EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2017 » Mai » 20 » Stimaţi locuitori ai Snagovului, la Paştele Cailor cu Sfântul Aşteaptă pe post de şofer, se va reintroduce, în sfârşit RATB-ul!
0:51 AM
Stimaţi locuitori ai Snagovului, la Paştele Cailor cu Sfântul Aşteaptă pe post de şofer, se va reintroduce, în sfârşit RATB-ul!


Un alt subiect de pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu de astăzi de la Snagov este următorul, citez: "se aprobă asocierea Comunei Snagov prin Consiliul Local Snagov cu Muncipiul Bucureşti prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, respectiv cu Judeţul Ilfov, în vederea constituirii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov, persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică". Bun, eu ştiu că exista demult un proiect de asociere, de la Consiliul Judeţean ştiam, problema e că e o mare problemă şi nu mai înţeleg nimic. Nu mai înţeleg nimic în sensul că de vreo 10 ani aşa avem aceeaşi problemă: PREŢUL MARE ŞI TRANSPORTUL INCREDIBIL, ÎN CONDIŢII DE NESIGURANŢĂ ŞI DE DISCONFORT CU MAXI-TAXI, ÎN NEPĂSAREA AUTORITĂŢILOR ŞI DORINŢA DE CÂŞTIGURI FOARTE BUNE DIN PARTEA UNOR PERSOANE: PATRONII DE MAXI-TAXI-URI. E un adevăr pe care toată lumea îl cunoaşte, dar se mai aprobă câte ceva ca să se mai aibă ce anume se aproba, dublat de promisiuni peste promisiuni până te apucă plictiseala. Am înţeles că în Consiliul General al Capitalei a fost aprobată o hotărâre care viza şi reintroducerea transportului cu RATB-ul către rutele din Ilfov, proiect în care era inclus şi Snagovul. De acum vreo două luni? Când intră în aplicare? Şi la ce ne foloseşte nouă un nou program şi o nouă constituire de Asociere de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public? Adică de vorbit se tot vorbeşte, de aprobat se tot aprobă câte ceva, în practică situaţia cred că va rămâne aceeaşi la nesfârşit. Nu-i posibil, chiar la nesfârşit! Între tupeul şi nesimţirea reprezentanţilor de firme de transport şi nepăsarea autorităţilor, problema rămâne aceeaşi! Deci nu ştiu, nu vreau să fie o acuză doar la adresa Primăriei Snagov, dar care este rolul şi utilitatea practică a acestei Asociaţii de Dezvoltare Intercomunitară, adică ceva gen Euro-Apa, asociaţie care nu include şi RATB-ul? Da, cică, potrivit discuţiilor de azi din Consiliul Local, se va da o hotărâre de consiliu care va include şi RATB-ul. Când? A, iar o luăm cu se va face, se va drege. DOMNULE, CHIAR SUNTEM ÎN PRAGUL DISPERĂRII, PENTRU DUMNEZEU! DE 10 (ZECE) ANI PROBLEMA ESTE ACEEAŞI. ŞI NIVELUL DE VORBĂRIE ŞI DE PLANURI DE ACŢIUNI ŞI DE STRATEGII ŞI DE TOATE SUNT ACELEAŞI, PENTRU DUMNEZEU! PENTRU DUMNEZEU. Deci de 10 ani se vorbeşte că se va face un lucru care în concret nu există! Păi, şi atunci iar vorbim despre? Vreau şi eu să văd RATB-ul circulând efectiv! Nu ştiu, cu cartele, fără cartele, cu acces pe bază de cartelă, cu orice, dar să văd că în staţie vine RATB-ul. Că de proiecte şi de aprobări de proiecte, de asocieri, de hârţogărie şi de vorbărie inutile sunt sătulă până peste cap! Dar până la Paştele Cailor, acuma, orice om speră că mai e încă puţin...


Mirela Predan

Vizualizări: 119 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Mai 2017  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri