EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iulie » 29 » Scrisul meu în dictatură deranjează! BINEÎNŢELES!!!!!
8:03 AM
Scrisul meu în dictatură deranjează! BINEÎNŢELES!!!!!

Într-un Snagov al comunismului stalinist atroce, libertatea de expresie şi libertatea de a-ţi exprima indignarea faţă de mârşăviile celui aflat la putere au devenit un lux. Denumirea de "Europa Liberă de Snagov" s-a potrivit de minune conţinutului, precum şi persecuţiei la adresa conţinutului de pe acest site. Ceea ce prezint adesea, în majoritatea cazurilor însoţit de documente ştiu că deranjează puterea de la Snagov. Partea bună a lucrurilor este că istoria ne-a învăţat că orice regim tiranic trece. Din păcate, cu consecinţe şi cu sechele. Din păcate, mă intrigă că nu învăţăm arta curajului. E adevărat că eu am fost cea mai vocală, inclusiv prin natura meseriei mele, jurnalismul, însă pentru a avea curaj şi pentru a-ţi dori eliberarea din robie nu trebuie să ai nicio meserie anume sau alta. Din păcate, prea puţini au avut curajul să exprime ceea ce cred. Mă lasă rece faptul că de la cel şi cea ce nu există, până la Alexandra Ştefan şi Cristian Ionescu, mulţi au încercat să-mi îngrădească cuvântul şi au pierdut, garanţia mea este totuşi Constituţia României. Nu fac chiar ce vor ei, iar măgăriile lor nu sunt ţinute sub tăcere. Aceasta este problema lor reală. Am creat probleme nu unor oameni, ci infracţiunilor lor.


Sunt ferm convinsă că fără să vă fi prezentat eu cum a furat cel ce nu există, exprimat în raportul Curţii de Conturi, voi nu aţi fi ştiut despre existenţa acestui jaf niciodată! Sunt ferm convinsă că fără să fi prezentat eu delapidarea lui cel ce nu există, cu diverse persoane, printre care, la un moment dat, inclusiv Alexandra Ştefan, voi habar nu aveaţi ce se întâmplă în culise. Cui convenea ca voi să nu cunoaşteţi, eu să nu mai scriu, să fiu decimată, eventual, dacă altfel nu merge şi nu renunţ, inclusiv să fiu ucisă fizic? Bineînţeles că infractorilor ca să nu mai aflaţi şi dvs. măgăriile lor! E simplu.


De ce să nu facă cel ce nu există ce vrea, inclusiv cu banii publici, călcând legea în picioare, de ce să nu facă cel ce nu există ce vrea cu coruperea de consilieri? Sigur că în locul dlui Cristian Ionescu m-aş fi abţinut cu siguranţă, nu de alta, dar mi-era să nu mă ia pe mine DNA-ul pentru fapte de corupţie, evident! Asta înseamnă, însă, să ai tupeu!


Sunt ferm convinsă că infractorii nu au nici chef nici poftă să mă mai vadă vreodată şi nici să mai audă vreodată că am scris despre ei şi despre mizeriile lor. TOCMAI DE ACEEA NICI NU DORESC SĂ RENUNŢ, BINEÎNŢELES! Este absolută nevoie de o informare adecvată a cetăţeanului tocmai despre mizeriile lor. Ar fi cazul să exprimăm din ce în ce mai mulţi aceste nemulţumiri faţă de regimul cel ce nu există la Snagov, iar asta nu pentru că m-aş teme cumva. Prostia şi aroganţa mă revoltă, nu mă sperie, ci pentru că pur şi simplu, dacă am fi mai mulţi, poate am determina aceşti infractori avizi de putere să se sperie ei şi să se retragă, fără a mai comite la nesfârşit şi alte, şi alte, şi alte infracţiuni. De aceea ar fi necesar să fim mai mulţi şi mai acizi în modalitatea de expunere a problemei faţă de trădare, faţă de corupţie, faţă de furtişagurile lui cel ce nu există. Să vadă că suntem infinit mai mulţi decât ei!


Persecuţia regimurilor dictatoriale nu mă sperie! Este absolut necesar să continui să deschid ochii populaţiei din Snagov şi asupra jafului, şi asupra trădării, şi asupra oricărei problematici care are legătură majoră cu interesul public. Poate că uneori o să am treabă, poate că alteori n-am chef. Nopţi nedormite muncind, numai muncă, muncă, muncă, de nici măcar morţii n-am putut să stau şi să-i regret în linişte de atâta treabă. Însă să ştiţi un lucru: NU am de ce să renunţ la scris, cel puţin nu deocamdată câtă vreme e încă dictatură la Snagov! Acest lucru este cert!


Deci dle Cristian Ionescu, haideţi să ne înţelegem bine: NU aţi plecat din consiliu, deşi v-aţi dat demisia iar ulterior l-aţi trădat pe dl. Gheorghe Grigore, NICI EU NU AM ÎNCETAT SĂ SCRIU DESPRE DVS., AŞA CUM V-AM PROMIS. IAR ĂSTA NU E ŞANTAJ, A SPUS ŞI DNA-UL CĂ NU E, A SPUS ŞI PARCHETUL CĂ NU E, ACEASTA ESTE O REGULĂ DE BAZĂ A DEMOCRAŢIEI: SĂ NU FACEŢI VOI CHIAR CE VREŢI, INCLUSIV SĂ VĂ ÎMBOGĂŢIŢI PE SPEZELE NOASTRE, ÎN DETRIMENTUL NOSTRU, AL FRAIERILOR CARE V-AM ALES! NU merge aşa, cel puţin cu mine vă garantez eu că nu merge, iar potrivit Constituţiei României NIMENI N-ARE CE SĂ-MI FACĂ. Deci nu există absolut, dar absolut nicio modalitate prin care să mi se poată închide mie gura. Legală, pentru că ilegale sunt multe căi, le-a încercat şi cel ce nu există, inclusiv anihilarea mea la propriu, fizică. Păcat că nu e deja la puşcărie. Mare păcat. Salva Snagovul de-un chin inutil cu o dictatură de proporţii. Nu doar cel ce nu există fură, trădează, minte, joacă teatru, are tupeu. Se pare că şi acoliţii săi, gen Cristian Ionescu, au fost şcoliţi bine de se comportă la fel!!!

 

Mirela Predan

 

Vizualizări: 25 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iulie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri