EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Martie » 3 » Susţin Mihai Anghel, nu cel ce nu există! Vreau încă o dată să repet!!!!
1:05 PM
Susţin Mihai Anghel, nu cel ce nu există! Vreau încă o dată să repet!!!!


Aş vrea să laud atitudinea din ultimul timp a dlui Mihai Anghel. Din păcate, aşa cum bine se poate observa, a devenit singurul reprezentant al cetăţenilor din Consiliul Local. Ca un blestem, pentru că aşa a fost şi în mandatul trecut, când însumate, voturile PDL, plus cele ale PNL erau covârşitor împotriva lui cel ce nu există, dar a avut grijă să-i corupă pe toţi. Acum e clar: Mihai Anghel din nou a rămas singur, mai este ajutat doar de dl. Nelu Olteanu, în rest, este clar. Nici de data aceasta n-a avut noroc să-şi aleagă oamenii potriviţi în jurul său. Este clar că este singurul care se preocupă de soarta Snagovului, care ia atitudine absolut normală în Consiliu, aşa cum urmează să vă prezint şi atitudinea sa de la ultima şedinţă de consiliu, în favoarea cetăţenilor acestui Snagov. Mihai Anghel este omul care nu minte, iar corectitudinea sa faţă de cetăţenii acestei comune, de cele mai multe ori mă frapează, pentru că e greu, în această politică murdară să rămâi vertical şi să fii corect. Sunt foarte multe probleme cetăţeneşti expuse, sunt foarte multe întrebări rămase fără răspuns din partea lui cel ce nu există, faţă de jafurile şi faţă de furtişagurile lui. Întrebări pertinente pe care dl. Anghel le pune, jenante, deranjante pentru cel ce nu există. ÎMI PARE RĂU, DAR ÎN CONTEXTUL LIPSEI EVIDENTE DE ALTERNATIVĂ, IAR ALTERNATIVA, DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, O VĂD ÎN UNITATE, NICIDECUM DISPARATĂ, NICIDECUM ÎN ALIANŢĂ CU CEL CE NU EXISTĂ, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM LA MODUL CONCRET, EU SUNT FERM CONVINSĂ CĂ TOŢI CETĂŢENII VOR FI DE PARTEA DLUI MIHAI ANGHEL. De fapt, cam toţi îi dăm dreptate azi, iar expunerile sale de pe Facebook, precum şi luările sale de poziţie din şedinţele de consiliu ne arată că se implică şi ne arată în mod cert că merită felicitări.


Am auzit zvonuri ce vrea cel ce nu există: cel ce nu există vrea izolarea dlui Anghel, coaliţie împotriva sa în Consiliul Local şi minuni de genul. EU ZIC CĂ NOI, CETĂŢENII ACESTUI SNAGOV, DEZAMĂGIŢI ŞI UMILIŢI DE ATÂTA DELAPIDARE, AR TREBUI SĂ NE COALIZĂM ŞI SĂ-I ARĂTĂM LUI CEL CE NU EXISTĂ CĂ NU-L SUSŢINEM, NU L-AM VOTAT, BA CHIAR NU-L SUSŢINEM ABSOLUT DELOC. Aşa cum îşi imaginează el şi aşa cum crede că se poate.


ŢIN SĂ AVERTIZEZ PE CEL CE NU EXISTĂ CĂ EU N-AM AUTORIZAŢII DE CONSTRUCŢIE DE LUAT, NICI NU VREAU SERVICIU DE LA EL, NU SUNT CORUPTIBILĂ, CU BANI FACE FIX PE DRACU ÎN CEEA CE MĂ PRIVEŞTE ŞI VREAU SĂ LANSEZ UN AVERTISMENT CLAR CĂ NICI NU SE PUNE PROBLEMA SĂ MĂ MANIPULEZE ÎMPOTRIVA DLUI MIHAI ANGHEL VREUN PIC SAU SĂ IAU ATITUDINI NEGATIVE LA ADRESA LUI. Din simplu motiv că văd că ceea ce susţine el, susţin şi snagovenii, susţin şi eu, e clar că are dreptate, e clar că avem diverse probleme, de jaf, de delapidare, de ilegalitate din partea lui cel ce nu există. Ce vrea cel ce nu există? Coaliţie împotriva dlui Anghel? Asta, cu siguranţă, NU va fi şi coaliţia snagovenilor în mod evident. Şi ce mai vrea cel ce nu există? Campanie de denigrare la adresa dlui Anghel, prin manipulare şi prostire? Să vedem cu cine face el această campanie. EU AM SUSBSCRIS LA MIZERIA ASTA ANUL TRECUT DIN PROSTIE, ANUL ACESTA NU MAI MERGE, TOCMAI PENTRU CĂ AM SUBSCRIS ANUL TRECUT AIUREA ŞI ÎMI PARE TARE RĂU! Deci cu mine în niciun caz nu va mai reuşi cel ce nu există să mai facă această campanie de denigrare la adresa dlui Mihai Anghel, un om chiar preocupat de soarta Snagovului şi, incontestabil MAI BUN DECÂT EL. Să vedem cu cine o face, fără să se facă de râs şi fără să compromită şi acele persoane.


Din păcate, eu ştiu jocurile lui cel ce nu există. VREAU SĂ AVERTIZEZ CĂ NU VOI SUBSCRIE LA ELE SUB NICIO FORMĂ ŞI ÎN NICIUN CONTEXT! SUSŢIN MIHAI ANGHEL, NU CEL CE NU EXISTĂ! ŞI MĂ LASĂ ABSOLUT RECE CE VREŢI DE LA MINE ŞI CE CREDEŢI CĂ AŞ PUTEA SĂ FAC EU...


Mirela Predan

 

Vizualizări: 56 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri