EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iunie » 26 » Sfaturi utile pentru cel ce nu există, spionii din jurul lui şi restul lumii din jurul lui cel ce nu există! CITIŢI ŞI LE RESPECTAŢI!
10:28 AM
Sfaturi utile pentru cel ce nu există, spionii din jurul lui şi restul lumii din jurul lui cel ce nu există! CITIŢI ŞI LE RESPECTAŢI!


Revin la scandalul iscat de cel ce nu există. De unde s-au aflat măgăriile ilegale pe care le-a făcut el? Cu şpaga dată consilierilor pentru vot, cu plecatul la mare pentru un număr de 70 de persoane, cu mizeriile pe care le face el pe la Asociaţia Sportivă. Îi repet dlui cel ce nu există că persoana de unde s-au aflat informaţiile este chiar în jurul lui, apropiată de el şi sătulă să fie tratat ca un sclav. Când i-am spus (în scris, prin articole) că există o sursă credibilă chiar în apropierea sa, nu m-a crezut pe cuvânt. Treaba lui acuma ce face şi ce-a preferat să creadă. DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, NU AŢI DESCOPERIT CINE ESTE ACEA SURSĂ, DEGEABA AŢI ÎNCEPUT SĂ ŢIPAŢI ŞI SĂ DAŢI VINA PE TOŢI. Cei pe care i-aţi acuzat nu au absolut nicio vină. Personal mă bucur că a intervenit zânzania ca să nu mai fie niciun paradis. E bine când vă certaţi cu toată lumea, este incontestabil bine, ca să se enerveze toată lumea pe dvs. şi să nu mai aveţi apropiaţi. Lasă să-i fie învăţătură de minte, pentru că prea credea că de la Mihai Anghel ştiu şi stătea omul liniştit...! NU, DLE CEL CE NU EXISTĂ, SPRE DEOSEBIRE DE DVS. EU NU AM OBICEIUL SĂ MINT. CÂND NU POT SĂ SPUN CEVA, NU SPUN, ATÂTA TOT, DAR NU MINT. AM SPUS CĂ EXISTĂ O SURSĂ CHIAR ÎN APROPIEREA DVS. CARE ÎMI SPUNE TOT CEEA CE FACEŢI ILEGAL, PENTRU CĂ ASPECTE LEGATE DE VIAŢA INTIMĂ NU MĂ INTERESEAZĂ! Dintre ai dvs. este spionul, nu dintre opozanţi!


Dle cel ce nu există, puteţi să vă enervaţi pe absolut toată lumea! Aş fi stupidă să nu afirm că exact asta şi vreau! Nu de alta, dar ca să vadă şi ei ce înseamnă cel ce nu există când îi nedreptăţeşte, că până acuma îl pupau în fund cu patos şi nu li se părea nimic anormal. Daţi vina pe scaieţi pe pereţi, ce-mi pasă mie? Pe la Iulian Sârbu pe acolo, ca sursă, aţi căutat? Daţi-i, domnule, pe toţi afară! Ca să nu mai voteze nimeni nici cu bani, nici fără bani. Nu-i mai bine aşa? Ca să nu scape cumva vinovatul sau vinovaţii, daţi-i pe toţi afară din Consiliu şi barem ştim o treabă. S-a rezolvat. 6 de la PSD, 4 de la ALDE plus Doru Matei, plus Nichita Toma. Gata, domnule, facem alte alegeri, inclusiv pentru funcţia de primar când vă veţi alege o nouă listă EXACT CU SPIONUL MAI PRIN FRUNTEA LISTEI, AŞADAR! Şi după aia o luăm de la început iar!


Sigur că ştiu şi cum se numeşte şi cine este. Nu ştie şi cel ce nu există şi cred că a picat în depresie din cauza asta iar. Depresie cu abcese de paranoia, nasoală situaţie, cred că trebuie să apeleze la dl. Botnariu din cauza asta iar... Să-i trimită nişte medici mai buni de data asta, că nu se poate. N-o luăm cu toţii razna că vrea cel ce nu există.


SFATURI UTILE PENTRU CEL CE NU EXISTĂ


Domnule cel ce nu există, aveţi mai multe variante de a pedepsi spionul:


1. Să-i daţi pe toţi afară din Consiliul Local. ASTFEL SE VOR FACE ALTE ALEGERI, UNDE AVEŢI POSIBILITATEA SĂ FACEŢI O MARE LISTĂ CU SPIONUL EVENTUAL ÎN FRUNTEA LISTEI, PENTRU CĂ NU ŞTIŢI CARE ESTE ŞI NU-L BĂNUIŢI MĂCAR. Cu spionul în frunte cu tot, oricum veţi pierde de data aceasta alegerile.


2. Să mergeţi la Parchet şi la DNA să vă autodenunţaţi! Beneficiul ar fi că dacă tot se află infracţiunile pe care le comiteţi, dacă vă prezentaţi de bună-voie în faţa organelor abilitate, se reduce cu o treime din pedeapsă. Pentru că la puşcărie, şi cu, şi fără spion în jurul dvs. tot veţi intra.


3. Să apelaţi din nou la serviciile dlui senator Emanuel Botnariu, fost director al spitalului de psihiatrie Bălăceanca. Acesta n-are timp să vă trateze personal, dar sigur ştie medici buni care vă pot ajuta


SFATURI UTILE PENTRU SPIONII DIN JURUL LUI CEL CE NU EXISTĂ


1. Sunteţi frumoşi, inteligenţi, sunteţi elita Snagovului. INDIFERENT CE-AR FI, ÎN NUMELE FRATERNITĂŢII UNIVERSALE ŞI AL MARELUI ARHITECT AL UNIVERSULUI, NU VĂ VOI TRĂDA. Staţi liniştiţi şi fericiţi, lumina să vă însoţească oriunde veţi merge şi ori de câte ori vedeţi ceva ilegal în jurul lui cel ce nu există, să-mi spuneţi şi mie imediat. Promit solemn că imediat ce-mi spuneţi, mă şi apuc de scris. Indiferent unde sunt, am telefonul la mine. Aşadar cum primesc un telefon sau un mesaj de la voi, voi şti că imediat trebuie să şi anunţ pe toată lumea ce ilegalităţi a mai făcut cel ce nu există!

2. ŢINEŢI-O TOT AŞA! SUNTEŢI CEI MAI TARI, CEI MAI BUNI, CEI MAI GROZAVI!


SFATURI UTILE PENTRU CEILALŢI DIN JURUL LUI CEL CE NU EXISTĂ


1. În cazul în care vă acuză pe nedrept că voi sunteţi spionii, NU-L IERTAŢI. Purtaţi-i sâmbetele şi răzbunaţi-vă!


2. În cazul în care ţipă la voi, chemaţi Salvarea să-l calmeze puţin aşa!

3. În cazul în care cel ce nu există contramandează o plăcută călătorie la mare din bani publici, iar voi doreaţi să mergeţi, înjuraţi-l!

4. Fiţi uniţi! Uniţi în a-i face scandal lui cel ce nu există. Sub nicio formă şi pentru nimic în lume să nu renunţaţi!


Mirela Predan

Vizualizări: 53 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri