EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Mai » 27 » RUŞINE DOMNULE CRISTIAN ŞTEFAN IONESCU! N-AM UITAT!!!
0:11 AM
RUŞINE DOMNULE CRISTIAN ŞTEFAN IONESCU! N-AM UITAT!!!


Credeţi cumva că am uitat? Nu, nu am uitat deloc, numai că, sinceră să fiu, nu am mai avut prea mult timp la dispoziţie să mă ocup şi de domnia sa, în contextul în care, sinceră să fiu, am avut altele pe cap, cam multă treabă. Oricum, promit în mod solemn că zilele acestea îmi voi face timp şi tot zilele acestea vă voi prezenta inclusiv acţiunea în Contencios referitoare la hotărârile de consiliu luate cu votul lui Cristian Ionescu, Nicuşor Dumitru, Dumitru Vâlcomeanu şi Mihai Aristide, ca să fie treaba treabă şi pentru ca nu cumva să credeţi că am uitat. Chestiunea va fi una cum nu se poate mai simplă, dar deocamdată vreau să-i transmit: RUŞINE DLE CRISTIAN IONESCU, pentru ca nu cumva domnia sa să considere că am uitat! Păi, de ce să-i fie ruşine? După ce că procedează cum procedează, NEÎNŢELEGÂND CĂ AM VOTAT O LISTĂ DE OAMENI FIDELI DLUI GHEORGHE GRIGORE, ÎN NICIUN CAZ LUI CEL CE NU EXISTĂ ŞI MIZERIILOR SALE ILEGALE, DL. CRISTIAN IONESCU A CONSIDERAT CĂ MĂ MAI ŞI SPERIE NEVOIE MARE ŞI NU O SĂ MAI ADUC ÎN DISCUŢIE ILEGALITĂŢILE SALE DACĂ ÎMI FACE MIE... PLÂNGERE LA DNA. Stupoare: plângerea sa, de un ridicol caraghios evident a avut un efect exact invers, pentru că m-a ambiţionat şi mai mult să mă ocup de domnia sa, ceea ce voi şi face, cu siguranţă. Sigur că n-au avut cei de la DNA de ce să râdă, sigur că numai de competenţa DNA nu era, sigur că mi-e mie frică mai mult de-o grămadă de elucubraţiile sale de susţineri, în timp ce înfricoşat la modul real ar trebui să fie chiar el, dl. Cristian Ionescu cu acea terasă ilegală. Dar nu-i nicio problemă, pentru că la modul cel mai serios, am de gând să mă ocup inclusiv de domnia sa, aşa cum, cu certitudine veţi putea vedea în zilele care urmează, pentru că a trecut destul timp şi acţiunea de chemare în judecată a Primăriei Snagov şi a Consiliului Local Snagov, cu toate acele hotărâri caraghioase, nu va întârzia să apară. Doar un mic efort şi gata, am scris-o, nici nu se pune în discuţie altceva!


DECI, DLE CRISTIAN IONESCU, VREAU SĂ VĂ TRANSMIT MAI MULTE LUCRURI:
1. SĂ VĂ FIE RUŞINE! NU AM UITAT CĂ TREBUIE SĂ VĂ UREZ SĂ VĂ FIE RUŞINE, DIN SIMPLU MOTIV CĂ, SE VEDE CLAR, NUMAI RUŞINE NU VĂ ESTE ŞI DVS. CONTINUAŢI!
2. SĂ NU CREDEŢI CĂ AŢI SCĂPAT DE RIGORILE LEGALE! O SĂ MĂ OCUP DE DVS. LA MODUL FOARTE CONCRET. NUMAI LIPSA DE TIMP M-A FĂCUT SĂ STAU PUŢIN DEOPARTE ŞI SĂ MĂ MAI OCUP DE ALTCEVA, ABSOLUT NECESAR, DAR SĂ NU CREDEŢI CĂ AM UITAT CĂ TREBUIE SĂ MĂ OCUP INCLUSIV DE DVS.
3. MĂ LASĂ RECE ORICE PLÂNGERI PENALE AŢI DEPUNE ÎMPOTRIVA MEA. PUTEŢI SĂ MĂ DAŢI ŞI ÎN JUDECATĂ. DE AIA NU MAI POT! E CUM NU SE POATE MAI CLAR!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 39 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Mai 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri