii furibunde din partea populaţiei şi pe bună dreptate. FĂRĂ DEMISII ŞI DOSARE PENALE CONSISTENTE, CU ARESTĂRI PREVENTIVE, REPET, NU CRED CĂ SE POATE REZOLVA ACEASTĂ SITUAŢIE! NU SE POATE! Şi ce dacă prostia a condus aici? E consecinţa prostiei toată această acţiune şi această degringoladă sadică. BA CHIAR E UN EXEMPLU INCONTESTABIL CE ÎNSEAMNĂ SĂ FIE PROŞTI LA CONDUCEREA UNEI ŢĂRI. Ei nu pot realiza în mintea lor ce este aceea democraţia şi că într-o democraţie, în anul 2018, când nu poţi controla telefoanele mobile să nu se filmeze cu ele şi nici Internetul, aşa ceva NU se poate. Atât de retardaţi stupizi au fost. Au vrut să rezolve problema protestatarilor care îi iritau, au adus nişte ofiţeri de securitate comunistă care au zis: da, domnule, asta e, păi, cum nu ştim noi să rezolvăm situaţia? Şi-au rezolvat-o cum au rezolvat-o, repet, în 2018, într-un stat pretins de drept, membru al Uniunii Europene şi al NATO. Cât ne mai împiedicăm de comunism, de Securitate, de metehnele lor, cât mai împiedicăm prin aceeaşi nemernici să respire acastă ţară? Şi ce e cu reminiscenţa asta şi cu revanşa asta a prostiei de tip securist? Ce-i cu anacronismul ăsta jalnic şi cu victime omeneşti? Şi de ce nu-i ia nimeni de gât pe aceşti nenorociţi să meargă cu ei la închisoare. Aşa cum în mod jalnic au vrut să ne dea o lecţie şi poate că au şi dat această lecţie tinerilor care n-au trăit deloc în regimul comunist, majoritatea celor din piaţă, o lecţie de cum era şi ce însemna comunismul, aşa trebuie să le dea acum justiţia o lecţie ce înseamnă democraţia şi statul de drept, ducându-i direct la închisoare. Într-o democraţie, aşa ceva NU e de tolerat, într-o democraţie aşa ceva nu se poate întâmpla şi la patru zile de atunci să nu demisioneze nimeni, să nu meargă nimeni la răcoare, ba chiar mai mult decât atât, din partea PSD să vină şi... mesaje de felicitare...


Mirela Predan

Vizualizări: 26 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri