EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Martie » 31 » Şedinţa din 21.03: DUMITRU VÂLCOMEANU, ALES ILEGAL MEMBRU ÎN COMISIA DE VALIDARE
8:55 AM
Şedinţa din 21.03: DUMITRU VÂLCOMEANU, ALES ILEGAL MEMBRU ÎN COMISIA DE VALIDARE

 

Primul punct de pe ordinea de zi al şedinţei de consiliu din data de 21.03.2018, a vizat încetarea de drept a mandatului de consilier al dnei Petruţa Dinu. Aceasta şi-a dat demisia în urma începerii lucrului în Primărie. Aşa cum spuneam, şedinţa are toate elementele de nelegalitate, în contextul în care, la această şedinţă de consiliu, s-a luat în considerare, ba chiar au fost aleşi şi în comisii, persoane care şi-au prezentat demisia, în speţă Nicuşor Dumitru, Cristian Ionescu, Dumitru Vâlcomeanu şi Mihai Adrian Aristide, cei din urmă desemnaţi consilieri locali în condiţii de nelegalitate. De aici un lung şir de nelegalităţi, aşa cum le voi ataca. După acelaşi model al ilegalităţilor, putea să nu i se accepte nici demisia Petruţei Dinu. NU CONTEAZĂ SCOPUL PENTRU CARE CINEVA ÎŞI PREZINTĂ DEMISIA, LEGEA ESTE ACEEAŞI ŞI ESTE APLICABILĂ UNILATERAL. Să prespunem că eu nu eram de acord cu demisia Petruţei Dinu, că la şedinţa următoare de consiliu are loc o revenire asupra demisiei şi aşa mai departe. Toate aceste chestiuni sunt atacabile în instanţă ŞI CONSTITUIE INFRACŢIUNI, AŞA CUM SPUNEAM, IAR EU MĂ VOI OCUPA ÎN MOD NEGREŞIT DE ATACAREA TUTUROR ACESTOR PROBLEME.


Voi formula şi plângere prealabilă în Baza Legii 554/2004, în termenul legal de 30 de zile de la ultima şedinţă de consiliu, evident, acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil după ce voi termina să vă relatez această şedinţă de consiliu, pentru a cunoaşte şi dvs., cu înregistrări, ce anume s-a întâmplat, ce s-a discutat şi aşa mai departe.


Se ia act de demisia Petruţei Dinu, aşa cum se poate auzi şi de pe înregistrare, după care se trece la punctul 2 de pe ordinea de zi şi anume alegerea unui membru în comisia de validare a Consiliului Local al Comunei Snagov. Acest punct 2 de pe ordinea de zi, îmbracă elemente de nelegalitate, pe care vi le voi descrie punctual.


https://vocaroo.com/i/s0CDsoGm1v06


Are loc vot secret şi este ales membru în comisia de validare dl. Dumitru Vâlcomeanu în cele din urmă, adică exact o persoană a cărei validare ca şi consilier local s-a făcut în condiţii de nelegalitate, aşa cum vă spuneam. Degeaba se face vot secret, propus de secretarul Cătălin Marin ca să nu mai existe un element de nelegalitate în plus, probabil că realizează şi el că sunt suficiente cele deja existente, asta neînsemnând că însăşi validarea ca şi consilier a dlui Dumitru Vâlcomeanu nu s-a făcut în condiţii nelegale. Deja cunosc ce am de făcut în instanţa de Contencios-Administrativ, cu certitudine.


Mirela Predan

Va urma

 

Vizualizări: 43 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri