EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Aprilie » 24 » RUŞINE, DLE CRISTIAN IONESCU! DEMISIA E ÎNCĂ VALABILĂ! LA PUŞCĂRIE!!!!!!!!!!!
4:10 PM
RUŞINE, DLE CRISTIAN IONESCU! DEMISIA E ÎNCĂ VALABILĂ! LA PUŞCĂRIE!!!!!!!!!!!


Am fost astăzi la Poliţie. Păcat că din cauza doliului nu am leşinat de râs. Ce credeţi că s-a întâmplat? Cristian Ionescu a depus plângere împotriva mea. Şi nu oriunde, ci la DNA. Adică nu de jucărie, ca să ne plimbăm de colo până dincolo. În ce anume ar fi constat infracţiunea de şantaj? În aceea că am scris eu că... trebuie să-şi dea demisia. Chit că... demisia şi-a dat-o de când hăul, adică încă din luna martie a anului 2017, după care, în mod ilegal, a revenit asupra ei. O să fac şi eu altă plângere penală, tot la DNA, fireşte, cu foloasele alea necuvenite şi ilegale referitoare la terasa ilegal deţinută.


Domnule Cristian Ionescu, habar nu am ce jurist aţi avut! Dacă l-aţi luat pe cel ce nu există de jurist, schimbaţi-l grabnic că vă spun eu că nu e bun. PĂI, DOMNULE CRISTIAN IONESCU, PENTRU A FI EU DE COMPETENŢA DNA, TREBUIA SĂ DEŢIN MAI ÎNTÂI O FUNCŢIE PUBLICĂ, CEEA CE NU E CAZUL, DAR DL. CRISTIAN IONESCU trebuie să mai înveţe puţin. Ia uite colea ce zice art. 78/2000:


Art. 1
(1)Prezenta lege instituie masuri de prevenire, descoperire si sanctionare a faptelor de coruptie si se aplica urmatoarelor persoane:
a)care exercita o functie publica, indiferent de modul in care au fost investite, in cadrul autoritatilor publice sau institutiilor publice;
b)care indeplinesc, permanent sau temporar, potrivit legii, o functie sau o insarcinare, in masura in care participa la luarea deciziilor sau le pot influenta, in cadrul serviciilor publice, regiilor autonome, societatilor comerciale, companiilor nationale, societatilor nationale, unitatilor cooperatiste sau al altor agenti economici;
c)care exercita atributii de control, potrivit legii;
d)care acorda asistenta specializata unitatilor prevazute la lit. a) si b), in masura in care participa la luarea deciziilor sau le pot influenta;
e)care, indiferent de calitatea lor, realizeaza, controleaza sau acorda asistenta specializata, in masura in care participa la luarea deciziilor sau le pot influenta, cu privire la: operatiuni care antreneaza circulatia de capital, operatiuni de banca, de schimb valutar sau de credit, operatiuni de plasament, in burse, in asigurari, in plasament mutual ori privitor la conturile bancare si cele asimilate acestora, tranzactii comerciale interne si internationale;
f)care detin o functie de conducere intr-un partid sau intr-o formatiune politica, intr-un sindicat, intr-o organizatie patronala ori intr-o asociatie fara scop lucrativ sau fundatie;
g)alte persoane fizice decat cele prevazute la lit. a)-f), in conditiile prevazute de lege.


DOMNULE CRISTIAN IONESCU, DVS. SUNTEŢI CEL CARE DEŢINEŢI FUNCŢIA ÎN MOD ILEGITIM ŞI TREBUIE SĂ DAŢI SOCOTEALĂ LA DNA, NU EU, CARE NU DEŢIN NICIO FUNCŢIE!


DOMNULE CRISTIAN IONESCU, DACĂ NU ŞTIŢI, HAIDEŢI SĂ VĂ SPUN EU CE-A FĂCUT DNA-UL CU PLÂNGEREA DVS: DUPĂ CE S-AU AMUZAT PUŢIN CEI DE PE ACOLO ÎN SENSUL CĂ DVS. DEŢINEŢI FUNCŢIA ŞI FORMULAŢI PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA MEA FĂRĂ FUNCŢIE, AU TRIMIS-O SPRE CLASARE LA POLIŢIA STAŢIUNII SNAGOV, DE UNDE AM AFLAT ŞI EU DE CONŢINUTUL EI ASTĂZI, NU DE ALTA, DAR NU S-A ÎNCEPUT URMĂRIREA PENALĂ NICI MĂCAR IN REM, ASTFEL ÎNCÂT SĂ AM CALITATEA DE MARTOR ÎN EA. Deci vă daţi seama mari infracţiuni ce-am comis eu.


DOMNULE CRISTIAN IONESCU DAŢI-VĂ DEMISIA ŞI RETRĂGEŢI-VĂ! PENTRU CĂ V-AŢI DAT-O DEJA, S-A LUAT ACT! DOMNULE CRISTIAN IONESCU, PENTRU CE TREBUIA SĂ FIŢI DE RÂSUL DNA-ULUI CU PLÂNGEREA ASTA LA ADRESA MEA? A, CA SĂ VĂ IA ÎN VIZOR DNA-UL CU TERASA AIA ILEGALĂ ŞI CU STATUL ĂLA PE FUNCŢIA DE CONSILIER ÎN MOD ABUZIV! MULŢUMESC! CHIAR M-AŢI AJUTAT SĂ ŞTIŢI. Nu de alta, dar cei de la DNA chiar sunt intrigaţi de tupeul dvs., să ştiţi! Au râs cu lacrimi de plângerea dvs!


ŞI ÎN PLUS, DLE CRISTIAN IONESCU, HAIDEŢI SĂ NE ÎNŢELEGEM CLAR: ROMÂNIA ESTE O DEMOCRAŢIE! CA ATARE, AM TOT DREPTUL DIN LUME CA, ÎN CALITATEA MEA DE CETĂŢEAN ALEGĂTOR SĂ VĂ CER DEMISIA, ÎN FUNCŢIA OBŢINUTĂ INCLUSIV PRIN VOTUL MEU, CARE NUMAI PENTRU CEL CE NU EXISTĂ NU A FOST DAT! DAR NU VĂ CRAPĂ OBRAZUL DE RUŞINE ÎN FAŢA A 1400 DE OAMENI CARE NUMAI CU CEL CE NU EXISTĂ NU AU VOTAT, DLE CRISTIAN IONESCU. DVS. ÎMI FACEŢI MIE PLÂNGERE LA DNA CĂ VĂ... ŞANTAJEZ DACĂ SPUN CĂ EU V-AM VOTAT, EU VĂ DAU JOS! ŞI EU V-AM VOTAT, EU VĂ DAU JOS SĂ ŞTIŢI!!!!!!!!!!! ÎN DRUM LIBER SPRE PUŞCĂRIE. CU SOŢIE CU TOT, CU DNA SIMONA IONESCU, CĂ M-AM SĂTURAT DE HOŢI ŞI COMEDIE!


A, UN MIC ELEMENT, DLE CRISTIAN IONESCU, PUTEŢI SĂ-L PRINTAŢI ŞI SĂ MAI FACEŢI UNA. TOT LA DNA NEAPĂRAT, CA SĂ AIBĂ ŞI PROCURORII DE LUCRU CU DVS. NU CU MINE! UITASEM SĂ MAI FAC RECLAMAŢII FAŢĂ DE SC CRISMAR ACTIV 99 SRL, SĂ MAI VINĂ PUŢINE CONTROALE PE ACOLO! DAR ACUM CHIAR CĂ AM MOTIVAŢIA SĂ LE FAC. PENTRU CĂ ESTE DREPTUL MEU S-O FAC, NU PENTRU CĂ VĂ ŞANTAJEZ! ZICEAM CĂ AM TREABĂ CU ALTCEVA, DAR UITE CĂ DĂDU DRACU SĂ AM TREABĂ CU... ABERAŢIILE LUI CRISTIAN IONESCU. Să vină, domnule, controlul, şi Fiscul, şi de toate! Să închidă magazinul, cu terasă ilegală cu tot, că m-am săturat de circ!


Mirela Predan

Vizualizări: 44 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri