EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Martie » 29 » Şi eu am probleme personale, dar cel ce nu există înseamnă, totuşi, UN PIC ALTCEVA...
3:26 PM
Şi eu am probleme personale, dar cel ce nu există înseamnă, totuşi, UN PIC ALTCEVA...


Probleme personale avem toţi. Inclusiv acum când scriu aceste rânduri, nu mă simt deloc bine. De dimineaţă am făcut o criză de stomac (probabil că aciditate crescută), drept pentru care am rămas imobilizată vreo trei ceasuri la pat. Fibromul mă supără şi-mi creează probleme. Uneori poate că nu m-aţi văzut prea des pe aici pe Internet, NU pentru că aş fi cedat în faţa lui cel ce nu există, Doamne fereşte, ci pentru că bunică-mea e în stare foarte gravă la spital, cu probleme cardiace, care nu-i dau voie să respire. Acum a intrat în comă din nou, lucrez, mai am şi alte cauze de Bucureşti. Trebuie să-mi câştig şi existenţa din ceva, normal... Au fost şi certuri în familie, a fost şi o boală nenorocită de Alzheimer a bunicii. Cât despre opreaţia mea de fibrom, din cauza lipsei de bani, deocamdată, aceasta a rămas... un deziderat, o dorinţă de a rezolva o problemă de sănătate care nu-mi dă pace. CU TOATE ACESTEA, NU CRED CĂ M-AŢI VĂZUT PE MINE ÎNDEMNÂNDU-VĂ SĂ-L SUSŢINEŢI PE CEL CE NU EXISTĂ SAU SĂ TRECEŢI DE PARTEA LUI VÂLCOMEANU ŞI ARISTIDE CA REPREZENTANŢI, DUPĂ CARE SĂ DISPAR ÎN CEAŢĂ, INVOCÂND PROBLEME PERSONALE. Am slăbit vreo 7 kilograme, se văd, mă bucur că am slăbit, dar nu de la boală şi de la eforturi fizice nevoluntare, adică nesportive era necesar să o fac... Orice om are probleme personale, poate nici eu nu am putut fi prezentă tot timpul, cu toate acestea nu am ratat niciun termen, am câştigat procese în instanţe, am mers la instanţă, oricât de rău m-aş fi simţit ca stare de sănătate, PROBLEMELE PERSONALE SUNT UNA, MIZERIA LUI CEL CE NU EXISTĂ ŞI CURVĂSĂRIA POLITICĂ E ALTA, INTERESELE MESCHINE PERSONALE CU TRAFIC DE INFLUENŢĂ SUNT CU TOTUL ALTCEVA.


Din lipsă de timp, n-am putut să vă prezint deocamdată nici ultima şedinţă de consiliu, dar o voi face în mod garantat. EU NU-MI BAT JOC, ATÂTA TOT DE FAPT! Mi-a ajuns şi mie cuţitul la os, să mă zbat ca peştele pe uscat, să vreau să iasă bine, iar alţii să-mi dea peste mână, în detrimentul lor, în primul rând, ani de zile pierduţi inutil, pentru ce? Pentru a mă discredita, pentru a mă batjocori singură, pentru a-mi face rău cu mâna mea? Şi atunci să nu mă întrebaţi de ce m-am supărat, pentru că este dincolo de absolut orice cuvinte, este dincolo de absolut orice pretenţii din partea oricui, dacă se vede clar că se merge pe un drum greşit, la greşeli trebuia să se renunţe şi trebuia să ne vedem fiecare măcar de treabă, că aşa era cinstit faţă de ceilalţi şi normal.


Poate mă blamaţi de ce-l susţin pe dl. Mihai Anghel. DA, ÎL SUSŢIN ŞI-L VOI SUSŢINE. Pentru că nu este vina lui că dl. Gheorghe Grigore s-a retras, pentru că nu el a făcut tot posibilul ca dl. Grigore să plece din consiliu, aş fi fost împotriva lui doar dacă aş fi trecut de partea lui cel ce nu există, cu toate consecinţele nefaste de rigoare, asta este cum nu se poate mai clar. Dacă era pentru prima dată când se încerca manipularea mea, mai ziceam: prima dată, a doua, a cincea oară, am trecut cu vederea. Acum s-a ajuns aici, iar drumul meu mi se pare absolut ireversibil în contextul dat. EU NU SUNT LAŞĂ, NU RENUNŢ NICIODATĂ LA LUPTĂ, CU ATÂT MAI PUŢIN ÎNAINTE CA RĂZBOIUL SĂ SE FI ÎNCHEIAT. Greşelile de neatenţie, greşelile lipsite de rea-credinţă se iartă, dar acum am ajuns la o tristă concluzie: ELE FAC PARTE DIN FOND, DIN SUBSTANŢĂ ŞI SUNT DE NEÎNLĂTURAT. Care ar fi fost alternativa? Păi, alternativa ar fi fost să trec de partea lui cel ce nu există. S-a exclus atâţia ani, nu se pune problema acum să o fac. Iar alternativa subsidiară ar fi fost aceea de a mă retrage şi eu umilită, iar datorită faptului că eu NU sunt o laşă, eu NU o s-o fac. Şi atunci era normal. Să-mi aleg oricum singura cale disponibilă de fapt... ŞI SĂ CONTINUI LUPTA, AŞA CUM VĂ PROMIT CĂ O VOI FACE. Acum îmi este rău, s-ar putea să stau puţin în pat, dar imediat ce-mi voi reveni, mă voi apuca de treabă iar.


Eu n-am zi, eu n-am noapte, eu n-am familie, eu n-am linişte, eu n-am iubit, eu n-am nimica. Doar muncesc, aşa sunt eu. NU, nu vă cer să faceţi la fel ca mine, vă cer doar să aveţi decenţa şi să NU vă mai bateţi joc de munca mea, pentru ca, în detrimentul meu şi în favoarea lui cel ce nu există, să lucrez la munca în zadar. Atâta tot de fapt...


Mirela Predan

Vizualizări: 33 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri