EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Aprilie » 28 » Se apropie ziua în care cel ce nu există va merge la puşcărie...
4:40 PM
Se apropie ziua în care cel ce nu există va merge la puşcărie...


Ceea ce n-a înţeles cel ce nu există este că... degeaba face o sută de comicării de infracţiuni ascunzându-le, pentru că oricum se află, pentru că invazia asta a PSD-ului pro-infracţională este o invazie oricum temporară, lumea fiind sătulă, că lucrurile acestea ies la suprafaţă şi când vor veni toate deodată, nu se vor mai opri şi când eşti căzut la pământ, nimeni nu te va mai apăra. Ştiu, singura lui problemă sunt eu că demasc infracţiunile sale, singura lui problemă este dl. Gheorghe Grigore că nu este de acord cu infracţiunile sale, singura lui problemă este dl. Mihai Anghel că face opoziţie. NU, ADEVĂRATA PROBLEMĂ A LUI CEL CE NU EXISTĂ NU SUNTEM NOI, ADEVĂRATA PROBLEMĂ A LUI CEL CE NU EXISTĂ ESTE ÎNSUŞI STATUL DE DREPT, ÎN CARE INFRACŢIUNILE SUNT CONDAMNATE PENAL, ÎN CARE TRANSPARENŢA DECIZIONALĂ NU TREBUIE SĂ FIE DOAR UN DEZIDERAT, ÎN CARE DICTATURA NU MAI ESTE POSIBILĂ ŞI ÎN CARE CEL CE NU EXISTĂ NU POATE FACE, INDEPENDENT TOTAL DE LEGE NUMAI ŞI NUMAI CE VREA! Pentru că au fost lucruri pe care le-a descoperit Curtea de Conturi, degeaba le-a ascuns, au fost lucruri pe care le-a descoperit Parchetul, degeaba le-a ascuns, sunt lucruri care se cunosc, degeaba le ascunde, degeaba minte cu înverşunare în faţa concretului cum că nu ar fi aşa. Şi manipularea NU-I foloseşte la absolut nimic lui cel ce nu există, pentru că mă îndoiesc să fie chiar şi un singur idiot care să creadă că el n-a furat nimic, că el e cinstit nevoie mare şi că de aia îl susţine şi-l adoră! Hai să fim serioşi! Dacă fie şi unul singur, din convingere ar fi acela, ar fi apărut până acum să zică şi el ceva.


Dar lui cel ce nu există îi plac slugile, pe care le ia la şantaj ba cu o terasă ilegală, ba cu o autorizaţie de construcţie, ba cu câte o aiureală, ca să facă pe şeful, iar ei să stea cuminţi, cu botul pe patru labe, pentru că oricum gândirea nu e pentru ei, ei n-au nevoie de aşa ceva, nici să cunoască legile administraţiei publice locale, nici să cunoască economie. Pentru ce să le trebuiască lor? Chiar aşa?


Vestea proastă pentru cel ce nu există este că au înţeles şi oamenii că aşa nu se mai poate, a înţeles şi dl. Gheorghe Grigore să NU mai vină cu echipe de neaveniţi pentru că istoria nu se poate repeta, iar din greşeli învăţăm lesne, a înţeles şi dl. Mihai Anghel să nu mai scoată de la naflatină personaje precum Doru Matei, am înţeles cu toţii că cel ce nu există NU e bun, nu face nimic altceva decât să păcălească şi să manipuleze, pe pielea noastră, cu un viitor pentru noi deplorabil. Aceasta este adevărata problemă pe care cel ce nu există o are. Cam aşa ceva! Şi cine să-l sfătuiască? Miliţianul Iulian Sârbu! Da, el ştie legile comunismului de acum 30 de ani, nu face decât să enerveze lume cu mentalităţile sale, asta e clar! Şi cine să-l sfătuiască? Securiştii ăia pe care îi mai are în preajma sa? Haideţi să fim serioşi, fir-ar să fie de treabă, pentru că mă îndoiesc sincer că poate face cu ei ceva! Şi atunci, cine ce să facă? Nimeni nimic. DE LA DEZASTRU ATUNCI CÂND VA ÎNCEPE DECADENŢA (INEVITABIL, CA O LEGE A FIRII) NIMENI ŞI NIMIC PE CEL CE NU EXISTĂ NU-L VA MAI SALVA!


El prea are impresia că dacă ascunde o infracţiune, va rămâne pe veci ascunsă. Nu vine nimeni, nu vede nimeni, nu e interesat nimeni, doar în ateismul său, nu dă nici în faţa lui Dumnezeu socoteală! Ei, aş... Uite că nu-i deloc aşa! Nu ştiu când va veni scadenţa, de fapt, lucrurile au cam început să se schimbe, eram sigură că nu va dura mult manipularea sa, pe mine m-a revoltat doar ideea că există această manipulare şi că unii încă mai cred în ea, atâta tot de fapt, chiar şi după experienţele avute de minciună crasă din partea lui cel ce nu există. Dar era normal ca manipularea să nu reziste cine ştie cât, ce să faci cu ea?

Ca atare, cât credeţi că va mai fi până în ziua în care va începe să dea socoteală pentru toate infracţiunile comise în ascunziş cel ce nu există? Nu ştiu când va veni ziua, dar va veni cu siguranţă, TRĂIESC DOAR PENTRU A VEDEA ACEASTĂ ZI, DUPĂ AIA, POT SĂ MERG LA CERURI! VA VENI, ÎN MOD GARANTAT ŞI VA MERGE LA PUŞCĂRIE. Va fi ziua în care voi cânta şi voi dansa...


Mirela Predan

Vizualizări: 48 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri