EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iulie » 12 » Situaţie politică la Snagov complicată
5:02 PM
Situaţie politică la Snagov complicată


Situaţia politică de la Snagov devine pentru cel ce nu există una din ce în ce mai complicată, pe fondul unei antipatii populare din ce în ce mai crescute şi pe fondul unor neconcordanţe din ce în ce mai mari cu planurile sale din partea partenerilor corupţi de alianţă. Cei de la ALDE, ilegal în Consiliul Local, nu-i prea sunt deloc recunoscători pentru menţinerea lor ilegală în Consiliul Local şi încep să facă din ce în ce mai multe valuri. Astfel, dacă cel ce nu există considera că va rezolva problema elegant cu Nichita Toma preşedinte la ALDE, situaţia s-a complicat prin neacceptarea lui Nichita Toma în ALDE. Dacă renunţă la Nichita Toma, principalul sprijin al lui cel ce nu există din cele mai vechi timpuri, este foarte posibil să se trezească cu probleme şi mai mari, în contextul în care Nichita Toma nu ar mai accepta să fie spărgător de voturi pentru Consiliul local la alegerile viitoare, candidând pentru un loc în Consiliul Local, de asemenea, independent, ca să poată jongla cu manevrele de rigoare. Între timp, am înţeles de la surse din apropierea lui cel ce nu există sub rezerva anonimatului că şi Nelu Andrei ar fi angrenat pentru acelaşi joc al... aşa-zisei independenţe la alegerile viitoare. Pe de altă parte, cei de la ALDE ar trebui să fie conştienţi de faptul că cel ce nu există se va debarasa oricum de ei la viitoarele alegeri şi nu va avea ce anume să facă nici cu Cristian Ionescu, nici cu alţii. Unii dintre ei realizează asta şi de aceea se încăpăţânează să-i ceară lui cel ce nu există cât mai multe acum, şantajându-l de exemplu cu trecerea ilegală a finanţării pentru sport sau cu aprobarea bugetelor şi rectificărilor bugetare, unde trebuie să existe cel puţin 10 consilieri care să ridice mâna, potrivit legii. Soluţia la care acesta a recurs şi anume cea cu 4000 de lei şpaga este şi ea o soluţie disperată, evident că ilegală (de parcă ar mai conta ideea de legalitate!) şi nu se ştie câte şanse are pe viitor, mai ales că s-a aflat şi mai ales că începe să devină o problemă reală în condiţiile în care pentru mulţi consilieri ai ALDE suma de 4000 de lei nu reprezintă deloc o miză. Cel ce nu există nu înţelege că nu poate face chiar orice, iar eforturile unilaterale pe care le face pentru menţinerea cu orice preţ a fiului în fotbal, chiar dacă prost fotbalist în orice context nu este o treabă bună pentru nimeni, nu de alta, dar eforturile sunt inutile, câtă vreme oricum peste doi ani pe vremea asta, cu un alt primar, să nu-şi imagineze că acel alt primar va face eforturi pentru a-i susţine în continuare cu bani publici grei odrasla şi, din moment ce talent nu-i, care să-l recomande indiferent de echipă şi indiferent de finanţare, este clar că fiul lui cel ce nu există va fi orice peste doi ani, mai puţin fotbalist. Ba chiar mai mult decât atât, vor fi cercetate şi niscaiva dosare penale.


În plus, prostiile ilegale pe care acum le face se vor repercuta în timp chiar şi după ce cel ce nu există nu va mai fi primar, iar în condiţiile în care nu va mai fi primar, nu va mai avea cum să finanţeze nici şpaga de proporţii către organele abilitate de cercetare ca să muşamalizeze situaţii grave. Siguranţa cu care încalcă legea fără niciun pic de teamă este şi ea cum nu se poate mai reală şi  mai gravă.


Pe fondul acestor evidente neînţelegeri, precum şi pe fondul unor pregătiri strategice cu Nichita Toma şi Nelu Andrei, este clar un lucru: cel ce nu există ARE strategie, în timp ce adversarii lui politici nu au o astfel de strategie deocamdată. Aşa cum spuneam, era deosebit de bună o unitate împotriva lui cel ce nu există, o astfel de unitate dând şanse maxime unui singur contracandidat împotriva lui cel ce nu există pentru ca votul să nu se disipeze. Tot la fel de bună era şi o strategie împotriva lui cel ce nu există. Dacă cel ce nu există are oameni, deranjat doar de... sursele mele de presă şi neidentificarea acestora cu exactitate, adversarii lui cel ce nu există nu au deocamdată oameni care să fie grupaţi şi care să acţioneze la modul real şi potenţial-viitor împotriva lui cel ce nu există. Cum ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, important ar fi ca aceşti oameni, care să joace rolurile lor clar definite încă de pe acum, să fie selectaţi încă de pe acum, aşa cum spuneam. Din păcate, nu prea sunt şi nu prea se poate face o identificare, pentru că majoritatea au interese la cel ce nu există sau nu doresc o implicare politică, mai ales văzând că politica este una deosebit de scârboasă.


Poate ar fi bine să reuşim să trecem şi noi peste orgolii şi să încercăm, măcar să conştientizăm, fără orgolii, care ar fi variantele reale anti-cel ce nu există, care este oricum pericolul suprem, mai ales prin metodele sale ilegale de acaparare.


Mirela Predan

Vizualizări: 56 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iulie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri